Ik heb al meerdere malen aangegeven dat men niet achter de poort moet komen ivm onze waakhond. Als deze los loopt eet hij de bezorger op! Maar luisteren ho maar! Gewoon de poort open maken en vervolgens nog de achterdeur en dan gewoon het pakket binnen leggen! Blijf uit mijn huis! En kan nog ineens een review achterlaten want dan wordt weer gezegd dat ik de laatste 30 dagen en review achtergelaten heb terwijl dit niet het geval is! Gewoon te gek! Ze willen gewoon niet dat er een slechte review komt en dan gebruiken ze de smoes dat je al een review hebt geplaatst!
Wij hebben in december een pakketje verzonden, welke niet was bezorgd bij de begunstigde. Op 2 januari hebben een klacht neergelegd bij de klantenservice en daar een casenummer op gekregen, maar ondanks belofte binnen 4 werkdagen een antwoord krijgen, is dit niet gebeurd. Nu 2 weken geleden nogmaals een klacht neergelegd, wederom een casenummer (dus 2 casenummers voor in principe dezelfde klacht) nog steeds geen antwoord of een tegemoetkoming. Wij raden DPD dus niet aan als vervoerder van je pakketjes. Wij zijn nu dan ook maar in zee gegaan met een andere vervoerder.
I was told the 3.5kg package would be delivered today between 12:15 and 13:15. Before 13:15 I received a notice that delivery had failed. But I was at home the whole time waiting for the doorbell. The doorbell works as people and deliveries used it yesterday. Now the package will be dropped at a store that requires a 12 minute car ride and not to one of the many addresses that are five minutes walking from my home. A miserable showing by DPD.
0 sterren gaat helaas niet. Mail met dag en tijdstip van bezorging komt midden in de nacht. ‘s ochtends op tijdstip is niemand aan de deur geweest. Pakket blijkt naar pakketpunt verstuurd te zijn ondanks anders afgesproken. Nu al 2x in een week dat het pakket kwijt is en al dubbele kosten betaald zijn. Klanten“service” medewerkers herhalen een bandje dat er een onderzoek gestart wordt maar kunnen verder niet helpen, geen bezorger contacteren waar het bezorgd is of welke service in wat voor een minuscule vorm dan ook… WAARDELOOS!
Vriendelijke bezorger,goede service en klant vriendelijk,en kwam het pakket boven (flat) bij de deur afleveren,en zo hoort het,daar zouden andere koeriersdiensten een voorbeeld aan moeten nemen. DPD "TOP" dat verdiend een duimpje en een pluimje. Vriendelijke groeten. van J.S.
Omdat ik slecht ter been ben via internet besteld zodat het thuisbezorgd zou worden. Ik was dus ook gewoon thuis maar DPD is niet langs geweest en heeft het pakket rechtstreeks naar een ophaalpunt gestuurd. Mijn buurman heeft me uiteindelijk naar het ophaalpunt moeten brengen en daar trof ik nog twee mensen met exact hetzelfde verhaal. Het lijkt er op dat DPD een tekort aan bezorgers heeft en daarom op veel plaatsen niet meer aan huis bezorgd maar uitsluitend via ophaalpunten.
Ik heb 2 bestellingen direct na elkaar gedaan, bij 1 bedrijf, te verzenden naar 1 adres. Van het bedrijf waar ik de bestellingen gedaan heb, heb ik keurig bericht ontvangen dat de orders geplaatst waren en later verzonden via DPD. In de week dat de pakketten afgeleverd zouden worden, was ik ziek thuis, het aflever adres. Pakket 1 is afgeleverd, maar pakket 2 (het duurste) was er niet bij. Pakket 2 heeft een heel andere weg afgelegd. Er zou een poging tot leveren gedaan zijn (niets van gemerkt). Vervolgens een (naar later bleek) email in mijn spam ontvangen, met de boodschap dat mijn pakket afgeleverd bij locker/afhaalpunt is. Deze locker/afhaalpunt is 40 km van mijn woon adres! Er is duidelijk iets niet goed gegaan bij DPD! Vervolgens heb ik dit laten weten via een email aan DPD, en hun aansprakelijk gesteld voor de schade die ik hierdoor opgelopen heb. DPD reageert gewoon niet! Ze laten je door kun gekloot zitten met de schade. Beste mensen als u kunt voorkomen gebruik te maken van DP
Waardeloze klantenservice, niet adequaat, traag, onbeleefd, om behulpzaam. Reageren pas na 8 weken op een contactformulier.
Waardeloos bedrijf. Ik kreeg mail pakket zou bezorgd worden tussen 19:00 en 20:00.niemand gezien en om 20:15 nieuwe mail dat pakket was bezorgd op mijn adres. Volgende dag gebeld met ze,en blijkbaar is pakket op ander adres bezorgd, ik naar adres toe maar daar weten ze van niks.nu maar proberen geld terug te krijgen. Ik ga nooit meer bij een web winkel bestellen die dpd de bezorging laat doen. DPD is echt een waardeloos zooitje.
Ongeïnteresseerd, slordig niet doen wat beloofd is:kortom waardeloos bedrijf
Dpd bezorgd elke keer direkt bij parcelshop, hoewel we thuis zijn en neerzettoestemming geven. Ook indien we een ander bezorgadres aangeven gaat het direkt naar de parcelshop. Ik kan klacht na klacht indienen, wordt niets mee gedaan.
De ene keer is mijn pakketje kwijt de andere keer wilt bezorger niet bezorgen en als ik hierover bel heb ik te maken met zeer agressieve medewerkers. Ik snap niet hoe dpd nog steeds bestaat met zulke grote fouten. Als ik een mail krijg van dpd uw pakket is ontvangen door dpd dan weet ik al horor begint ik moet elke dag bellen en achter mijn pakketje aan! acm help ons! we zijn het helemaal zat.
Ongemoeid randgedrag van witteboordencrimineeltjes. Bezorgen iets zwaardere pakketten gewoon consequent en consistent niet, komen dus hun afspraken en verplichtingen niet na. Bewust. En dit zou afgestraft moeten worden. En verboden. - Laten mensen te veel betalen en voor niets wachter. Zouden afgestraft moeten worden en dat zou naar de portemonnee van de gedupeerden moeten gaan. Ga dan maar eens kijken hoe snel ze het wel gaan doen zoals het zou horen.
Liegen over niet kunnen bezorgen, kunnen niet leveren (zelfs niet aan een pick up point), weten waar het pakket is. Waardeloos bedrijf
Dit is de zoveelste keer dat ze zogenaamd hebben geprobeerd te bezorgen terwijl ik gewoon thuis ben en niemand aanbelt. Volgens mij gaan die bezorgers gewoon een paar uur ergens thee drinken en gooien ze vervolgens alles af bij een aflever punt. Ik bestel niet meer bij bedrijven die met DPD bezorgen.
Ik heb 10 januari een pakket naar mijn familie in Polen verstuurd. Na twee weken was dit pakket nog niet ingeleverd. Ik heb enkele keer DPD gebeld om te vragen waarom dit pakket zo lang in transport was. De antwoorden waren, dat mijn pakket beschadigd is, en dat ze teruggestuurd wordt. Gisteren kreeg ik dit pakket terug, in een andere doos, bijna leeg, ingevuld met een folie. Iemand heeft alles gestolen. Nooit meer DPD.
Waardeloze bende leugenaars, chauffeur te lui om niet thuis document in te vullen, dag erna tegen 30€ cent/min moeten bellen dan liegt men dat het pakket wel geleverd is en als ik vraag waarom er dan een niet thuis document in mijn bus zit wordt deze telefoon gewoon toegegooid. Service 0% liegen en bedriegen 100%
Tot tweemaal toe, kreeg ik een tijdstip door wanneer de bezorgen zou komen. Ik zat bij beiden keren voor het raam te wachten op de bezorger. Bij beide keren kreeg ik bericht dat de bezorger mij gemist had. Daarna gelijk een formulier opgemaakt maar daar hoor je niets van. De twee keren lagen ongeveer een maand uit elkaar.
Dyslectische bezorger. Woensdag zou mijn pakket geleverd worden, niks, mail dat het donderdag geleverd zou worden tussen 10 en 11 uur, niks! gebeld om 13.30 uur. Pakket zou die dag nog geleverd worden masr hoe laat kon niet gezegd wordrn. Weer een dag thuis zitten. 15.15 uur bericht dat het pakket afgeleverd zou zijn? waar? geen idee, niet hier iig. Weer gebeld. Wat vervelend, onze excuses etc. S'avonds word er aangebeld, mensen die 3 km verderop wonen met het pakket was bij hen afgeleverd? de straatnaam begint ook met een d maar dan houd iedere vergelijking op. Nooit meer bestel ik iets waar ze meg dpd verzenden.
Al 3 weken ligt mijn pakket volgens de track and trace in het distributiecentrum in Vijfhuizen. Als ik bel zegt men, je hoort binnen 24 uur meer. Na 3 dagen nog niks gehoord. Contactformulier, geen reactie. Het pakket is geen enkele keer bij mij aangeboden geweest. Nu ineens na 3 weken en 4 dagen is het pakket retour naar de verzender volgens track and trace. Ongelofelijk! Zo slecht heb ik het nog niet meegemaakt.
Slecht bedrijf, onduidelijk wanneer de bezorger komt. Duurt altijd lang voordat een pakket komt, of ze gooien het bij een pickup point, andere kant van de stad.
Slechtste ervaring ooit met dit bedrijf . na 5 bezorg pogingen . 5 dagen dus . nog steeds niks binnen Gewoon ieder excuus moet je aanhoren wat er bestaat bij klantenservice . er komt gewoon geen pakket . na 8 dagen in bezit van DPD is het terug gestuurd naar verzender . wat een K.T bedrijf zeg dat DPD Noooooit meer
Nog nooit met zoveel prutsers en leugenaars telefonisch contact gehad 5! Dagen beloven ze het komt vandaag, dan de smoes oh het pakketpunt is pas vanaf 16.00 open daarom gaat het steeds mis wtf het is Jullie! Pakketpunt En maar liegen als je aan de telefoon zit het komt (zijn ze tenminste van je gezeik af) Flut bedrijf en asociale telefoon centrale
Nadat ik ongevraagd een pakket in een andere verpakking terug kreeg heb ik verzendkosten retour gevraagd en klacht ingediend. Actiecode voor verzendkosten werkt niet, reaktie daarop wordt niet beantwoord. Klacht wordt niet op gereageerd.
Helaas pakket niet ontvangen, afleveradres via website gekozen, nu zegt deze geen DPD punt meer te zijn…. Pakket is nu ik weet niet waar, de website maakt dit ook niet duidelijk…. Zelf geen bericht of wat ook ontvangen ….
Eigenlijk is een 1 te hoog cijfer, wat een slecht bedrijf met slechte service. Ze hebben pakket bezorgd waar ik voor moest tekenen omdat het duur pakket is. Ik had ervoor gezorgd dat er iemand thuis was, die persoon kreeg niet eens de kans om de deur te openen. De bezorger dpd belde aan, zette het pakket neer en weg was hij. Dit is niet te bevatten, dat dit bedrijf nog mag leveren.
Mijn mama bestelde mijn kerstcadeau die geleverd ging worden met deze dienst. Nooit gekregen. Bedankt om dit allemaal te verpesten geldwolven. 1 op de 1000 ofzo laten leveren voor de 1% positieve review, heel laag. Stop met deze oplichterij en werk voor het geld vuile leugenaars. Mag gelijk failliet gaan van mij!
Wat een k*t bedrijf. Zeggen dat ze je pakket hebben afgeleverd terwijl dat niet zo is. Een afleverbewijs met mijn handtekening erop kunnen ze ook niet afgeven. Geen pakketjes met dit bedrijf versturen. Een en al ellende!
Twee keer bericht van mislukte bezorg poging terwijl ik wel thuis was. Pakket was ook niet afgegeven bij pickup point DPD. DPD heeft na zogenaamde 3e mislukte bezorgpoging (terwijl gewoon thuis) het pakket retour gezonden naar de leverancier. Waardeloos! Contact opgenomen met leverancier en die verstuurt nu pakket via DHL.
P.s.: gisteravond direct bij een andere winkel besteld, die met een andere vervoerder levert. Kan het nu (de volgende dag rond het middaguur) al ophalen bij de pickup winkel hier in het centrum - TOP!