Voucher gekocht, door lange wachttijden voor het ophalen van rijbewijs (dit kwam in het nieuws nadat ik mijn afspraak al had gemaakt), contact opgenomen met go sharing of zij mij iets tegemoet konden komen omdat ik door overmacht geen gebruik heb kunnen maken van de voucher. Zij stuurden mij naar Social deal, verhaal uitgelegd. Mevrouw wijst mij op mijn eigen verantwoordelijkheid en dat ik wel had kunnen weten dat de wachttijden lang zouden zijn (ik zou niet weten hoe?) Uit eindelijk kan ze er niets mee en heb ik mijn geld weggegooid door overmacht. Niet echt een goede service.
Meerdere vouchers gekocht maar ik kon deze niet in 1 keer inleveren. Moest 1 per bestelling invoeren en dat x 6. Deveny heeft mn vouchers omgezet in tegoed zodat ik iets anders kan kopen. Erg blij met de service.
Voucher opeens verdwenen. door tel anulering afspraak. Contact met service gezocht ((Deveny) en prima geholpen .voucher weer terug.ššš»
We hadden een verschrikkelijke ervaring met onze Social Deal bonnen op restaurant en na contact met Social Deal verwijzen ze ons gewoon door naar de partner. En melden ze doodleuk dat zij enkel optreden als 'intermediair bedrijf en dat de eindverantwoording van het geleverd product bij de ondernemer ligt' en dat we dan daar maar moeten gaan klagen. Dat is wel gemakkelijk dan. Bonnen verkopen naar hartelust maar als mensen klachten hebben, ze doorverwijzen naar de ondernemer. Waarom hebben jullie dan een klachtendienst? Om mensen dan zo af te wimpelen? Bizar en absoluut niet klantvriendelijk.
Had een deal gekocht maar had even niet naar de grote kleine lettertjes gekeken, dan had ik geweten dat deze niet voor mij geschikt zou zijn. Eileen heeft mij hierbij supersnel geholpen en de deal geannuleerd. Top service!
Mijn ervaring met social deal alleen maar goed. Met een vraag aan Eileen vande klanten service belde na navraag direct terug. Een tien plus
2x bonnen gekocht om te gaan uiteten in Breda. Afgelopen week wilden wij onze bonnen verzilveren. We kwamen er toen achter, dat de bonnen alleen te gebruiken zijn op doordeweekse dagen. Aangezien mijn partner en ik doordeweeks werken en de aangekochte deal ook in het weekend te gebruiken zou zijn. Hadden wij het idee in het weekend gebruik te maken van onze deals. Gebeld met Social deal in de ochtend, na ons verhaal aangehoord te hebben vertelde men dat wij teruggebeld zouden worden. We zijn niet teruggebeld maar ontvingen een e-mail waarin men ons te kennen gaf dat ze niets voor ons konden beteken en dat de deals op beschikbaarheid zijn te gebruiken. Hierna weer contact opgenomen met Social deal en zoals we verwacht hadden kon men niets voor ons betekenen en dat we pech hadden dat wij de bonnen aan iemand anders konden schenken. Empathie was ver te zoeken, wij voelden ons als klant niet gehoord! Voor ons geen A-Sociale deals meer in de toekomst!
Goed geholpen door Deveny.
Met dank aan Deveny voor de snelle afhandeling van een verkeerde boeking
Uitstekende deals. Bij vragen staat de klantenservice altijd voor je klaar. Supper fijn geholpen!
Goedemorgen, Ik ben met mijn vrouw even 2 dagen er tussenuit. We zitten in het Leonardo Hotel in Den Haag. Eergisteren HEERLIJK gegeten bij El Nino Scheveningen en gisteren zijn we met een GO-scooter naar Den Haag gereden om daar heerlijk te eten bij HAVANA. Echt even heerlijk met zān tweeen er uit geweest en dit alles mogelijk gemaakt door social deal! Super bedankt! Echt top geregeld! Super blij!
Vanavond raakte ik de 'lentekorting' van SocialDeal kwijt door een fout mijnerzijds. Gelukkig werd dit snel opgelost door Eileen van de klantenservice van SD, waardoor ik alsnog van dit voordeeltje kon profiteren. Prima!
Eileen. Reageert snel en geeft duidelijke antwoorden. Heel fijn!
Goed en snel geholpen door Eileen. Heel fijn!
Deveny heeft ons kundig en snel geholpen :) wij zijn heel blij om alsnog op een andere dag te kunnen zwemmen met onze vouchers
Super en snel geholpen door Eileen
Ik had een vraag over de aanschaf van een leuke deal. Eileen hielp mij vlot en spontaan. Binnenkort lekker pannenkoeken eten!
Eerste ervaring gehad, met restaurantbezoekje, super meegevallen. Vandaag had ik een vraag m.b.t. een voucher voor een hotel en ben via Whatsapp supersnel en vriendelijk geholpen door Eileen!
Met mijn vandaag gestelde vraag naar de klantenservice ben ik naar tevredenheid geholpen door Deveny. Hartelijk dank voor de prima service.
4 Vouchers voor wellness gekocht met Kerst. Er stond uitdrukkelijk bij dat ivm corona inwisseltijd verlengd werd. Door lockdown niet bekend tot hoe lang want duur lockdown was ook niet bekend. Nu wil ik mijn vouchers ophalen, staan die niet meer in account! Mail naar social deal: ja uw vouchers zijn per 1-3-2022 verlopen en daarom niet meer zichtbaar. Social Deal kan niks voor me doen. Eerder ook al gehad dat je een reminder krijgt: vergeet uw vouchers niet. Deze keer niet ontvangen.
Vlak voor corona 2 vouchers gekocht die ik niet kon gebruiken tijdens corona. Deze zijn nu verlopen dus geen geld terug en geen nieuwe vouchers.
Goed, thanks Deveny
Goed, snel en vriendelijk geholpen door Eileen!Top!
Goed geholpen door Deveny, Social Deal: goede deals, duidelijke website, snelle reacties, goede service.
Deveny heeft me vandaag super geholpen. Binnen paar minuutjes antwoord op mijn vraag. Top!
Alexsander heeft mij in dit weekend en vandaag nog zeer goed en proffessioneel geholpen met een Fout die Ikzelf had gemaakt! Top gedaan. Heel tevreden!
Aleksandr heeft mij goed geholpen om mijn reservering voor een etentje te annuleren zodat ik mijn voucher een later moment kan gebruiken. Deze kon ik helaas niet gebruiken vanwege corona.
Super service. Deveny, van de klantendienst, heeft snel en heel correct mijn probleem met een boeking opgelost. Bedankt Deveny voor de snelle en goede oplossing. š
Helaas zijn wij gevloerd door Corona en inmiddels in quarantaine. Nu kunnen we niet naar ons gereserveerde restaurant , geen probleem voor Social Deal . Geannuleerd en het tegoed als saldo bijgeschreven o onze account . Top service! Nu herstellen zodat we snel weer kunnen genieten van alle Social Deal aanbiedingen! Ga zo door š
Heel fijn geholpen door Eileen! Zat met twee vraagjes en dat heeft ze meteen voor me uitgezocht!
Dank voor je review.
Graag kijk ik even met je mee wat de situatie precies is en of ik hierin wellicht nog iets kan betekenen voor je. Zou je mij het e-mailadres door willen sturen waar de aankoop mee is gedaan? Dit mag naar service@socialdeal.nl.
Ik hoop van je te horen,
Met vriendelijke groet, Sascha - klachtenafhandeling Social Deal