Social Deal reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 32.272 recente reviews uit 3 bronnen.

Contact gehad met een zeer vriendelijke en behulpzame medewerker (Janne) die snel mijn probleempje heeft opgelost.

Ik ben zeer blij met de app. Ik zal nog veel plezier hebben aan de de deals van jullie. Profiat aan iedereen achter de schermen die de deals mogelijk maken dat mag ook gezegd worden. En ik gebruik ze met veel plezier. Bedankt jullie maken ons leven veel lekkerder en voordeliger.

Snelle klantenservice via whatsapp! Ik had voucher gekocht waarbij voor op mij mogelijke data geen beschikbaarheid was. De klantenservice heeft toen snel via whatsapp geannuleerd. Bedankt voor de snelle service. Vaak Social Deal gebruikt en nooit hoeven annuleren maar het is dus mogelijk als het nodig is.

Heb zeer goede ervaring met social deal. Top deals voor kleine( en grote ) beurs .Leuke uitjes v het hele gezin wat ook de vakantie van ons waardevol heeft gemaakt. Wat ook erg prettig is en super fijn is dat je als je de deal besteld na enkeke sec / min je meteen de voucher hebtzodat je meteen kunt gaan genieten. Ook als je moet reserveren is dat a la min geregeld. Ook als er problemen zijn met het niet kunnen reseveren omdat restaurant bv vol zit op alle genoemde data helpen ze je uit de brandt.

Deze keer had ik helaas pech met een SD, waarschijnlijk lag het meer aan de aanbieder, ik kon er nl niet terecht op het moment wat voor mij belangrijk was. Contact met SD opgenomen, ze hebben mijn deals teruggenomen en ik ben heel tevreden dat het zo opgelost is.

Door ziekte konden we geen gebruik maken van de vouchers, maar kregen er geen waardebon voor terug, moesten ze maar kade doen aan een ander

✓ Social Deal Hi Wim, bedankt voor je recensie.

Wat vervelend om te lezen zeg!

Zou je ons een mail kunnen sturen via service@socialdeal.nl? Dan kijk ik graag met je mee wat ik hierin kan betekenen voor je.

Groetjes, Lieve

Ik had een Deal te veel besteld en via Whatsapp hierover bericht gedaan binnen 5 min had ik Bericht van Inma en ze heeft het ook binnen een paar min opgelost! top!

Verkeerde voucher besteld en Manuela van Social Deal heeft dat op een (klant)vriendelijke manier opgelost. Top service!

Geholpen door een perfecte medewerkster die weet hoe het hoort en egt moeite heeft gedaan… en achteraf nog een lief kaartje stuurt dankjewel Dorine vn Social Deal voor het creëren van een leuke weekend ga zo door

Goede ervaringen ,lief personeel en zeer tevreden .

Had vouchers gekocht voor een restaurant in ons vakantiegebied. Helaas zorgde de griep er voor dat het niet kon doorgaan en een andere datum was niet mogelijk. Geen probleem zegt klantendienst. We annuleren het en een dag later was het geld al terug. Klasse! Kreeg ook nog een beterschapwens. Hier werkt men enthousiast en persoonlijk!

Ik heb een Voucher gekocht en heb deze wegens dringende persoonlijke omstandigheden niet op tijd kunnen verzilveren. We hebben een paar dagen nadat hij verlopen was gelijk gereageerd en nu 1 maand later komen ze met een goedmakertje van € 5,- voor een bon van € 29,50. IK vind het zeer kwalijk dat ze op deze wijze geld binnen harken daar zij geen vedere kosten hebben. Ik ga toch eens bij mijn rechtbijstandverzekering na of dit wettelijk wel mag. Al bij al een dikke onvoldoende.

✓ Social Deal Hoi Cor, bedankt voor je bericht.

Wat vervelend om te lezen dat de voucher verlopen is! Zou je mij willen mailen via service@socialdeal.nl? Dan kijk ik graag met je mee naar een passende oplossing.

Groetjes, Lieve

Ik had een serieus probleem met een voucher voor een maaltijd die helemaal niet overeenkwam met hetgene het resto had neergeschreven. Ik heb een klacht geschreven naar klantendienst van Social Deal en zeer makkelijk en vlot antwoord, hulp en een tegemoetkoming gekregen. Echt top.

Snel en geweldig geholpen door de klantenservice

Proble3m snel opgelost via Whatsapp.

Bij aankoop van een aantal vouchers kwam ik erachter dat ik er 1 te veel had gekocht. Ik heb via whatsapp contact gehad met de klantenservice en werd vrijwel direct en vriendelijk geholpen.

Ben ondanks door de drukte door verschillende personen netjes te woord gestaan en ben ik tenslotte goed geholpen!

Klantenservice via whatsapp werkt top. Ik had vouchers gekocht maar kon helaas niet op de gewenste tijd bij het restaurant reserveren, dus ik heb de vouchers geannuleerd. Kreeg binnen 3 dagen het geld terug gestort. Top!

De klantenservice heeft zonder problemen een SOcial Deal die we hadden gekocht geannuleerd. Het was een deal voor een restaurant waar we al gereserveerd hadden. Heel fijn dat dit kon.

Deal geboekt samen met een vriendin. Nadat zij haar boeking in orde had gemaakt, kon ik niet meer boeken voor het gekozen tijdstip. Contact opgenomen met social deal (Janne) en zeer snel in orde gemaakt zodat we toch samen naar het aquapark kunnen gaan. Top, dank je wel Janne 👌

Werden vriendelijk ontvangen. Lekker gebak met eigen gemaakte gebak.toen route van 32 km gefietst.Bij terug komst werden wij ontvangen met zelfgemaakte soep. Toen gehatbal met brood.ook zelfgemaakt. Ut was in een woord geweldig. Voor herhaling vatbaar En om iedereen dit te ondernemen. Bedankt Peter de Jong en personeel. Groetjes van de.Doortrappers

Vandaag contact gehad met manuela en deze heeft het probleem gelijk verholpen voor mij. Snel en vakkundig

Na voor de tweede keer bij hetzelfde bedrijf een voucher te moeten laten cancelen, goed geholpen door Inma. Zelfs met een extraatje, dat is zeer aardig.

Foutje gemaakt met het bestellen van tickets via Social Deal, werd vlot hersteld door ze. Kreeg snel een reactie en vlotte afhandeling.

Ik gebruik social deal nu meerdere jaren en ben echt heel tevreden over het aanbod en de service

Blij met de snelle en vriendelijke afhandeling van het wisselen van vouchers. Verzoek ingediend via de app en het was binnen een paar minuten geregeld. Top geregeld door Manuela!

Snelle opgelost, na fout van mijn kant.

Ik heb contact gehad met Eefje van social deal omdat er iets niet goed leek te gaan met een reservering van een hotel en zij heeft zoveel moeite gedaan om te zorgen dat het goed komt! Echt wat een topper is dit, een gezellige meid, super kundig en ontzettend behulpzaam. Medewerkster van de maand award social deal, zulke werknemers mogen jullie koesteren!

Wow, zelf niet goed gekeken en kaartjes gekocht die ik nog niet kon gebruiken, heb gewoon het geld teruggestort gekregen, super nestjes!

Grote keuze. Snel gereageerd op vragen. Afhandelen van vragen en problemen zeer goed en behulpzaam, foutje van mij zelf die zelfde dag nog hersteld en geld terug gestort echt super!

Meer Social Deal reviews