Social Deal reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 32.272 recente reviews uit 3 bronnen.

Maak er regelmatig gebruik van en mooie aanbiedingen

Vanochtend via de wats app tewoord gestaan door Alessia. Zeer prettige ervaring!

top

Er zitten leuke deals bij, maar soms wordt je voor de gek gehouden kortingen zijn dan nep. Ronduit irritant is dat je vaak heel lang moet scrollen om te krijgen wat je wilt. Je zoekt een restaurant in Breda en je krijgt dan een paar hits in Breda, vervolgens 2 in Roosendaal, een in Tilburg en dan weer een in Breda. Aanbiedingen van Fletcher zijn echt vervelend. Je hebt een voucher en je wilt naar Haamstede, moet je 96 hotels doorscrollen eer je kunt inwisselen.

Leuke aanbiedingen. Duidelijk.

Bedankt voor de goede service van jullie!

mooie aanbiedingen

Contact gezocht met de klantenservice via whatsapp na m’n eerste social deal-bestelling. Ik had wat vragen en ben fijn en vlot geholpen door Manuela. Dankjewel, ik ga binnenkort genieten van m’n deal!

Manuela heeft mij vlot en goed geholpen. Bedankt!

Manuela is een hele goede voor de klantenservice. Goede hulp , correct en vlot . Reageerde snel op mijn vragen en bood uitstekend hulp . Een dikke pluim verdiend 👍🏻👍🏻👍🏻

Duidelijke deal, vriendelijk klantenservice als je ze nodig hebt. Leuke deals en van alles wat heel gevarieerd

Het is tegenwoordig allemaal zo duur. En Social Deal heeft van die aantrekkelijke aanbiedingen waar je soms toch niet omheen kan.

Goede deals, regelmatig winacties

Leuke manier om nieuwe restaurants te ontdekken!

Ik heb helaas een erg slechte ervaring met de klantenservice van social deal. Via de site heb ik een voucher gekocht en deze voucher vervolgens verzilverd. Vervolgens kwam ik er vrij snel achter dat de informatie die op de site stond niet overeenkwam met de inhoud van de voucher. Ik heb vervolgens voor de zekerheid de ondernemer gemaild en zij gaven aan dat zij de genoemde voorwaarden van Social Deal niet aanbieden. Vervolgens heb ik de klantenservice van Social Deal gemaild met een screenshot van de voucher. Allereerst ben ik 3 keer gevraagd om voucher informatie terwijl ik de informatie direct al had aangeleverd, daarnaast kreeg ik steeds bericht van een andere klantenservicemedewerker maar tot mijn grote verbazing moet ik zelf bij de ondernemer een refund aanvragen. Ik vind dit ronduit belachelijk omdat Social Deal voorwaarden noemt op hun site en als de voucher niet aan de voorwaarden voldoet moet ik vervolgens zelf achter een refund aan? Meerdere malen heb ik ze verzocht om mij een refund te bieden, maar dit weigeren zij ronduit. Erg teleurgesteld in deze service en ik zou Social Deal dan ook niet aanraden! Ze verschaffen foutieve informatie en vervolgens moet je zelf maar een manier vinden om je geld terug te krijgen

✓ Social Deal Hallo, Graag helpen we je verder om een passende oplossing te vinden. Zou je contact willen opnemen met service@socialdeal.nl? Zij staan klaar om je verder te helpen.
Groet, Melanie Team Klanttevredenheid.

Ik had een reservering en betaling gedaan voor een etentje in een pannenkoeken restaurant voor mijn vrouw, ik en een heel goede vriend. Nu bleek deze vriend geen pannenkoeken te (mogen) eten. Vervolgens heb ik de klantenservice o.m. via de chat gevraagd de reservering alsnog te annuleren en het geld terug te storten op mijn bankrekening Ene lieftallige "Manuela" pakte dit verzoek snel en voortvarend op, waardoor binnen 5 minuten de reservering was geannuleerd en binnen 4 uur het al betaalde bedrag op onze bankrekening was teruggestort. Top service en kwaliteit, een "TIEN met een griffel"!👍

Vandaag via de whatsapp geholpen door Manuela. Top service, klant vriendelijk, denkt mee in mogelijkheden en snel reactie.

Na een probleem met reserveren en mijn saldo, weer perfect op weg geholpen door Michelle van Social Deal. Hulde, EN de whatsapp werkt goed en snel. 👍

Altijd leuke deals in de buurt. Een klein nadeel, wanneer je onverwacht door bijvoorbeeld ziekte op het gereserveerde moment geen gebruik kan maken van de deal, dan ben je het geld ook kwijt.

We zijn heel erg tevreden met social deal. Leuke uitjes op verrassende plekken. Samen met met mijn man en vele anderen maken we daar vaak gebruik van. En als ik iemand van social deal nodig heb lossen ze het altijd goed op. Nooit problemen gehad en dat is erg prettig.

Ik had 7 kaartjes gekocht voor amsterdam winter paradijs voor 1 januari van 18.00 tot 21.00. Weerbericht gaf aan dat het tussen die tijd gaat waaien en veel regenen. Ik zou met kinderen gaan van de leeftijd 4 en 5 jaar. Dat is dan niet handig en leuk met het weer dat komen gaat. Heb de klanten service gebeld van social deal en gevraagt of het een of 2 dagen later gewijzigt kon worden. Helaas zat alles vol voor dat tijdstip. De medewerkster gaf aan dat ze het bedrag kon terugstorten en dat ik via amsterdam winterparadijs zelf kaartjes kon bestellen. Daar was ik heel blij mee. Hele fijne oplossing van de klanten serice van social deal. Ook super vriendelijk geholpen! Ik ga zeker vaker gebruik van social deals maken, dit was me eerste keer. Ik zie veel leuks op de site en mooie prijzen. Ik ben fan!

Zeer tevreden. De service is geweldig, niet moeilijk doen als een reservering niet (meer) lukt, gewoon meteen je geld terug of er wordt contact opgenomen met het restaurant om te kijken naar andere mogelijkheden. En ook over het aanbod aan restaurants ben ik erg tevreden.

Fijn gesprek. ik werd goed en snel geholpen!

Website werkt niet na betaling

✓ Social Deal Bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen dat je problemen hebt ervaren met onze website na de betaling. We zouden graag willen helpen om dit probleem op te lossen. Zou je contact willen opnemen met service@socialdeal.nl? Dan help ik je verder. Groet, Tess Team Klanttevredenheid.

Eenvoudig om deals te vinden en bestellen is makkelijk

Steeds weer leuke aanbiedingen

klantenservice alle lof doen wat ze zeggen ,zeggen wat ze doen Nauwkeurig stipt erg sociaal klantvriendelijk begripvol

Al verscheidene keren fijn contact gehad via de app,en al mijn vragen zijn naar volle tevredenheid opgelost. Zeer vriendelijke medewerkers, vandaag contact gehad met Alessia,fijn geholpen. Kan social deal aanbevelen, top bedrijf met zeer leuke deals waar ik vaak gebruik van maak🥳

Restitutie gevraagd en binnen een dag was het opgelost en stond het geld weer op de rekening

Bij aanschaf van de vouchers ging er iets mis. Via de app contact gehad en het werd heel snel opgelost.

Meer Social Deal reviews