7.7van de 10

IZZ28 ervaringen

Aanbevolen19
Neutraal5
Afgeraden4
Filter

reviews

Monique
24-02-2018

Vergoeding hoortoestel

Ik moet godverdomme € 166,25 betalen als eigen bijdrage voor mijn hoortoestellen. Ik trek ze het vel over hun oren! Ik ga dat bedrag declareren! Overal moet je een eigen bijdrage voor betalen! Ook voor orthopedische schoenen, € 150 per paar om de 18 maanden. Verder nog alle medicijnkosten. Wie denken ze wel dat ze zijn, Hare Majesteit De Koningin of zo! Afzetters zijn het!

Ozcan
09-12-2016

Opletten mensen

Ik merk dat er bij mij onterecht kosten worden gedeclareerd die niet gedeclareerd zouden mogen worden, hiervoor heb ik contact opgenomen (al een paar keer zelfs) en als antwoord krijg ik steeds te horen dat het eigen risico is, terwijl ze in het systeem duidelijk kunnen zien dat dat niet zo is en als ze al die nota bedragen bij elkaar optellen ik boven die eigen risico zit. Antwoord hierop kunnen ze niet geven maar wel op een onvriendelijke manier discussie aangaan dat ik het verkeerd heb en dat het toch wel met de eigen risico te maken heeft. Vind dit niet kunnen, daarom ga ik overstappen. Voor ik overstap ga ik wel bij een een advocat raadplegen over de onterechte kosten die ik moest betalen.

Toon
01-11-2016

Prutsen met preferentiebeleid

Preferente middelen worden niet altijd 100% vergoed, terwijl dat wel zou moeten. communicatie hierover is moeilijk

Jan
23-06-2016

Izz de juiste keuze

goede vergoeding regeling

Lianne
17-06-2016

Dik tevreden

Ik ben via mijn werkgever verzekerd bij het IZZ en ben daar zeer tevreden mee. ik heb een zeer uitgebreide dekking, tegen een goed tarief als je deze vergelijkt met andere zorgverzekeringen.

Jashmaya
04-04-2016

Izz, een topper!

mijn hele familie heeft een verzekering bij izz, en we hebben dit nu al voor heel wat jaren. er is nooit iets geks om hoek komen te kijken, en je word geholpen als er iets fout gaat. goed betaal baar, zorgzaam en vriendelijke mensen.

Hugo
25-03-2016

Snel en een beetje onhandig

Ik ben sinds 2 jaar deelnemer aan IZZ. Het is een verzekeraar die snel uitbetaald. Toen ik 1 keer een verschik van mening had, is dat snel rechtgezet. Inloggen met je DigID is onhandig omdat je ook nog een een per sms ontvangen code moet invullen

Jeroen
29-02-2016

Duur en zeer lange wachttijden als je belt

Relatief erg dure verzekering.

Bij het bellen naar de klantenservice heb ik 21 minuten in de wacht gestaan. Medewerker gaf toe dat dit al "lang" een probleem is. (Merkwaardig dat ze er dan nog niets aan gedaan hebben om dit te verhelpen)

Vorige week eigen risico nota ontvangen (bij elke verzekering natuurlijk hetzelfde bedrag) Optie bekeken of ik dit in termijnen kan betalen, ja dat kan maar helaas alleen maar in 8 termijnen.

Andere verzekeringen bieden opties aan tot 12 maanden.

Blij dat ik dus ben overgestapt naar een andere verzekering.

Marie-Jose
02-02-2016

Stap over naar IZZ

Ik ben zeer tevreden over IZZ. Hebben goede aanvullende verzekering, makkelijke toegangbare website, duidelijke informatievoorziening en behulpzaam bij onduidelijkheden

Michel
01-02-2016

De beste zorgverzekeraar

Ik ben erg tevreden over mijn zorgverzekering IZZ. Je krijgt hoge vergoedingen. Je hebt grote keuze aan artsen en ziekenhuizen. Ze hebben met bijna alle hulpverleners contracten afgesloten. Dus je heb vrije artsen keuze. Ingediende nota's worden snel uit betaald.

Bij IZZ ben je goed verzekerd

Marloes
14-01-2016

IZZ overzichtelijk?

JA, IZZ is overzichtelijk met zijn vergoedingen. Op de website kun je gemakkelijk de vergoedingen vinden voor verschillende dingen alles staat in alfabetische volgorde. Zo ben je snel op de hoogte wat er vergoed wordt

Eerpie
13-01-2016

Top verzekering

Ben nu een aantal jaar verzekerd hierbij via mijn werk krijg ik porting.nog nooit problemen met de verzekering ervaren

Marion
13-01-2016

Prettige service

Prettig bedrijf. Mooi samengesteld pakket. Ik heb tot nu toe niet een betere optie die bij mij past gevonden.

Mariska
08-01-2016

Veel service voor je geld

De vergoedingen bij IZZ zijn heel ruim. Je krijgt heel wat meer voor je geld dan bij andere verzekeringen. Ook de klantenservice is goed bereikbaar en vriendelijk.

Henk
26-12-2015

Zorgeloos

Nooit problemen en bij vragen altijd een zeer uitvoerige uitleg.Super beleefd en uiterst correct

Fleur
15-12-2015

Betrouwbaar.

Er is een duidelijk overzicht van de beschikbare vergoedingen. Declaraties worden op tijd betaald. Alternatieve zorgverlening zit al in de eerste aanvullende verzekering met een mooie vergoeding en ook voldoende fysiotherapie. Een gunstige tandartsverzekering. Bij vragen of problemen word ik goed geholpen.

Ingrid
Ingrid
15-12-2015

Goede verzekering

Snelle uitbetaling redelijke premie

Roel
15-12-2015

Voor mensen in de zorg

toegespitst op mensen in de zorg. declaraties worden snel, volledig online en probleemloos afgehandeld

Tonnie
15-12-2015

Vanwege fysiotherapie

Vanwege ernstige spierklachten heb ik 3x per week fysio nodig en die wordt voor een redelijke premie volledig vergoed door IZZ.

Marijke
15-12-2015

Super voor de zorg

Goede prijs kwaliteit verhouding. Veel extra dingen voor mensen die in de zorg werken, zoals fysiotherapie.

Meer IZZ reviews
Welk cijfer geef jij IZZ?
12345
67
8910

AfradenAanraden