Beloven om de volgende dag te verzenden en vijf dagen later heb je nog je bestelling niet. Maar natuurlijk wel de 20 euro afgeschreven. En met geen mogelijkheid kom ik er achter hoe ik de leverancier kan contacteren. Ik heb niet vaak een slechte ervaring met internet kopen maar Fruugo zou ik ten zeerste afraden. Je voorkomt er grote frustratie mee!
Heb perongeluk iets besteld en kan het met geen mogelijkheid annuleren waarschijnlijk ben ik nu meer dan 380 euro kwijt.
Op de site stond oortjes van Apple Ihone?Nou mooi niet dus waren gewoon nep oortjes, waren ook zo kapot en het duurt ook nog eens lang voordat jij je bestelling thuis krijgt!
Belachelijk. Belachelijk. Belachelijk.
Na reverenties bang niks te ontvangen maar ales is goed verlopen
Heb net een horloge besteld en daarna deze pagina bezocht en ben bang dat ze mijn horloge van 150€ nooit gaat aankomen?
Product besteld, weergegeven prijs voordeliger dan andere (echt) Nederlandse sites. Kom er pas later achter dat product uit USA moet komen, met kans op inklaringskosten. Betreffende leverancier heeft wel direct verstuurd, is wel eens anders als ik andere ervaringen lees. Echter, de langere levertijd omdat van buiten de EU komt is een ding, de inklaringskosten van ruim EU 20,- voor iets wat EU 40,- heeft gekost is natuurlijk minder. Dan heb ik uiteindelijk precies hetzelfde betaald als dat ik het in Nederland besteld had EN het was er binnen een week ipv twee week. Ik bestel al meer dan 10 jaar spullen via internet, door 'hebberigheid' wordt je toch wel eens misleid, of in elk geval je leest minder goed. Fruugo doet ook wel zijn best om van dit gegeven gebruik te maken, eigenlijk misbruik, dus belangrijke informatie dusdanig verstoppen dat je het niet ziet, of pas ziet als het te laat is. Eerste en laatste keer dat ik wat bestel via Fruugo. De meeste Fruugo sellers zitten ook op eBay kwam ik achter, dat werkt toch een stuk prettiger!
Niks ontvangen, fruugo verwist naar bedrijf wat verzending doet. Je moet dus uiteindelijk alles zelf regelen. Is dus geen bedrijf maar een soort van storefront met slechte customer service. Niet zoals ebay of alieexpress waar je goede klanbescherming hebt. Wacht nog steeds op producten 6 weken geleden besteld
Ik bestel nooit meer op die briel site! Je bestelt iets, het wordt van uw rekening genomen maar dan krijg je niets van bevestiging of antwoord. Is nu al twee maanden geleden en nog niets gekregen. Dus kortom een bende grote oplichters
Zoals meerdere mensen schrijven, bedrijf zit niet in NL, bestelling komt in mijn geval uit Amerika. Staat niet duidelijk vermeld. Heb deze bestelling via een e-mail naar Fruugo dezelfde dag geannuleerd, wordt deze na 2 weken toch bezorgd. Na diverse mails over en weer met Fruugo, de standaard antwoorden. Kan bestelling terugsturen naar Amerika op eigen kosten. Op hun website staat dat je bestelling kan annuleren voordat deze verzonden is. Was in dit geval zo, maar Fruugo zegt dat ze niet meer konden annuleren bij de leverancier. Geen enkele tegemoetkoming, bijv voor de retourkosten. Nooit bestellen hier!
Bokshandschoenen besteld van merk Hayabusa. Eur 114 betaald via Fruugo.nl. Kosten normaliter Eur 130. Na 2 weken wachten licht er een briefje van PostNL. Pakketje uit het buitenland. Eur 32,77 aan invoerrechten. Helaas niet duidelijk vermeld dat ik niet bij Nederlands bedrijf heb besteld. Ik had dus beter moeten opletten.
2 cd,s besteld en betaald die nooit zijn geleverd. Je moet rechtstreeks met de verkoper contact opnemen. Die geeft geen gehoor. Fruugo zelf zwijgt ook in alle talen. Kortom: ik kan naar mijn cd,s en mijn geld fluiten. Tip: koop niet bij fruugo maar ga naar een gerenomeerd (nederlands bedrijf) bijv bol.com. Daar kun je wel op vertrouwen.
Ze doen het lijken alsof ze een Nederlands bedrijf zijn en vermelden dat ze direct kunnen verzenden. Echter, ze zitten in Engeland en het duurt dagen voordat je het ontvangt.
Bijzonder cremetje besteld, niet bepaald goedkoop. Duurt nu al 9 dagen zonder teken van leven. Verjaardag van mijn vrouw is voorbijgegaan zonder dit leuke cadeautje en als het zo doorgaat wellicht de volgende verjaardag ook. Afrader. Bullshitbedrijf!
Telefoonhoesje voor smartphone besteld, keurig verpakt en tijdig geleverd. Een compliment is op z'n plaats.
Je besteld iets, krijgt een bevestiging en dan stilte. na ruim 2 weken stuur ik een mailtje en krijg als anteoord hierop een tijdstip van levering, maar geen datum of jaar. Weer mailen en dan is het antwoord dat het terug ontvangen is, klopte het adres wel! Dat klopte, mogelijk geld terug? Geen probleem, met 2-5 dgn is het terug op uw rekening! Tot nu toe, ruim een week later nog niets ontvangen.
KTM wielerbroek besteld, binnen 5 dagen in huis. Origineel en perfecte staat. Was aangenaam verast, schrok van vele negatieve reacties hier, maar kan melden dat ik persoonlijk content ben met bestelling. Geen namaak, echte KTM koersbroek en een stuk goedkoper, iets wat je niet kunt zeggen van Aliexpress waar veel artikelen puur nep zijn! Prima Fruugo.nl tevreden klant erbij.
Pakketje niet ontvangen na 4 weken wachten. Beticht gestuurd, mijn pakketje was kwijt en werd opnieuw opgestuurd. Daarna weer geen pakketje. Word geen begrip getoond . En ik vind na 2 keer een pakketje nog steeds niet te hebben opgestuurd belachelijk. Word geen oplossing gezocht alleen geld terug of weer opnieuw wachten. Slechte service, geen aanrader. Ondertussen nog steeds geen pakketje
Lader werd verkocht als OEM, bleek nep te zijn en explodeerde letterlijk. Krijg mijn geld pas terug als ik het pakket terugstuur naar Oostenrijk! Koop hier niet, geen Nederlands bedrijf en namaak!
Prima ,5 dgn levertijd. netjes
Via de site van Fruugo begrepen dat je niet te vroeg moet blazen, het kan 14 dagen duren, verzending vanuit Engeland. Inderdaad, anderhalve week en de gripmasters liggen in mijn brievenbus. Alles on orde en ze zijn stukken goedkoper dan elders, scheelt al gauw € 15 per stuk.
Na het lezen van reviews had ik mijn twijfels.Gekozen om achteraf te betalen.Stel dat het niet geleverd wordt,maar nog sneller als verwacht geleverd vanuit GB en product voldeed aan verwachting.Top dus.
Ontvangen artikelen gebroken. Diverse mails gestuurd. Wordt niet gereageerd. Retour geen optie omdat het uit het buitenland komt. En ook heel vaag. Kortom een kat in de zak. En voor mij een les. eerst revieuws lezen als je met een bedrijf in zee gaat! Niet kopen dus op dez website!
Heb wat besteld. Het zo 2 tot 4 werkdagen duren voordat het artikel er was. We zijn nu 2 en een halve week verder niets ontvangen. Ze zijn niet te bereiken. Geen product maar geld weg.?
Ik heb het verkeerde artikel gekregen en ik wilde deze retourneren. Via website account aangemaakt en verzoek tot retourneren aangevraagd. Ik krijg geen reactie nog adres waarnaar ik het artikel kan terugsturen. Telefonisch zijn ze ook niet bereikbaar. Ik voel me belazerd!
Heel vreemd, koop gewoon schonen, zijn drie weken onderweg en dan moet ik nog eens 31 euro betalen!
Slechte informate en nog steeds geen producten
Geen klantenservice, geen product, helemaal niks, wel € 37,- kwijt.
Je ontvangt geen producten, geen reactie op mails. Bellen kan niet. Echte oplichters! Pas op en bestel hier niets want je bent je gekd kwijt en staat machteloos.
Ik heb een neusspray besteld van 35 euro. Niks ontvangen. Echt een slecht bedrijf koop er aub niks!