Social Deal reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 32.270 recente reviews uit 3 bronnen.

Een fijn bedrijf met super leuke aanbiedingen voor uitjes en etentjes en nog veel meer. Maak er vaak gebruik van. Ook de service is echt perfect. Heel snel en makkelijk contact. En je wordt erg fijn geholpen. Kortom, Social Deal is echt helemaal top!

Helaas een voucher gekocht bij social deal voor een workshop. Helaas is de bon mij ontschoten door omstandigheden. Toen ik mij aan wilde melden voor de workshop was de bon helaas verlopen. Dit is mijn eigen schuld en verantwoording. Maar wat ik niet begrijp is dat ze je op geen enkele manier tegemoet komen. Je bent je geld gewoon kwijt. Je krijgt geen tegoed en de bonnen verdwijnen gewoon van de website. Zelfs als de workshop gewoon nog wordt aangeboden, is er niets mogelijk. Ze mogen zich schamen. Echt een zal voor Radar of Kassa!

✓ Social Deal Beste Marieke,

Hartelijk dank voor je bericht.

Fijn om te horen dat je er samen alsnog bent uitgekomen met de ondernemer. Mocht ik toch nog iets voor je kunnen betekenen hoor ik dit graag.

Met vriendelijk groet, Sascha - Social Deal

Wegens prive redenen meerdere vouchers moeten afzeggen. Nederlandse Dame bij de Klantendienst was zeer snel en vriendelijk om me te helpen alles in orde te maken.

Een voucher gewonnen van 10 euro en meteen ontvangen! Super lief personeel ook

Tot voor kort altijd positief geweest over social deal. Aanstaande zaterdag gereserveerd in een restaurant via social deal. Omdat ik momenteel thuis zit met een dubbele longontsteking, is het voor mij onmogelijk om naar het restaurant te gaan en weet ik ook niet of dit de komende weken wel een keer gaat lukken. Helaas zit het restaurant ook niet in de buurt en ga ik hier niet even snel heen om een hapje te eten. Helaas is de herroepingstermijn al verstreken, wat ik begrijp. Ik snap alleen niet waarom het een probleem is als de voucher wordt geannuleerd en ik credits krijg om een andere keer weer vouchers te kopen. Erg jammer en zonde van mijn geld, had ik maar 2 weken eerder geweten dat ik ziek zou zijn ?

✓ Social Deal Beste Kelly,

Hartelijk dank voor je bericht.

Graag gedaan! Veel beterschap gewenst.

Sascha

Ik heb tweemaal een voucher gekocht van dezelfde dealer. 1 in oktober en 1 in december. Van oktober netjes ontvangen en alles liep oke. In jan. Wilde ik mijn vouchers inzien. Scheen het niet te kunnen omdat het verlopen was. De in december gekochte voucher was dus exact dezelfde datum verlopen als die in oktober. Met alle bewijzen ben ik dus 45 euro armer en geen voucher! En niet eens begrip maar gewoon zo brutaal aan de whatsapp! Echt jammer! Ze bedriegen je echt!

✓ Social Deal Beste Julia,

Helaas heb ik niks van je vernomen naar aanleiding van mijn eerdere berichtje.

Mocht ik nog iets voor je kunnen betekenen, wil ik je vragen een e-mail te sturen naar service@socialdeal. Zodat ik met je mee kan kijken voor een oplossing.

Met vriendelijke groet, Sascha Social Deal

"Recent kocht ik een voucher. Na het inloggen was deze voor mij onvindbaar. Via de "chat" snel, uiterst vriendelijk en behulpzaam geholpen door Samantha. Fout bleek aan mijn zijde. Dubbele account. Opgelost. Samantha, helemaal top!

Twee diner deals gekocht bij Social Deal voor Fletcher ter waarde van € 17,50 per deal. De korting die Fletcher geeft per deal is € 13,90 omdat de kosten die Fletcher aan Social deal moet betalen ook weer in rekening worden gebracht bij de koper van de deal. Ergo er wordt per deal geen € 17,50 korting op het diner gegeven maar € 13,90. Uiteraard is het diner nog steeds voordelig maar de verwachting is anders als je de deal koopt. Overigens wel lekker gegeten.

✓ Social Deal Goedemorgen Jaap,

Hartelijk dank voor de melding betreffende een van onze diner deals.

Wat vervelend dat je extra kosten hebt moeten maken in het restaurant. Alsnog wil ik met je mee kijken en je waar nodig wat extra toelichten.

Zou je een mailtje willen sturen naar service@socialdeal.nl met daarin wat toelichting over de situatie? Dus om welke deal het precies gaat, in welk restaurant je bent geweest en met welk account je deze voucher had aangekocht?

We horen alsnog graag van je en hopen je goed van dienst te kunnen zijn.

Met vriendelijke groet, Sascha Social Deal Klachtafhandeling

We zijn erg tevreden over Social Deal. Gisteren heerlijk wezen lunchen met Social Deal en wat was het heerlijk. We hebben echt genoten.

Neem je een brunch aanbiedingen van 29,90 voor 10,50. Zegt de website van het restaurant dat de brunch 12,50 kost. Iets minder voordeel Dan voorgewend werd

✓ Social Deal Goedemorgen Richard,

Hartelijk dank voor de beoordeling. Wat vervelend dat je het idee hebt dat iets in de prijs niet juist is. Heel graag kijk ik met je mee en wil ik alsnog voor je kijken hoe het precies zit.

Om welke deal gaat het precies? Dan zal ik de gegevens erbij pakken en een toelichting geven. We hopen dat je het dan meer duidelijkheid hebt.

We horen graag van je!

Met vriendelijke groet, Roxanne Social Deal Klachtafhandeling

Hallo ik heb een vraagje hoe werkt dat met uit eten enzo is dat dan voor 1 ticket of moet je er dan 2 keer 1 halen snap het niet zo goed Hopenlijk dat iemand me kan helpen

✓ Social Deal Beste Joyce,

Hartelijk dank voor jouw beoordeling.

Bij Social Deal mag je altijd uit gaan van: 1 voucher = 1 persoon. Tenzij in de titel van de deal anders beschreven staat. Dan staat er bijvoorbeeld: "4-gangendiner voor 2 personen".

Mocht je twijfels hebben over het aantal personen bij een deal, mag je altijd contact met ons opnemen! Dit kan via klantenservice@socialdeal.nl of telefonisch op 088 205 05 05.

Met vriendelijke groet, Sascha Social Deal Klachtenafdeling

Supervriendelijk en snelle reactie

Altijd leuke aanbiedingen en super vriendelijk personeel als je hulp nodig hebt. Maak er al jaren gebruik van.

Januari 2020 - Slechtste ervaring ooit met een kapper! Social Deal Salon Ninety-one Wassen+knippen+drogen duurde ongeveer 10 minuten. Nadat ze mijn haar super snel had gewassen, legde ik uit hoe ik mijn haar wilde laten knippen en ze knipte mijn haar in 4 minuten, gewoon recht en veel korter dan ik vroeg. Drogen was 2 minuten, ze schreef de code van de voucher op en dat was het! Ik was sprakeloos! Ze heeft een eenvoudige knipbeurt gedaan, ze gebruikte de schaar 6 keer om mijn haar te knippen en helaas knipte ze het zelfs nog korter dan ik vroeg. Mijn haar was lang en ik vroeg haar om het op mijn schouders te knippen. Ze knipte mijn haar korter, boven mijn schouders. Salon Ninety-one is een heel kleine kamer aan de achterkant van een appartement op de laatste verdieping in Kampersingel 64 rood in Haarlem en de kapper zegt in de tekst: 'Sfeervolle salon aan huis in hartje Haarlem'. Ook de kapper voegde eraan toe: "Let op: de salon is alleen bereikbaar via een trap". Zoals ook in andere review aangegeven, de trap is echt steil en hoog en zie je vanuit de trap het wasgoed hangen. Conclusie: geen salon, maar een heel kleine kamer waar de kapper alles zo snel doet en in mijn geval zo onprofessioneel, een plek waar je je gevangen en misleid voelt. De deal is uitverkocht en ik hoop dat Social Deal deze "salon" zal controleren voordat de kapper nieuwe vouchers zal verkopen. Alvast bedankt!

✓ Social Deal Beste Liliana,

Bedankt nogmaals voor de uitgebreide melding. Heel fijn dat we jouw ervaring nu weten en ook wat jouw feedback voor ons en voor de ondernemer is. Mocht er een volgende keer iets zijn, dan mag je ons altijd rechtstreeks benaderen via het telefoonnummer 088-2050505.

Veel plezier met je volgende deal, geniet ervan!

Groetjes, Roxanne Social Deal

Ik had op social deal een verkeerde voucher gekocht. Gelukkig kon ik via de snelle klantenservice chat Melanie bereiken en die heeft binnen 10 minuten mij geholpen en de voucher gecanceld. Dit werkte erg snel en prettig, top!

Afgelopen dagen kwam ik tot de conclusie dat ik m’n actieve en oude vouchers op 1 ‘verdwenen’ waren. Via de app contact met Melanie gekregen en zij heeft me binnen 10 minuten tijd de benodigde info gegeven en de vouchers weer inzichtelijk gemaakt (ik had ze blijkbaar op twee email adressen gekocht. Kortom, Social Deal en Melanie, BEDANKT!

Een voucher bij social deal gekocht voor Sushi aub. Normaal 22 euro nu voor 12,99 Vandaag afgehaald bij Sushi aub. Schandalig. 20 mini sushi's die dan zogenaamd normaal 22 euro kosten. Klopt nix van. Ik heb op hun site gekeken van sushi aub en bijna dezelfde menu is bij hun 6,90

✓ Social Deal Beste,

Hartelijk dank voor je melding betreffende de sushideal.

Ik vind het erg vervelend te lezen dat deal je zo is tegen gevallen. Dit is natuurlijk niet onze bedoeling. Ondanks dat wij als intermediair niet verantwoordelijk zijn, wil ik alsnog kijken wat ik nog voor je kan betekenen.

Zou je mij een mailtje willen sturen via service@socialdeal.nl met daarin je contactgegevens? Dan hoor je zo snel mogelijk van ons.

Met vriendelijke groet, Team Social Deal Roxanne

Hele snelle en goede service. Je krijgt via whatsapp binnen het half uur antwoord op je vraag ondanks dat het al 20u was.

Ik had €10 social deal tegoed gewonnen en kreeg heel snel reactie! Alleen zou het direct overgemaakt worden en dat was niet gebeurd, moest er wel nog een keer achteraan. Daarom een 8 ipv een 10! Want verder ben ik super tevreden over de klantenservice van de social deal! Ik ben ook een trouwe koper!

Wat een leuke verrassing. 10 euro gewonnen! Ik ga er weer lekker mee eten, wat we al zoveel gedaan hebben dankzij social deals! Het is een top bedrijf

They replied almost immediately when I contacted them - and even accommodate my language change :) very highly recommended good service always enjoy using!

Als er iets is met de bonnen is Social Deal goed bereikbaar. En komt ze met een adequate oplossing. Dat werkt erg lekker.

Uitstekend geholpen door Samantha.

Al jaren goede ervaringen met social deal voor etentjes en uitjes. Goede prijs, makkelijk te reserveren en ook de contacten bij problemen verliepen vlekkeloos telefonisch. Nu beloond met een tegoed, erg verrast dat ik gewonnen had maar nog meer verrast dat het tegoed zo snel was bijgeschreven. Ga zo door! Ik kan deze website iedereen aanraden.

Samantha, en alle andere collega's ook, helpen me altijd netjes, na winactie weer extra saldo, en als iets niet door kan gaan, krijg ik t netjes terug als tegoed!

Vandaag een prijs gewonnen bij Social Deal en stond direct op mijn account. Goede service.

Ik had een vraag over een deal, en toen werd ik heel vriendelijke en ondanks de drukte vrij snel geholpen. Ik had ook nog eens een foutje gemaakt met mijn bestelling en dat werd keurig netjes voor mij opgelost. Ik ben zeer tevreden over hoe dit gesprek is gegaan.

Helaas was het nodig om 2 vouchers retour te doen. Super snel geregeld! Dankjewel Melanie! Mvg Daan

Ik vind dit de beste app om uit te eten in zij totaliteit. De prijs is schappelijk. En om te reserveren is makkelijker. De aanbiedingen zijn leuk en niet fake.

Door familie omstandigheden vouchers ter waarde van 123€ niet kunnen verzilveren,en dan geven uit coulance 5 €. Schandalig! Zal nooit meer vouchers kopen bij Social deal.

Meer Social Deal reviews