03-02-2017

Slechte/ geen communicatie

4 jaar lang mijn auto verzekerd bij United Insurance. December 2016 mijn auto verkocht, dus verzoek ingediend om mijn verzekering op te zeggen. Geen reactie op ontvangen. Na een reminder te hebben gestuurd, kreeg ik eindelijk een reply met het verzoek om vrijwaring op te sturen. Direct gedaan, wederom geen reactie. Tegelijkertijd premie nog wel afgeschreven.

Schadevrije jaren niet in Roy data geregistreerd, waardoor evt nieuwe verzekering de schadevrije jaren niet mee gaan.

22-12-2016

Onduidelijke, warrige communicatie

Je moet (heel) lang wachten om bericht te krijgen na een vraag, wat vervolgens vaak onduidelijk is

Thijmen
20-01-2016

Ik kreeg redelijk snel na de vorige ervaring bericht

zie bovenstaande titel

06-05-2015

Onprettig

In de zomer van 2013 een Volvo 850 gekocht, en deze verzekerd bij united insurance. Opzich alles makkelijk te vinden en de prijs kwaliteit verhouding prima.

nu komt het punt dat ik de auto verkoop op 29-11-2013! In een tijd van verhuizing de verzekering telefonisch opgezegd. Nu wordt de premie van december gewoon afgeschreven, oke kan gebeuren! Een maand of 6 later krijg ik dus een brief van een deurwaarder. Of ik de premie van december wil betalen! Nou netjes de vrijwaring opgestuurd en niks meer van gehoord. Nu heb ik gister weer een een brief van een deurwaarder ontvangen of ik even 263,66 EURO wil overmaken!

Vind het werkelijk waar te schandalig voor woorden. Het kost me tijd en energie! En we zijn ondertussen 1,5 jaar verder.

PN-JZ-71 is het kenteken.

Benieuwd naar uw reactie!

13-05-2014

Premie verhoging autoverzekering uit het niets?

3 sterren voor het gemak en bereikbaarheid echter uit het niets een premie verhoging van 50% na een half jaar pas geconstateerd door automatische incasso. Het vreemde is dat ze zeggen dat ze het hebben gecommuniceerd per post dat de verzekeraar waar aan de polis is verpacht de kortingen heeft ingetrokken. Het rare wat ik vind is dat je normaliter met een autoverzekering ieder jaar no claim lees korting opbouwt. Na 2 jaar schadevrij komen ze met een verhoging die volgens hun per post gecommuniceerd is met een nieuw voorstel. Het zal zo zijn echter krijg je zoveel post van allerlei instanties dat ik deze dan waarschijnlijk gemist hebt. Als je je dan gaat afvragen wat een "goede" tussenpersoon als toegevoegde waarde heeft krijg je het antwoord: het hoeft niet zo te zijn dat het nieuwe voorstel gunstiger zal zijn. Conclusie volgende week komt er een nieuwe auto maar ook al zijn ze goed bereikbaar en is het makkelijk af te sluiten en zijn ze misschien goedkoop. Nooit meer united insurance wat voel ik me belazerd. Mensen een wijze les houd het in de gaten dat ze zo maar na blijkbaar je eerst te lokken met goedkope mooie collectieve verzekeringen je na de wellicht bepaalde periode ze het voordeel 2x zo hard en snel terug pakken.

22-08-2013

Deze verzekering bestaat het om mensen in de kou (figuurlijk) in Zuid-Frankrijk te laten staan, ondanks dat de premies op de autoverzekering, aantoonbaar voldaan zijn. melden zij dat de auto nu overzekerd is Over een simpele vraag hoe nu verder geven zij geen antwoord, alleen dat de discussie gesloten is. Van een wederwoord zijn zij niet gediend, ik hoop dat dit verders niets zegt over het verzekeringswezen in het algemeen. Uit het antwoord spreekt slecht minachting en een vreemde manier van zaken doen. Ik vind het respectloos, op facebook ben ik geblokkeerd, zo gaan zij dus met klanten om die geen positieve ervaringen hebben met deze verzekeningsmaatschappij.
Mijn advies is ga nooit maar dan ook nooit met deze maatschappij in zee

22-08-2013

Zoek een andere verzekeraar

Er wordt geen gebruik gemaakt van de afgegeven machtiging, verzekeringen worden zomaar beeindigd en de premie die je dan dus onverschuldigd betaald hebt, wordt niet geretourneerd, wat dus gewoon als diefstal te kwalificeren is. Emails worden niet beantwoord, Dus ik zou zeggen, zoek een andere verzekeraar.

Meer United Insurance reviews
Welk cijfer geef jij United Insurance?
12345
67
8910

AfradenAanraden