Social Deal reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 32.270 recente reviews uit 3 bronnen.

Geweldig geholpen, snel en héél vriendelijk. Nogmaals dank Mina. Emmi van Bakel

Ik ben erg tevreden over de service van Social Deal. Als ik vragen heb, word ik altijd heel vriendelijk en deskundig geholpen. In deze moeilijke tijd zijn deals langer geldig, dat is erg prettig. De geldigheidsduur staat altijd duidelijk vermeld. Ik ben blij met de deals om af te halen of te laten thuis bezorgen. Daardoor kan ik toch nog terecht bij mijn favoriete restaurants.

Vandaag via whatsapp contact opgenomen met Social Deal. Ik had een vraag rondom de coronacrisis. Ik werd al snel te woord gestaan door een vriendelijke werkneemster. Ik heb direct antwoord gekregen op mijn vraag. Super service!

Fijne klantenservice van Gianni en Samantha!

Voor de Corona-crisis al een paar keer contact gehad met de klantenservice. Keer op keer prima geholpen. Nu door de Corona-crisis een uit-eten-deal niet door kon gaan wederom contact gezocht met de klantenservice. Zoals ik van ze gewend ben: vriendelijk te woord gestaan en netjes geholpen. Ik weet jullie te vinden als we weer uit eten mogen!

Paar dagen geleden vouchers gekocht voor bezorgen van een van een 3-gangen diner maar had geen mail gekregen om m'n bestelling door te geven. Contact opgenomen met Social Deal en na een paar minuten de bestellijst in de mail gekregen. Geweldige service!

Social deal probeert mensen te misleiden met de 100% verzekerd. Daar staat in de tekst dat je gratis kan omboeken de VOLLEDIGE geldigheid van de deal. Dit blijkt niet zo te zijn. Als je ze ernaar vraagt, draaien ze om die vraag heen, ze geven er gewoon geen antwoord op, echt zeer slecht en irritante klantenservice. Ik heb ook al meerdere keren gehad dat de geldigheid van vouchers veranderen zonder dat ik daar bericht van kreeg.

✓ Social Deal Beste Bart,

Hartelijk dank voor je melding.

Wat vervelend om te horen dat je deze ervaring hebt gehad met onze klantenservice. Het is zeker niet onze bedoeling geweest de vraag te ontwijken, we helpen iedereen graag met al zijn of haar vragen.

Graag wil ik even met je meekijken wat er precies aan de hand is en hoe we dit samen op kunnen lossen. Op welk telefoonnummer en wanneer kan ik je het beste hierover contacteren?

Met vriendelijke groet, Sascha - klachtenafhandeling Social Deal

Ik had een deal gekocht maar door Corona kon ik hier geen gebruik van maken. Social Deal heeft de voucher verlengt tot juli! Dat is natuurlijk erg fijn zodat ik alsnog gebruik kan maken van de deal. Top service!

Verschillende leuke deals gekocht Leuke aanbiedingen Voor elk wat wils

Ik had iets verkeerd gedaan met een bestelling nam contant op met socialdeal er werd meteen gereageerd en alles was heel snel opgelost kunnen de meeste bedrijven een voorbeeld aan nemen voor mijn zijn jullie toppers dank jewel

Een voucher via Social Deal aangekocht maar bij het zien dat het desbetreffende bedrijf aankomende tijd dicht zou zijn toch de voucher willen annuleren. Via Whatsapp contact opgenomen met Social Deal (Samantha) en zij had het de annulering snel voor elkaar en zodoende heb ik het aankoopbedrag op mijn Social Deal account staan voor een volgende aankoop. Perfect en snel geholpen :-)

Ik heb via Facebook meegedaan en ik heb 10 euro salto gewonnen en alles is al in orde gebracht en staat al op mijn acount?da is snel ???

Om de verwarring over geldigheid van mijn vouchers heb ik contact opgenomen via wa. Direct contact en uiterst vriendelijk en beleefd te woord gestaan. Binnen een paar minuten duidelijkheid. Zeer tevreden! Een klein punt van aandacht: De verlengde geldigheid van sommige vouchers ligt op de app enigzins verborgen. Daar moet nog even wat aan geknutseld worden door een briljante it geest! Let's go social deal! life is good!©

Heel tevreden over deze site. Heb je een vraag dan ben je snel geholpen. Niks is hen te veel! Een echte aanrader!

Reageren snel op een vraag, lossen het ook elke keer weer op als er wat aan de hand is! Top!

Vanwege de situatie omtrent Covid-19 kon ik eigenlijk geen gebruik meer maken van mijn vouchers van Groenrijk voor een heerlijke lunch. Gelukkig hebben ze in overleg met de ondernemer de deal een aantal weken kunnen verlengen zodat ik er alsnog gebruik van kan maken! Top service in lastige periode!

Verleden weken veel deals aangekocht die passend zijn bij de huidige situatie in Nederland. Bij vragen die ik gesteld heb aan de klachtenservice kreeg ik snel en goed antwoord. Echt een aanrader met de deals die zij momenteel aanbieden. Toppers!

Ook nu heeft Social Deal de allerbeste deals! Ik had contact opgenomen over een afhaaldeal en werd heel snel en netjes te woord gestaan. Zeer tevreden en ga de komende tijd zeker vaker bestellen via Social Deal

Door de corona-crisis kan ik geen gebruik maken van mijn voucher: een BB-Glow-behandeling bij Wake-Up Beauty in Nijmegen. Schoonheidssalons zijn allemaal gesloten ivm. de corona-maatregel. Eerst gesloten tot 6 april en deze periode is door het kabinet verlengd tot en met 28 april as. Geen probleem volgens Social Deal: vouchers die in deze periode afliepen zouden verlengd worden! (dat was ook te zien in mijn account) Nou dus mooi niet . Ik wacht dus netjes op het besluit van het kabinet as. dinsdag om te kijken wanneer ik een afspraak kan gaan maken.én of ik dan al een afspraak kan gaan maken? De salon is nu als het goed is ook gesloten ivm. corona, zo stond dat immers ook onder mijn voucher vermeld, zie ik net dat de voucher is verdwenen uit mijn account?!?! Gebeld hierover met klantenservice van Social Deal, wordt er gezegd dat de geldigheid is verlopen (op 7 april) en dat ik niet binnen de tijd van geldigheid contact heb opgenomen?! Altijd tevreden geweest betreft vouchers van Social Deal, maar nu. Geen goede service, vooral in deze onzekere periode om zo met gekochte vouchers om te gaan.

✓ Social Deal Beste,

Hartelijk dank voor je melding betreffende de deal bij de Wake-Up Beauty in Nijmegen. Wat vervelend dat er verwarring is ontstaan. Hiervoor onze excuses!

Bij deze heb ik direct gekeken naar de mogelijkheden. De salon heet je alsnog van harte welkom om de voucher in te wisselen. Het advies is om telefonisch contact op te nemen, zodat je samen met de ondernemer een nieuwe afspraak kan inplannen. Je kunt erop vertrouwen dat de ondernemer rekening houdt met de (eventueel verlengde) corona maatregelen. Je hoeft je geen zorgen te maken dat jouw voucher verloren gaat.

Indien je hier nog vragen over hebt, stuur dan gerust een mailtje naar service@socialdeal.nl zodat we je via deze weg persoonlijk van dienst kunnen zijn. We helpen je graag!

Blijf gezond.

Met vriendelijke groet, Roxanne - Social Deal Klachtafhandeling

Toen de coronacrisis net uitbrak stond in mijn account alle vouchers blijven geldig. Schetst mijn verbazing dat de vouchers nu ineens wel zijn verlopen op 10 april. Bij andere aankopen is de geldigheid bij kleine lettertjes weggehaald, maar twijfel nu ook aan de geldigheid. van de vouchers die ik nog heb. Na telefonisch contact wordt ik met een kluitje in het riet gestuurd, dat ik dan maar contact had moeten opnemen dan kon er nog wat aan gedaan worden. Dat is super verwarrend als er eerst stond, alle vouchers blijven geldig. Maar nu blijkt als het om een winkel gaat dat niet geldt.

✓ Social Deal Hi Anne,

Dankjewel voor je melding betreffende de geldigheid van jouw vouchers. Heel vervelend dat je de communicatie als onduidelijk hebt ervaren. We zijn druk bezig geweest om alle deals te verlengen, zodat je alsnog veilig gebruik kunt maken van de vouchers.

Graag loop ik de situatie nogmaals voor je na, om te kijken of we hierin nog iets kunnen betekenen. Zou je een mailtje willen sturen naar service@socialdeal.nl? Je mag hierbij aangeven dat het gaat om een melding via Ervaringen.NL (zou je ook het e-mailadres van je Social Deal account willen benoemen). Alvast bedankt voor de tijd en dan hoor je van ons.

Blijf gezond!

Met vriendelijke groet, Roxanne Social Deal - Klachtafhandeling

Na het aankopen van 2 vouchers (waarvan de waarde samen bijna €100), heb ik deze binnen de termijn van 14 dagen die Social Deal zélf aangeeft in de voorwaarden, geannuleerd na 6 dagen. Veel rond de pot gedraai en enkel een “verlening” als oplossing - ronduit irritant dat je hiervoor 3 mails moet sturen met de duidelijke vermelding dat je binnen de termijn annuleerde en terugbetaling aanvraagt, en om hierop telkens hetzelfde antwoord terug te krijgen, ze negeren je initiële aanvraag tot annulatie gewoon straal. Werkelijk schandalig dat er überhaupt een dergelijke regel in de voorwaarde vermeld staat, die Social Deal als bedrijf duidelijk niet naleeft! Dit zal dan ook de laatste keer geweest zijn dat ik een voucher heb aangekocht via Social Deal.

✓ Social Deal Hi Kylie.

Hartelijk dank voor je melding betreffende jouw vouchers. Wat een vervelende situatie. Heel graag kijk ik met je mee naar een passende oplossing.

Zou je ons een mailtje willen sturen via service@socialdeal.nl met daarin jouw e-mailadres van je Social Deal account waarmee deze vouchers zijn aangekocht?

Bedankt alvast & blijf gezond.

Met vriendelijke groet, Roxanne Klachtafhandeling Social Deal

Wegens corona kunnen we niet op resto. vraag om geld op saldo te zetten volgens hun reglement. willen niet, desnoods vouchers uitdelen? compleet belachelijk antwoord. nooit nog social deal. let op mensen want ze volgen hun eigen reglementering niet.

✓ Social Deal Hi Luc,

Bedankt voor je melding betreffende jouw deal bij 't Out Lier. Zojuist heb ik je telefonisch gesproken en ik vind het fijn dat we alsnog tot een alternatieve oplossing zijn gekomen. Per mail heb ik je de uitleg doorgegeven met betrekking tot de optie om de deal te kunnen om boeken.

Indien je nog vragen hebt, neem dan gerust weer contact met ons op. Bedankt voor je begrip en steun en blijf gezond.

Met vriendelijke groet, Roxanne Social Deal - Klachtafhandeling

Niet willen mee denken in een oplossing. Ik heb 9 vouchers gekocht bij social deal om dit met een groep te gaan doen met de Pasen. Omdat dit niet door is gegaan door de Corona wil ik graag mijn 153,= euro terug. Social Deal geeft hiervoor een voucher dit is niet binnen de retour termijn. Terwijl info-consu wijzer ook duidelijk aangeeft dat ik recht heb op geldteruggave en vouchers mag weigeren. Ook wordt er door social deal gezegd, als u deze bonnen niet kan opmaken moet ik ze maar aan een ander kado doen. Ik vind dit A sociaal van deze Social Deal de naam hebben ze wat mij betreft niet mee. En raad ook iedereen aan om goed na te denken als je daar iets aanschaft.

✓ Social Deal Beste Marjan,

Hartelijk dank voor het doorgeven van het e-mailadres. Helaas kunnen we de vouchers niet annuleren gezien corona overmacht is en we natuurlijk zorgen voor een passende verlenging. Enkel als een horecazaak failliet is bijvoorbeeld, dan staan we garant voor jouw aankoop door het geld in saldo te retourneren. Maar dat is bij deze aanbieding dus niet aan de orde.

We hebben zojuist direct contact gezocht met de golfbaan. De deal is op dit moment verlengd tot en met 23 augustus. We volgen de actualiteiten, dus in het geval dat te zijner tijd maatregelen langer gaan duren bijvoorbeeld zorgen wij wederom voor een passende verlenging. Zo zorgen we ervoor dat de voucher veilig ingewisseld kunnen worden en jullie alsnog met z'n alle kunnen gaan genieten van de deal.

We hopen enorm op je steun en begrip hierin.

Blijf gezond. Mocht je nog vragen hebben, horen we het graag.

Met vriendelijke groet, Roxanne Social Deal - Klachtafhandeling

Ik had een voucher van Hello Fresh besteld bij social deal. Bij het ingeven van de voucher, bleek dat dit enkel voor nieuwe klanten was en kreeg ik geen box toegestuurd. Ik heb social deal hiervoor gecontacteerd, maar zij weigeren een terugbetaling of nieuwe code te geven omdat het retourrecht van 14 dagen verstreken is. Ik vind dit heel jammer omdat ik nu gewoon mijn geld kwijt ben.

✓ Social Deal Hi Laura,

Dankjewel nog voor het doorgeven van het e-mailadres. Zoals beloofd hebben wij de situatie nogmaals voor je nagelopen met de bevoegde afdeling.

We mogen als uitzondering alsnog een van de twee voucher voor je terugnemen en retourneren in de vorm van een saldo. Via je account zie je het tegoed terug onder het kopje -saldo-. Dit bedrag blijft onbeperkt geldig voor de aanschaf van nieuwe deals.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust weer contact met ons op.

Stay safe!

Heel veel plezier met het saldo. Bedankt voor je begrip.

Met vriendelijke groet. Roxanne Social Deal

Wij zijn al vele jaren met volle tevredenheid klant van Social deal. Hebben 6 vouchers voor rugmassages waarvan 2 bij iemand thuis die we willen annuleren wegens gevaar voor corona besmetting. Het/een huis kan nooit goed gedesinfecteerd worden en dus blijft het daar levensgevaarlijk .Ook na versoepeling van de regels. Social deal stelt:NEE -de 2 weken bedenktijd zijn voorbij -doe de voucher maar aan anderen kado. (Huh? Ik moet om veilig te blijven anderen bewust een gevaarlijke en potentiëel levensgevaarlijke situatie insturen?) De hele wereld pas zich sociaal aan maar Social deal stelt zich buitengewoon ASOCIAAL en onverantwoordelijk op. Ik ben woest en ga ook media informeren over deze blijkbaar enkel op geld beluste en asociale bedrijf. Ze stelden zelf in een mail aan al hun klanten: "Onze Partners volgen alle adviezen op van het RIVM en doen alles wat in hun macht ligt om de hygiëne en gezondheid van hun gasten en medewerkers te waarborgen." Welnu,dat KAN dus niet in een woonhuis waar vollop geleefd wordt! Ze trotseren volgens mij bovendien ook nog eens de opgelegde maatregelen en geldende wetten. Social deal? Asociale idioten zijn het! Hoeveel meer mensen moeten er sterven voordat ze bereid zijn om massage vouchers gewoon netjes te annuleren?

✓ Social Deal Beste,

Hartelijk dank voor je melding.

Wat jammer om te horen dat je deze ervaring hebt gehad met onze klantenservice. Dit is zeker niet de bedoeling, ik wil dan ook graag meekijken wat er mis is gegaan.

Momenteel zijn we inderdaad druk er mee bezig om alle vouchers te verlengen zodat iedereen zijn of haar voucher kan gebruiken. Het annuleren van de vouchers kan inderdaad binnen ons retourtermijn van 14 dagen en daarna alleen als de dienst niet meer geleverd kan worden.

Graag wil ik meekijken over welke partner het precies gaat en wat ik hierin kan betekenen voor je. Zou je mij het e-mailadres willen doorgeven waar de aankoop mee is gedaan? Dit mag ook naar service@socialdeal.nl als je dit liever hebt.

Met vriendelijke groet, Sascha - klachtenafhandeling Social Deal

Nadat ik eerst een referentie had geschreven, dat Social Deal niet mee wilde denken in een klant gerichte oplossing, werden wij alsnog zeer aangenaam verrast! Social Deal heeft gehoor gegeven om onze vouchers om te wisselen voor vouchers in onze nabije omgeving. Top gedaan, alsnog een tevreden klant!

Ik had 7 vouchers gekocht voor een 3 gangen menu in Apeldoorn. Dit had ik gedaan daan omdat we met de meivakantie daar in de buurt op vakantie zouden gaan. Helaas door de carona gaat deze vakantie niet door. En wonen wij daar ook niet in de buurt om alsnog gebruik te kunnen maken van de voucher. Dus ik heb een mail gestuurd naar Social deal om de vouchers te annuleren, helaas heb ik het antwoord terug gekregen dat ze mij er niet mee kunnen helpen om dat de eind datum dan nog niet is verlopen en ik dus nog genoeg tijd heb om een andere keer er gebruik van te maken. Dus dat vind ik zeer vervelend en heb nogmaals een mail gestuurd met dat we momenteel in een bizarre tijd zitten en of er geen andere mogelijkheid is dat we dit kunnen oplossen. Maar dat is echt niet mogelijk. Ik vind het erg jammer dat er is deze situatie totaal niet word meegedacht.

✓ Social Deal Beste Nienke,

Bedankt voor je bericht.

Zojuist heb ik een mail verstuurd met hierin een hopelijk voor jou ook gepaste oplossing.

Ik hoor graag je reactie hierop via de mail!

Met vriendelijke groet, Sarah - klachtenafhandeling Social Deal

Gisteren gebeld met Sociaal Deal over 9 bonnen voor de Beekse Bergen waarde €134.55. Deze bonnen heb ik gekocht om met 9 personen met de Pasen naar de Beekse Bergen te gaan. Omdat alles gesloten blijft kunnen we daar niet naar toegaan. Omdat de bonnen tot 1 juli geldig blijven willen ze geen geld terug geven of krediet daar voor terug geven. Het is niet voor iedereen mogelijk om weer een andere datum af te spreken en zoals het er nu uit ziet gaat de Beekse Bergen voorlopig helemaal niet meer open. Hun advies was om ze via via te gaan verkopen om zo nog wat geld ervoor terug te krijgen. Niemand koopt toch deze bonnen als je er niet naar toe kan gaan.Ik vindt het schandalig het is heel veel geld €134.55 Ik wil gewoon mijn geld terug. Ik hoop dat dit mailtje helpt en dat ik toch mijn geld terug krijg. Gisteren had ik ook contact met Groupon over een diner bon die ik niet door de Corana kan gebruiken. Daar werd heel vriendelijk op gereageerd en vanmorgen had ik al een mailtje met, de bon was geannuleerd en dat de crediets bij mijn account stond en dat als ik wat kocht het daar mee verrekend werd. De crediets zijn een jaar geldig. Dat noem ik nou service. Daar kan Sociaal Deal wat van leren en heel gauw hun mentaliteit aanpassen.

✓ Social Deal Hi Ingrid,

Wat een vervelend situatie, dat je vanwege situatie (rondom het corona virus) niet zoals gepland een dagje uit kan beleven bij Safaripark de Beekse Bergen. We kunnen ons erg goed voorstellen dat dit een erg balen is! Hiervoor ook onze oprechte excuses.

Het beleid is als een deal in deze situatie wel door kan gaan, echter op een later tijdstip wij helaas niet kunnen en mogen annuleren. Wij hebben namelijk contractuele afspraken met partners en daar dienen wij ons aan te houden. Enkel als een dienst nie geleverd kan worden door deze omstandigheden, kunnen wij het geld op saldo retourneren.

Het park heet alle bezoekers van harte welkom op een later moment. Zou je ons een mailtje willen sturen via service@socialdeal.nl zodat we de situatie kunnen nalopen en ook kunnen kijken naar de verlenging van de geldigheid. In het mailtje mag je jouw e-mailadres doorgeven (van het account waarmee deze vouchers zijn aangekocht).

Bedankt voor het begrip. Blijf gezond.

We horen graag van je!

Met vriendelijke groet, Roxanne Social Deal Klachtafhandeling

Vandaag een stukgelopen gesprek gehad met Roos, ze kan niets voor mij doen en ik mag nog een mailtje sturen naar (e-mailadres verwijderd) (wat overigens niet wil lukken.) Op 17 maart had ik een reservering staan via social deal bij een restaurant met een leuke deal geldig tm 21 maart. Deze is door social deal geannuleerd op 16 maart, tegelijk werd de geldigheid van de voucher verlengd in mijn account. Prima geregeld vond ik. Nu ik onlangs weer eens keek zijn de vouchers niet meer te vinden en na contact met de klantenservice wordt er aangegeven dat deze zijn verlopen en dat ik niet binnen de tijd van geldigheid contact heb opgenomen. Natuurlijk heb ik dat niet gedaan omdat het erop leek dat alles goed werd geregeld. Dit lijkt mij een omgekeerde situatie. De vouchers werden in eerste instantie verlengd (dit was te zien in mijn account). Er werd ook een mail uitgedaan dat alles 100% werd gegarandeerd. Ik ben heel benieuwd nu waar dat geld is heen gegaan.

✓ Social Deal Hi Margiet,

Hartelijk dank voor je bericht. Wat een ontzettend vervelend situatie zoals je deze omschrijft. Zou je deze melding via de e-mail willen doorgeven aan de aparte klachtafdeling via service@socialdeal.nl? We vragen je hierbij jouw e-mailadres van je Social Deal account te vermelden (dus het e-maiadres waar je deze vouchers mee hebt aangekocht) en de naam van het restaurant waar het over gaat.

Ons team pakt de melding dan op, om te kijken wat we hierin wellicht nog kunnen betekenen.

We helpen je graag!

Met vriendelijke groet, Roxanne Social Deal

Ik heb een aantal etentjes gereserveerd bij SOCIAL DEAL in combinatie met theateruitjes. Helaas is alles afgezegd vanwege de corona maatregelen. Graag wil ik m’n geld terug omdat het wel een jaar kan duren voordat deze theateruitjes opnieuw gepland worden. Ik heb dus niets aan die etentjes die ik van SOCIAl DEAL. Van hun moet ik ze gewoon opnieuw plannen en gaan. Vind dit niet klantvriendelijk en het is voor mij overmacht. Zal daar niet gauw meer reserveren.

✓ Social Deal Beste Karin,

Hartelijk dank voor je bericht.

Wat vervelend om te horen dat jullie theateruitjes niet door kunnen gaan. Graag kijk ik even met je mee om welke deals het gaat en wat er precies besproken is.

Zou je mij het e-mailadres willen doorgeven waar de aankoop mee gedaan is? Dit mag ook naar service@socialdeal.nl indien gewenst.

Meer Social Deal reviews