Wat een waardeloos bedrijf. Totaal onbetrouwbaar en nemen totaal geen verantwoordelijkheid. Zij op geenenkele manier bereikbaar. Hele slechte ervari gen mee. Niet mee in zee gaan mensen. Oplichters zij het.
Ik heb een pakket laten bezorgen door GLS in een pakketautomaat. Tot twee maal toe ontving ik het bericht dat de bezorging mislukt was (zonder opgaaf van reden). Vervolgens kreeg ik bericht dat het naar een andere locatie zou worden gestuurd, en dat men alvast de bezorging had bevestigd. Dat is regelrechte fraude. Op die andere locatie is het pakket nooit aangekomen, en in het systeem staat nu dat het pakket is teruggestuurd naar de afzender. GLS is volkomen onbereikbaar, en reageert niet op klachten.
Je kan er gif op innemen... als blijkt dat een pakket per GLS koerier wordt verzonden, wordt al snel de status "geleverd" met datum/tijd, terwijl er NIETS geleverd is. De verkoper gaat er dan achteraan; belooft artikel nogmaals te verzenden en vaak besluiten we dan om het bij een afhaalpunt op te halen, dan kan GLSk niet anders dan daadwerkelijk het pakket bezorgen.
Wat een onbetrouwbaar bedrijf!! Staat al 4 dagen in Amsterdam, 25km bij ons adres vandaan. Zou vandaag komen maar aangezien we zagen dat er niets veranderde in track en trace gebeld. Tot 3x toe en er neemt niemand op. In totaal ruim 1 uur verspild aan beltegoed. En dan nu opeens de melding dat het pakket is aangekomen in Amsterdam (daar was het al vanaf vrijdag!!) Nu weer morgen afwachten alsof je niets anders te doen hebt 😞 SUPERSLECHT!!!
1 week lang zet GLS telkens een verkeerd adres bij de geadresseerde, ik dus. Vandaag 1 week later opnieuw. Schandalig bedrijf. Kerstkaarten komen misschien voor volgende kerst een keer binnen.
Het verhaal van het pakje dat niet geleverd werd. Er was eens een pakje, het kwam van heinde en ver, met een cadeautje voor Kerst. De bestemmeling bleef thuis en ging zeker niet van huis. Maar toen kwam de mail: "Poging tot levering mislukt. We belden aan maar je deed niet open, en de buren waren van huis." Dat klinkt als een leugen want ik zat te wachten met de tracking op mijn telefoon, en en kwam geen geluid. Ik stuurde een mail, en hoopte op een oplossing, maar hoorde 'trek uw plan'. Dit is een ongelofelijk slecht rijmpje dat volledig past bij de kwaliteit van uw dienstverlening. U mag 3 keer raden welk bedrijf ik als zelfstandige nooit zal gebruiken om een pakje te leveren. Ik heb begrip voor vertraging, ik heb begrip voor schade, maar ik heb geen begrip voor het niet uitvoeren van de job waarvoor je betaald wordt.
Let op, let op!!! Niet mee in zee gaan. Chauffeurs zijn oplichters van de bovenste plank. Nog nooit zoiets meegemaakt.
Pakkettrn liggen bij buren maar bij welke weet niemand gls zelf ook niet,wat een shitbedrijf
Pakket wordt niet geleverd. Zou gisteren uiterlijk 13:45 geleverd zijn. Nu 25 uur later is het er nog niet. Zou wel onderweg zijn. Klacht kan enkel in vaag formulier gedaan worden, maar je krijgt geen reactie.
Slecht gedrag van de bezorger
5x pakketje niet of verkeerd bezorgd kunnen straten niet vinden of kunnen niet lezen suffers
Absolutely appalling service – avoid GLS Netherlands at all costs I am genuinely lost for words when it comes to GLS Netherlands. You know those mischievous kids who used to ring the doorbell and run away? Apparently, they’ve all grown up and found jobs at GLS. That’s the level of professionalism we’re dealing with here. Not once, but twice I had packages allegedly “attempted” for delivery while I was very much at home, fully alert, and waiting specifically for them. No doorbell, no knock, not even the decency to leave the small package in the mailbox where it would easily fit. Just a lazy “recipient not home” update and off they went. To make things worse, I selected a nearby pickup point for redelivery — GLS’s idea of a solution was to send my parcel 40 kilometers away. Seriously? That’s not a mistake, that’s pure incompetence. And the package in question wasn’t some online shopping impulse — it contained urgent medication I was waiting for. And if you think you can contact them to resolve the issue — think again. There is no helpline, no customer service, no way to reach a human being. Emails? Completely ignored. It's as if the company doesn't even exist beyond its logo on a van. What GLS provides is not a delivery service — it’s a farce. The lack of accountability is alarming, and their negligence is not just frustrating, it’s dangerous. This company should be reported and investigated. How they are still operating is beyond me. Avoid GLS at all costs — your health, time, and sanity are worth more.
Ik verwacht al wekenlang op 5 pakketten via GLS, die deze tijd ook al in het sorteercentrum in Utrecht zijn. Vervolgens versturen ze als eerst één van de vijf pakketten. Anderhalve week later nog twee, en ik zou vandaag, weer twee weken later, de laatste twee pakketten krijgen, maar opeens rond de tijd dat ze er hadden moeten ZIJN is de verwachte bezorgdatum weer 4 dagen vooruitgegaan. GLS is over het algemeen niet duidelijk, traag en veruit irritant.
Verzending aangevraagd naar Parcellocker...Niet geleverd, en terug naar depot wegens "NIET THUIS"?????????????????????
GLS bezorgt pakket niet. Zegt dat ze het bij de buren hebben afgeleverd. Is ook niet waar. GLS zegt dat ze de buren hebben gebeld en gehoord hebben dat ik het pakket bij de buren heb opgepikt. Geen service en leugenaars
Had iets besteld, toen zag ik pas wie het ging leveren, GLS oftewel gaat langzaam GLS, en ja hoor klein pakketje 📦 kreeg vandaag de melding pakketje konden we niet afleveren, heb zoon slechte. Ervaringen met GLS, zit zelf in de supply chain, dus heb wel wat ervaring. Gaat echt altijd. Fout help
Zoveelste keer dat de bezorger niet langsgekomen is en je weer drie dagen op een pakket moet wachten. De bezorger is sowieso onbeleefd en de klantenservice reageert nergens op. Arrogantie ten top.
Worst delivery sevice ever! The driver has driven past my house four times already, without stopping to ring the doorbell and give me the parcel, citing the fact that I was not home. Although at that very moment I was home, but no one called. It is easier for them to take everything to the parcel store at once than to stop at each door. But when I pay for delivery at my address, I want it at the door and not go and pick it up myself.
Eerste keer heeft de bezorger niet aangebeld toen maar een niet thuis bericht achtergelaten. Zou dan de volgende dag bezorgd worden in een pakketautmaat. Ook niet gebeurd.😡😡😡
Nadat je 2 uur op je pakket zit te wachten verzetten ze hun tijd weer naar een paar uur later. Bel klantenservice die doen helemaal niks daar zit zeer onprofessioneel werkvolk . Willen niet mee naar een oplossing zoeken alleen te makkelijk zeggen ik heb mijn excuses toch al aangeboden. Maar weigeren om de betreffende postbode te bellen hoe dit kan want dan houd ze de postbode nog meer van zijn werk. Nooit zal ik iets versturen via gls klote service
Houden totaal geen rekening met anderen als ze hun auto neerzetten (v23dnp)
een buitenlands pakket word aangeboden bij GLS. verzending word gewoon gedaan. op de dag van aflevering krijg ik en bericht dat de zending door mij geweigerd is ???? bij het nabellen krij ik te horen dat het pakket te groot is en niet bezorgt kan worden. afhalen is wel mogelijk. dus doe dat maar. volgende dag dit in de gaten gehouden en na gebeld. Antwoord GLS medewerker is dat het pakkket niet geleverd word ook al is dit de dag daarvoor door een collega van hem wel aangegeven. Het pakket is dus in het buitenland aangeboden en aangenomen, In Nederland komen ze erachter dat het te groot is en niet afgeleverd kan worden. Medewerker verschuilt zich achter regels en bied zijn verontschuldiging aan. het zou het bedrijf en beleid sieren als ze in oplossingen denken voor hun eigen onduidelijkheid. ben benieuwd hoe en wanneer en van wie ik het pakket nu krijg. ZEER ONTEVREDEN OVER HET HANDELEN EN SERVICE VAN GLS
Het slechtste koeriersbedrijf ter wereld! Ik heb meerdere keren pakketten besteld via GLS en ELKE keer was er iets mis. Ofwel zijn ze mijn pakket kwijtgeraakt, ofwel hebben ze het op mijn adres afgeleverd terwijl ik niets heb ontvangen, of ze laten in ieder geval geen bericht achter dat we hebben geprobeerd het pakket af te leveren. Ongelooflijk dat dit bedrijf nog steeds bestaat en pakketten bezorgt. Het is niet altijd mogelijk om te kiezen welke koerier je kiest waar alleen GLS beschikbaar is. Als ik zie dat dit bedrijf mijn pakket gaat bezorgen, bestel ik liever niets. Desondanks klopt het tijdstip waarop het pakket afgeleverd moet worden nooit en werkt live tracking meestal niet. Toen ze op vrijdag één pakket moesten afleveren, faalden ze, dus zeiden ze dat ze het morgen zouden bezorgen. Ik heb ook niets ontvangen, daarna stond dat het dinsdag geleverd zou worden en nog steeds niets. In track&trace staat voor de vierde keer dat het pakketje gesorteerd is. Geweldig, maar ik zie niet hoe het zou worden afgeleverd. Vreselijk, ik raad het niet aan!!
Pakket wordt niet geleverd uit italie omdat ik niet thuis ben gekozen voor een pakket automaat vrijdag bericht niet geleverd hele weekend verder maandag bericht pakket geweigerd wat een slecht bedrijf zeg….
Pakket op mijn verzoek afgeleverd in een kluis van PostNL. Heel handig dat dat kan, want die kluis gebruik ik vaker. Keurig de code ontvangen. Alleen zat in het bijbehorende vak NIET mijn pakket, maar van iemand die ik niet ken, van een afzender die ik niet ken en ook nog via PostNL. GLS wil niet helpen en verwijst naar de afzender. Dat bedrijf (de afzender) geeft aan dat het pakket niet vermist is, omdat ze zien dat het in die kluis ligt. Dat klopt, MAAR IK KAN ER NIET BIJ!!! Kansloos dit...
Las op de GLS Tracking site dat mijn product afgeleverd was bij mij thuis, terwijl ik gewoon thuis was. Uit eindelijk heb ik het pakket, in de stromende regen, bij de buren voor de deur gevonden. SCHANDALIG, wat een waardeloos bedrijf!
11 december 14.04 uur pakje aangekondigd. 11 december 19.32 uur ontvangen 12 december 6.44 uur en 7.29 uuraangekomen op GLS depot Amsterdam 12 december 8.06 uur onderweg geladen voor levering. 12 december 19.00 niet geleverd aflevering eerst volgende werkdag 12 december 19.35 aangekomen op GLS depot Pakket kon niet worden bezorgd volgend verwacht moment vandaag 13 december tussen 13.15 en 15.45 Niets ontvangen. Na gebeld te hebben blijkt dat de laatste melding automatisch in het systeem wordt gezet en dat het vandaag niet eens is meegegaan. Waarschijnlijk wordt het pas maandag. Helaas is dit niet de 1e keer met GLS. Ik snap het is december maand. Maar mensen zitten thuis te wachten op een pakket wat dus niet komt. Waardeloos dit. Dit bedrijf kan de bezorgingen dus niet waarmaken. Ze kunnen de tijden van bezorging beter weg laten.
Wat een droevenis. Als klein bedrijf wacht ik op een levering door GLS van een klein pakket. Al vanaf 2-12 ( nu 6-12 ) ik moet er mijn boterham mee verdienen en plan om er te zijn, bel gecontroleerd wert gewoon. Afgesproken dan maar een box gaat sneller. Blijkt dat er geen "resevering " is . Box vol. Dus dan maar weer hier ( 6-12 ) dan weeeeeeeeeeer niet bezorgt . Weeeeeeer gebeld met GLS wijchen onderkoelde dame zegt, jammer maar kan dan waarschijnlijk niet meer. Waar is de chauffeur mevr? DIe komt eraan! Nou nee want track& trace laat zien dat de bus verder en verder weg rijd. Nou dan maandag weer.! Het is MIJN boterham! Kost me dagen om met GLS te communiceren voor een klein pakketje.! Bah!
Bezorger rijdt voorbij en geeft niet thuis bericht. Ben er vroeg voor op gestaan en is niet eens gestopt.
Eerder deze week zou er een pakketje uit Belgie worden bezorgd door GLS. OP die dag kreeg ik een melding dat de uitlevering niet zou plaatsvinden. Een dag later keek ik pp de track and trace om de reis van het pakketje te volgen. Volgens mij een fantasiereis: ondanks dat op deze pagina stond dat het pakketje inmiddels op het GLS depot in Utrecht was aangekomen (rechts in beeld) stond links in beeld dat het pakket nog in het buitenland is en er dus nog geen indicatie van de afleverdatum en tijd is. In 1 maand tijd de 2e beroerde ervaring met GLS. De eerste keer moest een bestelling opnieuw worden toegestuurd.