Mediamarkt reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 28.764 recente reviews uit 4 bronnen.

In februari bij MM-online een Denver elektrische step gekocht voor mijn zoon. Al na 5 dagen brak tijdens het rijden het scharnier waardoor het stuur naar beneden klapte. Met deze step naar MM Zwolle gegaan, zodat ze zelf konden zien dat het scharnier gebroken was. Hier had ik ook aangegeven dat mijn zoon niet meer op zo'n step durfde te rijden. Gelukkig netjes het aankoopbedrag terug gekregen.

Laat je niet voor de gek houden dat een echte winkel meer service kan bieden dan een webshop. Media Markt is een leuke winkel, maar als je met een defect product te maken krijgt, dan is het echt ellende. Ik heb een Garmin navigatie gekocht die meerdere keren is opgestuurd en steeds zit je enkele weken zonder apparaat. Geld terug is er niet bij. Uiteindelijk een cadeaubon gekregen en zit nog steeds zonder een goede navigatie, wat dus eigenlijk de bedoeling was. Bedankt Media Markt voor deze zeer klantonvriendelijke behandeling!

Ik heb het laatst een headset gekocht bij de mediamarkt, die was naar 20 dagen kapot. Deze kostte 60 euro. Ik kreeg geen geld terug. Zelfs een 5 euro headset van de action gaat langer mee! Ik heb uiteindelijk de zelfde headset besteld op bol.com, deze heb ik al 8 maanden en werkt nog steeds geweldig! Niet bij mediamarkt kopen dus!

Klantenservice van MediaMarkt is een nachtmerrie. Men belooft iets en vervolgens staat het de volgende keer niet in het systeem. De gesprekken worden opgenomen, maar die mag je dan niet terug luisteren.

Koelkast besteld bij de mediamarkt, deze komt kapot aan. Wij bellen de mediamarkt om deze retour te zenden en afspraak gemaakt. De afspraak verzetten ze de avond van tevoren en willen nauwelijks een regeling treffen. De klantenservice is onbereikbaar (na 30 minuten het bellen opgegeven). Naderhand heb ik contact opgenomen via facebook (bij gebrek aan betere opties). Ook hier kom ik geen steek verder aangezien hun beste service is om de klant te beantwoorden met 'om onbekende reden is het verzet, ik kan hier niks aan doen'. De zending is uiteindelijk toch retour, zijn ze te laat met het teruggeven van het geld en ook hier is de klanten-'service' nergens te bekennen. Bestel nooit iets online bij mediamarkt, de gebruikte slogan op de site 'onze klanten verdienen de beste service.' slaat niet op de service die zij leveren.

Vandaag bij de media markt geweest. Heb een Samsung Galaxy a5 2017 hij gaf een hele irritante piep net zo hard en vervelend als een brand alarm. Had de telefoon net 12 weken. Dus gevraagd of ik mijn geld terug mocht en een andere mocht kopen. Dit was absoluut niet de bedoeling. Dus na heel veel gezeur aan de balie een leen telefoon gekregen. Dit ding heb ik nu werkt voor geen meter. Oplader kapot ik direct bij thuiskomst gebeld ja mevrouw kon kom maar terug. Neee ik ga er vanuit dat die goed is. Melding van gemaakt. Nu gebruik ik de telefoon. - hartstikke sloom - facebook doet het niet - Instagram doet het niet - oplader kapot Lekker service zo hoor. Koop nooit meer wat bij de mediamarkt!

Bij het openen van de verpakking van een Braun Series 9 (9290cc) scheerapparaat kwam ik al meteen een gescheurd en verkreukeld kartonnetje tegen. Een teken aan de wand, zo bleek enige momenten later. In het reinigingsapparaat trof ik resten van baard/snorharen aan! En het reinigingskwastje ontbrak ten ene malen. Dit apparaat is blijkbaar reeds gebruikt. Maar wordt door de Mediamarkt wel voor nieuw verkocht. Slechte zaak.

Service ontzettend slecht. Vorige week stond de afspraak (tussen 1 en 3) om de nieuwe koelkast te brengen en de oude mee te nemen. Komen om kwart over 3 aanzetten en namen de oude koelkast niet mee. Paste niet door de deur en moest zelf de deuren eraf monteren en een nieuwe afspraak maken (maar even wachten deden ze ook niet). Opzich nog geen probleem maar even balen. Ondertussen nog een airco besteld en de afspraak zo gemaakt dat ze de airco kwamen brengen en de koelkast mee zouden nemen. Afspraak een week later gezet en de airco werd gebracht (nu ineens 5 minuten te vroeg), maar de koelkast kon niet mee want deze paste niet in de bus. Er was genoteerd dat de oude (dus airco) mee moest. Moet dus weer een nieuwe afspraak maken en kijk nog steeds tegen een oude koelkast aan!

Ik ben naar de mediamarkt service gegaan omdat ik geen spel kon installeren vanaf disk van mijn computer. Ze zouden dat probleem oplossen. Na het berichtje dat mijn computer klaar ligt voor ophalen ben ik naar mediamarkt gegaan er wordt uitgelegd wat er allemaal gedaan is en op papier die ze me toen gaven stond dat het getest en gecontroleerd is.(er wordt mij niet gezegd dat ik mn computer daar kan testen voor ik hem ophalen) Ik heb mijn syteemkast opgehaald. Ik dacht dat het gewoon gemaakt was. Maar toen ik mijn computer wilde aanzetten zag ik dat mijn computer niet meer hetzelfde was. De aan en uitzetknop werkt niet meer. Er komt geen beeld op het beeldscherm. Ik heb mijn computer met een klein disk probleem bij mediamarkt gebracht om het te laten maken maar ze hebben het totaloos gemaakt en mij teruggeven. En ze accepteren niet dat ze het kapot hebben gemaakt omdat ik niet daar had gecontroleerd of het goed gemaakt was of niet. Ze zeggen dat ze het kunnen opsturen om verder te laten kijken maar dat ik 35 euro onderzoekskosten moet betalen voor iets wat ze zelf kapot hebben gemaakt. Ik heb een beetje gegoogeld en zag dat er veel mensen zijn zoals ik. Nooit meer naar Mediamarkt service

Aan een medewerker gevraagd (in Middelburg) of de TV die ik wilde kopen op voorraad was. De app op zijn tablet werkte klaarblijkelijk niet (of hij kon er niet mee werken) en had geen idee of de TV er was. Een computer raadplegen die 10 meter verder stond was teveel gevraagd en ben dan zonder TV uit de winkel gestapt. BCC kon de TV wel leveren met gratis leveren en installatie, iets waarbij je bij Mediamarkt voor moet betalen

MediaMarkt komt zijn afspraken niet. Ik heb gisteren een fornuis besteld die vandaag zou geleverd zijn. Ik kreeg een bevestiging dat vandaag wordt geleverd, maar zij hebben het fout ingepland en het wordt morgen geleverd. Maar morgen ben ik er niet en dus kan ik ook niks ontvangen. Dus ik kan de hele weekend niet koken en MediaMarkt zegt dat zij er niets kunnen doen.

Echt waar, als er iets frusterend is dan is het bestellen bij de Mediamarkt. Ben nu 2 weken verder, voor niets een hele dag thuisgebleven voor montage, niemand geweest, nieuwe afspraak maken lukt niet en annuleren ook niet. ZEEEEEEEER SLECHT!

Zaterdag 19 mei 2018 een asus desktop gekocht bij mediamarkt. Op doos vermeld is open geweest. Nu gebeurt dit wel vaker dat een computer op de schap gestaan heeft en deze afgeprijsd weg kan. Echter bij thuiskomst en installatie van de computer is de eerste melding windows niet correct afgesloten hierna bleef hij maar terug keren naar snelle installatie. Contact opgenomen met de winkel . Ze zijn dicht en kunnen niet voor me doen terugkomen op de volgende dag dat ze open zijn. Ik had echter die pc direct nodig aangezien in doordeweeks in het buitenland zit als vrachtwagenchauffeur. Gevraagd of ik niet naar een ander filiaal kan om hem om te ruilen dit is echter onmogelijk filialen nemen geen producten aan van andere filialen. Wat een kut bedrijf is dit dat het onmogelijk is om iets wat gekocht word bij het ene fililaal niet om te ruilen is bij een ander filiaal wat net even andere openings tijden heeft . Dit is dus mijn allerlaatste keer geweest dat ik bij dit berijf iets gekocht heb en wat mij betreft mag het de kijkshop achterna gaan en verdwijnen. M. Van velzen

Service via webshops beter dan de media markt Bezorging tv media markt dordrecht pas na 14 dagen! Vrijdag 4 mei een tv gekocht en betaald bij media markt dordrecht. 70,00 extra betaald voor het bezorgen en installeren van de tv en ik zou binnen enkele dagen gebeld worden voor het afleveren van de tv. Maandag geen telefoontje ontvangen voor een bezorg afspraak . Gebeld en nu zou ik de volgende dag gebeld worden. Na niets gehoor te hebben op dinsdag morgen weer gebeld en na enig dwingend aandringen vandaag gebeld voor een bezorg afspraak. En.over 14 dagen 16 mei wordt de tv bezorgd!

Tijdens de witgoedweken kreeg je bij een Miele wasdroger WT43W3G1NL een cadeaukaart van €150. Wel nadat de prijs verhoogd was van €599 naar €749. Bij Coolblue stond dezelfde droger voor €599. Na ongeveer een week staat de droger weer voor €599. Kortom, Mediamarkt verhoogt prijzen bij akties! Pas dus op met de Mediamarkt!

Voor 1250 euro besteld en fluiten naar je telefoon en iPad wel al betaald natuurlijk klantenservice van lik me vestje doen geen zak voor je wuiven al klachten weg

Voor een upgrade mijn macbook laten maken. Vervolgens hebben zij mijn moederboard kapot gemaakt nav onzorgvuldigheid. Eerst werd alles ontkend, pas nadat ik aangaf gespreksopnames te hebben wilde ze helpen. Helaas bleek dat helpen niet zoals beloofd. Men probeerde de zaak in de doofpot te krijgen en waren steeds nergens te bereiken. Uiteindelijk moeten dreigen met een rechtzaak.

Ik heb voor mijn zoon op 12-10-2017 de Samsung Galaxy J7 telefoon gekocht en 30-01-2018 de Samsung Galaxy J7 telefoon ingeleverd. Nu is door een fout van jullie de Samsung Galaxy J7 telefoon onderdeel op 14-2-2018 nog niet eens besteld. Garantie op de Samsung Galaxy J7 telefoon De garantieduur verschilt per fabrikant en per product. Zolang als je garantie hebt op een product, garandeert de fabrikant of importeur dat het product bij normaal gebruik goed blijft werken. Als een product kapot gaat terwijl je er nog garantie op hebt, zullen wij eerst proberen het kosteloos te repareren of vervangen. Lukt dit ons niet binnen een redelijke termijn, dan zullen wij jou (een deel van) het aankoopbedrag vergoeden. Ik verwacht nu dus ook wel van jullie dat dit ook gebeurd. De telefoon werkte niet meer naar normaal gebruik. De telefoon zit in een bescherm hoes. In jullie eigen voorwaarden staat ook. Aankoopbedrag word vergoed + telefoon terug. Wij betalen je de aankoopprijs terug als het repareren van jouw product onredelijk lang of veel langer heeft geduurd dan vooraf is opgegeven en als je daarvan teveel overlast van hebt ondervonden. Als repareren of vervangen niet lukt binnen een redelijke termijn, krijg je het aankoopbedrag terug. Afgesproken aan de balie is dat jullie het bestelde artikel binnen 1 week binnen zullen hebben en dan moest het nog gemaakt worden en dat hij binnen 2 weken de telefoon weer kon gebruiken. Nu vandaag 17-4-2018 Yeh hij is klaar. Ik krijg een redelijke tegoed bon. (dan zullen wij jou het aankoopbedrag vergoeden.) Nou echt niet. Krijg een tegoed bon van € 15,- wat een aso shop

Online een koelkast gekocht. Van te voren gevraagd of de oude koelkast meegenomen werd. Dit werd bevestigd, “oude milieu”, zoals MediaMarkt dit noemt, ging mee retour. Vandaag werd de koelkast bezorgd, door PostNL: tot in de garage. Hij werd niet uitgepakt en aangesloten en de oude ging niet mee. Bedankt MediaMarkt voor het niet nakomen van de afspraken en de extra kosten. De nieuwe koelkast mogen jullie weer ophalen, ik bestel daarna wel een bij BCC of Bol.com!

Op 21 mei 2017 een telefoon gekocht bij de mediamarkt. Omdat Hengelo geen voorraad meer had, naar Duiven gereden. Daar heb ik toen een Sony Xperia Z5 Premium gekocht twv €650. Todat na een update in februari 2018 mijn wifi het ineens niet meer deed. Even een tijdje gewacht maar hij deed het niet. Op donderdag 23 maart heb ik de telefoon dan ook ter reparatie aangeboden bij de mediamarkt in Hengelo. Alles doorgegeven, foto's gemaakt van de telefoon en deze opgestuurd naar Dynafix Care via de mediamarkt. Toen kreeg ik maandag een mailtje terug. De telefoon zou externe schade hebben en total los zijn, en deze kon ik dan laten vernietigen of ik kon hem zonder kosten terug laten komen. Dus op donderdag weer naar de mediamarkt om te vragen wat er dan kapot zou zijn. Mij werd verteld dat de telefoon krom zou zijn en dat deze niet meer te repareren was. Raar, de telefoon was in nieuwstaat toen ik hem bracht, alleen het glasplaatje was een beetje kapot. Maarja, de telefoon moest zo snel mogelijk weer terug komen. Op vrijdag kreeg ik nog een telefoontje, ik zou alle schade zelf veroorzaakt hebben en mijn garantie was daardoor verlopen. Volgens de lieve meneer aan de telefoon had ik ook nog een barst in mijn scherm? Dus op zaterdag weer naar de mediamarkt, vragen om uitleg. Normaal hebben ze er bij de klantenservice niet erg veel zin in, maar deze meid was druk bezig met alles uitzoeken. Helaas was de meneer die over mijn telefoon ging niet aanwezig. Op donderdag 5 april kon ik mijn telefoon weer ophalen. Ook deze meid had geen zin aan haar werk, de meneer voor ons liep schreeuwend de winkel uit. Haar nogmaals gevraagd hoe het kon dat mijn nieuw uitziende telefoon, ineens total los verklaard werd. Geen antwoord. Dus de telefoon maar meegenomen. Bij verschillende winkels langs geweest om de telefoon toch te kunnen laten maken, maar dan voor eigen kosten. Helaas, het is een telefoon van de mediamarkt dus niemand wil hem maken. Dus maar even een kennis gebeld, hij kon er meteen wel even naar kijken. Hij zocht even wat info op, op google en binnen 15 minuten kon ik weer gewoon op de wifi. Dus mediamarkt, ik weet niet wat jullie doen? En wat ze bij DynaCare doen weet ik al helemaal niet gezien de reviews op google, maar ik ben dus mijn telefoon 2 weken kwijt geweest, met een hoop gezeur, voor 15 minuten werk. Bedankt!

Voor een goede vriend van mij heb ik meermaals geprobeerd 50 euro “cashback” te claimen waarvoor hij in aanmerking kwam bij de aanschaf van een Hewlett Packard. Hij heeft de betreffende papieren ingevuld maar nooit 50 euro op zijn rekening bijgeschreven gezien. Meerdere brieven heb ik hier aan gewijd. Mediamarkt blijft steevast doorverwijzen naar HP en HP negeert iedere brief en e-mail. Nooit en te nimmer koop ik ook maar iets bij de Mediamarkt en ook nooit komt er meer een HP product in huis. Vuile oplichters!

Tot twee maal toe problemen met Philips TV. Mediamarkt heeft in beide keren (ondanks een Philips prbleem) voor een nieuwe TV gezorgd, super! 1e keer een nieuwe Philips, 2e keer een LG.

14 dagen geleden een wasmachine besteld via de website van mediamarkt. Er stond "Voor 23:00 besteld, morgen in huis" De wasmachine is helaas nog steeds niet geleverd. Meerdere malen gemaild, gebeld helaas zonder resultaat. Steeds hetzelfde verhaal: het product is nog niet niet in voorraad beschikbaar. Op de vraag waarom het product dan besteld kon worden, hebben ze geen antwoord. Klantenservice is erg onvriendelijke. Je wordt voortdurend aan de lijnt gehouden met beloftes die ze vervolgens niet nakomen. Wij zijn het nu echt zat! Nooit meer via de website van mediamarkt iets bestellen!

Ik ga niet alle kleine lettertjes van de Mediamarkt disclaimer gelezen maar het komt er op neer dat hun nergens voor aansprakelijk zijn. Bestelling geplaatst en betaald en nu het product niet leverbaar is krijgt de leverancier de schuld dus ga niet van de MM webshop uit want daar is geen controle op. Na een gesprek met de Klantenservice van MM wordt mij zelfs verweten dat ik twijfelde of het nu wel goed gaat komen met mijn compensatie en terugbetaling. Klantenservice kan niets anders zeggen "vertrouw erop dat het nu goed gaat komen" als het niet binnen één week geregistreerd staat dan zal mijn bank de schuld wel krijgen. Meest vreemde is dat ik één bestelling geplaatst en betaald had van 3 producten en nu wordt het bedrag en bestelling door drieën verdeeld terwijl alle 3 facturen dezelfde product en factuur informatie heeft. Eerste en laatste keer dat ik iets bij de MM webshop bestel want ik wil graag weten waar ik aan toe ben en ja natuurlijk een foutje is menselijk maar ga dan niet de schuld aan een ander geven en de klant verwijten.

Na ruim één jaar gaat mijn iPhone problemen geven. Nadat ik hem 3x bij de service afdeling aanbied geven ze als oplossing een vervangend toestel mee. Tot hier ben ik zeer tevreden over de service. Echter na een week geeft dit toestel problemen met aangaan en na 1,5 week gaat hij helemaal niet meer aan. Terug naar de service afdeling. Het antwoord van mediamarkt is: het toestel bevat geen origineel onderdelen en dus vervalt de garantie. Dit onvoorstelbare feit ligt er nu doordat ze een iPhone meegeven die blijkbaar niet originele onderdelen bevat en nu zeggen zoek het maar uit klant met je garantie. NOOIT vervangen onderdelen aannemen want je wordt genaaid.

Ik adviseer alle consumenten om geen producten te laten bezorgen door de MediaMarkt. Ze werken met een een amateur bezorgingsdienst. 2 afspraak momenten waren ingepland voor bezorging van een droger. Op beide afspraken is er geen droger bezorgd. Ik moest zelf nabellen waar het product was. Uiteindelijk heb ik die zelf maar opgehaald met mijn vervoer. De klantenservice gaf iedere keer aan dat hij niet op voorraad was terwijl ze het product wel netje in de magazijn hadden. Voor service moet je dus absoluut niet bij de MediaMarkt zijn!

Wilde tv bestellen tijdens btw actie , maar toen werd die uit assortiment gehaald . gemaild met klantenservice en volgens hun was hij er toch nog en moest ik hem snel bestellen . meteen naar de site maar die lag er uit voor onderhoud zogenaamd . toen hij weer online was hadden ze de tv er snel weer van af gehaald . Die btw actie klopt ook niet je krijgt geen 21 procent korting ,heb een aantal producten nagekeken maar het zit op ongeveer 17 procent en daar komt nog bij dat er ook prijzen snel verhoogd worden net voor de btw actie

Ik bestelde een laptop die een levertijd heeft van 1-3 dagen daar KRIJG ik een gratis printer bij die een levertijd heeft van +2 weken. Ik besteld nog wat andere dingen erbij met een totale bestelling van 1500 euro. Meer dan een maand salaris van iemand die als helpdesk werkt bij de mediamarkt. Ik moest opschieten met mijn bestelling want ik had nog 2 uur over voor de btw actie. Ik had op dat moment geen keuze. Of ik moest stoppen met mijn bestelling en ik was het kwijt want morgen zou er geen btw teruggave meer zijn. Of doorgaan en + 2 weken wachten op mijn hele bestelling omdat een gratis printer die levertijd had. Nou ja altijd in de winkel van de mediamarkt goede service gehad. Dit moest een foutje zijn en ik bel op maandag wel op dit op te lossen en bijvoorbeeld op te splitsen in twee pakketjes zoals elk ander giga bedrijf ik Nederland doet. In de ochtend begin ik om half 10 met bellen. Eerste vrouw geef gelijk aan hier niks mee te kunnen en dat ik maar moet wachten. +2 weken wachten voor een bestelling vond zij niet raar alsof het normaal was. Ze gaf ook nog is aan dat ze net begonnen was en niet zo veel verstand nog had. Moet ik nu vertrouwen krijgen in de helpdesk van mediamarkt? Wie laat zijn mensen nu zeggen dat ze er net werken? Dat is niet erg professional. Misschien wat het een Incident in plaats van een Problem. :) Maar verder was mijn probleem niet opgelost ik werd afgewimpeld door de mevrouw en ik dacht ik bel wel terug misschien krijg ik een beter iemand aan de lijn. De volgende persoon, Max weet ik nog bij naam begon goed. Wat navraag gedaan en kwam mij ook melden dat ik pech had. Ik pushte nog een beetje door en ook hij gaf aan hier net te werken en dat hij geen idee had wat hij kon doen of aan het doen was. Ik kreeg een bericht dat ze gingen uitzoeken wat er aan de hand was want mijn bestelling was iets mis mee. Hij gaf aan dat de printer gewoon op de normale levertijd stond en dat er niks aan de hand was. Ik geef aan mooi zet mijn bestelling maar door want hij staat online nog steeds op twee weken. Dit kon hij niet en verder had hij ook geen rechten om überhaupt maar iets te doen. Ik begon me echt af te vragen waarvoor de helpdesk was. Ze konden niks doen en probeerde me meer onzekerheid te geven om mijn bestelling heen. Uiteindelijk gaf hij aan dat mijn ticket doorgestuurd was en dat het 48 uur kon duren. ( hij vond dat wel mee vallen.) Dus ik bestel met een service van 1 tot 3 dagen levertijd, maar moet 2 dagen wachten OP een antwoord WAT er aan de hand is met mijn bestelling. Dus niet dat hij dan verstuurd wordt, nee alleen een antwoord op wat er aan de hand is. Ik kon er met mijn pet niet meer bij en ik reageerde een beetje op deze jongen af. Maar naar 45 minuten met deze persoon aan de telefoon te hebben gezeten was ik er ook klaar mee. Ik gaf het op en was nog verder van huis. Ik dacht ik doe een laatste poging. Ik bel de mediamarkt in mijn buurt en vraag of ik de spullen kan ophalen. Ik kreeg een vrouw aan de lijn die alle sprongen maakte om mij te helpen. Topper mevrouw uit Nieuwegein! Ze gaf aan zelf de spullen niet aanwezig te hebben maar belde Utrecht voor mij. Ze gaf aan dat ze daar wel het een en ander aanwezig te hebben. Ik dacht Mooi de printer kan wel wachten maar die laptop heb ik graag op de verjaardag van mijn vriendin binnen! Helaas zegt ze daarna dat er iets vreemds aan de hand is. Mijn bestelling was geannuleerd. En dat ik maar het hoofdkantoor moest bellen om dit uit te zoeken en te vragen naar Rudy. Ik dacht nee he weer naar het muurtje gestuurd daar gaan we dan. Ik bel krijg een vrouw aan de lijn die tot in de verste geen Rudy ken. Wat een verrassing van de mediamarkt, ik keek er niet eens van op en vertelde het lange verhaald aan de mevrouw wat er was gebeurd. Ik kon horen dat het haar niet boeide en ze toonde totaal geen empathy zoals dat heet in een helpdesk term. Maar zette mij in de wacht. Kwam terug na 5 minuten om aan te geven dat mijn bestelling onder controle was of ik geen handelaar was? Nu 4 verschillende verhalen gehoord en ik had echt geen idee meer. Een handelaar? Ik heb 9 spullen besteld en allemaal verschillend, een kind kan zien dat dit geen handelaars bestelling is. Hier zou zei op moeten reageren en aangeven sorry dit is alweer een fout ik ga het gelijk voor je oplossen. Maar ook zei wimpelde mij af met nog meer desinformatie. Ik was 3 uur verder en ik wist uiteindelijk nog minder. Ik gaf het op en ik liet het rusten. In de avond dacht ik nou ik probeer het nog een keer kijken hoe het er nu voor staat. Weer kreeg ik iemand zonder interesse aan de lijn en gaf aan dat ze ermee bezig waren maar verder geen indicatie maar dat het zo "snel" mogelijk komt. Ik wist wel beter, ik hing op en ik was er klaar mee. Nu een dag later is er geen verandering maar ik wil wel graag een een opsomming maken voor mediamarkt. 3 uur met uw medewerkers aan de lijn gezeten. 100 euro aan kosten voor de service desk? De helft had geen idee waar ze mee bezig waren. Misschien tijd voor een cursus of training? Ik weet minder na 3 uur bellen dan ervoor. Je medewerkers tonen totaal geen interesse of medeleving. ( komt dit door stress op de desk?) Ik ben in ieder geval diep diep diep teleurgesteld in de mediamarkt en voor mij ook de laatste keer dat ik hier iets haal of besteld.

Slechtste klantenservice ooit. Óver de rug van je klanten extra geld verdienen. Droger gekocht die in garantieperiode drie keer defect is geweest en gemaakt moest worden. Nu is de droger 4 mnd na garantieperiode weer stuk en van mediamarkt mochten we de droger niet laten maken. Alleen het defect vaststellen en droger naar mediamarkt op sturen. Per email bevestigd gekregen dat we dan ons aankoopbedrag terug krijgen. Gedaan wat ze gevraagd hebben en ineens veranderen ze de spelregels. Geen aankoop bedrag terug maar een klein flut bedrag van 53 euro als restwaarde. waardeloze service met beloftes die ze niet nakomen.

Omdat ik van plan ben een Lenovo 520s all in one pc aan te schaffen, houd ik sinds enige weken de prijsontwikkeling in de gaten. Vorige week bood Mediamarkt de pc aan voor 1199,- euro. Mooie aanbieding, zeker omdat de 'BTW weg ermee' actie voor de deur staat. Dat scheelt mooi 21%. Nou NIET dus! Want Mediamarkt is zo sluw om enkele dagen voor de BTW actie, de prijs van de betreffende pc met 100 euro te verhogen. Telefonische navraag leert dat Mediamarkt de prijsontwikkeling in de markt volgt. Ammehoela. Ik zou zeggen: Mediamarkt WEG ermee!

Meer Mediamarkt reviews