Social Deal reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 32.270 recente reviews uit 3 bronnen.

Over het algemeen een hele goede klantenservice en de producten vaak ook erg goed. Slechts een keer toen ik vouchers voor een restaurant had gekocht heeft het restaurant de reservering geannuleerd wn hebben ze ons gedwongen voor bijna het dubbele bij hun rechtstreeks te boeken.

Kaartjes gekocht voor de Uithof (schaatsen), ik moest vervolgens een tijdslot reserveren, bleek dat we een QR code moesten hebben dus we wilden de reservering wijzigen om dat te regelen, meerdere malen de reservering geprobeerd te wijzigen, maar helaas niet gelukt. Uiteindelijk contact opgenomen met de social deal klantenservice, die zeiden dat ik maar contact op moest nemen met de uithof omdat ik te laat was met het wijzigen. Terwijl ik ruim voor de reservering (+4 uur) op de link in de email klikte om te kunnen wijzigen, de optie om te wijzigen heb ik nooit gezien, ik kon alleen een routebeschrijving uitprinten. Anyway, als je uiteindelijk zoveel tijd kwijt bent en dan ook nog zelf achter je geld aan moet, dan voelt dat erg naar. Vervelend gevoel bij, ik heb gevraagd of ze mijn account wilden verwijderen.

✓ Social Deal Beste Robbie,

Bedankt voor je review. Tot op heden hebben wij niets vernomen.

Je mag ons alsnog een berichtje sturen via service@socialdeal.nl? Zodat we de situaite nogmaals kunnen bekijken en zodat we kunnen zorgen voor een gepaste oplossing.

Ik zie je reactie tegemoet. Fijne dag gewenst.

Met vriendelijke groet, Roxanne Social Deal

Dit bedrijf annuleert 1 week van te voren je hotelovernachting omdat ze een fout hebben gemaakt met de prijs (69 euro i.p.v. 99 euro) en weigert de boeking te honoreren tenzij je de 30 euro extra betaald. Kosten die je zelf al hebt gemaakt en niet kan annuleren (huurauto, hotel voor de 2e nacht, vrije dagen opnemen, etc) worden absoluut niet gecompenseerd. Ook de belofte "Wij kijken graag met je mee naar een leuke, vergelijkbare deal." kunnen ze niet waarmaken want er is niks vergelijkbaars beschikbaar.

✓ Social Deal Beste Wouter,

Een tijd terug heeft mijn collega Roxanne contact met je gehad en is, zover bij ons bekend is, de klacht naar wens opgelost. Ik zal de klacht daarom als 'opgelost' markeren.

Mocht er toch nog iets niet kloppen, wil ik je vragen te mailen naar service@socialdeal.nl.

Met vriendelijke groet, Sarah - klachtenafhandeling Social Deal

Ik had bonnen van een restaurant die de crisis helaas niet had overleefd. Het contact krijgen ging moeizaam, maar ja als je al een reactie gehad hebt dan gaat het goedkomen. Uiteindelijk heeft Melanie van Social deal het tegoed voor mij teruggezet en ook nog wat andere vragen van mij nagekeken. Iets met geduld ( waar we allen bijna te weinig van hebben ) 😉 Ik ga weer lekker verder met Social deal voor het ontdekken en mocht het misgaan en wordt weer zo opgelost dan ben ik happy hoor.

Afgelopen zondag een deal gekocht voor jump city met drie kinderen en kon ook gelijk boeken voor zondag. Kinderen blij gemaakt met onverwachte verassing en om drie uur gereserveerd. Kinderen in de juiste kleding gestoken en klaar om weg te gaan. Worden we gebeld door Social deal dat de deal geannuleerd word omdat het geldig is vanaf September. Kinderen in tranen en hevig teleurgesteld. Er kon geen uitzondering gemaakt worden en de deal werd geannuleerd. Uiteindelijk toch voor de volle mep gegaan , omdat de kinderen zo veel zin hadden. Het had Social deal gesierd om deze onkosten voor ons te vergoeden als vaste klant. Ik ben hevig teleurgesteld in deze onnozele actie………

✓ Social Deal Hi Brenda,

Wat een vervelende situatie zeg. Dat is zeker niet onze bedoeling geweest. Hiervoor dan ook oprechte excuses.

Zou je jouw e-mailadres op de mail willen zetten via service@socialdeal.nl? We komen graag met een passende tegemoetkoming voor dit ongemak.

Ik kijk uit naar je reactie.

Met vriendelijke groet, Roxanne Social Deal

Contact gehad met Mina van Social Deal klantenservice over een probleempje met vouchers en dit is gewoon super opgelost! Bravo, zo hoort klantenservice ze zijn!

Ik werd door een vriendelijke medewerker geholpen een goede oplossing gekregen! Ga zo door :)

Begrijpelijk dat het wat drukker is in deze vakantie periode, maar na even gewacht te hebben ontzettend goed en vriendelijk geholpen. Nooit eerder problemen gehad met Social Deal, heel blij met alle leuke acties die ze hebben!

Volgens de voorwaarden van social deal moeten ze als de klant daarop staat het geld terugstorten van een voucher die niet is gebruikt of niet kon worden gebruikt. Op deze manier heb ik ook altijd mijn geld teruggekregen. Nu ook weer een deal aangekocht voor een hotelovernachting. Veel keus en goede deals!

Ik herken mij zelf absoluut niet in onderstaande verhalen. Heb tot nu toe altijd mijn geld terug gekregen en heb dankzij Social Deal heel veel leuke dingen ontdekt zoals wandel arrangementen, goede kappers, leuke restaurants etc. Ben en blijf een tevreden klant en raad een hoop mensen Social Deal aan!

Bij Social deal een voucher gekocht om mijn trap te laten schoonmaken door CM Cleaning. CM Cleaning reactie: wordt doorgegeven aan de juiste afdeling. Social Deal weigert geld terug te geven. Mijn advies koop NIET bij SOCIAL DEAL. Tenzij je je geld kwijt wilt. Er is genoeg concurrentie: zo doet groupon niet moeilijk met teruggeven van geld!

✓ Social Deal Beste Eugene,

Hartelijk dank voor je melding.

Helaas is de samenwerking tussen Social Deal en CM Cleaning gestopt. Hierover hebben wij iedereen geïnformeerd zodat we konden kijken voor een oplossing.

Helaas werd er pas na de oorspronkelijke geldigheid contact opgenomen waardoor we in dat geval niets meer kunnen doen. De samenwerking is dan afgesloten.

Zojuist heb ik op je e-mail gereageerd en je een oplossing aangeboden. Hopelijk kan ik je zo alsnog naar tevredenheid helpen.

Met vriendelijke groet, Sascha - klachtenafhandeling Social Deal

Sinds een paar weken werkt de app niet meer. Ondertussen beginnen mijn vouchers te verlopen. En ik kan niets doen. In het begin werkten ze van Social deal wel mee. Maar sinds ik heb gevraagd om mijn tegoed dan maar terug te storten, hoor ik niets meer . Nu al een week niets meer gehoord Het is wel mijn hard verdiende geld dat ik zo kwijt raak.

✓ Social Deal Beste Joke, Zou je de gevraagde informatie nogmaals willen sturen naar service@socialdeal.nl? Dan kijken we samen met de technische afdeling wat er mis gaat en waar nodig kunnen we dan tegoed terugplaatsen. Ik kan dan ook nakijken wat er eventueel eerder al gedaan is. Met vriendelijke groet, Sarah Klachtenafhandeling Social Deal

Ik heb meermaals beroep gedaan op Social Deal, altijd waar voor mijn geld ontvangen.Je krijgt nu zelfs een herinnering van social deal, daags tevoren. Alle deals correct aangepast ingevolge corona. Klantendienst doet wat het kan.

Zeer tevreden. Medewerkens steeds vriendelijk en beleefd. Met een annulering die me niet luktte voortreffelijk geholpen alsook 2x mijn te goed teruggestort wegens een definitief gesloten restaurant. Staan je altijd te woord en snel geholpen. En zelfs al 2x een te goed bon gewonnen. Super bedrijf met supervriendelijke medewerkers. Top

Voucher gekocht. In corona periode afspraak door restaurant zelf geannuleerd, omdat de boel natuurlijk dicht ging. Ik heb Social deal gebeld, en het antwoord is: Ze kunnen niks meer doen! Makkelijk geld verdienen zo.

✓ Social Deal Beste Soenita,

Hartelijk dank voor je review.

Wat jammer dat je geen gebruik hebt kunnen maken van je vouchers. Graag kijk ik met je mee naar de situatie en hoe we dit passend voor je op kunnen lossen.

Zou je een e-mail willen sturen naar service@socialdeal.nl met daarin het e-mailadres waar je mee inlogt op Social Deal?

Met vriendelijke groet, Sascha - klachtenafhandeling Social Deal

Bij deze website een voucher gehaald bij Welnessboot Mill, vanwegen corona kon ik hier de voucher niet gebruiken. Na gebeld te hebben met de klantenservice hadden ze aangegeven dat de voucher verlengd kon worden. Vandaag probeerde ik de voucher te gebruiken, krijg ik bericht dat de voucher allang is verlopen. De klantenservice van social deal is een grote grap.

✓ Social Deal Beste David,

Hartelijk dank voor je bericht.

Wat vervelend dat de door jou aangekochte voucher is verlopen! Graag kijk ik met je mee naar de situatie en wat ik voor je kan betekenen hierin.

Zou je mij het e-mailadres van je account door willen sturen? Dit mag naar service@socialdeal.nl.

Met vriendelijke groet, Sascha - klachtenafhandeling Social Deal

Ik heb een hele tijd geleden via social deal een voucher gekocht, maar toen ik de voucher wou inwisselen in maart 2021 bij de ondernemer kreeg ik de melding dat het laserapparaat stuk is. In april heb ik dan met social deal contact opgenomen omdat ik niet langer wou blijven wachten. De handelaar is sinds maart ook niet meer bereikbaar via telefoon of mail. Als ik dit allemaal aankaart bij social deal blijven ze zeggen dat ze een oplossing aan het zoeken zijn en geen geld terug geven. Wat kan ik hieraan doen? Want ik heb het idee dat er gewoon niets gebeurt. En het begint meer en meer op oplichting te lijken.

✓ Social Deal Beste Philine,

Bedankt voor je review.

Ik vind het erg vervelend om te horen dat je de voucher niet hebt kunnen gebruiken. Graag kom ik met je in contact om te kijken wat wij hierin kunnen betekenen voor je. Zou je een mail willen sturen naar service@socialdeal.nl met hierin de naam van de deal en het e-mailadres dat je gebruikt bij Social Deal?

Met vriendelijke groet, Esmee - Klachtenafhandeling Social Deal

Voucher kon gemakkelijk omgewisseld worden voor een andere locatie, fijn contact via whatsapp gehad.

Precies dezelfde ervaring als anderen. Absoluut niet duidelijk dat de voucher vervalt. Geen herinneringsmail. Gewoon pure oplichterij van een paar zieligerds die op deze manier geld verdienen. Wees er maar trots op

✓ Social Deal Beste Andy

Dank voor je review.

Wat vervelend om te horen dat je geen gebruik hebt kunnen maken van jouw voucher.

Graag zou ik met je mee willen kijken voor een passende oplossing. Zou je mij een e-mail met je gegevens willen sturen, dit mag naar service@socialdeal.nl.

Met vriendelijke groet, Esmee - klachtenafhandeling Social Deal

We kochten een tijd geleden een Fletcher voucher met als doel om in de omgeving Noordwijk te verblijven. Als je probeert te reserveren dan krijg ik bij de diverse data die ik invul die optie niet. Als je dan een ander hotel kiest dan komen er een heleboel kosten bij. Wij kopen nooit meer zo'n bon. Net als bij vliegtickets moet deze vorm van oplichting verboden worden. Publiceer de totale prijs en probeer de klanten niet op te lichten met allerlei andere extra kosten zodat je beter een ander hotel kan boeken!

✓ Social Deal Beste Bas,

Dank voor je review.

Wat jammer om te lezen dat je ontevreden bent met deze deal. We zijn altijd zo transparant mogelijk over eventuele bijkomende kosten bij deals, deze zijn altijd voor aankoop te vinden onder 'de Grote kleine letters'.

Graag zou ik met je meekijken hoe we hier samen uit kunnen komen. Telefonisch probeerde ik je te bereiken, helaas kreeg ik geen gehoor. Zou je ons terug willen bellen op 088 205 05 05 en vragen naar mij Sascha?

Met vriendelijke groet, Sascha - klachtenafhandeling Social Deal

Korte tijd geleden twee deals aangeschaft om gebruik te maken van een eBike en pannenkoeken te eten combinatie. Nu blijkt bij contact hebben met de eindpartij dat er een rijbewijs nodig is. Dit staat -nergens- in de voorwaarden van de deal. Dit is gewoon een koop ontbindende voorwaarde! Nu wordt mij "Social-Deal-tegoed" aangeboden en wordt telefonisch afgescheept. Waardeloos dit en van mij uit een boel slechte reclame voor dit soort praktijken.
Update van 23/04/2021:
Mijn klacht is netjes opgelost na extra telefonisch contact. Zorgt ervoor dat ik mogelijk in de toekomst wel weer terug kom.

✓ Social Deal Beste Stijn,

Dank voor je review.

Zojuist heb ik je telefonisch proberen te bereiken, helaas zonder resultaat.

Graag zou ik met je in contact willen komen om te kijken wat ik hierin nog kan betekenen voor je. Zou je mij door willen geven hoe en wanneer ik je het beste kan bereiken?

Met vriendelijke groet, Sascha - klachtenafhandeling Social Deal

Eind vorig jaar(+/- oktober) heb ik een hotelvoucher gekocht voor een overnachting in een hotel in Rotterdam. Onze eerste boeking eind vh jaar geannuleerd vanwege corona. Bij de voorwaarden stond ook dat de voucher verlengd zou worden met dezelfde periode als het lukte om te gaan vanwege de corona maatregelen. Ik zag toen dat mijn bon verlengd was tm 31 maart jl. Reizen wordt streng afgeraden al die tijd. Toen ik begin maart nog een keer inlogde op mijn account zag ik dat de voucher was verlengd tm 31 augustus. Toen ik wilde gaan boeken voor in de zomer begon de ellende. In eerste instantie had het hotel de beschikbaarheid nog niet opengezet, op advies van de klantenservice van SocialDeal moest ik dagelijks even kijken of het al was opengezet. Tot mijn verbazing was mijn voucher weg. Opnieuw contact gehad, conclusie: Voucher verlopen! Was op 31 mrt verlopen. Na wat heen en weer gepraat zou de medewerkster kijken wat ze kon doen. Een paar dagen daarna kreeg ik een mail dat de voucher uit coulance verlengd is tot eind april. Weer heb ik gebeld met de klantenservice omdat in mijn scherm altijd had gestaan: Geldig tm 31 augustus. Nu werd mij verteld dat dat alleen maar was voor als ik er een extra optie had bijgenomen maar dat had ik blijkbaar niet. Na een paar dagen toch weer de telefoon gepakt en opnieuw gebeld omdat het niet wenselijk was om mijn bon eerder te verzilveren vanwege de maatregelen. Echter werd mij verteld: Het hotel was gewoon open dus je had prima kunnen gaan. Of terwijl, trek je niets aan van de maatregelen. Ik heb netjes verteld dat dit geen service vindt en dat ik zeker niet blij ben. Als reactie kreeg ik: Dit mag u vinden.

✓ Social Deal Beste Ilse,

Hartelijk dank voor je bericht.

Wat jammer om te lezen dat je geen gebruikt hebt kunnen maken van je vouchers. Ik kan me zeker voorstellen dat je hier van baalt.

Het klopt inderdaad dat wanneer een dienst niet geleverd kon worden in verband met de maatregelen de deal werd verlengd met dezelfde periode. Omdat hotels (voor een groot deel) nog geopend waren zijn deze deals niet of heel erg kort verlengd.

Er werd/wordt inderdaad afgeraden om te reizen helemaal naar het buitenland. Omdat de deal wel binnen eigen land viel en het hotel open was en de voucher dus gebruikt kon worden is het inderdaad zo dat het niet is verlengd.

Graag zou ik met je meekijken wat ik hierin nog kan betekenen voor je. Zou je mij het e-mailadres van je account door willen sturen naar service@socialdeal.nl en wanneer je het beste bereikbaar bent?

Met vriendelijke groet, Sascha - klachtenafhandeling Social Deal

Kaartjes gekocht voor China light en geserveerd bij ouwehand dierentuin. Toen kwam de lockdown. Ouwehand heeft het evenement afgeblazen. Mensen die bij ouwehand hebben geboekt kregen het geld terug. Ik hoor maar niks van social deal. Verschillende keren contact opgenomen maar ze zijn er nog steeds mee bezig al maanden. Ondertussen ben je wel je geld kwijt. Je koop iets en zij kunnen niet leveren. Slechte service.

✓ Social Deal Beste Jolanda,

Bedankt voor je review.

Ik wil je vragen een mailtje te sturen naar service@socialdeal.nl met hierin het e-mailadres dat je gebruikt voor Social Deal. Zo kunnen we samen naar een passende oplossing kijken.

Met vriendelijke groet, Esmee - Klachtenafhandeling Social Deal

Ron's Gastro bar verneukt de boel, in de maand april is er 1 dag waarop je kunt reserveren, alle andere dagen zijn doorgestreept. bovendien kun je alleen reserveren voor twee personen. dus als je maar één voucher hebt moet je maar wachten tot het mei is ,misschien dat je dan voor één persoon kan reserveren je weet het nooit. bah.

✓ Social Deal Beste Antonie,

Dank voor je review.

Het klopt inderdaad dat de voucher van Ron Gastrobar geldig is op één dag, dit kan je ook voor de aankoop vinden in de deal en na de aankoop op je voucher.

Je dient inderdaad met een even aantal te reserveren, dit komt omdat de gemaakte boxen op basis van 2 personen worden klaar gemaakt. Ook deze voorwaarden is voor de aankoop terug te vinden in de deal.

Mocht je om deze redenen liever afzien van de voucher kijk ik graag mee wat ik voor je kan doen. In dit geval mag je het e-mailadres waar de aankoop mee is gedaan doorsturen naar service@socialdeal.nl.

Met vriendelijke groet, Sascha - klachtenafhandeling Social Deal

Via de online reservering kan niet reserveren omdat automatisch beantwoord dat de vakantiepark al fully booked is maar ik heb meteen de customer service van SD geapp en Melanie heeft mij geholpen om te boeken en gelukt! Als er iets is met mijn voucher, app ik meteen de CS van SD via wassap en lossen ze meteen voor mij de probleem op. Goede service! Ik ben altijd tevreden.

21 feb 4 voucher gekocht, warern maar geldig tot 2 maart,. Helaas foutje gemaakt, dacht 2 april. social deal verwijst naar subway, subway verwijst naar social deal. resultaat 30 euro weg. Jammer, laat social maar weg.

✓ Social Deal Beste Evert,

Hartelijk dank voor je review.

Wat vervelend dat je je had vergist in de einddatum van je vouchers. Ik kan me voorstellen dat je hier van baalt.

Graag kijk ik met je mee of we toch nog een passende oplossing kunnen vinden. Zou je mij het e-mailadres door willen sturen waar de aankoop mee is gedaan? Dit mag naar service@socialdeal.nl.

Met vriendelijke groet, Sascha Social Deal

Voucher moest worden omgeboekt vanwege een faillissement. Bericht hierover 2 dagen te laat gelezen. Geen mogelijkheid tot compensatie en daarbij onbeleefd te woord gestaan. Nooit meer!

✓ Social Deal Beste Jill,

Dank voor je review.

Wat vervelend dat je net te laat was met omboeken waardoor dit niet meer mogelijk was.

Graag wil ik met je meekijken of we samen alsnog tot een oplossing kunnen komen.Zou je mij het e-mailadres en de naam van het bedrijf waar het over gaat door willen sturen? Dit mag naar service@socialdeal.nl.

Ik hoop van je te horen.

Met vriendelijke groet, Sascha - klachtenafhandeling Social Deal

Gebeld met Social deal. Voucher 3 dagen te laat ik zet het actief zegt Social deal. Watertuinen moet alleen nog toestemming geven. Watertuinen verwijst weer naar Social deal. Totaal geen coulanceregeling. Ja een te goedbon van 2,50. Voucher heeft 34 euro gekost. Bon geldig van 23 januari tot 16 februari. Hier was ik niet van op de hoogte. Geldigheid staat altijd op je account. Hier mag ik dan mee doen. Voor mij nooit meer Social deal of de Watertuinen Spijkenisse

✓ Social Deal Beste Patricia,

Hartelijk dank voor je review.

Wat jammer dat je geen gebruik hebt kunnen maken van je voucher. Het klopt inderdaad dat de geldigheid van de voucher op je voucher terug te vinden is.

Graag wil ik met je meekijken wat ik nog voor je kan betekenen. Zou je mij het e-mailadres door willen sturen waar je de aankoop mee hebt gedaan? Dit mag naar service@socialdeal.nl.

Met vriendelijke groet,

Sascha - klachtenafhandeling Social Deal

Assistentie gekregen bij een last minute wijziging op mijn reservering. Heel snelle en goede service gekregen via chat. TOP!

Dit bedrijf heeft alles keurig verzorgt. Nette vriendelijke medewerker bij ons geweest. Is zeer aan te bevelen.

Meer Social Deal reviews