Verschillende slechte ervaringen met Sanitairkamer: Verkeerde tegels geleverd en de coating van de kranen bladderde na enkele maanden al af. Bij bestelling van een wasmeubel twee keer het verkeerde product ontvangen. Helaas in geen van deze gevallen medewerking gekregen om tot een oplossing te komen. De kwaliteit van de producten is uitermate slecht en bij verkeerde leveringen is Sanitairkamer niet bereid mee te denken om dit op te lossen.
Online ( vooraf info opgevraagd) een Geberit hangtoilet compleet, een Mueller Douchebak 90x90, gipskarton en Mueller voorzetpaneel en verstelbare douchebakpoten besteld. Vanaf de levering van alles fout gegaan zoals: Verkeerd frontpaneel met verkeerde stelpoten voor de douchebak geleverd. Het frontpaneel bleek beschadigd/scheuren voordat ik deze in het geheel had uitgepakt. Meteen melding gedaan en er zou een nieuwe met spoed verzonden worden. 2 dagen erna zie ik een trackingnummer en het frontpaneel zou die dag geleverd worden, echter, einde dag weer gekeken naar de tracking omdat ik NIETS ontvangen had: stond er in de trackinginfo dat het artikel onderweg beschadigd was en retour leverancier! Voor niets hele dag zitten wachten. Diverse service meldingen via mijn account gemaakt, echter, na 11 dagen nog steeds geen reactie en zeker geen oplossing! Het is zo simpel: ik wil een onbeschadigd ( 2 delig) frontpaneel en snelpootjes ( 11 stuks) die PASSEN onder de geleverde douchebak. Vandaag maar gebeld met sanitairkamer omdat het mij te gortig wordt: oh, wij hebben het heel druk, uw service meldingen ( zijn er inmiddels 4) worden vanavond bekeken want wij gaan overwerken vanavond. Wat een onzin. Ook vandaag, 11 december maar vast het JUISTE frontpaneel en de 11 JUISTE stelposten besteld. Er stond bij: vandaag voor 19.00 besteld, morgen in huis. ........totdat ik de bestelbevestiging binnen kreeg en de leverdatum 26 maart 2026 !! was. Meteen die spullen maar geannuleerd want dit is pure misleiding. Ik wacht vanavond nog af of mijn servicemeldingen inderdaad worden afgehandeld en naar tevredenheid een oplossing komt, anders laat ik alles wat bij hen besteld is hier ophalen en kom zeker NOOIT meer terug bij dit in mijn ogen waardeloze bedrijf! U bent gewaarschuwd. Inmiddels is het 27 december en is er nog geen enkele servicemelding geopend en in behandeling genomen. Er zijn helaas tegenwoordig zeer veel bedrijven die graag verkopen, maar daarna nooit thuis geven maar Sanitairkamer.nl spant de kroon. Dit is werkelijk het meest waardeloze bedrijf dat ik in 50 jaar heb meegemaakt en waarschuw bij deze eventueel toekomstige "klanten".......want 1 ding is duidelijk bij Sanitairkamer.nl; U bent GEEN klant en u krijgt géén klantenservice.
Ik heb enkele weken geleden de Geberit UP320 toiletset met Sanigoods Acora randloos toilet bij jullie besteld. Helaas bleek tijdens de installatie dat er een belangrijk onderdeel ontbrak (bevestigingsset + pluggen voor het wandcloset). Hierdoor zat ik twee dagen zonder werkend toilet. Ik heb direct contact opgenomen via telefoon en e-mail, maar helaas kreeg ik weinig tot geen reactie vanuit de klantenservice. Uiteindelijk heb ik de ontbrekende onderdelen zelf moeten aanschaffen en de factuur doorgestuurd, maar ook de gemaakte kosten zijn niet vergoed. Het product zelf is prima, maar de service en aftersales vielen mij erg tegen. Hopelijk wordt dit in de toekomst verbeterd, zodat andere klanten niet tegen hetzelfde probleem aanlopen.
Koop absoluut niet bij Sanitarwinkel – oplichters en waardeloze service!!! Ik heb een douchebak gekocht bij Sanitarwinkel, maar deze begon na korte tijd te verkleuren. Op 31 maart heb ik een klacht ingediend, maar pas op 1 september – vijf maanden later – ontving ik een reactie op mijn klacht. Deze reactie is in strijd met de wettelijke regels met betrekking tot consumentenzaken. Na zo’n lange wachttijd en een onbevredigend antwoord voel ik mij genoodzaakt anderen te waarschuwen: wees voorzichtig met aankopen bij deze winkel. Tot op heden is het nog steeds onduidelijk of de verkleuring is ontstaan door een fabrieksfout of door onjuiste opslag in het magazijn. Mijn advies: koop liever ergens anders.