DPD reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 67.736 recente reviews uit 3 bronnen.

Ben diep teleurgesteld in deze firma al twee keer hebben wij de pakketten niet op tijd geleverd gekregen ze zeggen dat we niet tuis waren heb de hele tijd gewacht was niemand geweest en kreeg een mail dat wij niet thuis waren! Echt slecht!

Ondanks de mail dat het pakket de eerstvolgende werkdag zal worden bezorgd heb ik niets mogen ontvangen. DPD ondervangt dat met de mededeling dat er aan de informatie in dat initiële bericht geen enkel recht kan worden ontleend. Lekker makkelijk. Overigens valt het mij op dat DPD van de grote bezorgers het minst betrouwbaar is als het om de informatie omtrent het bezorgmoment gaat.

Pakket besteld voor dierenvoer, ik krijg al schrik als ik zie dat verstuurd wordt via DPD. Vrijdag zou pakket geleverd worden. Aangezien ik met longontsteking thuis zit zie ik de chauffeur met n klein pakketje uitstappen (de mijne is groot en zwaar) en en even later weer vertrekken. Ondanks neerzettoestemming neemt bezorger niet eens de moeite om pakket uit zijn bus te halen. Vervolgens volgt er 'n zgn. "niet-thuis"-melding in de track and trace. Knap als je dat in deze tijd durft te beweren terwijl half NL thuis zit. Uiteraard geen bericht in de bus. Vandaag op balkon gaan zitten. Ik zie bezorger stoppen bij flat naast mij en later weer vertrekken. Hij is niet eens tot bij mijn flat geweest. En ja hoor, weer 'n melding dat ik niet thuis zou zijn.Dan maar bellen na 1/2 uur in de wacht heb ik het opgegeven. Beste DPD, jullie zouden je kapot moeten schamen om dit soort praktijken. Ik ben als corona-zieke afhankelijk van bezorging. Beweren dat mensen niet thuis zijn is absurd in deze tijd! Ik zit al 3 weken thuis, zou willen dat ik naar buiten mocht en al die pakketten kon gaan leveren waar jullie kennelijk te lui voor zijn.

Vandaag zou er een pakket komen 3 mails gekregen dat het onderweg was, hoe laat en dat het bezorgd was. Niets gekregen dan maar bellen. Duur gesprek 50 cent pm. Na 7 minuten eindelijk iemand aan de lijn gekregen en die kon niets betekenen. Voor mij geen DPD meer.

Vandaag zou er rond 3uur een pakketje komen. Wij wachten. Dochter helemaal blij dat hij vandaag zou komen. Helaas afleverings datum ineens veranderd. Nooit meer met dpd in zee.

Tot nu toe geen positieve ervaringen. Ze beweren elke keer dat ik niet thuis ben, terwijl ik altijd vrij neem om mijn pakketjes te kunnen ontvangen.

Situatie: Ik verwacht een pakket, en ik houd mijn mail en deurbel in de gaten. opeens ontvang ik een e-mail met 'uw pakket is bezorgd'. huh? in de brievenbus gekeken voor meer duideljikheid maar ook geen kennisgeving te vinden. nou dan maar de klantenservice bellen (ook nog een 0900 numme) sta 10 min in de wacht, opgehangen, zelf uit moeten zoeken waar mijn pakket is gebleven en zelf notabene moeten ophalen terwijl wij NIET de deur uit wouden en daarom ook in de eerste instantie bestellen.

Mijn pakket zou tussen 12:31 en 14:31 uur bezorgd worden. Ik was speciaal thuis gebleven hiervoor! Echter, geen pakket afgeleverd en ook geen briefje in de brievenbus. Dus gebeld met de klantenservice en klacht doorgegeven. Nu wordt het morgen opnieuw aangeboden, ik heb er weinig vertrouwen in dat het morgen wel gaat lukken, zeker als ik al die slechte recensies lees. De firma DPD moet zich diep en diep schamen hoe ze met hun klanten omgaan!

Donderdag 26-3 was mijn pakket op het depot in Amsterdam. Mailtje dat het de volgende werkdag bezorgd zou worden. Hele dag voor niets gewacht. Nu zie ik dat mijn pakket op 28-3 om 02.05 op depot Rijssen was. 33 uur voor een afstand van 140 km. Zijn ze lopend of met de fiets? Hier nog steeds niks op 28-3 om 12.00 Ik doe nooit meer zaken met webshops die deze waardeloze firma gebruiken.

Dpd geeft op de website aan dat alle pakketten verzekerd verstuurd worden. Dit blijkt niet zo te zijn als je hier aanspraak op denkt te maken. Dan wordt er verwezen naar 35 pagina’s met kleine lettertjes waar uit blijkt dat de meeste inhoud die verstuurd wordt uitgesloten is van de verzekering. Hoezo misleiding!

Onbeschofte bezorger,komt met een noodgang een kindvriendelijke wijk in rijden waar 30 km toegestaan is,en gunt je geen tijd om in te parkeren in de parkeerstrook langs de weg, duwde zijn bus ervoor en als hij aangesproken word krijg je een gigantische grote mond want meneer moet erlangs en volgens meneer was hij eerder wat niet waar is,gelukkig waren er getuigen bij. kenteken van deze bus is v-277-vz datum 26-03-2020 ongeveer 15:25 op de Duifkruid in tiel ,slechte zaak DPD leer je personeel manieren.

Een pakket die gewoon in de brievenbus past word niet in de brieven bus gedaan. Nee, sterker nog, die mensen bellen niet eens aan. Ze laten gewoon een briefje achter "het is overmorgen op te halen bij XXX.". Overmorgen is XXX dicht. Mooi. Bedankt.

Een mail gekregen dat de bestelling tussen 15:13 en 16:13 bezorgd zou worden, heel erg prettig dan hoef je niet lang te wachten (kreeg dat half 2 in de middag) de volgende dag was het pakket er nog steeds niet

Ieder keer dat er iets door DPD geleverd zou moeten worden, krijg ik een e-mail dat ik er niet was. Ook nu weer. Ik zit hier thuis. Er is geen vrachtwagen of bus geweest, er is niet aangebeld. Er is geen kaartje in de brievenbus gedaan. Er is gewoon simpelweg niemand geweest. Dit is al de derde keer dat ik voor een bestelling naar het pick up punt moet terwijl ik gewoon thuis was. Drie keer gebruik gemaakt vanDPD, drie keer thuis geweest, drie keer naar het Pick-up punt mogen rijden, ondanks dat ik thuis was. Wellicht had de chauffeur wederom geen zin. DHL & PostNL ben ik echt stukken meer over te spreken. DPD is echt een dikke afrader.

Een aantal weken geleden een pakket ontvangen middels DPD. In de brievenbus lag een kaartje met een (zeer ongepaste) verwijzing naar een schuur in onze achtertuin. Deze bezorger kreeg het klaar om ongevraagd ons erf te betreden en zich tot achterdoor in de tuin te begeven. Totaal geen respect hebbende voor onze privacy. Daarop hebben we contact opgenomen met DPD. We moesten een officiële klacht indienen bij de opdrachtgever. Dit niet gepikt en de telefoniste de klacht intern laten doorgeven. Met de eis ons diezelfde week daarover terug te bellen. Vervolgens geen telefoontje gehad. Middels e-mail werd ons diverse keren duidelijk gemaakt dat er geen terugkoppeling werd gedaan nav een klacht. Intern was het opgepakt. We hebben DPD in onze laatste e-mail nog een mogelijkheid gegeven, dit in het kader van klantvriendelijkheid, persoonlijk met ons op te pakken. Wij hebben tevens aangegeven, bij geen reactie, een review te schrijven. DPD heeft, ons inziens, voldoende mogelijkheden gehad dit netjes met ons op te lossen. Helaas ook deze keer geen reactie. Jammer dat DPD op deze manier met hun klanten omgaat. Voor DPD: wij zorgen er voor dat Uw bezorgdienst NIET meer wordt benaderd door onze leveranciers (inmiddels hebben wij dit zwart op wit) Laat dat HEEL duidelijk zijn!

Ik volg mijn pakket reeds van de dag vd verzending . Op 20 maart was mijn pakket in hun depot in kortrijk . Niet geleverd op 21 maart en niet geleverd op 23 maart . Op 24 maart sturen ze het retour zonder dat ik hier iemand heb gezien en zonder dat er een bericht is nagelaten? Het is niet de eerste keer dat er problemen zijn met DPD. Ze leveren altijd, en ik bedoel ALTIJD op het verkeerde adres . Het is echt k*tkoerier. De slechtste in Belgie. Ze mogen eens een puntje zuigen aan Post.nl .dat is pas een koerier. DPD is praktisch niet bereikbaar en als je ze alsnog een mail stuurt dan antwoorden ze niet. Aan iedereen .blijf weg van deze koerier!

Ik heb 3 zakken hondenvoer besteld. Kreeg donderdag 19-3 bericht datpakket later bezorgd zou worden die dag tussen 09-28-10:28 op huisnummers 16a-17a. Twee mensen waren thuis bij 17a maar om 15:23 zou het pakket bij bloemen en kadoshop te goudse rijweg 13arotterdam afgeleverd zijn= omdat ze niemand thuis aantroffen?!?! 16a zit geen bel maar 17a 2 deurtjes verder is nooit aangebeld. Bij het pickuppunt parcelshop kom ik 20-3-2020, zegt eigenaar van die winkel dat hij het pakket geweigerd heeft omdat t te groot was. Dus thuis maar gekeken op pakketnummer 05365104660378 blijkt dat ze t retour afzender gestuurd hebben! aso's niet aan de deur geweest en hun pick up punt weigert pakketten? laat het me dan op zijn minst bij een sorteercenter ophalen ipv retour sturen. Wat een waardeloos bedrijf. Ik heb aan verzender gevraagd om klacht bij dpd in te dienen en ze sturen me het pakket nog een x toe,helaas weer met die kut dpd. Het is hun fout,niet de mijne.gelijk gezegd dat bij 2e x niet goed gaan ik meteen mijn geld terug gestort wil krijgen. Dpd is zo'n slechte pakketverzender. Meestal kies ik voor bedrijven die dpd niet gebruiken vanwege al eerdere slechte ervaringen. Mensen doe het niet als bedrijf dpd gebruikt. I

Ongelofelijk hoe een bedrijf simpelweg geen service levert. Het pakket dat ik had besteld was eerst simpelweg niet geleverd op de dag dat het geleverd zou moeten worden. Bij het maken van een nieuwe leverafspraak werd er wel geleverd, maar was het pakket kapot en heb ik het dus vanwege schade geweigerd. De inhoud van het pakket was namelijk ook beschadigd. Vervolgens hebben ze ditzelfde pakket doodleuk de volgende dag bij mijn niet-wetende buren bezorgd! Hoe bizar.

Pakket niet afgeleverd, maar men zegt wel aan de deur gestaan te hebben. Hoe dan.? Ik werk al de hele week thuis. Klantenservice kan de chauffeur niet contacteren en men kan mij zelfs niet vertellen naar welk afhaalpunt het pakket bezorgd wordt. Waardeloze service. Voor mij nooit meer.

Gisteren zou pakket worden bezorgd. Wij waren niet thuis. Wel bericht ontvangen dat pakket is afgeleverd op ons adres. Maar niets gevonden. Klacht ingediend. Moest maar bij de leverancier aankloppen. Zij doen helemaal niets. Nu blijkt bovendien dat de chauffeur de handtekening ook nog heeft vervalst! Schurken zijn het. Chauffeur Abdullah Sertkaya is zijn naam. Wie hem kent mag het zeggen.

Opnieuw is de inhoud van mijn pakket gebroken. Er wordt door DPD gesmeten met de pakketten. Een klacht kan je niet per mail kwijt met als bijlage de foto's van de gebroken en beschadigde spullen. De verzender kan alleen een klacht indienen, niet de ontvanger. Er is geen sprake van een vergoeding door DPD naar de verzender etc. Melding 3x aangebeld Is niet waar! Was thuis, andere pakketten aangenomen. DPD heeft zelfs geen briefje in de bus gedaan, na bellen pakket ontvangen met gebroken spullen SCHANDALIG DPD!

Ik kreeg bericht dat de bezorger ons gemist had, wij (mijn vrouw en ik) verwachtten dat pakket en we waren aan het wachten op de bel. De bezorger heeft dus niet aangebeld, en er is ook geen briefje in de postbus gedaan. Dit is overigens niet de eerste negatieve ervaring met dit bedrijf.

Ik was vandaag hele dag thuis. de chauffeur heeft geen moeite gedaan om aan te bellen of een briefje in de brievenbus te steken. enkel mail ontvangen dat ik er niet was. Ik heb niemand aan de voordeur gezien en vermoedt dat de leverancier het onmiddellijk naar de depot gebracht heeft. Owv geen briefje in de brievenbus kan ik zelfs het formulier met mijn klacht niet verzenden omdat ik het p nummer niet heb. Op de hele website geen telefoonnummer of mailadres te vinden. Ben absoluut NIET tevreden.

Ik verwachtte een pakket en volgde dit op via live tracking. 7 posten voordat deze bij mij zou toekomen, ben ik van mijn werk naar huis gereden om deze te ontvangen. Ik ben in de woonkamer gaan zitten zodat ik dezer zou zien toekomen. Ik was om 11u15 thuis en het pakket zou toekomen tussen 11u23 en 12u23, heb niemand gezien. Dan maar weer de live tracking geopend en die zou het pakket om 11u39 opeens met neerzet toestemming geleverd hebben. Ik heb hiervoor nooit toestemming gegeven en er is ook niemand aan de deur geweest. Ik bestel regelmatig pakketten en die worden geleverd door verschillende bezorgers, maar zoals bij DPD heb ik nog nooit meegemaakt. Bij deze maak geen gebruik van DPD AUB. ondertussen heb ik de verzender op de hoogte gebracht.

Ik werk vandaag thuis, en tussen 12:30 en 13:30u zou er een pakket worden bezorgd. Er komt niemand, intercom werkt gewoon (kreeg namelijk wel een bezorger van Post.nl aan de deur). Dus ik maar bellen met DPD."de bezorger is niet langs geweest en geeft uw pakket af op een afhaalpunt". Bij ons geen probleem om je bus neer te zetten, dus dit slaat echt nergens op. Komen niet alsnog in de buurt, ondanks fout bezorger. En dit is al de 3e keer na elkaar dat een pakket "geleverd" door DPD niet aankomt/ op 2 verschillende locaties/ niet op te sporen is/ doos beschadigd/ leugens over "ik was wel bij u langs" maar dan geen bericht in de brievenbus. Heel slecht bedrijf, vervelende medewerkers aan de telefoon, en totaal niet klantgericht. Het interesseert ze helemaal niets.

Rare onduidelijke websites waar je gewoon naar de verzendpagina word gestuurd als je iets retour wil sturen. Geen waarschuwingen dat als je iets op een andere plek wil laten bezorgen het minstens een dag vertraagd word. De centrale staat niet in verbinding met de chauffeurs dus ze kunnen niks doen voor je als er iets mis gaat. Echt het slechtste bezorgingsbedrijf ooit, wat een zooitje is het bij dit bedrijf.

2x aan deur geweest zeggen, niemand geweest, bellen en zou dag daarna naar depot gaan, nogmaals bellen maar al retour naar afzender , nogmaals verstuurd maar nu naar ophaal winkel, zou wederom twee maal aangeboden daar zijn maar aanname lukte niet, winkel was gewoon open, ze verzinnen gewoon dingen om maar niet te leveren Nog nooit meegemaakt , voor mij nooit meer dpd

Pakketje besteld, en deze kwam maar niet. Toen bleek dat zogenaamd niet thuis was toen er bezorgt werd, en kon ik het in het depot ophalen. Ik was de hele dag thuis, en er is geen briefje in de bus gegooid. Wat een slecht bedrijf.

Pakket is teruggestuurd naar de afzender. Volgens track en trace zou het pakket op het depot liggen. Gebeld naar DPD wordt ik doorverwezen naar de afzender en het maar zelf maar moest gaan uitzoeken hoe en wat.

Ik heb, via bol, iets besteld bij een partner van bol. Dat pakket zou gisteren zijn afgeleverd. Ik zou niet thuis zijn dus ik heb aangegeven adt he pakket achter het huis kan worden neergelegd. Ik heb niets gezien. Contact opgenomen met bol.com. Later een keurige reactie van hun partner met een kopie van het afleverings bewijs. Daarop staat ook een handtekening! Vandaag weer een mail van dpd dat mijn pakket bezorgd gaat worden? Hoe dan? Het is volgens jullie al bezorgd? Over het feit dat er een handtekening voor aflevering is gezet he ik ook zo mijn gedachten. Die zitten tussen fraude en valsheid in geschrifte in. Volgens de track and trace is mijn pakket vandaag om 14:20 bezorgd. Ook niet precies. Was eerder 15:20 Dus ook hier heeft dpd eea niet op orde. Ik zou nooit zaken versuren met dpd

Meer DPD reviews