Wat een rotbedrijf! Gegevens gelekt, vaak internetstoringen die je niet eens bij hun kunt melden. En een klantenservice waar de onkunde van afdruipt. In alle lagen worden grove fouten gemaakt. Ik wil van deze bende af! Was ik hier maar nooit aan begonnen wat heb je aan een dienst waar je maandelijks voor betaalt maar geen zekerheid hebt dat het uberhaupt werkt. NOOIT MEER ODIDO
Vandaag monteur gehad. Modem moet gereset worden na 30 min als het niet vanzelf ging. Bel na 30 min op. Modem word niet gereset maar morgen komt de monteur weer. Zit nu 8 dagen zonder tv en internet Waardeloos
Tijdens deze omzetting is er door Odido een fout gemaakt. Als gevolg hiervan worden wij momenteel dubbel gefactureerd en wordt het bedrag ook dubbel van onze rekening afgeschreven. Dit betreft zowel het zakelijke als het particuliere contract, terwijl het de bedoeling was dat het zakelijke contract correct zou worden beëindigd bij de omzetting. Wat deze situatie extra frustrerend maakt, is dat wij inmiddels meerdere keren telefonisch contact hebben opgenomen met uw klantenservice. Telkens worden wij van de ene afdeling naar de andere doorgestuurd. Niemand kan ons daadwerkelijk helpen of het probleem oplossen. Er wordt geen verantwoordelijkheid genomen en wij krijgen geen duidelijke terugkoppeling of oplossing aangeboden. Ondertussen gaan de dubbele afschrijvingen gewoon door. Dit is onacceptabel. De fout is ontstaan tijdens een administratieve handeling aan de zijde van Odido, en toch worden wij geconfronteerd met de financiële gevolgen én het uitblijven van een oplossing.
Mijn ervaring met Odido rondom mijn tweejarige internetabonnement is zeer teleurstellend. Bij het afsluiten van dit abonnement is mij telefonisch meegedeeld dat ik gedurende het eerste jaar korting zou ontvangen, wat ook correct is toegepast. Daarnaast heb ik expliciet gevraagd of ik na afloop van deze kortingsperiode tussentijds mijn internetsnelheid zou kunnen verlagen om mijn maandelijkse kosten te beperken. Mij is toen meerdere keren duidelijk bevestigd dat dit mogelijk zou zijn. Op basis van deze toezeggingen en het vertrouwen in de juistheid van deze informatie heb ik het abonnement afgesloten. Nu de kortingsperiode is afgelopen, heb ik contact opgenomen met de klantenservice om mijn internetsnelheid aan te passen. Tot mijn verbazing werd mij verteld dat dit helemaal niet kan. Dit staat haaks op de informatie die mij bij het afsluiten van het abonnement telefonisch is verstrekt. Wat deze situatie extra frustrerend maakt, is dat de klantenservice geen enkele bereidheid toonde om mijn klacht serieus te onderzoeken. Er werd niet meegedacht over een oplossing en ook het terugluisteren van gespreksopnames — terwijl bekend is dat gesprekken worden opgenomen — werd direct afgewezen. Ik ervaar dit als onjuiste informatieverstrekking bij het aangaan van het contract en een zeer klantonvriendelijke afhandeling achteraf. Van een aanbieder als Odido mag worden verwacht dat toezeggingen worden nagekomen of dat klachten zorgvuldig worden behandeld. Helaas is dat hier niet het geval
Sinds 2015 trouwe tele2 klant geweest. Toen ze over waren genomen door tmobile waren er wel wat irritaties hier en daar maar over het algemeen, qua service en goede deals had het nog steeds wel de essentie van tele2 wat ik gewend was. Dat sloeg allemaal om toen ze odido werden. Het moment van de samensmelting was het al raak toen ik maanden lang m’n account niet meer in kon. Daarna was het alleen maar technische issues, bizar slechte service, en gescamd worden waar je bij staat, liegen over dingen die in m’n contract zouden staan terwijl dat nergens terug te lezen is. Nu kan ik niet wachten tot mijn telefoon contract bij odido over een paar maanden afloopt. Ik ga ook kijken naar een nieuwe internet provider want ik wil niks meer met dit bedrijf te maken hebben. Ik hoop dat meer mensen van dit bedrijf zullen weglopen zodat ze de wake up call krijgen die ze verdienen.
Na 8 verhuizingen weet ik wel hoe ik een verhuizing moet doorgeven bij een provider. Bij Odido is het helemaal mis gegaan. Allereerst was de verhuis niet doorgekomen omdat we tegelijkertijd ook een abonnement moesten verlengen. Blijkbaar gaat dat niet samen. Uiteindelijk dachten we dat het goed was doorgeven telefonisch, maar na 4 keer bellen en twee weken was de verhuis pas goed doorgegeven. Het duurde allemaal erg lang. Na een tijd belde mijn vriend weer, omdat we nog steeds geen internet hadden. Bleek dat we geen glasvezel in huis hebben, dus moest kpn langskomen. die waren erg vlot, dus de kabel was na een week gelegd. Tussentijds kregen we van Odido een klik en klaar modem, zodat we tijdelijk wifi kregen. Toen kwam de Odido monteur en die heeft wifi geinstalleerd met glasvezel. diezelfde dag werkte het al niet meer. Bleek onze glasvezel niet te werken. Mijn vriend belde weer met Odido en kreeg een heel onvriendelijke medewerker aan de lijn die ook nog eens de schuld bbij ons legde en ons vooral niks wilde vergoeden. Inmiddels was namelijk glasvezel EN de klik en klaar afgeschreven van de rekening. Ze zouden van KPN een monteur langsturen en dit keer had het echt voorrang (ze beloofde 24-48 uur). Na drie dagen weer bellen bleek het niet eens bekend te zijn bij KPN! En de klik en klaar hebben we teruggestuurd, want anders moesten we daar ook nog opzeg kosten voor betalen (volgens die onvriendelijke medewerker). Inmiddels zijn we sinds het 'intstalleren' twee weken verder en we hebben nog steeds geen afspraak om het te laten repareren. Odido hebben we minstens 30 keer gebeld en een vergoeding hebben we nog niet gekregen. Daarnaast werken alle functies in ons huis niet die op wifi verbonden zijn zoals zonnepanelen, thermosstaat en lampen, waardoor ons wooncomfort laag is en we geen geld kunnen besparen. Het is schandalig zoals we door mederwerkers behandeld worden en hoeveel beloftes niet waargemaakt worden. Wij gaan zo snel mogelijk overstappen. Wordt hier geen klant!
Recent, via internet klant geworden van Odido! Internet en mobiel! Ik wilde nummerbehoud en ook een duo-sim. De duo-sim werd me toegezonden, maar het installeren bleek lastig. Toen naar Odido winkel in de Kronenburg in Arnhem. Daar stond sil ( naambordje opgespeld) en legde het probleem voor. Hij luiterde heel geduldig, begreep direct wat er aan de hand was en stelde direct voor om niet het probleem te gaan achterhalen, maar direct twee nieuwe sims te installeren. Hij had het zo voor alkaar. Nog even wat uitleg. Er ging door mij heen, was ik hier maar eerder naar toegegaan. Loop eens een keer hier binnen, de rust, de vriendelijkheid en toen er wat meer klanten kwamen, rustig met mij doorgaan, maar wel tussendoor even een collega waarschuwen.
Slecht bereik in het buitenland. Misleidende informatie met betrekking tot kosten datagebruik in het buitenland. Klachten worden niet serieus genomen. Er valt niet te praten over een oplossing waar iedereen zich in kan vinden maar eigen standpunten worden herhaald. Mijn vertrouwen in deze partij is volledig verdwenen.
Prima en snel geholpen, en dat 2x op verschillende dagen waarvan 1 in het weekend , beide keren binnen 3 minuten contact, zeer vriendelijk te woord gestaan, en duidelijk uitgelegd en problemen gelijk opgelost, betrof een niet werkende sim kaart, en een aanvraag voor een nieuwe sim kaart.
Verschrikkelijke provider- verspilling van geld
Ik ben zeer ontevreden over mijn ervaring met Odido. De afgelopen twee jaar heb ik betaald voor een abonnement dat niet eens op mijn naam stond. Ondanks meerdere pogingen om dit recht te zetten, kreeg ik geen hulp of financiële compensatie. Uiteindelijk is het me gelukt om het abonnement stop te zetten en een nieuw contract aan te vragen op mijn eigen naam. Maar het ging meteen weer mis. Voor het nieuwe abonnement moest er een nieuw modem geïnstalleerd worden. De monteur heeft dit wel aangesloten, maar heeft geen enkele test uitgevoerd om te controleren of alles goed werkte. Het resultaat? De wifi in huis is nu nog slechter dan voorheen. Ik vind het onacceptabel dat ik als klant zo behandeld word. Geen transparantie, geen hulp bij fouten van hun kant en een totaal gebrek aan kwaliteitscontrole bij installatie. Ik wil alsnog een financiële vergoeding voor de afgelopen twee jaar én dat mijn wifi eindelijk eens goed werkt.
Op 28 april 2025 zou mijn internetverbinding worden geïnstalleerd door Odido. De afspraak werd meerdere keren last-minute verschoven, waardoor ik een volledige werkdag moest opofferen. Uiteindelijk kwam de monteur, maar deze bleek niet in staat om de installatie goed uit te voeren. Sterker nog: hij schakelde mijn werkende verbinding uit en liet mij zonder internet achter. Daarna werd er geen oplossing geboden, behalve dat ik “moest wachten op een andere partij”. Klantenservice schoof de schuld af op de netwerkbeheerder, maar achteraf bleek – na bezoek van een KPN-monteur – dat het probleem veroorzaakt was door een fout van Odido zelf. Ondanks dit alles weigerde Odido enige verantwoordelijkheid te nemen of schadevergoeding aan te bieden. Ik heb daarom mijn abonnement per direct opgezegd, maar zit nog steeds zonder internet omdat mijn vorige provider nu de schade moet herstellen. Zeer slechte ervaring, amateuristische installatie en geen serieuze klachtenafhandeling. Absoluut geen aanrader.
Wil alleen mijn eigen geld op een prepaid kaart op mijn bankrekening gestort krijgen, zoals bij OV wel kan. Ik vraag niets vreemdst, want het is mijn eigen geld. Odido weigert dit te doen omdat de voorwaarden (die ze zelf verzonnen hebben) dit niet toelaten wordt er dan gezegd. Dit is toch vreemd en totaal niet klantvriendelijk. Dit is gewoon een vorm van legale diefstal en wie steelt is een DIEF. Ik zou zeggen doe geen zaken met dieven. Ik in ieder geval niet meer zolang ik mijn eigen geld niet terug krijg. U bent nu in ieder geval gewaarschuwd.
Al jaren geen enkel probleem met telefoonabonnement en ook het recent aangeschafte klik&klaar abonnement werkt perfect. Ik had alleen wat gedoe met het koppelen aan Mijn Odido account maar dat is opgelost door een zeer vriendelijk en behulpzaam persoon van de klantenservice (die ook direct opnam).
WAARDELOOS! Het TV en internet abonnement is door Odido een maand te vroeg beëindigd. In totaal ca. 4 uur aan de telefoon geweest met medewerkers die gebrekkige kennis hebben, verschillende oplossingen, beschuldiging aan het adres van KPN en uiteindelijk is er niets opgelost. Geen service en een behoorlijk wat extra kosten. Odido biedt een vergoeding aan op een factuur die men onterecht heeft geïncasseerd. Er is geen dienst geleverd. Ik had een jaar geleden goede verwachtingen van de nieuwkomer Odido maar helaas, WAARDELOOS.
Als trouwe klant van tig jaar geleden bij tele 2 probeer en ben ik nu al 13 dagen bezig om mijn bestelling (S25 + actie gratis Watch 7 erbij) te krijgen vanwege een mooie aanbieding bij mijn verlenging als dus een jarenlange klant. Op woensdag 26-3-25 toch maar voor de nieuwe telefoon gegaan met een fikse korting erbij. Ik zou €42 per maand betalen voor een S25 mintgroen met 512gb en 20g internet d.m.v. thuisvoordeel. Daarnaast was er ook nog de actie voor een gratis Samsung Watch 7 als je de S25 bestelde. Nou helemaal dikke prima! Zaterdag 28-3 zou de telefoon klaar liggen in de winkel. Helaas kreeg ik bericht dat er vertraging was dus het werd maandag 31-3. ( de dag dat de actie verliep voor de gratis Watch 7). De bestelling ging helaas toch weer langer duren. Op woensdag 2-4 kreeg ik het smsje dat de bestelling klaar lag en opgehaald kon worden in de winkel van Zaandam. Vlug tussen het werk door naar Zaandam gereden voor de bestelling op te halen nog voor 18.00uur sluitingstijd. Ja hoor daar kwam ze aan met mijn mintgroene splinternieuwe S25 van achteren uit de winkel. Bestelling nog even ter controle op de computer en ineens Error! De winkel kon mijn bestelling / orde niet doorklikken en kreeg een foutmelding. Andere klanten hadden bij hun bestelling hier geen last van. Inmiddels stond ik een uur in de winkel en helaas geen telefoon mee. €6 aan parkeerkosten kwijt en veel tijd. Ze zouden het bij ICT neerleggen. Volgende dag donderdag 3 april welgetelt 11 keer de winkel gebeld zonder resultaat, uiteindelijk ging de voicemail er zelfs op, later zat de voicemail ook nog vol kreeg ik te horen via het bandje. Klantenservice gebeld, verhaal uitgelegd etc maar vroegen mij toch naar de winkel te gaan. Hierop dan toch maar weer naar de winkel Zaandam gereden, koopavond dus de winkel is open tot 21 uur, eigen sportles afgezegd, €6 parkeerkosten en maar opnieuw GEEN telefoon en dezelfde error in hun systeem. Ze gaven mij een oplossing om de hele bestelling te annuleren, een nieuwe te plaatsen maar dan kreeg ik geen gratis Watch 7 er meer bij want die actie is natuurlijk verlopen. Met volle verbazing keek ik haar aan en liet ik haar natuurlijk gewoon mijn bestelling/order zien waardoor ik gewoon recht heb op de actie met een gratis Watch 7 en hier niet mee akkoord ging! Ze zouden mij zelf gaan bellen zodra de storing is opgelost. Ondertussen toch maar weer klantenservice gebeld vanwege mijn verbazing over de oplossing die gegeven werd, er werd mij verteld om toch een nieuw abonnement af te sluiten, deze ging dan €4 per maand duurder worden! BELACHELIJK! En natuurlijk geen akkoord maar ze ging even in overleg met haar leidinggevende, ze wilde mij dan tegemoet komen met een creditfactuur à €96, wat in totaal de kosten zijn over 2 jaar wat ik extra per maand zou moeten betalen. Van mij uit akkoord maar dan mis ik nog de Samsung Watch 7. Opnieuw ging ze in overleg, affijn 27min aan de lijn. Verbinding verbroken!!! Ik dacht dat ik gek werd. Ik werd niet teruggebeld na 10min dus dan maar weer zelf bellen en kreeg uiteraard iemand anders aan de pijn. Die wist mij weer te vertellen dat dat allemaal niet mogelijk was en vroeg mij de telefoon door te geven aan de winkelmedewerker. Ik weer naar binnen, ondertussen 6 andere wachtende klanten voorbij gestoken en mijn telefoon aan de winkelmedewerker gegeven. Uiteindelijk werd er onderling gesproken dat ik moest wachten omdat het nu al bij de ICT lag. Dus weer teleurgesteld naar huis gegaan. Vrijdag Samsung maar even zelf gebeld i.v.m. die actie en de actievoorwaarden. Hun verteld mij dat je die actie kon registeren tot 1 mei. Ik dacht ohh dat komt wel goed.. je hebt tenslotte de code van de telefoondoos nodig om de Watch 7 te bestellen. Zaterdagochtend 5-4 wederom gebeld, helaas nog geen nieuws. Maandag 7-4, 5 keer gebeld naar de winkel, geen gehoor, zelf met andere telefoons gebeld. Werd hele dag niet opgenomen! Vandaag dinsdag 8-4, 13de dag weer enkel keren naar de winkel gebeld, nemen niet op. Toch klantenservice gebeld. Die krijgen zelfs hun eigen winkel niet aan de telefoon?! Ik heb de klantenservice maar een oplossing geven als idee om dan akkoord te gaan met de credit van €96 op mijn abonnement en mij dan los een voucher te geven à €265 wat de Watch7 bij Odido winkel kost om deze vervolgens dan maar zelf aan te schaffen. Ze vertelde mij dat ik mij geen zorgen hoeft te maken over de Watch7 te bestellen want dat kon gewoon ten alle tijden, daar ik dat zelf al heb uitgezocht is dat dus NIET zo dus snelheid is noodzakelijk! Ik zei nog, dan zijn jullie van mij af en hoor je mij niet meer maar nee de voucher was natuurlijk niet mogelijk. Weer geen stap verder! Afijn nu weer een gesprek van 40 min gehad waar NIETS uit komt. Ze zullen een notitie maken voor mij om te kijken hoe hierin tegemoet gekomen kan worden ( heb ik een hard hoofd in). Ik vertelde dan maar dat ik vanmiddag weer opnieuw naar de winkel ga om dan toch maar IEMAND te spreken of er al nieuws is. 10min later werd ik ineens gebeld door de winkel (wat toevallig). De medewerkster doet haar best doet en ik moet afwachten op de ICT. De klantenservice en de winkel staan los van elkaar en kunnen niets zien in elkaars systeem (ook vreemd). Er duiken tevens meerdere reviews op betreft deze actie. Nog nooit problemen gehad met Odido maar dit slaat alles. Morgen hang ik wederom aan de lijn of sta ik in de winkel! Odido, ik verwacht deze week nog een oplossing en een zeer mooie tegemoetkoming...!
Ik betaal 79+€ voor internet en tv. Connectie is bar slecht. Echt schandalig om hier bijna 80€ voor te vragen. Als er iemand is die wil overstappen naar Odido NIET DOEN. Wat een kut bedrijf is dit. Het enige wat ze goed doen is geld van je rekening trekken.
Ik ben helemaal klaar met Odido. Ik bel ze voor een klacht en om hulp te krijgen, en ze hangen gewoon op. Niet alleen dat, ze sluiten ook direct de hulplijn af. In detail: ik bestelde een Klik & Klaar-systeem bij Odido. Omdat ik doordeweeks thuis werk, kon ik het niet laten bezorgen en moest ik het ophalen bij een van hun locaties. Na mijn bestelling kreeg ik meteen een e-mail waarin stond dat ik een sms zou ontvangen zodra mijn bestelling klaar lag. Na drie dagen had ik nog steeds geen sms ontvangen. Als ik het thuis had laten bezorgen, had ik het allang gehad. Dus belde ik rond vijf uur om te vragen of mijn bestelling al klaar lag. Dat bleek zo te zijn. Omdat de winkel om zes uur zou sluiten, nam ik het laatste halfuur van mijn werkdag vrij en fietste er snel naartoe. Ik kwam om 17:55 aan, en inderdaad, mijn bestelling lag klaar. Daar vroegen ze om mijn ID (die ik bij me had) en vervolgens om mijn bankpas. Die heb ik al twee jaar niet meer, want ik doe tegenwoordig alles online. Ze vertelden me dat dit in de sms stond, maar die had ik nooit ontvangen. Toen beweerden ze dat het ook in de e-mail stond. Ik liet de e-mail zien, en daar stond het ook niet in. Ik vroeg of het op een andere manier kon, aangezien ik alles bij me had: de Odido-app, mijn gegevens, en ik kon betalen met ING of Revolut. Maar nee, dat was allemaal niet mogelijk. Toen zei de medewerker: "Als je het had laten bezorgen, was dit ook niet nodig geweest." Dus ik vroeg: "Waarom kan het dan nu niet gewoon online?" Maar na een discussie, waarvan ik wist dat ik er met haar niet uit ging komen, ben ik maar weggegaan. Ze was duidelijk geïrriteerd door mij, en dat snap ik ergens wel, dus ik liet het daarbij. Daarna belde ik de klantenservice, in de hoop dat zij mij verder konden helpen. Nou, dat was echt de slechtste klantenservice-ervaring die ik ooit heb gehad. In combinatie met wat er in de winkel gebeurde, maakte dit me echt boos. De medewerker nam op en vroeg hoe hij mij kon helpen. Ik begon – nog in een normale, misschien een beetje geïrriteerde, maar niet boze toon – met: "Ik ben niet zo blij met jullie, maar ik hoop wel dat jullie mij kunnen helpen." En toen hing hij gewoon op. Zonder iets te zeggen, gewoon opgelegd. Ik vond dit zo raar dat ik meteen terugbelde. Maar hij had de hulplijn gewoon afgesloten, waardoor ik niet meer kon bellen. Dat was echt de druppel voor mij. Dit is níét hoe je met klanten omgaat. Ik wilde gewoon dat het werkte, want ik was super enthousiast over het 5G-systeem. Maar Odido heeft me enorm teleurgesteld. Simpel gezegd: ik ben gewoon boos.
Mega slecht Wat een achterlijk bedrijf bel je voor een opzegging bel je later weer is het niet geregeld. Als gevolg weer 14 euro betalen. Om dat mensen hun werk daar niet goed kunnen doen. Eenigeste cursus die gevold wordt is volgens mij zelfbeheersing. En volgens mij kan je er aan het werk komen als je geen opleiding of verstand hebt. Als u vanplan bent dit aangeschaften weet dat u waarschijnlijk 10 keer moet bellen voor opzeggen, slechtste Servië van Nederland hebt en soms goed moet luisteren vanwege het gebrek aan Nederlandse taal. Toevoeging: mag goedkoopzijn, maar als gevolg toch duurder uit. om er nu tot 3 keer extra geld is afgeschreven (Goedkoop is hier uiteindelijk niet goedkoop, schrijf normaal nooit een review om het me niet zo veel kan schelen alleen dit bedrijf krijg je kriebels van) Artikel 6:193b BW betreft misleidende handelspraktijken. Het stilzwijgend verlengen van mijn abonnement zonder mijn uitdrukkelijke toestemming valt onder een misleidende en oneerlijke handelspraktijk, waarvoor Odido aansprakelijk wordt gesteld
ODIDO = CHAOS + WANHOOP Ik weet niet in welke taal. Is het geruststellend of juist niet: “ik ben niet de enige, die het meemaakt.‘’ Even wat cijfertjes: Al 6 weken probeer ik mijn internetabonnement te verlengen. Ik heb ruim 6 uren telefonisch contact gehad met Odido: elke keer met gemiddeld 3 personen (Sales, Service en IT). Daarnaast een aantal telefonische pogingen van 30 minuten, die niet leiden tot contact. Gesprekken met 25 mensen, telkens weer je verhaal doen, wachten tot het zenuwslopende odido-deuntje ophoudt en de volgende aan de telefoon komt. 4 keer een formulier online ingevuld, geen andere reactie dan een bevestiging van ontvangst en de mededeling dat het 3 dagen, 6 dagen, 8 dagen, 1 werkdag (in welk jaar?) kan duren. 5 keer een belofte, dat je teruggebeld wordt, niet één keer gebeurd. En als kers op de taart: het laatste gesprek (met 3 personen) wordt na 1 uur 6 minuten en 37 seconden afgebroken: opgehangen zonder mededeling. Die laatste persoon is ook niet meer te bereiken en belt niet terug. Wordt vervolgd.
Zeer teleurstellende ervaring met Odido Sinds ik een tv- en internetabonnement bij Odido heb, is mijn tv-ontvangst ronduit slecht. In plaats van verbetering, lijkt het alleen maar erger te worden. Het meest voorkomende probleem? Beelden die continu bevriezen. De afgelopen dagen was het helemaal dramatisch—bijna niet meer naar te kijken. Uiteraard heb ik meerdere keren de stappen en tips gevolgd die Odido zelf aandraagt om deze problemen op te lossen. Helaas zonder enig succes. Het is frustrerend om te betalen voor een dienst die simpelweg niet naar behoren werkt. Ik ben er klaar mee. Odido lijkt niet in staat of bereid om de problemen structureel op te lossen, en als klant blijf je met een waardeloze kijkervaring achter. Absoluut geen aanrader!
Sinds 4 november 2024 ben ik geen klant meer bij Tele2 / Odido. Aangezien de maand november in zijn geheel in rekening was gebracht ontving ik op 10 december een creditfactuur voor de periode 4 tot en met 30 november. Omdat deze niet uitbetaald werd heb op 15 januari gebeld, en kreeg de toezegging dat dit voor het eind van de maand betaald zou worden. Dat is nog steeds niet gebeurd, zodat deze creditnota nu al 7,5 week openstaat, terwijl Tele2 de door mij te betalen bedragen altijd binnen 2 weken incasseerde. Helaas heeft hernieuwd telefonisch contact met Tele2 inzake de oude openstaande creditfactuur geen resultaat opgeleverd. Omdat voor mij inmiddels (ruim 3 maanden na de beëindiging van het contract) duidelijk is geworden dat Tele2 niet van plan is te betalen, heb ik, met tegenzin, aangifte van oplichting tegen hen gedaan. Drastisch, ja, maar redelijkheid heeft niet gewerkt, ik wordt gewoon genegeerd. Vanzelfsprekend trek ik de aangifte in wanneer men toch zou besluiten te betalen, maar daar is vooralsnog geen zicht op.
Over de interbetverbinding: geen problemen. Over de service: ik probeerde nadat mijn internetabbonnement contractperiode was afgelopen opnieuw een abbonnement af te sluiten met korting zoals wordt geadverteerd op o.a. de site. Maar dit was onmogelijk. Onmogelijk op de app, onmogelijk op de site. Voor een verleging (met evt. Korting) werd ik op deze plekken doorverwezen naar het telefoonnummer. Na even wachten en een paar keuzes wordt ik door een telefonist doorverbonden voor een verlenging. Ik wordt te woord gestaan door wat ik niet anders kan omschrijven dan een keukenverkoper die op de kermis heeft gestaan; als ik mijn wens duidelijk maak om als bestaande klant het abbonnement met korting voor zgn. ‘Nieuwe klanten’ te willen afsluiten lacht de beste man mij vierkant uit en zegt, ja meneer, we willen allemaal wel eens wat. Hij bied mij een aanzienlijke mindere korting aan, en vind dat hij mij daarmee een bijzondere gunst doet. Belachelijk dat je als bestaande klant als tweederangs wordt beschouwd. Loyaliteit wordt blijkbaar op geen enkele manier gewaardeerd door Odido. De boodschap is duidelijk, ik hoef bij jullie niet langer klant te zijn.
Buiten dat de vaste telefoonverbinding ongelooflijk slecht is, krijg ik opeens een sms uit het niets dat een monteur mijn installatie komt uitvoeren, datum erbij, terwijl ik al een half jaar bij odido zit en alles werkt. Ik heb de afspraak officieel afgezegd. Bevestiging van de annulering konden ze niet sturen, maar de afspraak ´´was uit het systeem´´. Uiteraard stond op zondag...de monteur toch voor de deur. Hij beweerde dat hij een ´´foto van de modem´´ moest maken ,anders kreeg ik gewoon zomaar en zinloos en ongevraagd, weer een afspraak...Terwijl ik dus al een half jaar met een werkende installatie bij Odido zit... Volkomen idioot allemaal. Ik heb hem duidelijk gemaakt dat de afspraak zeer officieel was afgezegd, en hem niet binnen gelaten. Zijn ze gek geworden daar? Monteur: ´´ik moet een foto maken van de modem anders krijgt U weer een afspraak ?!!!!`` ??
Ik wacht al maanden op mij glasvezel aansluiting. Ik word al bijna 2 maanden aan het lijntje gehouden na elke telefoon gesprek hebben ze het over dat ze de aannemer gaan contacteren, die neemt natuurlijk nooit op waardoor ze mij ook geen update kunnen geven!!! NEEM GEEN GLASVEZEL AANSLUITING BIJ ODIDO JE GAAT JE HELE LEVEN LANG WACHTEN TOT HET IS AANGESLOTEN!
company terribrl I'm paying for nothing I'm always without signal scoundrels
Odido laat vrouw op leeftijd betalen voor iets wat zij niet heeft. Vandaag vroeg mijn moeder van 79 jaar aan mij of ik naar haar odido afschriften wilde kijken, want zij moet wel erg veel betalen. Nu blijkt dat zij zeker al 2 jaar lang betaalt voor een tablet die zij niet heeft. Zij heeft er een meegekregen van t-mobile als welkomstcadeautje in 2022. Hier zat een abonnement en een verzekering op (was zij niet van op de hoogte). De tablet heeft zij toen teruggestuurd en het abonnement en verzekering stopgezet. Hier is e-mail bewijs van. Zij heeft een abonnement voor internet, tv en mobiel. Ze dacht dus altijd dat het wel klopte. Echter schrijft odido dus nog steeds elke maand een bedrag voor die tablet af. Zij kan niet overweg met online bankieren en had het eerder niet in de gaten, anders hadden wij hier eerder werk van gemaakt. Ik vind het te belachelijk voor woorden, misdadig eigenlijk, dat dit kan gebeuren. Zij heeft alles netjes opgezegd en stopgezet en dan toch geld blijven trekken van iemands rekening. Odido betaalt een paar maanden terug, meer niet. Dat is niet hun verantwoordelijkheid, vinden ze. En dat terwijl er e-mail bewijs is dat het abonnement in 2022 is opgezegd. Dus t-mobile/odido maakt een fout, maar omdat iemand niet vaardig is online en het niet in de gaten heeft, mag dat dus zomaar en hoeven zij niks terug te betalen?
Ik werd goed en vriendelijk geholpen. Ik vroeg aan die nu jonge man die mij hielp of hij mijn wou helpen me nieuwe mobiel te installeren. Dat heeft hij gedaan. Erg blij mee dat hij dat gedaan heeft. Ik had een fijn gevoel over dat ik zo goed geholpen vandaag ben en ook door de andere personeel. Ik ging te vrede uit de winkel. Nog maals bedankt voor jullie klantvriendelijkheid.
Zelfs een 1 is nog teveel. Weken lang iedere dag moeten bellen om iets voor elkaar te krijgen. minimaal 30 minuten in de wachtrij, nadat ze eindelijk in zien wat er aan de hand is, weten ze nog geen problemen op te lossen. Uiteindelijk na de zoveelste andere medewerker, word er iets uitgezocht, in de wacht gezet en krijg weer aan andere medewerker aan de lijn. Een uur verder en nog niets opgeschoten. Waaaardeloos bedrijf en slechte klantenservice! Nog nooit z’n slecht bedrijf meegemaakt
Een paar maanden geleden mijn Mobiel- abonnement weer verlengd voor 2 jaar. Ben al járen tevreden klant van Tele2 en had een telefonisch gesprek met een dame die mij aanraadde om ook voor internet en tv over te stappen naar Tele2. Ze zei niks over een overname en naamsverandering die in feite al beslist was. Ik ben erg blij dat ik haar advies niet opvolgde want al gauw was er die email waarin aangekondigd werd dat Tele2 nu opeens Odido (een idiote naam!) was geworden. Ik vind het een slechte zaak dat Tele2 haar klanten zo voor het blok zette, en ik heb spijt dat ik mijn abonnement heb verlengd. Want sinds Odido heb ik regelmatig geen bereik op plekken waar ik voorheen altijd bereik had met Tele2. Het bereik is dus gewoon slechter geworden, in huis zowel als daarbuiten. Zelfs mijn GoogleMaps- navigatie viel daardoor uit, lekker handig als je onderweg bent in onbekend gebied! Waardeloos en ik zeg dan ook zodra ik kan mijn abonnement bij Odido op.