Grandado reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 3.771 recente reviews uit 3 bronnen.

De prijs kwaliteit is zeer goed. aanrader

✓ Grandado Hi Anja! Thanks for your review. We really appreciate your kind words.

Het verkeerde artikel heb ik ontvangen en alles bij elkaar heeft dat mij € 32 gekost. Ivanna weet hiervan

✓ Grandado Hi Anny! Thanks for your review. We are sorry you had a bad experience. Could you please share you order number and email address?

Zeer goede prijs kwaliteit… aanrader

✓ Grandado Hi Anja! Thanks for your awesome review. We will be happy to see you at Grandado again.

Duidelijke site om te bestellen, product sneller binnen als dat ik verwacht had. Netjes verpakt. Goed over te spreken!.

✓ Grandado Hi Maaike! Thanks for your review. We really appreciate your kind words.

Netjes op tijd geleverd en goede productomschrijving.

✓ Grandado Hi Jero! Thanks for your awesome review. We will be happy to see you at Grandado again.

Voor deze prijs duurt het een stuk langer dan normaal maar dan heb je je product ook voordelig. De kleur is alleen ineens anders ik had graag de grijze (dus de oude kleur) of een zwarte gehad. Nu verstop ik het. Fijne dag

✓ Grandado Hi Pieter! Thanks for your review. We are sorry if your experience could have been better.

Snelle levering, product is net zo op de website

✓ Grandado Hi Simone! Thanks for your review. We really appreciate your kind words.

Snelle goedkope levering

✓ Grandado Hi PT! Thanks for your awesome review. We will be happy to see you at Grandado again.

Goed geleverd en netjes bezorgd. Ben blij met wat ik besteld hebt en werkt goed

✓ Grandado Hi Mascha! Thanks for your review. We are happy to hear you are satisfied with the purchase.

Duidelijke träck &trace en snelle levering. Ordernr gran nl 810290

✓ Grandado Hi Jet! Thanks for your review. We really appreciate your kind words.

Dankzij Grandado beschik ik nu - voor niet al te veel geld - over een fijne set haaknaalden met speciale grip, die prettig in de hand liggen, ondanks artrose in de handen. Hoewel mijn pakketje van ver moest komen had ik het toch snel in huis. Service en leveringssnelheid waren boven verwachting, evenals de kwaliteit van geleverde goederen. Wat mij betreft een echte aanrader!

✓ Grandado Hi Henneke! Thanks for your awesome review. We will be happy to see you at Grandado again.

Goede en snelle levering

✓ Grandado Hi Dennis! Thanks for your review. We are thrilled you had a good experience.

Snelle en goede levering

✓ Grandado Hi Rianne! Thanks for your review. We really appreciate your kind words.

Goede service en snelle levering

✓ Grandado Hi Mendy! Thanks for your awesome review. We will be happy to see you at Grandado again.

Goed geregeld, zending liet even op zich wachten

✓ Grandado Hi Willy! Thanks for your review. We are sorry if your experience could have been better.

Goed produkt, concurerende prijzen en snelle levering!

✓ Grandado Hi Paulus! Thanks for your review. We really appreciate your kind words.

Foutieve levering direct gecorrigeerd en afgehandeld.

✓ Grandado Hi Walter! Thanks for your awesome review. We will be happy to see you at Grandado again.

Perfecte afhandeling. Veel sneller geleverd dan aangegeven. Uitstekend product.

✓ Grandado Hi am! Thanks for your review. We are thrilled you had a good experience.

Zeer tevreden over het product!

✓ Grandado Hi Gerrie! Thanks for your review. We really appreciate your kind words.

Gewoon goed snel en goedkoop

✓ Grandado Hi Martijn! Thanks for your awesome review. We will be happy to see you at Grandado again.

Kwaliteit van het geleverd product en snelle levertijd.

✓ Grandado Hi Bas! Thanks for your review. We are thrilled you had a good experience.

Altijd goed materiaal. Nog nooit problemen gehad. En goeie servies

✓ Grandado Hi Nico! Thanks for your review. We really appreciate your kind words.

Bestelling is goed verlopen,duurde wel langer omdat het uitChina kwam.

✓ Grandado Hi Henriette! Thanks for your awesome review. We will be happy to see you at Grandado again.

Zeer snelle levering; product voldeed niet! Maar terugsturen groot probleem! Heb het maar gehouden en geef het aan mijn kleindochter! Misschien vindt zij het wel leuk

✓ Grandado Hi Lies! Thanks for your review. We are sorry if your experience could have been better.

Duidelijk informatie over je bestellen, en levertijden.

✓ Grandado Hi Robin! Thanks for your review. We really appreciate your kind words.

Snelle service en heel blij bij het product .

✓ Grandado Hi Antje! Thanks for your awesome review. We will be happy to see you at Grandado again.

Had een zwarte strip besteld voor in de badkamer .krijg ik een witte staat er helemaal niet bij .heb zwarte douchescherm

✓ Grandado Hi! Thanks for the details. I will check all details and contact you in a private email.

Ook al duurde de levering even, het product is oké.

✓ Grandado Hi Robert! Thanks for your review. We really appreciate your kind words.

Alles netjes besteld en op afgesproken bezorgd maat voeringvan het bestelde wat aan de kleine kant verder dikke voldoende

✓ Grandado Hi Leo! Thanks for your awesome review. We will be happy to see you at Grandado again.

Bestelling was snel gevonden, misschien wel even duidelijk de diameter van de wieltjes, en de maten algemeen er bij zetten. Denk dat het voor een leek moeilijk is.

✓ Grandado Hi Wim! Thanks for your review. We are thrilled you had a good experience.
Meer Grandado reviews