Zeer slechte service. 4 jaar klant geweest bij T-Mobile. Na 2 jaar nieuw abonnement met internet aangeschaft. Voor nieuwe klanten was de tel. gratis. Voor bestaande moest ie €50,- bijbetalen. Hoezo klantenbinding. Vervolgens een abonnement van €45,- . Internetverbinding was nihil. Geen of zeer slecht bereik en zodoende zeer traag. 2min wachten op laden van een simpele website. Bij opzegging abonnement proberen ze alsnog een abonnement te slijten. Zeker niet gedaan. Verder een enquete per sms beantwoord (5 smsjes) maar geen enkele handreiking van T-mobile. Ofwel zeer slecht bereik internet en zeer slechter "klantenservice". Vooral niets bij T-mobile afsluiten.
Zit je nog een jaar aan een abonnement vast met een toestel waarvan de accu het niet doet (na een halve dag leeg, ik internet niet en bel nauwelijks) T-mobile wil het niet oplossen en niet mijn abonnement ontbinden, kortom, niet waar ik wettelijk gezioen recht op heb. Na jaren trouw is het nu wel op..
Echt absurd dit. Mijn abonnement liep af en iemand van T Mobile raadt mij aan om naar een lager tariefplan te gaan om zo het overige beltegoed (wat bijna 4000 belminuten/sms is ) op te bellen. Schijnbaar heb ik het verkeerde tariefplan gekozen en PLOP al mijn beltegoed weg. Nergens stond aangegeven dat mijn beltegoed zou komen te vervallen als ik naar een ander tarief plan zou gaan. Wat denkt T Mobile wel niet, dat ik even 4000 belminuten om zou ruilen voor 65 belminuten?!!?!?!? T Mobile vind dat dit mijn eigen schuld is omdat ik zelf in mijn account ben ingelogd om het te veranderen. Dit is hoe T MOBILE met vaste klanten omgaat!
Ik belde net met de klantenservice van T-mobile, kost mij 20 minuten om half informatie te krijgen, dat is € 16, en toch moet het veel langer duren om te kijken hoe veel MB's heb ik gebruikt. Ik werd steeds aan de wacht gezet en dat kwam de telefoniste met een ander verhaal dat wat mijn vraag was. Bedankt maar als mijn contract afloopt, ga ik zeker naar een ander. Ik voel mij expres beroofd met hun wachttijd.
Ik woon in een gebied waar t-mobile slechte dekking heeft. Dit wisten zij.... maar ik niet. Na me eerst anderhalve maand te hebben laten 'bungelen' mocht ik begin november het contract met wederzijds goedvinden beeindigen. Zou je denken dat ze dan hun best doen me zo snel mogelijk naar een andere provider te loodsen. Nee.... niets is minder waar. Wat ik ook doe.....bellen, mailen, schrijven. Het lukt niet om eerder dan 20 december het nummer te porteren. Internetten kan ik sowieso niet en bellen met mijn klanten doe ik op straat!!!! Behulpzaamheid..... klantvriendelijkheid NUL!!!!
Niet te geloven hoe ze bij T-mobile met klanten omgaan ! Kan hier eindeloos de vele mailtjes, telefoontjes e.d. vermelden, maar dat is gewoon te veel !!! Ze staan steeds aan de deur met een telefoon en rekening van abbonnement, terwijl door hun zwart op wit bevestigd is dat alles gecorrigeerd zal worden. Mooi niet dus !!! Een zekere Jordy H is daar in ieder geval m.i. de ster in dingen beloven en niet nakomen. Nu een brief geschreven naar Tros Radar, Kassa en de Consumentengids. Ga nu niet meer met hun in discussie. Heeft gewoon geen enkele zin - verspilde energie. Maar zoek in ieder geval een ander !