Ik vind de aanbiedingen zeer goed en maak er ook veelvuldig gebruik van. Bovendien werken de mensen op de klantenservice snel en zijn zeer vriendelijk en behulpzaam.
Wij hebben vouchers aangeschaft voor een restaurant en direct een reservering gemaakt. Bij aankomst bleek het betreffende restaurant gesloten, zonder aankondiging / bericht. Er is contact opgenomen en Alessia heeft dit voor ons afgehandeld. Annuleren was niet meer mogelijk (die termijn was verlopen), maar ze heeft een hele mooie compensatie kunnen regelen. Dankjewel!
De door mezelf gemaakt fout, werd direct opgemerkt. De mail van Social Deal was heel klantvriendelijk, het probleem snel opgelost. Dikke pluim op de hoed van Social Deal.
Ik moest onverwachts een voucher annuleren/geld terug vragen en heb dit via Whatsapp binnen een paar minuten kunnen regelen via Milena. Topservice!
Via whatsapp gesproken met Alessia inzake een annulering van een voucher. Ontzettend fijn en snel door haar geholpen. Ideaal dat je altijd gebruik kan maken van je herroepingsrecht.
Ook als je bij nader inzien niet met de aankoop kan doen waarvoor je het bedacht had, reageert de klantenservice snel en vriendelijk en kon ik de deal retourneren. Het geld was snel terug geboekt. Fantastisch, dat had ik niet verwacht
Zeer behulpzaam en vriendelijke omgang!
Geweldig en snel geholpen door Allissia door een fout die ik gemaakt had . Alles heel snel geregeld . En alles weer goed gekomen.Dankjewel Siska
Super fijn geholpen door Alessia en Kimme. Correct te woord gestaan en adequaat gehandeld. Erg tevreden hierover
Door Manuela van de servicedienst Socal deal heeft mij snel en prettig geholpen met verkeerd bestelde vouchers! Dank je wel!
Alessia heeft me zeer snel en vriendelijk geholpen met het bestellen van de verkeerde vouchers. Dit was zeer snel opgelost. Erg bedankt.
Alessia heeft me uitstekend geholpen met de juiste informatie. Dame met verstand van zaken en vriendelijk in de omgang. Een fijne en goed ervaring met social deal! Ga zo door! Chapeau Alessia mogen collega’s een voorbeeld aan je nemen.
Ik had vouchers gekocht die het niet bleken te doen. Maar dankzij de inzet van Manuela bij de klantenservice van social deal, is het helemaal goed gekomen. Ze heeft het gewoon direct opgepakt en geregeld! Dus social deal een 6je, maar Manuela en klantenservice een 10!
Bon was niet meer boekbaar, aardige medewerker keek mee en regelde dat ik het geld terug kreeg in de vorm van een tegoed.
Ik had vouchers gekocht en zag daarna pas dat er een einddatum op stond, waardoor ik de vouchers niet kon gebruiken omdat we in december willen gaan. Op mijn mail werd direct gereageerd en de koop is geannuleerd. Geweldige service, bedankt Social Deal
Helpen snel, staan snel voor je klaar. Glexibel met wijzigen en annuleren
Snelle service en opgelost door medewerker Sanne. Bedankt voor je hulp!
Heel goed geholpen door Janne,dank u wel Janne😊
Fijn geholpen op whatsapp door Janne van Social deal
Snel verder geholpen, professioneel en vriendelijk! Supergoede service!
Door ziekte geen gebruik kunnen maken van de voucher en geld weg gegooid. Social deal benaderd via de app . Echter heeft een medewerker (manuela) van social deal dit netjes met me opgelost door de helft van aanloop bedrag te geven als sociaal deal tegoed Dankbaar hiervoor
Service is heel erg goed. Ze denken mee als je door omstandigheden moet annuleren en reageren ook vrijwel meteen.
Vouchers zijn gemakkelijk te reserveren maar ook goed te annuleren ( daar ik door omstandigheden er geen gebruik van kon maken)
Via whatsapp goed geholpen 👍
Goed geholpen (door Manuela) Ik had per ongeluk een voucher te veel gekocht. Maar na wat app contact heb ik mijn geld terug gekregen.
Er was iets misgegaan met het reserveren van de vouchers die wij gekocht hadden. De medewerkster van Social Deal heeft ons, via WhatsApp keuring geholpen hiermee. Vriendelijk en snel. Helemaal top!
Enorm goed en snel geholpen door janne! Zeer tevreden
Prima geholpen door Janne. Ik had per ongeluk teveel vouchers gekocht. Zonder probleem werden ze gecrediteerd. Klasse. Via WhatsApp duurt het wel even maar als je geen haat hebt werkt het prima.
Prima klantenservice (Janne) Vriendelijk, snel en denkt me. Lekker proactief! Via whatsapp communiceren is ook ideaal.
Erg goed geholpen door Janne van de klantenservice