Unive reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 812 recente reviews uit 5 bronnen.

Ben als Hoveniersbedrijf "Het Gazonnetje op zoek gegaan om mijn lopende vaste kosten waar dan ook te verlagen maar wel met een goede breed dekkende verzekering daarnaast nog vervoersverzekering afgesloten, na zelf uitgerekend te hebben toch iemand aan de lijn gevraagd werd erg goed en top geholpen door vriendelijke medewerker die zelf ook nog andere opties aangaf waarvoor ik kon kiezen was en ben echt blij met deze hulp scheelt mij wel bijna € 557 op jaar basis.natuurlijk zij er andere belevingen over deze organisatie maar tot nu toe alles keurig verzorgd en geheel voordat alles ingaat in de mail super.

✓ Unive Hallo Ronald, bedankt voor het mooie compliment! Fijn om te lezen dat je goed bent geholpen door één van mijn collega's en dat je wat euro's hebt kunnen besparen met toch een goede verzekering. Ik wens je veel succes met je eigen bedrijf en mocht je een keer vragen hebben, weet je ons te vinden ;) Groet, Matijs

In de 1e laag doen ze er alles aan om een zaak te voorkomen. Ze zijn juridisch medewerkers en hebben weinig kennis, maar veel ego. Ze zijn enkel bereid om te bemiddelen. Nadat ik de weinig zeggende praatjes van J zat was en om concrete stappen vroeg, werd de zaak overgedragen aan H. Precies hetzelfde: veel bla, bla, bla en nietszeggende onzin en een paar bemiddelpogingen, die zinloos waren, omdat dat alle partijen enkel meer frustrerende. Ik wilde nu echt dat er concrete stappen werden ondernomen. Eindelijk kwam de zaak bij een échte jurist R. Zij communiceerde een stuk beter, maar ook haar kennis is onder de maat. Bovendien heeft niemand bij Univé zich eens goed verdiept in de zaak. Dit blijkt keer op keer uit de reacties. Wel kan ze vertellen waarom de zaak geen zin heeft. Uiteindelijk 2 échte advocaten gevraagd om hun mening te geven en zij konden mij wel een goed antwoord geven. Ik heb Univé gezegd wat ik wilde en Univé de zaak laten afhandelen, maar ze hebben er een potje van gemaakt. Slecht voorbereid en slecht uitgewerkt.

✓ Unive Hallo Harmanna, wat teleurstellend dat je in deze situatie bent beland. Zo te lezen is niet alles goed gegaan en ben je ontevreden over de stappen die zijn genomen. Uit je laatste zinnen maak ik op dat alles inmiddels wel is afgehandeld. Klopt dit of wil je graag dat ik nog actie onderneem. Ik zal in ieder geval contact opnemen met de desbetreffende collega's. Groet, Matijs

Ik ben al weken bezig over een tandarts nota waar ik recht op heb en wat in de voorwaarden van Unive vermeld staat. Steeds iemand anders aan de telefoon en geen oplossing. Tussen de afdelingen onderling wordt er slecht gecommuniceerd waardoor veel vertraging. Als er niet snel een oplossing komt ga ik opzeggen bij Unive. Niet alleen mijn zorgverzekering maar ook al mijn andere verzekeringen bij Unive.

✓ Unive Goedemorgen Leon, jammer om te lezen dat je nota nog niet vergoed is en dat dit zo lang duurt. Ik zoek graag voor je uit waarom dit zo lang duurt en of we dit op korte termijn voor je kunnen oplossen. Ik stuur je zo een privébericht. Zou je daarop willen reageren met je postcode + huisnummer en geboortedatum? Dan zoek ik het voor je uit en kom ik er bij je op terug. Groet, Matijs

Nooooit doen slechtste maatschapij ter wereld!

✓ Unive Hallo Jeremy, zo te lezen ben je ontevreden over ons. Mag ik vragen wat er precies is gebeurd? Dan kan ik kijken wat ik voor je kan betekenen. Groet, Matijs

Onvoorstelbaar hoe de afdeling rechtsbijstand omgaat met de verzekerde én de tegenpartij! De medewerkers houden elkaar de handen boven het hoofd. Vreselijk onvriendelijk, zeker niet bereid om een probleem op te lossen, reageren simpelweg niet als de afdeling z'n zin niet krijgt, dreigen onmiddellijk met incassobureau, rechter e.d. Dus wat mij betreft: NOOIT UNIVÉ!

✓ Unive Hallo John, jammer om te lezen dat je ontevreden bent over de gang van zaken m.b.t. de rechtsbijstandverzekering. Mag ik vragen wat er precies aan de hand is? Dan kijk ik graag even met je mee om te zien wat ik voor je kan betekenen. Zou ik daarnaast je postcode + huisnummer en geboortedatum mogen? Dan kan ik de juiste informatie er ook gelijk bij pakken. Hiervoor zal ik je een privébericht sturen, zodat je daarop kunt reageren en je gegevens niet openbaar komen te staan. Alvast bedankt! Groet, Matijs

Mijn bril is van mijn hoofd gestoten door iemand uit de buurt hier en daardoor de glazen beschadigd, nu hebben ze dat netjes opgegeven en heb via mijn opticien een prijs opgevraagd en bij die mensen ingeleverd. Later moesten ze een rekening hebben van de complete bril die 2 jaar oud was, dan konden ze kijken wat de afschrijving was. Nu is de zaak afgehandeld en kreeg ipv €750,00 voor mijn multi vocale glazen €447,00 terwijl ik het niet eens veroorzaakt heb. Denk na voordat je hier een verzekering neemt.

✓ Unive Hallo Piet, jammer om te lezen dat je schade hebt gehad aan je bril en dat je maar een deel van je nieuwe glazen vergoed hebt gekregen. Ik kan me voorstellen dat dit niet is waar je op had gehoopt. Graag licht ik toe waarom dit is gebeurd. Om het schadebedrag vast te stellen wordt gekeken naar de waarde van je bril op het moment. Aangezien je bril al een aantal jaar oud is wordt hierop afgeschreven. Dit kan je terugvinden op onze website https://www.unive.nl/binaries/content/assets/pdfs/algemeen/wonen/afschrijvingslijst-avp.pdf. Helaas kan ik het schadebedrag daardoor niet verhogen. Ondanks het teleurstellende nieuws, toch een fijne dag toegewenst! Groet, Matijs

Mijn zoon heeft een A1 motorfiets gekocht toen hij 18 werd. Natuurlijk zijn de verzekeringen op dat gebied vrij duur. Unive was toen met 33 euro per maand vrij duur (beperkt casco) maar toch gedaan. Krijg ik deze maand de polis voor komend jaar en wordt zonder blikken en blozen een premie berekend van van bijna 44 euro per maand! Gebeld om een verklaring, maar het antwoord was eigenlijk we weten het niet. Wegwezen. Heb nu een verzekeraar gevonden voor 23 euro per maand. Ben dus dus ipv 10 euro duurder nu 10 euro goedkoper.

✓ Unive Hallo Rik, ik kan me voorstellen dat je dit vermoeden hebt en geef je dus graag een extra toelichting. We hebben de premies over het algemeen niet verhoogd, maar de manier hoe een premie wordt bepaald/opgebouwd is verder gespecificeerd. Dit doen we aan de hand van het aantal schadegevallen en bepaalde factoren. Dus we kijken nu specifieker naar zaken als merk van de motor, woonplaats en leeftijd bestuurder enz. Daardoor is voor een deel van de klanten de premie verlaagd en voor een ander deel verhoogd. Hopelijk maakt dit de situatie iets duidelijker. Groet, Matijs

Unive klacht Goedemiddag, Bij deze wil ik een klacht in dienen Omdat ik een verzekering had bij jullie (auto) De eerste keer had ik gewoon over gemaakt omdat dat bedrag omdat ik toen nog werk had De tweede keer is er een andere auto opgegeven aan die verzekering volvo v40 In de Tijd van de Coronavirus terwel die verzekering belachelijk hoog was! Werd ik ook nog eens werkeloos door het coronavirus waren er niet veel mensen meer nodig Ook dat heb ik toen aan jullie doorgegeven en met de vraag of ik eventueel een betalingsregeling kon treffen bij jullie Maar zou daar nog over gebelt worden Vervolgs werd ik daar niet over gebelt ma kreeg ik weken erna een mail over dat het niet goed gekeurt werd en ik op snelle sprong alles moest betalen voor de 17 juli waarvan mijn uitkering maar 600 was en ik niet eens mijn rekeningen kon betalen uit eindelijk jullie de grootste gedeelte had betaald en mijn advocaat ik de dag dat ik 466 euro heb over gemaakt nog met jullie gebelt heb dat ik de 20,45 volgende maand kon overmaken volgens een van jullie adviseurs Word ik vandaag 16 juli 2020 vervolgs nog een keer opgebelt om met snelle sprong de 20,45 over te maken waardoor ik boos werd aangezien ik mijn rekeningen etc niet eens kon betalen en mijn maand met helemaal niks moet rond komen aangezien jullie niet eens een betalingsregeling kunnen treffen voor een bedrag van 486 euro die ik op snelle sprong moest betalen Bij deze voor de mensen die willen overwegen om bij Unive stad en land een verzekering te nemen doe het niet! Mvg Laury van maasbommel

✓ Unive Hoi Laury, vervelend dat je in deze situatie bent beland. Ik heb begrepen dat je inmiddels ook via andere kanalen een klacht hebt ingediend. Mijn collega heeft je klacht opgepakt en zal hierover contact met je opnemen. Hopelijk wordt het op die manier alsnog naar wens opgelost. Groet, Matijs

Wij hebben tickets geboekt bij Transavia. Los een kortlopende annulerings verzekering bij Univé afgesloten. Transavia annuleerd de vlucht voor 28 juni 2020, Covid 19. Voucher, oké. Univé gebeld reis gaat niet door, annulering Transavia. Vraag van mij, krijg ik nu ook een voucher bij Univé? Antwoord Univé, nee! Helaas. Reis gaat niet door pech voor u, geld annulerings kwijt. Dat is klant onvriendelijk maar een lekker spaarpotje voor Univé, wie doet je wat. Dat is de macht van de verzekeraar 2020

✓ Unive Hallo Michel, jammer om te lezen dat je ontevreden bent over de niet terug gegeven premie. Ik kan me voorstellen dat je dit bedrag graag terug had gewild vanwege Covid 19 en het niet doorgaan van je reis. Ik zal je proberen uit te leggen waarom we dat niet doen.

We hebben als Univé besloten om in dit soort gevallen wel de premie van de kortlopende reisverzekering terug te geven, maar voor de kortlopende annuleringsverzekering geldt dit niet. Dit komt omdat we voor de annuleringsverzekering al risico hebben gelopen dat er werd geannuleerd, mogelijk door een andere reden. Ik zie dat je de verzekering hebt afgesloten in februari, toen reizen nog mogelijk was. Aangezien er dus een mogelijkheid was om een gedekte annulering te claimen, wordt deze premie niet terug gegeven. Voor de kortlopende reisverzekering is dit anders. Aangezien iemand niet op reis gaat, weten we ook zeker dat iemand geen schade claimt op de reisverzekering. Er is dus geen risico, dus daar wordt de premie wel teruggegeven.

Ik hoop je hiermee een extra toelichting te hebben gegeven en hopelijk heb je begrip voor de situatie. Mochten we in de toekomst iets voor je kunnen doen, laat het gerust weten. Groet, Matijs

Na mijn eerste krijg vriendelijk antwoord. Vervolgens 3 mails welke niet te openen zijn. Weliswaar herinner mij het gevraagde code niet dus maak ik gebruik van een nieuw te maken. Daar verdween ik in het doolhof van de pc. Herhaalde malen, dan zus en dan weer zo geprobeerd enz. Bij het 1e bericht va Univé werd vermeld dat mijn dossier al gevonden was. 28-5-2020 23.40 Jaap

Wacht al drie weken op een antwoord. Slecht advies, alleen telefonisch, neemt niet op en reageert niet op e-mails. Al 6 maanden bezig, 100 documenten, maar verzekeraar toont geen interesse of belangstelling voor mijn zaak. Mediation duurt al 6 maanden zonder enig succes of vooruitgang.

✓ Unive Goedemorgen, dat is een vervelende situatie. Ik zoek graag voor je uit waarom je nog geen reactie hebt ontvangen. Ik stuur je zo een privébericht. Zou je daarop willen reageren met je gegevens? Dan kom ik er bij je op terug. Alvast bedankt! Groet, Gea

Sinds januari problemen met declaraties en vergoedingen. Omdat mijn vader in de gba stond ingeschreven met alleen een geboorte jaar en geen dag of maand loopt het sinds hij bij unive verzekerd is van alles mis. Mijn vader stond bij de arts/ziekenhuis/apotheek etc. Ingeschreven met de geboortedatum van 1 januari. Op 1 of andere manier hanteert unive 1 juli, 7x met hen gebeld om dit aan te passen en nadat ze de gegevens van mijn vader bij het gba hebben opgevraagd blijven ze die 1 juli hanteren. Omdat mijn vader met een andere datum bekend was dan bij de verzekeraar, stond hij als niet verzekerd ingeschreven. Hierdoor kwamen alle rekeningen bij hem binnen. Dan denk je mooi die ga ik de betaalde rekeningen maar declareren. Krijg je als reactie dat het niet vergoed wordt omdat de apotheek/ziekenhuis etc.de declaratie moet indienen. Mijn vader is ondertussen door corona overleden. Na deze zware verlies wil je gaan rouwen maar dan krijgen wij nog steeds rekeningen (ambulance vervoer etc.) binnen die hij moet betalen ondanks dat hij hier voor verzekerd was. Mijn vader heeft altijd al zijn premies en eigen risico betaald maar omdat hij met een verkeerde datum bij unive staat ingeschreven zitten wij met de rekeningen. Omdat unive blijkbaar een bepaald systeem hanteert is hij de dupe hiervan. Na tig malen gebeld te hebben krijg ik constant te horen dat de afdeling die hier over gaat niet telefonisch bereikbaar is maar de zij dit interen moet melden zodat dit opgepakt wordt. Tot heden nog niets van gehoord. Ook krijg ik het advies om de huisarts/apotheek/ ziekenhuis etc. Te contacteren om te vragen of zij het geboortedag en maand willen aanpassen. Als je het over de omgekeerde wereld hebt. In afwachting van

✓ Unive Gecondoleerd met het verlies van je vader. Sterkte! Vervelend om te horen dat jullie geconfronteerd worden met deze situatie omtrent de declaraties. Ik ga e.e.a. voor jullie uitzoeken, hierover stuur ik je zo een privébericht. Groet, Gea

Wat een slechte service dat je unive niet kan bereiken ivm de corona gesloten oké kan ik nog begrijpen Maar dat ze telefonische niet bereikbaar zijn Vind ik echt slechte service Waarom zijn ze telefonische niet bereikbaar .dat kan toch niet Nee krijg ik een mail binnen nu en 5 dagen nemen we contact met u op om een afspraak te maken

✓ Unive Hallo Cilla, jammer om te lezen dat je ons niet goed hebt kunnen bereiken. Heb je toevallig geprobeerd om gisteren telefonisch contact met ons op te nemen? Bevrijdingsdag wordt gezien als een feestdag, dus gisteren waarom we om deze reden gesloten. Vandaag zijn we gewoon weer bereikbaar en helpen we je graag verder. Groet, Matijs

Hele slechte ervaring met Univé gehad en dat tijdens deze coronacrisis. Ze hebben me geld laten overboeken om vervolgens te zeggen dat ze niet meer in zee willen vanwege een te late betaling tijdens de coronacrisis. Ik heb dit nog aangegeven tijdens de telefoon. Echt zielige streken ik ga nooit meer iets bij Univé verzekeren en ik hoop dat andere mensen dat ook niet doen. Al die jaren trouwe klant en nu dit, stelletje zielige geld wolven!

✓ Unive Goedemorgen, dat is een vervelende situatie waarbij ik me kan voorstellen dat dit teleurstellend voor je is. Ik zoek graag voor je uit of dit nog op te lossen is. Ik stuur je zo een privébericht. Zou je daarop willen reageren met je gegevens? Dan kom ik er bij je op terug. Alvast bedankt! Groet, Matijs

Keukenfavoriet uit de goorn. November 2019 heeft een klant van mij 600 euro contant betaald en bij plaatsing van vw front en 1 kast die door waterschade vervangen moest worden bestelde de klant er nog een quooker bij. Zover alles nog goed maar klant had een trucje en ipv van totaal € 2730 (quooker + kast en front plus montage van alles) betaald de klant € 1000 en zegt dat het zo goed is.unive verdedigd deze klant zolang ondanks de bewijzen dat de klant tot vandaag de € 1130 niet betaald. Vandaag een boze klant in de winkel die een hoop problemen veroorzaakt en wel omdat ik een granieten blad met een haarscheur (bijna onzichtbaar) wel wil vervangen maar klant beweert dat er een nieuw blad via een ander is geplaatst dus ik maak 750 euro over en zeg de ander 750 euro krijgt u als ik een foto krijg te zien van het nieuw blad. Waarbij unive mij aanschrijft dat ik dit verplicht ben volledig te vergoeden maar dat de kllant geen bewijst hoeft te overleggen en wat blijkt de klant heeft helemaal geen nieuw blad maar een reparatie laten uitvoeren door een ander en schopt op de zaak een hoop problemen waar klanten bij zijn. Unive werkelijk schande dat ik ondanks alle bewijzen die ik laat zien jullie deze twee klanten willens en wetens helpen de keukenfavoriet te belazeren. Ik alle bewijzen hier liggen, heb unive alles laten zien maar belang van hun bedriegende klant is schijnbaar belangrijker! ik zal al mijn verzekeringen weghalen bij jullie (30 jaar klant) en wil niets meer te maken hebben met verzekeringsmaatschappijen zoals jullie.

✓ Unive Goedemorgen Eric, ik heb begrepen van mijn collega dat er afgelopen week contact met jou is opgenomen. Ik hoop dat het naar tevredenheid is verlopen. Groet, Gea

Dit is toch niet normaal mensen ik zit nu al 50 minuten te luisteren naar het bandje. Op het nummer in mijn polisblad (0592 349 340) kreeg ik zelfs te horen dat ze gesloten zijn? Is iedereen geveld door de Corona, moet ik al 112 bellen voor jullie? Ik hou nog even vol want er is hoop.al onze adviseurs zijn nog in gesprek een ogenblik geduld AUB.

✓ Unive Heb je helemaal gelijk in Stefan. Bedankt voor het doorgeven. Ik ga dat hier bespreken, zodat dit op andere feestdagen wel goed gaat. Groet, Matijs

Klantenservice = Bloedzuigers Klantenservice medewerkers zijn letterlijk enkel getraind om de gehele bedrag te innen. Zonder hierbij te kijken naar wat is de situatie van de klant. Zodra het mij toelaat ga ik direct overstappen met mijn hele gezin van deze organisatie! Ik raad iedere persoon aan die dit leest AUB let op! doe geen zaken met dit bedrijf!

✓ Unive Hallo Michel, zo te lezen heb je een slechte ervaring met ons gehad. Kun je aangeven wat er precies is gebeurd? Dan kan ik dit verder uitzoeken, zodat ik je hopelijk kan helpen en kan voorkomen dat dit in de toekomst opnieuw gebeurt. Groet, Matijs

Zeeer slechte service! Noooit aan Univé beginnen

✓ Unive Goedemiddag, jammer om te lezen dat je geen goede ervaring met ons hebt. Mag ik vragen wat er aan de hand is? Groet, Matijs

Ik word al meer dan een jaar bedreigt in mijn woonveiligheid door spooknotas van Unive. Ik heb al eerder al het bewijs van betaling overlegd en daardoor had de gerechtsdeurwaarder Flanderijn dit dossier terug gestuurd naar Unive. Waarvan de klanten service van Unive dit zou oplossen en mij verteld had dat het om een misverstand ging, en dat ze goed nieuws hadden. Waarvan ik geluidsopname heb als bewijs. Vervolgens heeft de klantenservice niks meer van zich laten horen en opnieuw het zelfde dossier naar een andere gerechtsdeurwaarder genaamd: Inkassier BV gestuurd die na alle bewijs van betaling na 12 verschillende brieven met bewijs toch door wil gaan om mij kapot te maken, want dat ik betaald heb interesseert ze niet, ze willen het dubbele eigen risico hebben?Kortom Robbery Capitalism. Dit is echt de eerste zorgverzekeraar die meer geld wil hebben dan wat zij eigenlijk toebehoort, ik heb al het bewijs bewaard. Ik ben al meer dan een jaar daar mee bezig en het maakt me wanhopig en erg verdrietig. De meest walgelijke zorgverzekeraar ooit! Unive heeft verotte vruchten waaraan je kapot zult gaan, en je kan niet overstappen naar een andere zorgverzekeraar want daar hebben ze trucs voor. Je bent een pin apparaat voor de directeur. Schande!

Al enige jaren ben ik klant bij Univé en betaal dus al jarenlang iedere maand mijn premie. Eind vorig jaar kwam er regenwater via mijn achtergevel naar binnen, wat de oorzaak is, is niet bekend, tenslotte gaat water waar het niet gaan kan. Univé stuurde een schade-expert om polshoogte te nemen, die concludeerde dat de oorzaak te wijten was aan het slechte voegwerk in de achtergevel. De kosten waren voor eigen rekening. Maar volgens de schade-expert was de gevolgschade wel gedekt. Een kennis was ook aanwezig tijdens de inspectie en was dus ook getuige van deze uitspraak. Vreemd genoeg ontving ik later bericht dat er niets wordt uitgekeerd, ook de gevolgschade. Ik heb weer contact opgenomen met Univé om te zeggen dat ik het er niet mee eens ben. Waarom ben ik in vredesnaam verzekerd? Uit coulance stuurde Univé een externe bouwkundige. Die concludeerde dat de oorzaak niet door het slechte voegwerk kwam. Ik heb dus onnodig kosten gemaakt. Wat de oorzaak is, is voor bouwkundige ook een raadsel. Inmiddels heb ik het expertiserapport in huis, hierin staat duidelijk dat her onderhoud aan mijn huis goed is. Univé heeft wel de kosten van mijn voegwerk vergoed, hoewel dit terecht is ben ik heel blij dat zij dit uitgekeerd hebben. Maar de gevolgschade wil Univé niet uitkeren, om moedeloos van te worden. Verzekeringen keren gevolgschade niet uit als er sprake is van slecht onderhoud, maar dat is bij mij niet het geval. De klantenservice van Univé heeft mij vorige week ook gemeld dat gevolgschade die ontstaan is door regenwater wel vergoed wordt, mits er sprake is van gedegen onderhoud. Ik ben moe gestreden en heb deze zaak voorgelegd aan mijn rechtsbijstandverzekering. Inmiddels ben ik verzekerd bij een andere verzekeraar en verzekeren bij Univé zal ik nooit iemand aanraden.

✓ Unive Hoi Daniëlle, ik kan me voorstellen dat dit vervelend voor je is. Je verwacht vast dat de schade gewoon wordt uitgekeerd en ik begrijp uit je verhaal dat dit ook zo is aangegeven. Aangezien je jouw rechtsbijstandverzekering hebt ingeschakeld, lijkt het me goed dat zij namens jou contact opnemen met onze schade-afdeling. Zij kunnen je als het goed is hier het beste bij helpen. Ik hoop voor je dat het alsnog naar tevredenheid wordt opgelost. Groet, Matijs

Gedoe gehad met verzekeringen, personeel kan niet de informatie geven die ze horen te geven, ze verstrekken zelfs foutieve informatie. Enkel gedoe met Univé, sluit hier geen verzekeringen meer af

✓ Unive Hallo Mike, wat jammer om te lezen dat je ontevreden over ons bent. Zo te lezen heb je contact gehad met een collega van mij, maar is dat niet naar wens verlopen. Kun je uitleggen waar dit precies over ging? Dan kan ik voor je uitzoeken of we dit nog kunnen oplossen of dat we kunnen voorkomen dat dit in de toekomst opnieuw mis gaat. Ik hoor het graag! Groet, Matijs

Na lang wachten op bericht van univé. komen ze met een berekening waar je broek van afzakt en met nog minder dan de helft van de schade. Schandalig beleid en ze maken hun eigen wetten en regels zodat de verzekeraar diep in de buidel tast maar er niks voor terugkrijgt.

✓ Unive Hallo Dennis, zo te lezen ben je ontevreden over de hoogte van het schadebedrag. Jammer om te vernemen dat je hier teleurgesteld in bent en ik zoek graag uit hoe mijn collega's tot deze berekening zijn gekomen. Hiervoor heb ik wel je gegevens nodig. Ik stuur je zo een privébericht. Zou je daarop willen reageren? Alvast bedankt! Groet, Matijs

Eindelijk is alles afgehandeld Geld Is binnen Alle verzekeringen bekeken en alles waar Univé in stond meteen overgestapt Van diverse partijen gehoord hoe deze zaak werkt Alle zeggen het zelfde Een gedoe voordat er actie ondernomen word en veel ergenis bij diverse andere partijen En als bedrijf zijnde mag je van de Univé geen winst percentage rekene ( maar zelf wel de zakken vullen ) De volgende de keer als ik genaaid wil worden ga ik naar de hoeren die geven me tenminste een zoen erbij en een goed gevoel En mocht er ooit een volgende schade Komen Zal de eerste vraag zijn bij wie bent u verzekerd Als ze Univé zeggen mogen ze meteen cash betalen Scheelt een boel ellende

✓ Unive Hallo Berrie, jammer dat je er zo over denkt, maar fijn dat alles alsnog is afgehandeld. Groet, Matijs

Heb nu 2 jaar unive zorgverzekering maar ga echt weg aankomend jaar, mijn man heeft stomazorg gehad in 2019 en was door zijn eigen risico heen dus je denkt dat wordt over 2019 verrekent,, maar wat blijkt, de stoma leverancier heeft zijn rekening op 1 januari ingeleverd bij hen en nu moet ik ineens zo n 400 euro betalen terwijl het zorg betreft over 2019! Al drie keer gebeld maar nee ik moet bij Mediq zijn,, die sturen die rekening naar ons op 1 januari,, dat is onzin al sturen ze het op 7 maart, het betreft zorg in 2019 dus moet dat ook overeenkomstig zo behandeld worden. maar ze schuiven het balletje weer terug naar de stomaleverancier,, maar ik zei u stuurt ons toch die rekening?. afijn ze willen gewoon niet naar je luisteren, en wat zei de man. ach u man is toch elk jaar zijn eigen risico kwijt dus wat maakt het uit! Ongelofelijk wat een waardeloos bedrijf,, daar plukt u de vruchten van,, nu niet echt. zij plukken zelf de vruchten.2 jaar geleden declaraties ingeleverd voor mijn dochter die in china had gestudeerd en ziek was geworden,, ik had zo n 500 aan kosten, werden ook niet vergoed. want ze had het alarmnummer moeten bellen, wie gaat er nu voor migraine aanval en ijzertekort, dus bloedgeprikt en onderzoek daar in ziekenhuis de alarmcentrale bellen,, afijn ik diende klacht in, nu dan moest ik brief van eigen huisarts inleveren, had ik gedaan,, toen kreeg ik weer te horen, nee dan moeten we ook het dossier van de dokters uit china hebben,, bij welk ziekenhuis ze geweest is,, allemaal opgestuurd maar niks vergoed he! echt waardeloos!

✓ Unive Hallo Anna, wat jammer om te lezen dat de zaken niet naar wens verlopen. Ik zoek graag voor je uit wat er in dit geval is gebeurd en of we dit kunnen oplossen. Op het klantnummer wat je hebt toegevoegd kom ik helaas niks tegen. Zou je daarom je postcode + huisnummer en geboortedatum willen sturen? Ik stuur je zo een privébericht, zodat je ze in een reactie daarop kunt achterlaten. Zo komen ze niet openbaar te staan. Ik hoor graag van je. Groet, Matijs

Ik heb al mijn verzekeringen per direct opgezegd bij Unive i.v.m. slechte dienstverlening. Ik heb al jarenlang een doorlopende reis en annuleringsverzekering bij Unive en nu we door het Coronavirus niet op vakantie kunnen heb ik de kosten van de annulering bij Unive neergelegd. Zij weigeren de kosten te betalen omdat Corona niet wordt gedekt door Univé. Ik heb gevraagd waar ik dan een annuleringsverzekering voor heb en zeker voor een situatie als deze omdat er geen vliegtuigen gaan en dit dus overmacht is. Als antwoordt krijg je dan, Sorry maar Corona valt buiten de verzekering. Voor mij nooit meer een verzekering via Univé.

✓ Unive Hallo Jerry, Ik begrijp dat de huidige situatie ervoor zorgt dat je niet op vakantie kunt. Dit betekent echter niet dat je schade valt onder de dekking van je annuleringsverzekering. In onze voorwaarden lees je welke redenen voor annulering verzekerd zijn. Een virus is geen verzekerde gebeurtenis, ook niet wanneer dit wereldwijd uitbreekt. Het neemt niet weg dat ik de reden van je annulering volledig begrijp en ik het heel vervelend vind dat je niet op reis kunt. Het spijt mij dan ook dat ik je niet anders informeren. Mocht je op zoek gaan naar aan andere verzekeringsmaatschappij, lees dan goed de voorwaarden vooraf. De meeste verzekeraars bieden geen dekking in dit geval. Heb je al contact opgenomen met de reisorganisatie? Wellicht heb je recht op een voucher waarmee je je vakantie kunt omboeken. Groet, Matijs

Ik kan iedereen afraden om een verzekering bij Unive af te sluiten. Het is echt zo'n bedrijf dat als de zon schijnt bieden ze je een paraplu maar als het regent zijn ze niet thuis. Ik heb al jaren een doorlopende reis, bagage, ongevallen en annulering verzekering bij Unive en doe nu voor het eerst een beroep op deze verzekering i.v.m. het Corona virus, en nu blijkt (?) dat ze niets dekken behalve als je zelf het virus hebt. Als je dus dingen doet om het virus te voorkomen zoals vluchten uit een gevaarlijk gebied, dan zijn ze niet thuis.

✓ Unive Hoi Ton, Ik begrijp dat de huidige situatie ervoor heeft gezorgd dat je de vakantie eerder hebt moeten afbreken. Dit betekent echter niet dat je schade valt onder de dekking van je annuleringsverzekering. In onze voorwaarden lees je welke redenen voor annulering verzekerd zijn. Een virus is geen verzekerde gebeurtenis, ook niet wanneer dit wereldwijd uitbreekt. Het neemt niet weg dat ik de reden van je annulering volledig begrijp en ik het heel vervelend vind dat je niet volledige reis hebt kunnen afmaken. Het spijt mij dan ook dat ik je niet anders informeren. Mocht je op zoek gaan naar aan andere verzekeringsmaatschappij, lees dan goed de voorwaarden vooraf. De meeste verzekeraars bieden geen dekking in dit geval. Groet, Gea

Sinds september ben ik klant bij Univé voor autoverzekering, bij het aanmelden gingen er gelijk al dingen fout, zo waren mijn schade vrije jaren die ik de afgelopen 10 jaar niet meegenomen en moest ik een een veel hogere maandpremie betalen! Na 1000x contact met ze gehad te hebben is deze medio november aangepast, de teveel betaalde premie heb ik terug gekregen, nou blijkt dat er een openstaande bedrag van oktober nog open was waar ik geen weet van wist, en is mijn autoverzekering per maart stopgezet en sta ik ook nog eens geregistreerd als wanbetaler! Communicatie is hier super super slecht ik zou niemand Univé aan kunnen raden! In al mijn verzekeringsjaren nooit zo een slechte verzekeringsmaatschappij als deze meegemaakt!

✓ Unive Hallo Sihem, vervelend dat deze situatie is ontstaan en ik kan me voorstellen dat je hiervan baalt. Graag zoek ik voor je uit wat er is gebeurd qua communicatie en of we dit alsnog voor je kunnen oplossen. Hiervoor heb ik wel je gegevens nodig. Ik stuur je zo een privébericht. Zou je daarop willen reageren, zodat ik je hopelijk verder kan helpen? Alvast bedankt! Groet, Matijs

Ik heb slechte ervaringen met unive rechtshulp. Ze doen veelal helemaal niets. Als je hulp nodig hebt, dan reageren ze expres laat ( veel zaken vervagen/vervallen zo automatisch ). Je moet veelvuldig bellen, vragen om reactie. Na bijvoorbeeld 5 maanden later, als de zaak geen enkel nut meer heeft, sluiten ze het dossier. Ik raad iedereen aan om GEEN zaken met unive te doen

✓ Unive Hall Benjamin, dat is minder om te horen. Uit je verhaal begrijp ik dat er niet snel genoeg is gehandeld en dat je niet op de hoogte bent gehouden. Ik zoek graag voor je uit wat hiervan de oorzaak is. Vind je het prettig als er ook nog even contact met je wordt opgenomen? Groet, Matijs

All risk verzekerin gmet alle mogeljik opties, 1 jaar no claim opgebouwd. nu kleine schade (motor) en ik mag de komende 5 jaar maar liefst bijna 3000 euro extra premie gaan betalen. omdat je 1 schade aanspraak maakt op de verzekering. dan ga je blijkbaar terug naar -5 jaar, ja je leest het goed, niet naar 0 of trede 1, maar naar -5 jaar, dus mag je de komende jaren genaaid worden door dit bedrijf bah.

✓ Unive Hallo Suukre, we zijn inderdaad een verzekeraar zonder winstoogmerk. Ik snap dat dat in deze situatie niet zo overkomt, dus ik heb begrip voor je reactie. Het klopt dat dit een flinke terugval is en dat je je afvraagt waarom je je auto All-risk verzekert. Gedeeltelijk komt de grote terugval ook doordat je van 1 naar -5 gaat. Mocht je bijvoorbeeld van 16 naar 10 terugvallen, is de premieverhoging een stuk lager. Dit heeft te maken met de verschillende kortingspercentages. Mocht je hier meer over willen weten, laat het gerust weten. Daarnaast is het zo, dat wanneer je geen All-Risk hebt, je het schadebedrag in één keer moet betalen. Voor sommige mensen is dit niet wenselijk. Wanneer je graag hebt dat iemand contact met je hierover opneemt, geef het dan ook gerust aan. Verder geef je aan dat je ook schade had aan je kleding. Hoort dat bij deze schademelding of staat dat er los van? Ik hoor het graag, zodat ik voor je kan uitzoeken wat er mogelijk is. In sommige gevallen heeft dit namelijk geen invloed op je premie. Groet, Matijs

Univé is een verzekeraar, die simpelweg niet uitkeert, of ze slaan je om je oren met : wij betalen u tien euro uit, dat bedrag is 20 procent van het verzekert bedrag, en daar weer 5 procent van, minus uw eigen risico, exlusief adminitratie en handeling kosten.blabla. Nog een tip: Probeer ze vooral niet te bellen want dan krijg je een verschrikkelijk ongemotiveerde hersenloze domme doos aan de lijn, die zonder enige communicatieve ervaring, en enig empatisch vermogen gaat uitleggen dat ze jou niet gaat helpen, maar dat je een klacht mail kan sturen. of je verzekering kan opzeggen. (wat we dus ook maar gaan doen) Dat geleuter met, u plukt de vruchten, en wij hebben geen winstoog merk.is ronduit om te gillen. en als ze die winst nu eens zouden uitgeven aan wat fatsoenlijk opgeleide telefonische medewerkers dan kan je er nog een beetje mee inleven.dan ben je berooft maar tenminste op een vriendelijke manier,,,,.maar nu krijg je van die betweters die je als ongewaardeerde klant gewoon een grote bek geven. Unive? Doe jezelf een plezier.NIET DOEN.

✓ Unive Hallo Mark, dat klinkt als een hele vervelende ervaring die je met ons hebt gehad. Kan me voorstellen dat je hebt besloten om een recensie te schrijven. Ik kijk graag even met je mee om te zien wat er allemaal is gebeurd en wat er mis is gegaan. Zou ik hiervoor je gegevens mogen? Ik stuur je zo een privébericht, zodat je ze in een reactie daarop kunt achterlaten. Hopelijk ben je bereid je gegevens te delen, zodat ik kan kijken of ik nog iets voor je kan betekenen. Alvast bedankt! Groet, Matijs
Meer Unive reviews