Ik ben erg tevreden over social deal. Door een eigen stommiteit ging er wat mis en kosten mij bijna €50. Via WhatsApp contact gezocht en werd snel geholpen. Binnen zeer korte tijd was het geregeld en kan nu met veel plezier van de vouchers gaan genieten. Bedankt!
Vouchers makkelijk terug te vinden....en alle info altijd goed te vinden. Een grote keuze uit deals, heel leuk en betrouwbaar
Zeer fijn geholpen om de reservering om te zetten
Via Social Deal skiles en uur skiën geboekt bij de Uithof in Den Haag. Was heel snel geregeld en makkelijk. Top!
Fijne feedback bij vraagstelling via whatsapp. Tot nu toe sowieso goede ervaringen met alle deals en eventuele ruilservice
Goede deals en erg klantvriendelijk
Leuke aanbiedingen, dan kan je voordelig nieuwe restaurantjes en cafeetjes ontdekken. Regelmatig echt lekkere eettentjes! Alleen soms wel onhandig dat je denkt dat er plek is en dan is die er toch niet op het moment dat (direct) je de voucher koopt.
Heel gemakkelijk om te gebruiken, grote keuze deals, prachtige klantendienst!
Snelle afhandeling. Top!
Ik kan op een lagere prijs iets uit proberen in mijn woonomgeving.
Wie altijd top geholpen 😍 vriendelijk mensen...altijd fijn.
De klantenservice van Social Deal is echt next level vind ik. Ze zijn altijd bereikbaar en lossen zaken direct op. Bijvoorbeeld als je al op de plaats van bestemming bent en er iets mis is met je deal. Ook 's avonds of in het weekend. Ik heb alleen nog maar goede ervaringen gehad!
Had een probleem met betaling en werd meteen geholpen en kreeg duidelijke info en service via wattsapp klantenservice
Hele goede deals. Veel goedkoper dan bij anderen. Erg betrouwbaar. Echt een aanrader om te gebruiken.
Prettig geregeld
Altijd heel correct, zeer vriendelijke klantendienst en heel behulpzaam.
Deals zijn altijd tricky. Je koopt 1 voucher bijvoorbeeld en dan bij reservering moet je minimaal 2 vouchers kopen voor een ontbijt bij Lamtna. Andere voorbeelden, hoeveelheid is nooit hetzlefde wat in de deal staat benoemd. Dit is een soort officieel oplichterij.
Verschillende keren gebruik van gemaakt. Alles positief. Ook toen bedrijf een deal niet na kon komen werd het bedrag zonder problemen door socialdeal terugbetaald
Gewoon top! Goede aanbiedingen en soms een kans op een droomreis, ik zal wel te weinig gebruik maken van de dienst om kans op winnen vast te vergroten. Maar niet geschoten is altijd mis.
Bedrijf was plotseling gesloten, snel bericht hierover ontvangen en snelle afhandeling.
Leuke aanbiedingen van gezellige restaurants. Leuke en vlotte bediening.
staan altijd open voor oplossingen
Ik ben heel tevreden over social deal als iets niet lukt of niet goed gegaan is staan ze altijd voor je klaar heel fijn ze hebben mij al een paar keer goed geholpen
Top! Goede ervaringen.
Mooie deals en gaat er iets mis de klantenservice staat gelijk voor je klaar met hulp en een oplossing. Geweldig 🌹
Leuke uitjes voor weinig geld. Vaak flinke kortingen. Erg fijn!
Ik heb gisteren gesproken met Alessia. Ik had in de app namelijk verkeerd geklikt en had blijkbaar gelijk een voucher gekocht. Alessia heeft de aankoop ongedaan gemaakt maar ook geregeld dat één klik niet direct meer leidt tot een aankoop maar dat ik dan met Ideal betalen kan. Dank voor de goede service en de snelle afhandeling!
Goede hulp gekregen van Milena bij het annuleren van enkele tickets.
Mooie aanbiedingen
Heel snel en efficiënt geholpen door Milena! Positieve interactie gehad