Sinds 12 januari probeer ik mijn rekeningnummer te wijzigen. Dit kan ik niet zelf doen binnen mijn account en moet via de klantenservice, maar Lebara heeft dit bijna twee maanden lang niet verwerkt. Als gevolg daarvan werd mijn SIM-kaart in februari en nu in maart permanent geblokkeerd, terwijl de fout volledig aan hun kant lag. Ik ben op reis en dit is de enige periode in het jaar dat ik mijn SIM echt nodig heb, precies op dit moment zit ik zonder bereik. De enige aangeboden betaalmethode is iDEAL, waar ik geen toegang toe heb, maar hier wordt geen enkel alternatief voor geboden. Bovendien heb ik eerder 6 euro te veel betaald en heeft een medewerker in november 2025 beloofd een tegoed van 6 euro in te zetten om een factuur te verrekenen, dit is nooit gebeurd. Door de blokkade ben ik genoodzaakt geweest een andere SIM-kaart aan te schaffen, wat extra kosten met zich meebracht. Mijn herhalende verzoeken tot oplossingen zijn tot nu toe genegeerd. De communicatie verloopt traag, medewerkers geven tegenstrijdige informatie en problemen worden niet opgelost. Dit is ronduit onacceptabele dienstverlening voor een BETAALD (!) abonnement. Ik raad niemand aan om een abonnement bij Lebara af te sluiten.
Veerschrikkelijk lastig om je klacht te melden. Ik zou bij mijn overstap nummerbehoud krijgen. Niet gelukt. Je hangt uren aan de telefoon wordt van het kastje naar de muur gestuurd. Stuurt een contactformulier en ze verwijzen je naar de chatfunctie. Waardeloze klantenservice en waardeloze provider
Waardeloos, afzetters, liegers en bedriegers. Oftewel, ik ben niet tevreden over hun service. bereik etc. alles gewoon zoals het hoort maar inmiddels 3 maanden bezig met opzeggen i.v.m. eenzijdige prijsverhoging van Lebara. Wel al een bevestiging van de opzegging mogen ontvangen na 2 telefoongesprekken, diverse mails en twee brieven. Mara ook nog steeds facturen en 2 maal de deurwaarder. Nooit meer Lepera-bara!
Op 1 oktober 2021 startte mijn contract voor 24 maanden 1 x verlengd ruim voor het einde voor weer 24 maanden. Toen telde ze er opeens 1 maand erbij. Via klachtenkompas klacht ingediend en werd gegrond. Nu weer zeggen ze na 24 maanden dat mijn contract eindigt op 31 oktober 2025. Dit klopt niet via chat, formulier webside en nu telefonisch word ik naar een klachtenformulier gestuurd WAAR paarse balk????. Niet te vinden en antwoord binnen 5 werkdagen ha ha ha, laat me niet huilen. Ga nu mijn rechtsbijstand informeren en dit is ook een reden dat ik geen contract meer bij Lebara wil!
89 jaar ben ik , en nog steeds wordt ik op een verschrikkelijke manier behandeld. Reageren op een vraag, daar hebben ze nog steeds schijt aan om daarop te reageren
Lebara komt afspraken niet na. Reageren ook niet op klachten via de mail en als je belt dan wordt je alleen maar afgepoeierd en proberen ze het nog niet eens om je te helpen. Volgens mij zit hun klanten(service) ook niet in Nederland. Doe jezelf een plezier en betaal iets meer per maand, maar dan krijg je wel service.
Ik had een werelddatabundel nodig voor Hong Kong, Singapore en Australië. Ik had per ongeluk een verkeerde bundel gekozen (Turkije) en ik kwam daar na een uur achter. Ik heb met Lebara gebeld om met bijbetaling de bundel om te zetten naar het juiste land, maar dat kon niet. Ondanks het feit dat ik er uiteraard nog niets van had gebruikt. Helaas bleek de nieuwe bundel die ik daarna had gekocht NIET te werken in Hong Kong en Australië, wat voor ongemak en extra kosten heeft gezorgd.
Ik probeer eerder te stoppen, heb contract al afgekocht, maar telkens sturen ze mij weer een mail dat ze bedanken dat ik niet op heb gezegd. Ik heb nu intussen meerder klantenservice mensen aan de lijn gehad, het irritante muziekje waarschijnlijk in totaal al een uur aangehoord, en ze weigeren mijn nummer vrij te geven aan mijn nieuwe provider. Het is erg frustrerend, want klantenservice kan in principe niet veel, maar ze kunnen je ook niet met iemand doorverbinden die zou kunnen helpen. Ik zou niemand aanraden klant te worden bij Lebara, zolang je niet anders doet dan anders, kan het nog, maar als je hulp nodig hebt kunnen ze niet oplossen.
Ik had mijn abonnement van 4 euro niet betaald en was het nadien helemaal vergeten. Totdat ik eraan werd herinnerd door een brief van incassobureau Cannock. Die 4 euro is nu opeens gegroeid in 40 euro WHAHAHA. Ik bedoel hoe verzinnen ze het daar bij Lebara. Je vergeet 4 euro te betalen en dan gooien ze er gewoon even 40 euro incassokosten bij. Dus nu moet ik 44 euro betalen. Ik wordt echt misselijk van dit soort maffiapraktijken. Die gasten daar bij het incassobureau worden stinkend rijk en Lebara doet gewoon mee met die maffia. Als we 100 jaar eerder geleefd zouden hebben dan zou in een soortgelijke situatie als je een kleine schuld hebt een paar potige kerels aan je deur sturen om je er hardhandig aan te herinneren dat je nu een grote schuld hebt. LEBARA BEDANKT VOOR DE HERINNERING! ik zal niet meer vergeten te betalen, maar ik zal ook nooit vergeten dat jullie 40 euro incassokosten rekenen over een pietlullig bedrag van 4 euro. Jullie zijn behoorlijk in mijn aanzien gedaald. Van Ziggo of Vodafona had ik het wel verwacht, maar ja nu Lebara zo groeit zien ze ook alleen maar dollars.
Om toch maar internet onderweg te hebben, hek ik een SIM only afgesloten. Er stond nog een tegoed van EUR 50 op de prepaid kaart. Op mijn navraag gaf Lebara duidelijk aan de dat de eerste betalingen van dit tegoed zouden worden afgeschreven (is tenslotte dezelfde provider). Dit bleek dus een leugentje om snel een abo te kunnen verkopen. Vervolgens wordt je eindeloos heen en weer gestuurd tussen sales en klantenservice. Een oplossing komt er nooit. Zit nu twee jaar aan deze leugenaars vast, daarna nooit meer Lebara
vorig jaar benaderd dat mijn abonnement afliep en dat ze een goede aanbieding voor me hadden. in oktober van abonnement veranderd, tot januari bezig geweest om mijn nummer te transporteren, nu zit ik sinds januari dit jaar met 2 abonnementen van 2 jaar. 1 kan ik totaal niet gebruiken, klantenservice begrijpt er niks van en stuurt me terug naar de retailer. ik betaalde altijd 7 euro per maand, nu sinds januari 7,75+(7,75-12,25). ik krijg het niet opgelost, de retailer gaat zich er nog een keer over buigen want dit is wel een zeer vreemde gang van zaken.
Ik heb twee abonnementen voor mijn kinderen afgesloten bij Lebara. Aanvankelijk geen problemen, tot er iets misging met een betaling. Ik nam contact op om het openstaande bedrag te achterhalen zodat ik dit direct kon voldoen. Ik werd geholpen door een medewerkster die duidelijk vanuit het buitenland werkte en mij volgens een script van standaardantwoorden hielp. Helaas bleek de informatie die zij gaf onvolledig, waardoor ik – ondanks betaling – alsnog met een incassotraject te maken kreeg. Verschillende telefoontjes later werd toegegeven dat er bij Lebara fouten zijn gemaakt, maar in plaats van een oplossing, kreeg ik te horen dat ik de incassokosten gewoon moest betalen. Zo niet, dan zouden de abonnementen worden geblokkeerd. Vier maanden later liet het incassobureau zélf weten dat zij afzien van de kosten. Hen heb ik niets te verwijten. Lebara daarentegen? Niet klantvriendelijk, niet servicegericht, en je wordt geholpen door medewerkers zonder kennis van zaken. Mijn advies: kies een iets duurdere, maar betrouwbare provider. Dat scheelt je een hoop frustratie en tijd.
Ze komen hun verplichtingen niet na. Reeds 2x gebeld en ze hebben er nog niks mee gedaan!!
In de winkel geweest in Hogerheide en goed geholpen,personeel alles voor mij geregeld top vriendelijke mensen
Vandaag prepaid beltegoed opgewaardeerd om te voorkomen dat mijn telefoon nummer en simkaart geblokkeerd worden wand ik had namelijk de afgelopen 3 maanden niet opgewaardeerd etcetera. En alsnog krijg ik vandaag een mail gestuurd met de melding dat als ik niet binnen 24 uur opwaardeer dat dan over 24 uur mijn simkaart en mobiele telefoon nummer geblokkeerd worden. Dit duugd niet. Ik heb vandaag netjes opgewaardeerd op het eerste verzoek van Lebara dus mijn simkaart en mobiele telefoon nummer moeten nu gewoon weer 3 maanden lang actief zijn en actief blijven. En ik ga niet nog eens opwaarderen dit is bezijkte boel dus de mail van Lebara negeer ik wand ik ga namelijk niet 2x opwaarderen. Bovendien is mijn beltegoed binnen een aantal uren opgeraakt zonder dat ik bel etcetera terwijl ik dubbel beltegoed had besteld €5,00 = €10,00 Lebara zijn grote fraudeurs. Ook elders plaats ik online reviews.
Krijg onterechte incasso, werken met malafide incassobureau en reageren nergens op.
krijg 20 euro bij aanbrengen vriend Maak een vriend klant van lebara en krijg elk 20 euro kado. Leuke actie dacht ik, en vriend klant gemaakt. Dat was 3 maanden geleden. Ook na navragen bij Lebara niks noppes nada. Ik vind dat we gewoon gepiepeld zijn. Slecht hoor
Wat een slechte bedrijf zeg! Rekening op tijd betaald zoals altijd en door hun slechte interne fout nummer geblokkeerd en account geblokkeerd. Krijg maar geen goed contact met lebara. Personeel verstaat je niet of spreekt amper Nederlands om überhaupt te begrijpen wat je wilt of bedoelt. Al een paar x de afschrift op gestuurd dat alles netjes op tijd is betaald en steeds van kastje naar muur gestuurd worden en er word steeds gezegd we deblokkeren de boel. Ander half maand verder en nog geen de blokkade. Moedeloos word je er van. Contract opzeggen gaat niet zo makkelijk want intern worden er heel veel fouten gemaakt. Ik raad iedereen dus echt af om niet naar lebara te gaan! Oh en dan nog niet eens te spreken over hoe traag moedeloos het internet is.
Contract beëindiging. Bevestiging dat contract beëindigt was, maar intern bij hun ging er wat fout waardoor het door liep, incasso geblokkeerd. Na een gesprek hebben ze het contract een maand later beëindigt maar toen moest ik meteen de factuur betalen zodat ze het ook meteen terug konden storten, was intern voor hun systeem het beste. Nooit meer mijn geld terug gekregen! Onbetrouwbaar en dieven! Klant oplichten zodat ze intern hun fout niet hoeven uit te leggen. Het bedrag is het niet waard om een rechtzaak aan te spannen.
Absoluut niet tevreden. Lebara zegt als je een sim only abonnement neemt en nummer behoud wilt zeggen wij je oude abonnement op en regelen nummer behoud. NIET DUS! Terwijl ze er wel mee adverteren . Contact via de telefoon was ook een drama! Uiteindelijk mijn net afgesloten abonnement dus laten cancellen. Benieuwd of dat WEL goed gaat. Dan maar iets meer betalen maar bij Vodafone is het in elk geval wel allemaal heel duidelijk
Slecht bereikbaar slecht internet Rare kosten Er is bij mij twee keer om boven de 35 euro te betalen omdat ik zogezegd buiten me bundel was maar nu ging ik het ma kijken gelukkig word alles opgeslagen en nu zag ik dat ze voor 107 mb 10 euro vragen aks je buiten je bundel gaat Terwijl me abonnement 10 euro boor 20 gb is Vind dat best boeven praktijken
Klantenservice van Lebara, gevestigd op één van de Antilliaanse eilanden is abominabel slecht! Ten eerste is er een "taalbarrière". Sorry, is echt zo. Ten tweede is de deskundigheid van de medewerkers ver beneden peil. Je wordt van het kastje naar de muur gestuurd. Ik ben nu twee weken bezig om mijn simkaart goed werkend te krijgen, kansloos!
Heb sinds 4 maanden een abonnement bij lebara. Helaas werkt de verbinding tot heden toe niet. Na een aantal chat gesprekken gevoerd te hebben met de "klantenservice" waarvan sommige erg vreemd verliepen, is het nog steeds geen signaal, of verbinding te bespeuren (?!). Ik denk dat ik het zo onderhand maar moet gaan aankaarten bij derden, ( Europese Ombudsman). Erg vervelende gang van zaken.
Ze blijven afschrijven van je rekening als je je SIMonly abonnement hebt opgezegd. Ik had een abonnement die ik maandelijks kon opzeggen. Daarnaast moeilijk om contact te krijgen met de klantenservice. Afrader!
Ze sturen je 1x een rekening en als je die per ongeluk vergeet of niet betaald geen betaalherinnering, maar meteen incassobureau op je af sturen. Bij wet is betaalherinnering verplicht, maar heeft dit bedrijf geen boodschap aan.
Vanaf 17:45 8 x gebeld, 7x verbinding verbroken. Toen ik eenmaal een vrij slecht te verstaan iemand aan de lijn had, met een slechte werd halverwege het gesprek de verbinding weer verbroken. Inmiddels was het 6 uur en klantenservice gesloten. Daarnaast geen toegang meer tot de app.
Normale kwaliteit, maar owee als je een contract wil beëindigen voor iemand die is overleden, dat kan pas als het contract afloopt. Te bizar voor woorden.
Na twee weken alle data op heb elke keer date uit gezet hoe kan dit?
Sinds 1 week een abbo via hun, wilde me whatsapp activeren staat er activatie code verstuurd naar iphone terwijl ik een samsung heb? Hoop gedoe voor whatsapp😰😰 wil ik me aanmelden voor hun app of via hun site om zo goed mee te kunnen kijken gaat voor geen ene meter doet echt nikssss 🥸🥸🥵 Eindelijk mn whatsapp is gelukt eindelijk 🙏🙏 Krijg ik tig appjes met Paar bellen me zelfs? Wtf wat is dit Ik heb abo via bemiddeling en omweg Krijg ik meer vage dingen ga ik alles uitpluizem en gooi ik sim kaart eruit en goeie beveiliging op foon en laat ik alles uitpluizen Em aan alle revieuws te zien? Denk ik ik ga kiezen voor mn laatste stukkie tekst
1 keer lebara nooit meer lebara 24 september overgestapt naar nieuwe provider met overgestapt service, krijg nu een nieuwe rekening met mijn onbekend nummer. Diverse malen met een niet verstaanbaar klantenservice ze weten van niets 2uur later en mail ontvangen contract per eind november opgezegd [met mijn onbekend nummer) moet wel nog voor 2 manden betalen. Waardeloos Bedrijf