GLS reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 534 recente reviews uit 2 bronnen.

Die een is zelfs nog te veel. Weer de hele dag thuisgezeten niet als de vorige keer plots staat er bij de track&trace pakket geleverd. Helemaal niemand aan de deur geweest. Nu komen ze morgen! En gls met jullie standaard antwoord wat vervelend voor u . Als bedrijf moet u orde op zaken stellen. Neemt u eens een voorbeeld aan andere pakketdiensten Wat een zooi van een bedrijf

Waarom is dat bedrijf altijd over tijd? Ik heb twee pakketten in wacht die maar blijven hangen. Het is steeds weer hetzelfde verhaal. Ik moet er nu naar uitkijken dat als ik iets online bestel en ik zie dat de levering door GLS gebeurt, ik nooit zal weten wanneer het geleverd wordt, spijts de mooie belofte op hun website. Je bent gewaarschuwd.

Vandaag zou mijn pakket geleverd worden, het begon bij half 1, maar telkens werd het later als je keek hoelaat de bezorger zou komen. Eindelijk rond 17.45 een melding dat bezorger er aankwam. Zit je de hele dag thuis te wachten, krijg je later de mededeling we troffen u helaas niet thuis aan. Hij heeft helemaal niet eens aangebeld. Heb deze week diverse pakketen geleverd gekregen van DHL en Post.NL en die werden netjes aangeleverd. Denk dat de chauffeur geen zin meer had om 3 hoog te lopen voor dit pakketje! Nu maar laten bezorgen bij een pakketautomaat, hoop dat het er morgen ligt.

Bezorgers doen totaal geen moeite om je huis te vinden of zelfs een buurman te vragen nu al de 3e keer dat het misgaat 1e keer pakket van 85,- gewoon beneden bij de hoofdingang gezet iedereen kon dit zomaar pakken nu woon ik gelukkig in een nette buurt maar vind het echt niet kunnen! ook nog eens een pakket van 30 kilo bezorger zal wel te lui zijn geweest deze 1 trap op te tillen . nou volgens mij weetje als je postbezorger word dat je dan soms een keer een trap op moet niet iedereen woont op de begane grond l!

De hele dag wacht ik op GLS. De tijden verschuiven naar later en later. Ik wacht uiteindelijk zie ik de bus langs rijden maar de chauffeur heeft geen zin in in de regen uit te stappen. Nu weer morgen afwachten. Wat een mentaliteit.

Volgens de mail van het vervoersbedrijf GLS zou mijn pakje bij het GLS ophaalpunt zijn. Dus ik erheen tot 2x toe en nee de eigenaar van het ophaalpunt had mijn pakket niet. Je zou haast wat gaan denken toch? Dus geen idee wat ik nu moet. Het pakket van mij is kennelijk zoek. Wellicht gestolen cq achterover gedrukt? Voor mij geen GLS meer!

Pakketje met spoed besteld. Volgende ochtend om 6:57u mail van bedrijf dat pakket is aangemeld bij GLS. De ochtend erna via trach en trace is het pakket om 6:09u aangekomen op depot in 's-Hertogenbosch. Hierbij de verwachte levertijd "vandaag tussen 9:00 en 11:00u". Niets geleverd, telefoniste weet dat dit zo vermeld staat en dit is acceptabel voor GLS. Mijn pakket te laat ( had ik dit geweten dan had ik het zelf gehaald). Mijn vakantiedag om pakket te ontvangen kwijt. SCHANDALIG!

Bestelling gedaan zo gisteren afgeleverd worden Was al laat geen pakket kijk in het track en pray systeem van GLS Tot mijn verbazing wordt het pakket morgen geleverd en niet de werkdag erna. Schijtzooi ik noem het dictatuur net zoals Post NL

Pakket besteld. Dit zou afgeleverd zijn. Geen briefje in de bus geen pakket, ook niet bij buren bezorgd. Bij bezorginformatie in de mail staat 'fghf' zomaar wat ingetoetst door de bezorger dus. Dit is niet de eerste keer met GLS. Wat gebeurd er bij dit bedrijf?

Had met spoedlevering een pakket besteld, werd al vermeld dat het wellicht met GLS zou komen maar dat die kans zeer klein was, tot mijn grote spijt is het dus met GLS verstuurd. De heledag gewacht maar nooit een bel gehoord, denk even mijn mail te checken, toen kwam ik erachter dat ze het wel in hun systeem hadden afgevinkt (dat het dus geleverd zou zijn) maar er is nooit een bel ingedrukt, noch hebben ze het pakket op de aangegeven plaats gelegd. Wat een kut bedrijf

Wat een slechte organisatie en dienstverlening heeft GLS. Wij hadden met de grootste spoed iets nodig van een webshop; dit is direct opgepakt door de webshop (die snappen wel hoe een goede dienstverlening werkt) en vervolgens meteen verstuurd. Dus de volgende dag binnen! Gelukkig. Maar het werd verzonden door de slechte pakketdienst / bezorgdienst van Nederland! Je raadt het al. GLS natuurlijk. Wat een miserabel bedrijf is dit zeg. Dit is de email die wij kregen: Je onlangs aangekondigde zending is nog niet door GLS verwerkt. Bezorging is hierdoor helaas vandaag nog niet mogelijk. Excuses daarvoor! Ook in onze sector is er momenteel een structureel tekort aan personeel waardoor 24-uurs levering niet altijd gegarandeerd is. Als je een tekort aan personeel hebt, biedt dan gewoonweg je diensten niet aan! Je dupeert nu je klanten. Schandalig.

Sukkelbedrijf. Een levering op het nieuwe adres van onze dochter zou tussen 12:30 en 13 uur komen. Vrije middag genomen. Om 15:00 is er nog niets. Een mailtje gekregen met de mededeling dat het adres niet zou bestaan. GLS maar even gebeld. Een enorme hoeveelheid cijfers en codes doorgegeven en ze snappen er werkelijk niets van waarom deze levering niet mogelijk is. We gaan even kijken en weer dat vreselijke pauzemuzakje. Dan ineens vertellen ze dat het om 11:30 is aangeboden echter de belcamera laat niemand zien die aangebeld heeft. Maar, ze konden het toch niet vinden? Je hebt geen keus bij de transporteur maar als dat toch mogelijk was, is GLS geen lang leven beschoren. Ze zijn goedkoop en slecht, zeer slecht. Zo slecht dat het niet zou mogen.

Op 22 Oct. 2024 iets besteld bij Amazon.nl. Ik traceer het pakje op Amazon.nl, er staat alleen dat het het pakhuis heeft verlaten. Op 29 Oct kijk ik toch eens het tracking nummer na op de GLS website. Blijkt dat er een poging was om het 23 Oct te bezorgen. Het gekke is, dat ik gewoon thuis was. Niemand heeft aangebeld. Er is ook geen briefje achtergelaten. Ook geen email gestuurd. Dus ik het telefoonnummer met Google opzoeken (het staat niet op de website van GLS-gek he?). De persoon aan de telefoon geeft aan de bezorger de schuld (wel heel erg makkelijk). Maar OK, het pakje wordt op zaterdag 2 Nov. tussen 9 en 11 bezorgd. Zocht ik net mijn tracking nummer op. De bezorging is naar maandag 4 Nov. uitgesteld. Geen email, telefoontje, niets! Tja, die maandag ben ik er niet. Die klantenservice is uiterst belabberd. Dat is wel duidelijk.

Wat een slecht bedrijf. Geven een aankomsttijd die totaal niet wordt gehaald, sterker nog pakketje wordt niet geleverd. Bellen, wachten, allerlei nummers doorgeven en zie daar, de medewerker weet het ook niet. Het kan zijn zus, het kan zijn zo, we weten niet. Advies om te wachten of de volgende dag weer te bellen Totaal hopeloos

Wachtte op een pakketje. Informeerde waar deze bleef. Kreeg ik van het bedrijf bericht dat het pakket was afgeleverd. Er stond zelf een handtekening voor ontvangst op. ( niet van mij) niets ontvangen.

Steeds wijzigende bezorgtijden in de mail. Vervolgens word ik gebeld door een winkel in de buurt waar het zonder commentaar afgegeven is. Wat fijn dat hij mij opzocht en belde! En vervolgens krijg ik opnieuw mail met aangepaste bezorgtijd?! Schandalig!

Eigenlijk een -1, want een bij een uitgeverij besteld boek voor een vriend is niet bij hem aangekomen. Toch geeft de T&T- code aan: 'Afgeleverd'. De ontvanger heeft echter niets ontvangen. Later blijkt het boek afgeleverd op een ander nummer. Daar bleek echter niets te zijn ontvangen. Navraag bij GLS door de uitgever leerde hen dat het pakket is: 'Afgegeven met handtekening voor ontvangst van Dhr.X' (de correcte naam van de ontvanger).! Hoe kàn dit? Het boek bleek 3 dagen later te zijn ontdekt in een buitenbrievenbus bij een van de omwonenden. Dus GEEN handtekening, maar zomaar ergens gedropt in een brievenbus en doorgegeven dat het pakket op de juiste plaats was afgegeven. Handtekening hoeft ook niet want het pakket kon gewoon door een normale klep van een standaard brievenbus! Wat een leugenaars daar bij GLS!

Deze bezorgdienst maakt zich er zeer makkelijk vanaf. Er wordt een heel eind verderop aan mijn straat gewerkt. Winkels en woningen zijn gewoon bereikbaar. Dit staat ook aangegeven. De bezorger komt niet en stuurt een bericht of het adres wel juist is 🙄. Ja, dat is het, het is alleen teveel moeite om zelf na te denken en de borden te lezen……

Pakket zou eind vd morgen gebracht worden, volgens mailtje.zag ook in bericht dat chauffeur vlak in de buurt was.maar helaas. nu al 6x andere tijdblok gehad, werd later later toen eerder en nu steeds later. Laatste bericht 16.10u-19.10u. Zo balen want je zit de hele dag toch te wachten. Of krijg ik nog bericht dat het morgen wordt? Zal me niets verbazen. echt slecht 🙈

Wat een slecht bedrijf Zeggen maandag 21 oktober te leveren. Vervolgens bericht levering niet gelukt volgende werkdag word het geleverd. Dit hebben ze herhaald tot vandaag. Trackandtrace live. Das mooi NOT Nog 3 leveringen voor mij. Binnen 20 minuten voor de deur dus thuis gebleven. En tot mijn verbazing. Weer is de levering uitgesteld. Dus donderdag 17 oktober iets besteld en nu op vrijdag 25 oktober nog niets in huis.

Waardeloze, misleidende, leugenachtige en dus onbetrouwbare informatie van een bedrijf, dat de naam postbezorger totaal niet verdient. Vandaag zou ik volgens GLS een pakketje krijgen. Even later ontving ik opnieuw een mail dat het pakket was bezorgd, maar er was helemaal niets geleverd. Ook de buren hadden niets. Ik ga nooit meer met dit postbedrijf in zee. Klanten klagen steen en been. De Consumentenbond of Ombudsman moeten ingrijpen en dit bedrijf opdoeken.

Avoid by any means! I received messages about the package being delivered that day 3 days in a row and it never showed up. Only when I called the help line suddenly could I schedule the delivery for the following day. Nice guy on the helpline but had terrible delivery services and a disappointing experience. Go with any other alternative

Ergens in het bezorgtraject blijkt het in ieder geval in depot Wychen fout te gaan. Dat zou toch ook degenen die hierover gaan op moeten vallen. Of heeft AI alles, inclusief de puinhoop, hebben overgenomen? Je moet zelf overal achteraan. De antwoorden die je dan krijgt klinken logisch, echter. een 2e levering van hetzelfde artikel: dezelfde sores. Het lijkt een postcode gerelateerd probleem; meerdere kennissen van mij in dezelfde plaats hebben hetzelfde probleem. Bij nieuwe bestellingen aan anderen wil ik eerst weten wie de vervoerder is.

Pakket wordt bezorgd en ik ben niet thuis op nr. 5. Alle buren op 1, 7, 9 en 11 zijn wel thuis! Pakket wordt ergens afgegeven met de achtergelaten melding buur23. Erg logisch dat je het pakket achterlaat op nr. 23 terwijl alle naaste buren thuis zijn! Bedankt GLS!

Ze sturen elke dag mail dat ze komen, daarna dat het niet gelukt is, de volgende dag weer dat ze komen, en zo door, en uiteindelijk komen ze helemaal nooit. Op vraag van de opdrachtgever zeggen ze dat het adres niet klopt. Terwijl dat wel klopt. Kortom een bestelling bij GLS betekent dat het nooit aankomt.

Geven een dag en tijd door dat ze komen afleveren die dan later op de dag wordt geannuleerd en dan pas op maandag lsngs komen. Echt waardeloos heb betere ervaring met DHL en Postnl.

GLS waardeloos bedrijf,pakket en track en trace kloppen voor geen meter bij hun. Geef eerst aan u bent de volgende en 2 minuten later geef die aan pakket wordt 3 uur later bezorgd. Gls kan beter stoppen met pakketten rond brengen!

Bezorger weigert pakket af te geven Elke keer dat een leverancier GLS kiest, gaat de bezorging mis. Vandaag opnieuw. Door een misverstand was een oud winkeladres opgegeven dat geen GLS-punt meer is. Met de winkel en leverancier was afgesproken dat wij daar zouden zijn. Het winkelpersoneel was behulpzaam, zoals altijd. Toen de bezorger arriveerde, bevestigde hij dat het ons pakket was, maar weigerde het af te geven omdat de winkel geen officieel GLS-punt meer is. Ondanks dat we alle gegevens bij de hand hadden, bleef hij onvermurwbaar en vertrok met ons dringend benodigde pakket. GLS bevestigde de fout, maar beweert dat de chauffeur moeite heeft gedaan om het af te geven, wat niet waar is. Ondanks excuses konden ze verder niets doen. We vragen onze leverancier dringend om nooit meer GLS te gebruiken.

Iets bij Ebay besteld. Moest uit Italië komen. Zou vandaag gelever worden, maar ik was niet thuis. Dus briefje met niet-thuiscode in de brievenbus. Die je dus nergens in kunt vullen op de website van GLS Aangezien dit een bestelling via Ebay was, heeft dit pakket (waarschijnlijk) een niet gestandardiseerde GLS-trackingcode gekregen, want daar krijg ik ook geen resultaat op. Hoe moet ik nu weten waar mijn pakketje is? Op hun website staat namelijk ook geen telefoonnummer. Waardeloos bedrijf.

Ik had een relaxstoel besteld. Op vrijdag zou ik er niet zijn, dus donderdagavond naar track&trace gekeken, er was nog niks duidelijk wanneer deze geleverd zou worden. Vrijdag bij thuiskomst tegen 17 uur, stond een enorm pakket op de stoep. Een pakket van rond 1000 euro, zet men dus gewoon op de stoep. Ja, men had me proberen te bellen, maar ik was niet in staat om op te nemen. Overigens vreemd, want ik had een paspoort moeten laten zien en een handtekening moeten zetten. Vandaag donderdag, zou ik vloerkleden bezorgd krijgen, overigens, gisterenavond ook niet traceerbaar, ik was thuis en zie tegen 12 uur een briefje dat 'ik niet thuis zou zijn'. bij mijn studente die boven woont, is ook niet gebeld. Op het blaadje staat een niet-thuis-code. Echter, als ik die invul, met een andere datum, kom ik niet verder. Via, via, via, kan ik uiteindelijk toch een andere datum vermelden. Opvallend is dat op de site nergens een telefoonnummer vermeld staat.

Meer GLS reviews