4.3van de 10

Fonq.nl70 ervaringen

Aanbevolen25
Neutraal1
Afgeraden44
Filter

reviews

Johannes
16-11-2020

Prima fonq

Prijs kwaliteit prima. Mooier dan ik dacht. Bezorging perfect.

Gerdine
16-11-2020

Prachtige en kwalitatieve producten

Ik heb een tijdje getwijfeld over de aanschaf van een mooie afvalbak. Ik vond hem prijzig, maar toen ik binnenkreeg zag ik dat de kwaliteit van de bak ruimschoots opwoog tegen de prijs. Inmiddels spaar ik door voor andere artikelen; beter iets meer betalen en dus wachten met de aanschaf voor deze goede kwaliteit, dan minder en snel voor slechter. Bedankt, Fonq!

Leonie
16-11-2020

Zeer snel en betrouwbaar

FonQ fijne site snel en betrouwbaar

Lian
12-11-2020

Prachtige poef

Fijne poef en een mooie kleur makkelijk in elkaar te zetten en een fantastische verzending er van kon het helemaal volgen en was mooi op de afgesproken tijd.

Leon
10-11-2020

Geen enkele service, slecht product

Ik heb een bureau besteld bij Fonq, maar dat deugt van geen kant. Eén poot is te kort en schuin afgezaagd, en de schroeven grijpen niet goed aan in de pluggen in het tafelblad. Eén ervan blijft überhaupt niet zitten.

Overigens is het pakket op straat gezet zonder dat er aangebeld is, op een dag dat het de hele dag regende. Ook niet een goed idee met een houten product. Daar is Fonq niet eens op ingegaan in de mailwisseling.

Dat kan gebeuren, maar als ik dit meld bij fonq, dan moet ik het zelf maar gaan uitzoeken met de fabrikant. En dan kom je in een spel waarbij je van het kastje naar de muur wordt gestuurd. Fonq ontwijkt zijn verantwoordelijkheid en biedt geen enkele service.

Ik hoor graag van Fonq terug (bestelling 44589555-A).

Ed
10-11-2020

Makkelijke bestellen, volgens afspraak geleverd

Het is altijd makkelijk bestellen en de aflevering is geheelvolgens afspraak op een goed aangegeven tijd.

Tamara
08-11-2020

Fonq review

Mooie woonartikelen, snelle levering, goed verpakt.
Ik zal hier vaker bestellen.

Margriet
02-11-2020

Fijne webshop

Leuke producten en snelle verzending. Ook leuk dat er tweedekans producten worden aangeboden!

Lizzy
30-10-2020

Prima

Op de site stond vermeld bij het apparaat voor 11 uur ‘s avonds besteld, de volgende dag in huis. Dit was voor mij samen met de mooie actie prijs de reden om bij Fonq te bestellen. Wat erg jammer was is dat de bestelling vervolgens 4/5 dagen later kwam.

Michel
28-10-2020

Waardeloze partner Vida XL

Via Fonq.nl 4 bureaus besteld bij Vida XL, dit is een partner van fonq.
Helaas blijkt nu dat in de reviews Vidaxl zeer slecht aangeschreven staat.
Slechte kwaliteit van de bureaus en retourzending van 1 bureau (ivm ontbrekende onderdelen) een helse karwei.
UPS labels kloppen niet, telefonisch is VidaXL onbereikbaar, Fonq.nl reageert wel per mail maar stuurt alles door naar partner die niet duidelijk antwoordt, lijkt een chinees bedrijf die google translate gebruikt.
Door deze slechte ervaring en de nog steeds niet afgehandelde retourzending waarschuw ik toekomstige kopers om via deze winkel te bestellen.

Remco
Remco
27-10-2020

Persoonlijke snelle service

Makkelijk besteld, beste prijs op internet en een super service met de koerier budbee, wat een verademing met bijvoorbeeld DHL. Echt TOP

T. Kampmann
26-10-2020

Netjes op tijd geleverd

Snelle levering, wat in dit geval heel belangrijk was. Goed verpakt. En ook nog afgeprijsd!

Nicolle
24-10-2020

Volgende keer weer bij FonQ bestellen

De artikelen worden netjes verpakt en snel geleverd. Wat ik belangrijker vind is de service achteraf. Kopen kunnen we namelijk overal. Het is wel een tijdje geleden, maar ik heb een keer wat moeten terugsturen. De retourservice en terugbetaling wordt goed en snel afgehandeld.
Als een product een paar euro duurder is bij FonQ dan bij een andere aanbieder dan kies ik voor FonQ.

Carl
19-10-2020

Alles top

Snelle levering. Voor herhaling vatbaar

Willem
18-10-2020

Beste woon bestelsite die er is

Geweldig, duidelijke omschrijvingen met mooie foto's .
Super snelle levering!

Thijs
17-10-2020

Waardeloze organisatie

Op 18 augustus een bank gekocht met 3 weken levertijd, na 3 weken besloten te bellen om te vragen wat de status van de levering is. Deze is vertraagd, maar onbekend hoelang. Ik word ook niet op de hoogte gehouden door FonQ. Uiteindelijk na 3 telefoontjes 1 week later wordt de bank na 4 weken beschadigd geleverd.

Bank weer teruggestuurd op advies van Fonq en ze zouden een nieuwe bank bestellen die ook weer na 3 weken zou komen, ondanks dat wij al uit gingen van 4 weken.
Vandaag na 4 weken maar weer eens naar de klantenservice gebeld om te vragen wanneer de bank komt. "Hij staat ingepland voor 3 november, maar dit is niet zeker.", was het antwoord.

In de tussentijd hebben we ook salontafeltje gekocht wat beschadigd was van Fonq en ook teruggestuurd.

Gezien FonQ zich niet aan levertijden houdt en klanten weigert op de hoogte te houden van vertragingen of problemen kan ik iedereen aanraden om nooit bij FonQ te bestellen.

Waardeloze organisatie waar wij nooit meer zullen kopen.

Jip
15-10-2020

Fijne webshop

Mooie producten, snelle levering, makkelijk retourzenden.

Aart
09-10-2020

Douche artikelen

Fijn dat Fonq vaak een aantal artikelen in de schijnwerpers zet in de nieuwsbrief, zodat je niet altijd eindeloos hoeft te zoeken.
Snelle, vlotte service!

Henk
07-10-2020

Mooie producten, snel verstuurd

Een aanrader. Mooie producten, snel verstuurd.
Degelijk ingepakt. Goede tracking.

Michelle
02-10-2020

Top service

Kreeg per abuis een kapot kastje bij levering. Fotootje gemaakt van kapotte onderdeel en kreeg meteen nieuwe toegestuurd die ik binnen enkele dagen ontving.

Meer Fonq.nl reviews
Welk cijfer geef jij Fonq.nl?
12345
67
8910

AfradenAanraden