De snelle hulp bij een vraag of het oplossen van een probleem is erg goed! Ik ben uiterst tevreden over de klantenservice van Social Deal. Zowel telefonisch als via whatsapp scoren ze bij mij een 10! Ga zo door!
Social deal heeft super leuke deals. Ik maal er regelmatig gebruik van. Als er iets is wordt je goed geholpen door de klantenservice. Door omstandigheden konden we niet met 3 personen, maar met 2 gaan. De derde bon is terugbetaald. Social deal is zeker aan te raden!
Ik ben heel fijn geholpen met mijn vraag over de betaling en een kleine wijziging op mijn account. Waarom geen 10? Alleen omdat ik 5 uur moest wachten voor ik antwoord kreeg. En dat viel mij nog mee. Ik ben erg tevreden!
Ik had een probleem met een gedane betaling bij een reservatie. Ik heb een berichtje gestuurd naar Janne van Social Deal en binnen enkele minuten al kreeg ik het antwoord dat het in orde is gebracht. Nogmaals bedankt Janne voor de supersnelle reactie.
Prima acties en prima geholpen
Ik dacht een pedicure te bestellen, prima ik koop een voucher en reserveer via whatsapp, zegt de vrouw: we doen geen mannen. Oke? Ik social deal gecontacteerd krijg ik geen maar een voucher, wil ik niet maar oke. 2de keer maak ik een reservering voor een massage, wil ik boeken via whatsapp, neemt hij geen reserveringen meer aan en moet ik social deal vragen om m'n geld terug. Weer extra betaald en weer voucher tegoed. 3de keer wil ik reserveren en staat er open 7 dagen per week, dus ik wil reserveren op zondag (de enige dag dat ik kan) is het vol. Wat nu? Krijg ik nu eindelijk m'n geld terug?
Super goeie service. Denken goed mee naar mogelijke oplossingen. Vriendelijk en duidelijke benaderingen.
Zeer goed contact met de klantenservice over een reservering die niet lukte met een nog geldige voucher! Zeer goede en snelle oplossing.
Altijd een snelle reactie en een oplossing naar tevredenheid bij problemen. Vriendelijke mensen aan de telefoon van de klantenservice.
Door een foute invoer van mij klopte mijn reservering niet. De klanten service van Social Deal heeft mijn fout opgelost en alles met het restaurant geregeld. Alles was snel gecorrigeerd en binnen een half uur kreeg ik keurig een telefoontje van Social Deal (Laura) dat ze het in orde had gemaakt. Hierdoor kan de verrassing voor mijn man zijn verjaardag ongestoord doorgaan.
Snelle vriendelijke service, helaas kan ik geen gebruik maken van een deal doordat het desbetreffende bedrijf helemaal vol zat geboekt. Zonder problemen de voucher kunnen annuleren. Heel fijn dat het gewoon kan
Door het trieste faillissement van een zeer bekend restaurant, kon ik mijn vouchers niet meer gebruiken. Door contact te leggen via mail met social deal, werden de vouchers omgezet naar een tegoed op social deal binnen 2 uur. Echt top service van Social Deal!
Super goed geholpen toen ik een verkeerde voucher had gekocht. Heb geld terug gekregen.
Ik kwam er even niet uit, nam contact met ze op en had direct antwoord!
Ik had een social deal van een bedrijf dat onlangs failliet is verklaard. Even via WhatsApp contact opgenomen met SD en binnen 5 minuten reactie en oplossing dat het bedrag als tegoed in mijn Social Deal wordt geboekt. Snelle en fijne service. Hiermee onderscheid je je als bedrijf. Geen gezeur, maar gettin prettig contact en oplossing.
Ik koop heel graag deals via Social Deal. Ze hebben altijd leuke aanbiedingen, met voldoende beschikbaarheid. Helaas ging een bedrijf failliet waar ik vouchers van had. Met een kort berichtje aan de klantenservice, werd ik heel snel en vriendelijk geholpen. Direct werd het geregeld en kreeg ik mijn geld terug. Zo'n service zouden veel andere bedrijven wat van kunnen leren! Ik ben tevreden en zal ook zeker gebruik blijven maken van Social Deal.
Een foutje van mij in de bestelling van een extra voucher is snel en adequaat opgelost. Dan is het fijn als er direct door de klantenservice gereageerd wordt.
Helaas konden we voor een geboekte SD geen geschikte afspraak maken. Door SD is het omgezet in een tegoed op SD account. Hartelijk dank.
Valvet Parking Schiphol deal . Prima geholpen via de app .
De ondernemer leverde niet waarvoor ik betaald had, Social Deal heeft dit bedrag aan mijn Social Deal account als tegoed toegevoegd. Hulde voor Janne van de klantenservice.
Zeer nette en snelle service Hadden een verkeerde voucher gekocht Maar werd zeer netjes opgelost door te annuleren
De klantenservice is echt prima. Werd netjes geholpen, vis WhatsApp.
Zoon ziek geworden en 1 voucher restaurant over, dit is keurig geregeld, heb geld geretourneerd gekregen, ben zeer tevreden. Mvg Armanda
Ik werd super goed geholpen door de collega’s van Social Deal, met in het bijzonder Janne! Het probleem was snel opgelost en super fijn contact gehad! 💯
Hartstikke goed en als het niet goed is krijg je je geld weer terug goede service aardige mensen en snel
Fijn gesprek via WhatsApp met medewerker van Social Deal. Ook al spreek je iemand niet via de telefoon(dit was wel mogelijk), zelfs via Whatsapp voelde dit heel persoonlijk. Snelle reactie. Meedenken met je vragen. Begrip voor je situatie. Top!
Ik wil jullie team bedanken door de goede hulp die jullie mij geboden hebben voor een lastige situatie met een handelaar.
Mijn moeder had vouchers gekocht en daar zag ze later vanaf ivm de reviews. We hebben ons beroept op het herroepingrecht en ik heb ook SD via whatsapp savonds benaderd. De volgende dag kreeg ik een antwoord terug van Janne en zij heeft alles in no time in orde gemaakt en het geld terug geboekt. Heel fijn dat dit zo is afgehandeld.
Hadden per ongeluk iets voor de volgende dag geboekt maar kregen netjes ons geld terug
Vandaag ineens een mail van social deal met aanbiedingen. Ik had nog nooit een mail van hen gekregen, dus ik was verrast. Ik had daar toch geen account aangemaakt? Bang voor spam of phishing ging ik direct naar hun website om te kijken of ik daar een account had. En ja met wachtwoord reset kon ik inloggen met mijn mailadres als account. Maar mijn account bevatte geen enkele aangevulde gegevens, wat ik normaliter altijd direct doe. Wel trof ik ineens in mijn spamfolder een mail aan om mijn account te bevestigen? Alsof ik toch een nieuw account had aangemaakt. Vreemde manier van zaken. Opheffen account kan overigens alleen door een mail naar het info e-mailadres te sturen. Kijken of ze hierop reageren. Omdat ik geen gebruik (wil) maken van social deal en dus verder geen inhoudelijke ervaringen heb, laat ik de waardering in het midden (5).
Wat vervelend om te lezen dat er nog geen passende oplossing is aangeboden in deze situatie! Zou je mij een mail kunnen sturen via service@socialdeal.nl? Dan kijk ik graag met je mee naar de situatie.
Groetjes, Lieve