Zeer slechte kwaliteit kleding. Communicatie onmogelijk: wordt niet op gereageerd. Op Fruugo site niet duidelijk dat het om een een Chinees bedrijf gaat. Terugsturen moet naar China tegen hoge kosten.
Wat een waardeloos bedrijf wacht al 6 weken op mijn bestelling, service zeer slecht, om de dag contact met ze maar ze doen werkelijk waar helemaal niks, antwoorden krijg je half in het Nederlands terug, ik probeer mijn bestelling te annuleren maar dat snappen ze ook niet, nooit maar dan ook nooit doe ik hier een bestelling meer
Waardeloos! Bestelling geplaatst 2 t-shirts en 2 polo s . Na 4 weken komen de t-shirts ( slechte kwaliteit) en ook nog verkeerde maat! Hoop gemaild maar het is alsof je met een kind van 5 mailt! Polo s na hoop mails pas na 8 weken geleverd . Zeer slechte kwaliteit! Achteraf gewoon 130 € weggegooid. Bestel hier niets want je wordt bedrogen . Voor mij een site die ik snel wil vergeten ;) Mvg Guy
Waardeloos! Ten eerst was levertijd vijf weken langer dan verwacht en daarna ook nog eens een waardeloze kwaliteit ontvangen. 79 euro betaald voor een slap tuinkussen wat nog niet eens rechtop blijft staan. Retourneren moet naar verkoper ergens in China, zit geen retourgegevens bij. Zou niet weten hoe dit moet en geen mogelijkheid om contact te krijgen Fruugo zelf om hier navraag over te doen.
K.bedrijf als je het al een bedrijf kan noemen krijg verkeerd spullen en vies. En het duurde 5 weken dus NO GO!
Waardeloos bedrijf bestel iets wat er binnen 2 weken zou moeten zijn volgens de website. Ik had het dus ook binnen 3 weken nodig dus top ruim genoeg de tijd zodat het er zou kunnen zijn. Krijg ik bevestigingsmail met daarin ook dat het er binnen 2 weken zou moeten zijn. Na 2 weken nog niks dus ik contact opgenomen zou het er pas op dat moment over 2 weken moeten zijn. Dus totaal al 4 weken en 1 week telaat. Nog steeds niks ontvangen maar fruugo blijft beweren dat het product is geleverd en ik snel moet betalen want ze hadden volgens hun toch echt geleverd. De bestelling heb ik in maart gedaan. Maar als ik contact wil opnemen met ze krijg ik steeds dezelfde standaard mail met gaan bij de buren of postkantoor checken terwijl ik steeds terug stuur dat al te hebben gedaan. Uiteindelijk de DHL gebeld want die zouden hebben moeten leveren. Die wilde mij graag helpen maar fruugo heeft daar afgesproken dat ze eerst toestemming voor onderzoek moeten geven. Nu heeft fruugo geen reactie mee
Oplichters! Niet duidelijk dat spullen regelrecht uit China komen. Enorm slechte troep. Badpakje gekocht, dochter verdrietig want het ding kon meteen in de prullenbak. Terugsturen mag.naar China. Klantenservice? Welke Klantenservice? Reageren nergens op. Nooit iets kopen!
Zo jammer dat je geen 0 kan kiezen. Zou hier echt niets bestellen. Na een review krijg ik een mail dat men mijn bestelling zo snel mogelijk zou sturen. Daarna werd gevraagd wat ik van hun vond. Zelf niet eens een 0 waard maar ja je moet een cijfer geven om door te kunnen gaan
Nooit bestellen! artikel retour gestuurd, naar china, nooit aangekomen. Mailcontact gehad met fruugo, word vanuit het engels vertaald. Totaal geen goede communicatie. Pas na 2mnd "contact" gekregen en kan ik uiteindelijk dit pakket alsnog betalen. Nog nooit meegemaakt! slechter dan slecht!
Je hebt het idee dat je met een Nederlands bedrijf te maken hebt, met een paar dagen levertijd. Ik had beter bij ali kunnen bestellen, weet je teminste waar je aan toe bent
Rugzak van stitch voor mijn dochter besteld. Helaas niet binnen gekomen. Kreeg een melding dat het in amsterdam was en dat ik het daar op kon halen. Omdat ik niet gereageerd had,wat dus niet kan twrug gestuurd. Wat een flut bedrijf!
125,- betaald. Krijg iets wat er niet op lijkt. Waarde zo een 20,- ROTZOOI
Twee Solar Fan petten besteld kreeg er helaas maar 1 binnen. Ondanks dat er beloofd werd dat men er nog eentje na zouden sturen heb ik nog niets ontvangen. Nog 3 mails. Gestuurd maar krijg een reactie meer. Dus een onbetrouwbare leverancier
Een nepserum binnen gekregen. Kan meteen de prullenbak in. En dat voor 129 euro!
Bestelling geplaatst levertijd zou 4 werkdagen zijn.Na een maand nog niets ontvangen . Ze onderzoeken nog steeds mijn klacht. Mijn advies. Niet (nooit)bestellen via Fruugo.
Product werkt 100%niet super slecht kwaliteit
Waardeloos! Het zijn oplichters! Bestel hier niks mensen! Ik ben mijn geld kwijt en heb nooit iets gehad! De bedragen kloppen ook niet. Er wordt meer afgeschreven van je bankrekening dan wat je besteld hebt! Stelletje criminelen!
Nooit doen pure spam oplichting,zou iedereen willen weten om samen een zaakop te spannen ik 22 euro,iemand 55euro easy mony ,ons geld bhe maar fruugo,en yunexpressusa.com,ja moet van het web af
Er wordt een prachtig product getoond op de foto's.( Onzichtbare stromende tuit Gieter Fontein Drijvende Kraan Fontein Voor Huis tuin). Product is kapot geleverd. Is niet compleet, geen handleiding. Is plastic en geen metaal zoals beschrijving doet vermoeden. Komt van China (wat niet vermeld is.) Wordt 2 maand na datum geleverd (er wordt 5 dagen beloofd). Dit is rotzooi, dit zijn gewoon Chinese oplichters.
In 1 woord. NOOIT bij fruugo bestellen. Als ik de reviews eerder had gelezen had ik er nooit besteld.
Geen tekenbanden van seresto bestellen bij fruugo. Ik heb 2 tekenbanden besteld en na een paar maanden kwamen ze eindelijk binnen. Wat blijkt, de beide banden zijn nep. Bevatten niet het poeder wat er op hoort maar zitten wel in de verpakking van de erkende leverancier, seresto. Dit is pure oplichting. Dit is mijn 1e bestelling bij fruugo en helaas direct een zeer slechte ervaring. Ik heb een klacht ingediend en mijn geld terug gevraagd. Ik vrees dat dit ook weer maanden gaat duren alvorens ik een reactie ontvang. Vandaar dat ik u alvast wil waarschuwen!
Ik heb een Elsa horloge besteld. Er stond bij dat het op voorraad was en dat het binnen 4 dagen geleverd zou zijn. We zijn nu weken verder, geen horloge ontvangen. Wel een mail dat de bestelling geleverd zou zijn. Ik heb de bestelling nooit gehad! Ze zijn ook niet bereikbaar en reageren niet op mails. Ook worden bestellingen gewoon uit China besteld Ali express daarom duurt het zolang en zo maken ze een winst van 80% op producten. Waarschuwing bestel nooit via deze site! Bestelling ontvang je niet en service hebben ze ook niet!
Net bestelling gedaan , ik wil mijn geld graag terug 😭😭😭😭😭
Goederen nooit ontvangen. Hele trage afhandeling bij het crediteren.
Ik had hier werkschoenen besteld en zoals altijd heb ik pas na het bestellen gedacht om eens reviews te checken aangezien het op een goedkope/scam website lijkt. Ik had schrik door al de negatieve reviews dat ik mijn bestelling niet zou ontvangen. Echter zijn ze zoals ze hebben aangegeven perfect op tijd aangekomen zonder mankementen. 👍
Vreselijke klantenservice! Ik wacht al 4 maanden op mijn bestelling, deze is volgens de winkelier in Amsterdam geleverd terwijl ik daar duidelijk niet woon. Geen beweging in terugbetaling. Ik voel me enorm belazerd! Nooit iets bestellen!
Helaas, ook ik heb me laten belazeren door Fruugo. Inderdaad het geleverde leek absoluut niet wat het volgens mij moest zijn, In plaats van een mooie badjas van € 38 euro, ontving ik een enge roze flodder uit china, die hoogstens € 5 euro waard is. Terugsturen kan op eigen kosten. € 25,55 via PostNL. Annemarie
Krijg geen reactie van klantenservice …. zit nu opgescheept met een product wat niet compleet is …… geld van mijn zoon verspilt …. En aan de recensies die ik beter eerst had kunnen lezen ben ik niet de enige …. Iemand tips om toch contact te krijgen?
Koop nooit iets van deze site aub. Je zou denken dat de producten die zij verkopen van goede qualiteit zouden zijn en dat je ze direct ontvangt maar dat is totaal niet zo. Je ziet fruugo. BE maar al hun producten komen rechtstreeks uit china en pakken hier winst op. Ze zeggen dat je je pakket binnen 7-14 dagen krijgt maar uiteindelijk duurt het een maand. Hun klantenservice trekt ook op niks. Bij het terugversturen van een pakket moet je zelf naar een postkantoor gaan en alles regelen. Aangezien je het naar China moet sturen zijn de verzendingskosten ontzettend duur.
Wat ik besteld hebt kan zo de container in, zitten geen retour mogelijkheden bij, dus een retour aangevraagd, krijg je gewoon wat papieren met je bestelling en het retouradres. Dus ik naar DHL punt, en daar werd me verteld dat je dat zo niet kan versturen, geen verzendlabel, en de oude voor mij bestemd doet ook niks. Zelf een retoyrlavel kopen kan wel, kost alleen 60 euro! En daarna krijg je geen contact meer met fruugo. Heb zelfs de beoordeling ingevuld, maar ook daar reageren ze d niet op. Kan dit bedrijf niet eens aangepakt worden met zoveel klachten?