Social Deal reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 32.271 recente reviews uit 3 bronnen.
10 maanden geleden

Helemaal prima

✓ Social Deal Hi, bedankt voor je positieve review! Groet, Fauve- Team Klanttevredenheid
10 maanden geleden

Leuke aanbiedingen, snel gereserveerd en direct een bevestiging per mail.

✓ Social Deal Hi, bedankt voor je leuke review. Wat goed om te lezen dat je positieve ervaringen hebt met Social Deal! Groet, Fauve - Team Klanttevredenheid
11 maanden geleden

Leuke aanbiedingen en een heel goede klantenservice

✓ Social Deal Hi, wat fijn om te lezen dat je zo blij bent met onze deals en onze service! Groet, Fauve - Team Klanttevredenheid.
11 maanden geleden

Ik had gereserveerd in hotel. Maar zag daarna interessante prijs bij Social Deal. Dus reserveerde ik daar. Maar door het feit dat ik eerst via hotel gereserveerd hadden konden ze reservatie van Social Deal niet aannemen. Social deal heeft mij dan de voucher terugbetaald

✓ Social Deal Hi, fijn om te horen dat het opgelost kon worden door een van onze collega's! Bedankt voor het delen van je ervaring. Groet, Fauve - Team Klanttevredenheid.
11 maanden geleden

Milena heeft binnen vijf minuten een fout van mij gecorrigeerd. Fantastisch geholpen.

✓ Social Deal Hi, wat fijn dat je goed geholpen bent door Milena! Bedankt voor het delen van je ervaring. Groet, Fauve - Team Klanttevredenheid
11 maanden geleden

Per abuis heb ik een gekochte voucher niet op tijd ingeleverd. Dit omdat het kort er voor was gekocht. Hele fijne ervaring gehad met medewerkster M.

✓ Social Deal Hi, wat fijn dat je goed geholpen bent door een van onze collega's! Bedankt voor het delen van je ervaring. Groet, Fauve - Team Klanttevredenheid
11 maanden geleden

Hele goeie deals waar je mee kunt genieten van het leven. En dat voor een leuke prijs

✓ Social Deal Hi, bedankt voor je mooie review! Daar worden we blij van. Groet, Fauve- Team Klanttevredenheid
11 maanden geleden

Geweldige acties en goede klantenservice.

11 maanden geleden

Super snel en vriendelijk geholpen! Actieve voucher werd niet aanvaard bij bedrijf X, Social Deal stortte binnen de 3 werkdagen het saldo terug.

11 maanden geleden

Super goed bedrijf, komt afspraken na.

✓ Social Deal Hi, bedankt voor je positieve review, daar doen we het voor! Groet, Fauve- Team Klanttevredenheid

Geweldige klantenservice

✓ Social Deal Hi, wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Bedankt voor je review! Groet, Fauve - Team Klanttevredenheid.
11 maanden geleden

Ze maken de uitjes net wat aantrekkelijker met de kortingen

✓ Social Deal Hi, bedankt voor je positieve review en ik wens je in de toekomst nog veel plezier met onze deals. Groet, Fauve - TeamKlanttevredenheid.
11 maanden geleden

Goede en leuke deals voor een mooie prijs! :)

✓ Social Deal Hi, wat fijn om te lezen dat je zo blij bent met onze deals en dat je ons deze positieve review geeft! Groet, Fauve - Team Klanttevredenheid.
11 maanden geleden

Fijne app om een uitstapje te boeken tegen scherpe prijzen

✓ Social Deal Hi, bedankt voor je leuke review! Groet, Fauve- Team Klanttevredenheid
11 maanden geleden

Klantenservice vriendelijk en behulpzaam. Veel keuzes voor iedereen op de site

Goeie ervaring

✓ Social Deal Hi, bedankt voor je review. Wat goed om te lezen dat je positieve ervaringen hebt met Social Deal! Groet, Fauve - Team Klanttevredenheid
11 maanden geleden

Altijd hele leuke aanbiedingen, die ook echt goedkoop zijn!

✓ Social Deal Hi, wat leuk om te horen dat je tevreden bent over ons aanbod van deals. Bedankt voor het delen van je ervaring! Groet, Fauve - Team Klanttevredenheid.
11 maanden geleden

Annulatie van bestelling. Supervlotte en -snelle afhandeling door Kelsey. Heel vriendelijk en sympathiek in haar communicatie.

✓ Social Deal Hi, wat fijn dat je goed geholpen bent door Kelsey! Bedankt voor het delen van je ervaring. Groet, Fauve - Team Klanttevredenheid
11 maanden geleden

Super goed geholpen door Milena probleem was snel opgelost

11 maanden geleden

Ben met mijn probleem perfect geholpen

11 maanden geleden

Wat zo fijn is dat ze altijd meedenken in oplossingen. Ik had een deal gekocht voor zwemmen. Helaas is mijn zoontje van 5 nu 3 keer geopereerd aan zijn oren en wachten we op nog een operatie voor keelamandelen en ook moet hij nog aangepaste oordoppen hebben zodat hij dus mag zwemmen! En omdat de deal bijna afliep dacht ik oh, nee! We kunnen nog niet zwemmen en zodra ik contact opnam met Milena van Social deal heeft ze gelijk met mij meegekeken naar een passende oplossing! Zo zo fijn!

11 maanden geleden

Door omstandigheden kan onze lunch niet doorgaan maar MILENA heeft mij fantastisch geholpen . Super

11 maanden geleden

Rogé heeft mij goed geholpen nadat ik iets had aangeklikt wat ik niet had moeten doen, zodat ik mijn de voucher kon annuleren! Dankjewel

✓ Social Deal Hi, wat fijn dat je goed geholpen bent door Rogé! Bedankt voor het delen van je ervaring. Groet, Fauve - Team Klanttevredenheid
11 maanden geleden

Social Deal heeft goede deals, een meedenkende klantenservice, en duidelijke uitleg

✓ Social Deal Hi, wat goed om te horen dat je tevreden bent over Social Deal en onze service! Bedankt voor de positieve review. Groet, Fauve- Team Klanttevredenheid
11 maanden geleden

Heel goed geholpen door Milena! En snel ook. Dank je wel topper:)

11 maanden geleden

Niet tijdig een reservering kunnen maken voor een social deal van Elaisa. Ik dacht dat ik het geld kwijt zou zijn maar dankzij Milena heel snel en correct geholpen dmv een tegoed op mijn social deal balans. Heel erg tevreden en ontzettend bedankt!

11 maanden geleden

Ik had dubbel geboekt maar kon zonder moeite de vouchers retourneren door hulp van Milena

11 maanden geleden

Wij hebben heel veel vouchers bij social deal gekocht, en zijn erg blij met social deal. Ook voor mensen met een minderen budget. Tot nog toe hebben wij nooit geen klachten gehad, en alleen maar lekker gegeten voor minder geld. Bedankt Socal Deal. En natuurlijk groetjes, John & Shirley

11 maanden geleden

Heb er zo vaak iets gekocht en iedere keer als ik al iets gekocht heb krijg ik bericht dat ik nog korting kan verzilveren. Mosterd na de maaltijd dus

✓ Social Deal Hi, wat jammer om te horen dat je de korting niet kunt verzilveren. Zou je contact op kunnen nemen met: service@socialdeal.nl. We kijken graag even met je mee! Groet, Michelle Team Klanttevredenheid.
11 maanden geleden

Ik vind de app echt totaal niet gebruiksvriendelijk. Het zoeksysteem niet, het bestellingsgedeelte niet, het zoeken naar de juiste plek voor een voucher of kortingscode niet.. en ga zo maar door. Ik vind echt dat er flink te verbeteren valt.

✓ Social Deal Hi, bedankt voor jouw feedback. Wat jammer om te horen dat je dit zo ervaart. Zou je contact op kunnen nemen met: service@socialdeal.nl. We helpen je graag! Groet, Michelle Team Klanttevredenheid.
Meer Social Deal reviews