Snelle service, gelijk probleem opgelost
veel keus, prima deal voor een prima prijs
Ik werd geholpen door Milena, ben snel en naar wens geholpen!
Gaat vlot en is gemakkelijk in gebruik
Behulpzaam als je een fout hebt gemaakt.
Graag zou ik mijn dank betuigen aan de dame die me zo geduldig geholpen heeft toen iets was mislopen met mijn vouchers. Super vriendelijke service.
Leuke deals en klantenservice reageer snel en denken aan oplossingen.
Vouchers voor fletcher diner gekocht. Omdat de timing voor mij niet paste, gevraagd om annulering. Was geen probleem voor social deal. Dankjewel
Ik ben prima geholpen door Milena van social deal! Ik had een deal gekocht waar ik spijt van had en ze heeft me daar prima bij geholpen! Echt top!
Ik heb 2 x voucher gekocht voor een 3 gangen menu bij het Wellse Veerhuis. Gereserveerd en betaald voor 24 Januari. Wordt op de dag gebeld dat de vouchers nog niet online hadden gemogen. Dat de deal pas per 29 Januari geldig waren en dat ik ze gratis kon annuleren of verzetten. Schijnbaar gaat het in overleg met het restaurant en doen ze moeilijk over 5 dagen.
Ik had een aantal vouchers gekocht die uiteindelijk niet gebruikt konden worden vanwege omstandigheden, maar door een bericht via WhatsApp ben ik hierin heel goed en snel geholpen!
Ik gebruik graag mooie deals. Is er een probleempje, dan even appen en het wordt héél snel opgelost. Bedankt Milena
Super tevreden omdat ik een snelle reactie op mijn vraag over vouchers had en Manuela mijn vraag had beantwoord en gewijzigd! Manuela nogmaals dank je hebt mij goed geholpen en ik raad Social Deal aan omdat het een top service heeft!
Top service en website duidelijk en overzichtelijk en leuke aanbiedingen
Snel en vriendelijk door Sharon geholpen!
Heel goed geholpen. Goed advies. Ben tevreden cliënt
Had een verkeerde keuze gemaakt en direct contact opgenomen met Social Deal. Zij hebben snel gehandeld en de transactie kunnen tegenhouden. Snelle reactie en afwikkeling. Fijn.
Zeer te vrede met de afhandeling van mijn probleem, manuela was zeer vriendelijk en behulpzaam via de app.
Super, social deal, paar x wat moeten wijzigen maar geen probleem word geregeld krijg nieuwe voucher. Snel antwoord.
Heeft leuke aanbiedingen voor betaalbare prijzen.
Werkt super makkelijk😃
Fijne platform en goede klantenservice, snelle reactie tijd en denken altijd met je mee. Met positieve oplossingen en uitkomsten.
Ik heb helaas ook een aantal slechte ervaringen met social deal gehad, maar ik moet zeggen dat ik deze week goed, snel en fijn ben geholpen via de whatsapp en tot een goede oplossing ben gekomen betreft een bon van iets waarbij de aanbieder nalatig was, dankjewel Sharon!
Ben ontzettend goed geholpen door de klantenservice van sociale deal
Ik ben onlangs in contact geweest met Whynot.com (onderdeel van Social Deal) naar aanleiding van een reservering die ik had gemaakt voor een restaurant. Wat een geweldige ervaring! Ik had namelijk per ongeluk ook voor mijn kinderen gereserveerd bij een deal terwijl die goedkoper zijn als de voucher en ik vroeg me af of dit nog kon worden aangepast. Vanaf het moment dat ik mijn bericht stuurde, was de hulp snel, vriendelijk en uiterst professioneel. Manuela van de klantenservice reageerde direct en dacht echt met me mee. Ze controleerde de prijzen voor kinderen bij het restaurant en vroeg naar de leeftijden van mijn kinderen om de reservering correct aan te passen. Binnen enkele minuten was alles geregeld: mijn reservering werd aangepast, twee vouchers werden geannuleerd, en het bedrag werd netjes teruggestort op mijn rekening. Ik ben ontzettend tevreden met de snelheid en persoonlijke aanpak van Social Deal. Ze hebben echt laten zien dat klanttevredenheid bij hen voorop staat. Een dikke pluim voor het team! 🌟 Met vriendelijke groet, Maarten
Zeer snel en correct geholpen geweest door costumer service medewerkster Sharon van social deal!
Super goed en snel geholpen door Manuela... zeer goeie service!
Leuke en betaalbare deals.
we krijgen mooie voorstellen om ergens iets te gaan eten aan een schappelijke prijs
Goed bedrijf, makkelijke app, mooie deals en maak er veel gebruik van.