Prima aanbiedingen
Leuke deals. Als je vragen hebt zijn ze makkelijk te bereiken. Helpen goed waar nodig (als dat überhaupt nodig is)!
Door gezondheid moest ik iets annuleren. Net contact gehad met Manuela van de klantenservice nou perfect Snel en goed opgelost. Hoewel ik even geen gebruik kan maken van social deal ben ik heeeeeel erg tevreden over de site, aanbiedingen en klantenservice
Leuke acties en alles altijd netjes en snel geregeld.
Top service
Leuke anbiedingen voor goede prijs en goede service
Goed werkende site met leuke aanbiedingen
Ik had een dubbele boeking gedaan en kreeg netjes mijn geld terug. Ook werd er snel gereageerd! Super dus!!
Hele fijne klantenservice, die alles oplost.
goed en snel geholpen
Per ongeluk op de verkeerde dag een boeking gedaan. Vooruit betaald. Via klantenservice contact gezocht. Snel antwoord om mijn 'domme' actie. Kreeg binnen 5 werkdagen geld terug. Super!
Super service energ vriendelijk
Afwisselend aanbod van veel mooie aanbiedingen van diverse activiteiten. De site werkt goed en de klantenservice is goed bereikbaar.
Top
Behulpzaam en snelle reactie cq afhandeling.
Min of meer als "Digibeet" zou zelfs ik nog blij worden met deze manier van communiceren. Alle lof voor jullie service. Mvg. Bert Holster.
Ik ben super goed geholpen, bij een annulering, en een zeer snelle en goede oplossing gevonden als alternatief, heel vriendelijke mensen en denken met je mee, ik heb alleen maar lof over deze organisatie
Altijd positief als ik ergens geweest ben via social deal👍
Zeer slechte ervaring. Iemand heeft automatische betaling op mijn account geactiveerd en social deal rekende me aan en voegde vouchers toe die ik niet had besteld en haalde geld van mijn bankrekening zonder enige verificatie. Normaal gesproken moet je eerst 1 cent betalen om je bankgegevens te bevestigen, maar social deal sloeg deze stap over en overtrad gewoon de regels en rekende mensen geld voor iets dat ze niet hadden besteld. Ik diende een klacht in en ze zeiden dat ze het geld zouden terugbetalen, maar dat deden ze niet. Ze negeerden alle berichten en weigerden terug te betalen. Wees voorzichtig met ze, want nu moet ik mijn rechtsbijstandverzekering gebruiken om een onrechtmatige betaling op mijn bankrekening te claimen.
Degelijke info. Zeer gevarieerd aanbod. Mooie kortingen. Fijn om regelmatig hun aanbod te ontvangen. Degelijke info bij persoonlijk telefonisch contact.
Leuke acties, al verschillende keren gebruik van gemaakt.
Goede en duidelijke informatie en een fijne klantenservice. TOP
Problemen met de partij van de voucher door de klantenservice van social deal (Manuela) keurig opgelost
Heel goed geholpen! Probleempje opgelost!
vouchers gekocht die toen ik ze wilde gebruiken , al gebruikt zouden zijn , de medewerker zei dat de code,s inderdaad nog niet gebruikt waren en dat ik er nog van zou horen , na 10 dagen heb ik maar eens gebeld en toen werd mij gebeld dat de vouchers al wel gebruikt zijn maar dat ze niet gescand waren ,dus geld kwijt en het grappige is dat een kennis precies hetzelfde heeft ook nu .
Totaal geen klachten, goed dat jullie er zijn om eens een voordeeltje te halen
Ik ben erg goed geholpen via de app toen mijn vouchers niet werkten. Het is netjes opgelost en de medewerker had enorm veel geduld en heeft veel uitgezocht!!
Goede services via WhatsApp,snel het probleem opgelost. Oude mail adres verandert naar het nieuwe mailadres en netjes de vouchers naar het juiste mail adres verstuurt. Goede en correcte communicatie.
Bedankt voor de vlotte afwerking Manuela
Ik ben heel tevreden met de klantenservice snelle afhandeling bv communiceren via de Whatsapp en snelle terug betalingen gaat soepel zeer tevreden 😊