DSW reviews

7.9
Positief78%
Neutraal5%
Negatief17%
PeriodeLaatste 12 maanden202020192018
Geen lid
Ricardo
Ricardo
07-09-2021

Super zorgverzekering

Vergoedt alles volgens de voorwaarden,

die soms wel moeilijk zijn maar dat is overal.

Service is super!

Bianca
11-02-2021

Let op! Als je kinderen de polis meenemen nadat ze 18 jaar zijn

Zolang ik mij herinner, hebben wij onze verzekering bij DSW AV top. Wij hebben in het verleden onze kinderen bij orthodontie gehad en toen heeft DSW netjes 75% van de gehele behandeling betaald. Nu dik 12 jaar later woont mijn kind op zichzelf en is de 18 gepasseerd, moet opnieuw een beugel, komt dus niet meer in aanmerking voor vergoeding, omdat de ouders dat 12 jaar geleden hebben gehad. Te belachelijk voor woorden. Kind woont net op zichzelf, heeft geen fortuin op de bank, moet van mij aanvullend (je weet maar nooit) verzekerd zijn en dan zeggen ze. maar je ouders hebben het al gehad, dus je komt niet in aanmerking voor een vergoeding. Dit vind ik absoluut niet netjes van DSW, zeker met het oog op de jongeren, die ook niet weten waar ze even een hoop centen vandaan moeten halen.

Je kan je kind beter over laten stappen naar een andere verzekeraar, dan hebben ze tenminste weer meer rechten.

Jan
23-12-2020

Razend snelle declaratie betaling.

Vanmiddag om +/- 14.00h een declaratie ingediend en om 17.00 was die al be en afgehandeld. Prima.

IM
03-10-2020

Vergoeding spoedbehandeling tandarts afgewezen

Eenmaal een beroep moeten doen op vergoeding. Zonder mededeling vooraf is de vergoeding afgewezen. Dit moet je dan uiteindelijk zien in het digitale overzicht. Uitermate teleurstellende ervaring.

DSW nooit meer!

André
27-09-2020

Deurwaarder

Minimaal 30 jaar bij DSW, 1x vergeten het maandbedrag over te maken ! Krijg je een herinnering dat je niet betaald hebt (nooit bij ons aangekomen dankzij onze goede post NL) krijg je gelijk een brief dat de deurwaarder is ingeschakeld! Eerst even een belletje lijkt mij handig om mensen met respect te behandelen en niet gelijk als een wanbetaler (na 30 jaar netjes betaald te hebben) te behandelen!

Dikke min voor het respect naar de klant, fatsoen wordt steeds minder bij de mensen en zeker bij de grote instellingen die er alleen maar zijn om zichzelf te verrijken en steeds minder in hun pakketten vergoeden!

Deze reviews zijn ouder dan een jaar.

Mariska
17-06-2020

Zeer tevreden.

Al jaren ben ik verzekerd bij DSW. Ze handelen zaken snel af. Vanmorgen een declaratie ingediend en vanmiddag bericht gekregen dat het wordt vergoed. ? Op de chat reageren ze snel en wordt je serieus genomen. Ik had ooit een vraag waar ze niet meteen antwoord op hadden, daar wordt dan op terug gekomen. Voorlopig blijf ik waar ik zit. Ook al is een andere ziektekostenverzekeraar soms iets goedkoper, het is mij veel waard dat ik als mens behandeld wordt. ??

Lies
20-03-2020

Prima zorgverzekeraar

Alleen maar goede ervaringen. Duidelijk, transparant, heel handige app, snelle verwerking van declaraties. Kortom, echt een aanrader!

Meg
12-03-2020

Premie is ok maar slechte klantservice

Heb alle premies overgemaakt maar blijkt dat je per polis moet betalen, 1 van mijn kinderen staat op een aparte polis maar betaal al 2 maanden voor het hele gezin. ze kunnen blijkbaar niet rekenen en houden de teveel betaalde premie van ons gewoon in credit en die ander polis van mijn kind staat gewoon open terwijl op de overboeking dudielijks staat waar de betalingen voor bedoeld zijn. bel je dat alles betaald is zeggen ze ivm privacy moet jouw kind zelf bellen.

An
24-02-2020

Ontbreken aan klantvriendelijkheid

Eind december een wijziging geplaatst op MIJN DSW. DSW geeft aan dat zij deze niet hebben gezien. De wijziging is doorgevoerd op 3 januari 2020. Dat betekent dat ik een vol jaar betaal voor een pakket dat ik niet nodig heb. Ze zijn niet bereid om mij te helpen met het wijzigen van mijn pakket. Zeer triest!

Ingrid
04-02-2020

De klantenservice laat veel te wensen over

Duidelijkheid en klantvriendelijkheid laat veel te wensen over bij DSW.

Een hoop onduidelijkheid en kastje naar de muur gestuur.

Ik wil alleen maar weten of er iets specialers vergoed wordt voordat ik het aanschaf.

Het lijkt heel lastig voor DSW.

JAN
21-11-2019

DE ENIGE SOCIALE ZORGVERZEKERING.

Super verzekering waar de mens centraal staat en niet de winst.

Heel fijn contact met terzake kundige medewerk(st)ers.

Een super handige waarmee je een compleet overzicht hebt van alle relevante zaken.

Stanley
14-11-2019

DSW : daar kun je wat mee.

Goede ervaring en vriendelijk personeel

Inderdaad voor een brilvergoeding moet je bijna stekeblind zijn en voor gehoorapparaat moet je ook wel bijbetalen.Maar als je de premie scherp wilt houden moet je soms kiezen.

De Heer R
31-08-2019

Enige goede van NL, alleen jammer van ASR.

Na uitgebreide ervaring met zo ongeveer iedere verzekeraar kan ik zeggen dat DSW de enige verzekeraar is die integer en betrouwbaar is. Bekijkt u maar alle andere verzekeraars op deze site, dat spreekt ook boekdelen. Alleen wat ik wel jammer vind is dat DSW naast zorgverzekeringen een reeks andere verzekeringen aanbied maar dat dit producten van ASR zijn, wat wederom een ballentent is. Kies dus vooral DSW voor de zorgverzekering maar begin NIET aan de andere verzekeringen tot de dag komt dat DSW deze ZELF aanbiedt.

Monique
20-03-2019

Misleidende vergoedingensite

Het jaar is nog maar 3 maanden oud, maar al 3 x te maken gehad met DSW wat niet vergoed werd en wel aangegeven op website dat het vergoed zou worden. Anticonceptie 100% ( van de 42 euro kreeg ik 16), tandheelkunde kosten om kroon er in te zetten, ( kreeg kroon vergoed, maar had hem blijkbaar zelf moeten monteren), homeopathie zou vergoed worden volgens site kreeg je niks van vergoed). Zeg het nog netjes, maar wat een bagger zooi. Heb spijt als haren op mijn hoofd. DSw had zo n goede naam. maar wil graag weer terug naar mijn oude verzekering.

Claudia123
17-12-2018

Fijn contact met de klantenservice

DSW geeft goede uitleg en heeft hele vriendelijke medewerkers. Ze zijn niet echt goedkoop, maar je hoeft je geen zorgen te maken over je verzekering. Bij de AV Standaard zijn ook tandartskosten en Mensendieck verzekerd. Wel kwam ik toevallig een speciale kliniek tegen (CIRO in Horn), die met alle zorgverzekeraars behalve DSW een contract heeft. Het is een soort revalidatiekliniek voor longpatienten. Ook met de Reinaert kliniek in Maastricht hebben ze geen contract. Je kunt DSW dus goed hebben voor gewone zorg ( ziekenhuis, fysio, tandarts etc.), maar bij speciale klinieken hebben ze minder contracten dan andere zorgverzekeraars. DSW neemt ook klachten over zorgverleners serieus: terecht vind ik. De polisvoorwaarden van de aanvullende verzekeringen zijn niet te vinden op de website: die zijn er ook niet, in plaats daarvan is er een boekje dat " vergoedingen" heet en als zodanig fungeert.

Martin
26-11-2018

Achteraf voorwaarde aanpassen

Sinds een jaar bij DSW na 10jaar bij de IZA gezeten te hebben.Verleden week mijn 2 kinderen laten vaccineren . Wij hebben het duurste pakket welke inentingen vergoedt ( Vooraf opgezocht in polis ). Echter nu het op betalen aankomt worden achteraf voorwaarden gesteld welke niet in de polis staan n wordt mijn declaratie afgewezen. Een 2 en geen 1 voor de vriendelijke klantenservice, maar ik ga terug naar IZA.

Jan-Willem
09-11-2018

3 jaar geleden overgestapt van CZ naar DSW

Van CZ aanvullend Top naar DSW met aanvullend Top. Toen mijn vrouw ernstig ziek werd gaf CZ niet thuis en bleek onze verzekering minder Top dan gedacht. Vanaf dat moment zijn wij tevreden klant bij DSW

Irek
29-11-2016

Super!

De beste zorgverzekering vind ik persoonlijk DSW. Ik heb een topverzekering. Als er wat is, problemen of dergelijke, dan wordt ik altijd netjes geholpen door een van de medewerkers en proberen ze altijd een oplossing te zoeken voor mij. Ik heb nooit problemen hierbij gehad. Top dus!

Juanita
28-07-2016

D.S.W. denkt met U nee

ZILVERENKRUIS oplichters

D.S.W.. Hartelijk geen problemen en zelfs een kaartje

Dat wij nu ruim een jaar geleden overgestapt zijn . NOOIT MEER TERUG NAAR DIE ANDERE OPLICHTERS die draaien en konkelen om je geld afhandig te maken i.p.v excuses en de fout toe te geven . Dank D.A.W. Als het aan ons ligt gaan wij hier nooit meer weg , en maken reclame voor ze waar wij kunnen .

Lesley
04-07-2016

Dsw

Mijn zorg verzekering is echt top

Meer DSW reviews