DPD reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 67.736 recente reviews uit 3 bronnen.

Dit is voor zover ik me herinner de eerste (en tevens de laatste) keer dat ik bij DPD heb besteld. Ik ben heel de dag thuis geweest en mijn vader ook, hebben beide geen deurbel of iets gehoord. (We hebben zelfs nog getest of de bel niet leeg was ofzo maar hij werkt perfect). Geen briefje of iets in de brievenbus en ook geen bezorger gezien, maar wel een mailtje ontvangen met “jammer dat je niet thuis bent, de bezorger levert je pakketje af bij een pickup parcelshop bij jou in de buurt”, die dus niet eens in mijn dorp zit.

Op 1 april zou mijn pakket zijn geleverd, ik koos voor afzetten voor de deur i.v.m. het corona virus. Rond de aflevertijd kreeg ik een mail met: de bestelling is afgeleverd. Ik heb geen bezorger gezien in mijn straat, de buren ook niet. Inmiddels wacht ik al 4 weken op een terugkoppeling, maar zowel leverancier als DPD geven geen gehoor. Erg jammer, producten bestellen wordt steeds minder aantrekkelijk met dit soort acties. Ik ga voortaan gewoon weer naar de winkel.

Eerst pakket bericht jammer dat je niet thuis was?Niemand gezien.Service van afzender stuurt pakket nogmaals en wacht zelf op retour van eerste pakket.De tweede levering goed volgen op volgsysteem. Nog twee bezorgpunten en dan is hij er.Hij blijft staan.En dan is het systeem uit de lucht en krijg je bericht jammer dat u niet thuis was enz.

Mail ontvangen dat pakket bezorgd is. Dat is dus niet het geval. Pakket op verkeerd adres bezorgd. Ze hebben zelf een verkeerde postcode in het bezorgadres gezet. In eerdere mails van DPD stond het juiste adres maar in de bezorgmail is dit opeens veranderd. Ik heb contact gezocht met het adres waar het mogelijk bezorgd zou zijn, maar daar is het niet. Telefonisch is DPD zeer slecht bereikbaar. Je weet niet hoe lang het wachten gaat duren. Je hoort na iedere 10 seconden: 'nog een ogenblik geduld'. Uiteindelijk na 30 minuten contact. Het zou uitgezocht worden. Na vier dagen nog niets gehoord. Inmiddels drie contactformulieren ingevuld, maar geen enkele reactie. Wel een standaard mail dat er binnen 24 uur een reactie komt. Dat gebeurt dus niet. Mijn advies: ga nooit met DPD in zee.

Al vaker meegemaakt met DPD dat we thuis zijn en dan via de mail bericht krijgen dat het pakket bezorgd is. Ze doen geen moeite met zoeken en bezorgen het uit gemak bij iemand anders. Krijg je vervolgens ook nog een een verkeerde naam en adres als bezorgadres doorgestuurd. Telefonisch slecht bereikbaar.

Eerste maal zo een slechte ervaring pakketen zijn al dagen op transit moeten nogal km's afleggen. Zit eten bij voor de hond moet ik die dan toch op dieet zetten. Bedankt DPD laatste keer dat ik daar mee werk Schande laat dan tenminste iets weten

Pakket verzonden naar mijn zoon in Zweden met Post.nl. De bezorging wordt kennelijk in Zweden overgenomen door DPD. Op de track and tracé stond tot 3 x vermeld dat het pakket was aangeboden en dat er niemand thuis was. Verder zou er een bericht achtergelaten zijn. Mijn zoon was de hele dag thuis, heeft niets gehoord en ook geen bericht ontvangen. Uiteindelijk is het pakket afgeleverd bij een ophaalpunt. Daar kreeg mijn zoon het pakket niet mee omdat hij geen 4 cijferige code wist, die als bericht achtergelaten zou zijn. Niet dus. Hij heeft nu een klachtenformulier ingevuld van DPD. Hopelijk komt het goed. Mijn conclusie: verzend niets naar het buitenland met post.nl omdat zij de boel overgeven aan DPD. Post.nl heb ik uiteraard ook op de hoogte gesteld.

Schoenen besteld, perfect op tijd en netjes bezorgd door DPD. Had mijn twijfels na vele negatieve reacties gelezen te hebben, maar voor mij is het perfect gegaan. Dank DPD.

Pakketje zou gisteren al komen, niks, noppes, nada. Dan vandaag maar. Ik kijk de bezorger nog aan, staat 3 meter met de bus van me af, en hij rijdt gewoon weg. Als reden geeft hij aan "adres foutief". Je staat gewoon naast m'n deur! Vervolgens 2 x 20 minuten aan de lijn gehangen (a 0,50 cent per minuut) en er komt niet echt een bevredigend antwoord, alhoewel de dame aan de lijn het wel erg sneu vond. Erg slechte bezorging, hier ga ik geen zaken meer mee doen!

Bestelling zou via DPD worden geleverd. Tig mailtjes van DPD ontvangen met steeds dezelfde boodschap"kon niet worden afgeleverd", terwijl we gewoon thuis waren. Uiteindelijk droppen ze het pakket bij een ophaalpunt, waar ze aangeven al veel klachten te hebben ontvangen over DPD. Kortom: waardeloos!

Ik sta voor het keukenraam.en ja busje dpd komt eraan.deur gaat open en chauffeur blijft vijf minuten zitten en rijdt vervolgens doodleuk weg.mijn man liep er achter aan en spraak hem daar op aan waarop hij in het engels zei ik ben over tien minuten terug en zie op internet dat de status is gewijzigd in pakket kan niet bezorgd worden en word afgegeven bij parchelshop zonder briefje in de brievenbus.echter het pakket is daar niet gebracht.de vraag is nu waar is mijn PAKKET!

Een bedrijf op 3km afstand stuurt een pakket naar me. Helaas besluiten ze voor DPD. Pakket is nu al weken onderwerg en maakt een wereldreis. Ligt nu al een paar dagen ergens in Zuid oost Duitsland. Ik ben benieuwd of ik mijn pakket ooit nog eens ga ontvangen. DPD zijn pruters!

Afgelopen paar manden de bezorgers van DPD meerdere keren komen niet opdagen met achteraf mededeling dat er niemand thuis was. Uiteraard zonder bericht in de brievenbus. Net weer hetzelfde gedoe. Na twee dagen op het pakket wachten krijg een mail dat mijn pakket ergens op de ophaal punt ligt, terwijl ik voor het pakket de bezorgkosten heb betaald. Hopelijk gaan de bedrijven zorgvuldiger hun leveranciers uitkiezen, willen ze nog iets blijven verkopen. Ik ga zeker nog hard nadenken of ik iets online ga kopen bij de bedrijven die met DPD zaken doen.

Krijg een bericht dat het pakket vandaag geleverd wordt tussen 10:30 en 11:30. De onderbuurman heeft zijn pakket gekregen. Dan zal hij zo wel hier aanbellen. Maar ipv dat de deurbel ging kreeg ik een mail met Jammer dat je niet thuis was! Pardon? Het zijn trouwens coronatijden. Wie is er nu niet thuis? Klantenservice meteen gebeld. 2x toe 20min in de wacht gestaan. Beide keren verbinding ineens verbroken. Ik heb dit nog nooit meegemaakt. Hoe kunnen bedrijven hiermee samenwerken. Onbegrijpelijk!

Zou de 15-4-2020 pakje krijgen dus niet. Staat nu nog op transit geen beweging in te zien. Dit is nu al de tweede keer. Eerste we hebben een briefje in de bus gedaan, Kwam eindelijk het pakje en je spreek ze aan, En wel ik als vrouw ja dan weet je wat ze zeggen. De heledag binnen gezetten. Nu alweer ze vertikken het om iets te doen. En dan maar met de leverancier bellen waar het blijft. Heb nu gezegt als ik het deze week niet binnen heb dan ga ik aan giften doen En wel tegen dpd want dit is niet normaal.

Mijn pakket had vier dagen geleden aan moeten komen. Na drie dagen een vraag over de status van de levering gesteld waarop ik als antwoord kreeg dat ik binnen 24 uur een reactie zou krijgen. Ik heb nog steeds geen reactie en ook geen pakket.

Al 4x een levering gehad via dpd en iedere keer te laat, chauffeur brutaal en onverzorgd, 1x een pakket weken in het depot gestaan terwijl de andere pakketten van de zelfde levering wel waren bezorgd. Probeer nu alleen te webshoppen als men GEEN dpd gebruiken voor de leveringen

Waardeloos bedrijf. paket is al 3 dagen volkomen zoek, nog geen idee of het komende dagen nog bezord wordt .

Pakket staat 3 dagen stof te happen in het depot Oirschot. Toch zegt track en tracé dat de bezorger met het pakket onderweg is, eerst met tijd van levering, daarna enkel dat het pakket onderweg is. Complete besodemieterij van dpd. (Dat het pakket op het depot is blijven staan komt van betrouwbare inside info) Mag ik alle verzenders adviseren om naar Dhl, PostNL, ups (of ongeacht iedere andere) over te stappen. Dpd Gebruiken is als de bodem van het afvalvat Schoonschrapen

Ik zit voor de deur. Zie de bezorger aankomen rijden. Hij bezorgd het pakket bij het bedrijf naast ons huis en rijdt weer weg. zie ik in de status dat hij het bezorgd heeft. het stond dus bij de buren zonder bericht. Echt bizar. Niet de eerste keer! Waardeloos bedrijf.

Dpd bezorgt pakket op verkeerd adres. Chauffeur loopt weg stapt in auto en rijdt weg ondanks reactie van bewoner om aan te geven dat het pakket verkeerd wordt bezorgd. Even bellen met dpd kost 50 ct per minuut. Dus pakket komt nooit aan.

Pakket zou 14-4 geleverd worden. Op de track & trace deel kon je zien dat de bezorger nog X aantal pakketjes moest leveren voordat hij bij ons zou zijn. Opeens een bericht - uw pakket is geleverd. Nou wij waren thuis en er is niet eens een busje van de DPD door de straat gekomen. Verbaast bel je dan de klantenservice. 1) Je belt met een 0900 nummer kostende 0,50 euro cent per gesprek. Door slechte verbinding en klaarblijkelijk dat ze mij niet te woord willen staan heb ik in totaal 11 keer moeten bellen. 2) Van de keren dat we daadwerkelijk iemand goed konden spreken was er 1 persoon die ons redelijk te woord kon staan en beleefd was. 3) Ze geven min of meer aan; jammer voor je, ga het bedrijf maar bellen waar je het hebt besteld. - dus gesommeerd, ze geven aan iets af te leveren. Vervolgens dat ze het hebben gedaan. Je geeft na meerdere keren bellen dat dit niet zo is. Dan nog het gore lef hebben om te zeggen van joh, jou probleem zoek het lekker uit. Zo ga je niet met je klanten om en uberhaupt niet met mensen. Stel dat dit speciaal eten is van mijn kind waar ik op zit te wachten, wat dan? Echt een rond uit walgelijk bedrijf. Het erge is, is dat dit niet de eerste keer is. Zodra ik weer eens wat ga bestellen online - zal ik geen zaken doen met een firma die de DPD als transport/post bedrijf gebruikt.

Komen breng afspraken niet na, brengen alles standaard bij winkel, want niemand zou thuis zijn, Nou.je bent met die Corona alleen maar thuis. Dit is me gewoon 3 keer achter elkaar gebeurt. Nee waardeloze vervoerder, ook nog slechte communicatie

Pakket al weken onderweg, word ook nergens op gereageerd.

Alles wat je via DPD laat bezorgen is het beschadigd of bij voorbaat is er niemand thuis. Als je belt wordt je in de wacht gezet en vervolgens wordt de verbinding verbroken. Nooit meer wat via laten bezorgen door DPD. Ik zou het iedereen aanraden om het niet te doen

3 april 14.22 u Uw pakket is afgeleverd. Nee dus. Twee dagen later gebeld: verbinding werd (om de een of andere reden) verbroken. Een week later nogmaals gebeld: hetzelfde verhaal. Nu maar zien hoe je je geld terugkrijgt. Overigens is een eerder pakket wel in goede staat en op tijd afgeleverd. Niettemin: dpd is geen aanrader André R.

Wij gaan nooit meer met DPD iets verzenden of laten komen! Laatst weer een retour zending gekregen helemaal kapot getrapt en het stonk vreselijk. En als je verhaal wilt halen zijn ze niet te bereiken of niet te verstaan. Zeker naar België is DPD een ramp. Ik begrijp niet dat dit bedrijf nog klanten heeft. Dat gaat in de toekomst zeker veranderen!

Ik bestel nooit meer bij een bedrijf als ik weet dat dpd dan komt bezorgen. Houden geen anderhalve meter afstand. Gooien ze de dozen zo uit de bus. 4 zware dozen van 20 kilo. En moest ik ze ook nog zelf naar binnen sjouwen. Te schandalig voor woorden dit!

Zeggen dat ze langs zijn geweest en dat je niet thuis bent maar in werkelijkheid zijn ze helemaal niet geweest. Ook is de bezorginformatie keer op keer niet correct

DPD geeft op haar site aan meermalen op vergeefs op mijn adres te zijn geweest. Helaas heeft de bezorger nooit een briefje in de brievenbus achtergelaten. Daarnaast is de afgelopen tijd iedereen thuis. Men heeft dus niet aangebeld. Dan is het best moeilijk in te schatten of iemand thuis is.

Meer DPD reviews