1.2van de 10

Vantita16 ervaringen

Aanbevolen0
Neutraal0
Afgeraden16
Filter

reviews

Jos
Jos
15-04-2021

Blijf hier weg .

Materiaal is beneden alle peil qua kwaliteit . dit is gewoon oplichterij! Als je niet akkoord bent mag je alles - op eigen kosten - opzenden naar China. Terugsturen kost je minimum 75 € - dus je wint er NOOIT aan.

Jos
15-04-2021

Blijf hier weg .

Materiaal is beneden alle peil qua kwaliteit . dit is gewoon oplichterij! Als je niet akkoord bent mag je alles - op eigen kosten - opzenden naar China. Terugsturen kost je minimum 75 € - dus je wint er NOOIT aan.

Ai
25-03-2021

Kleding uit China

Wat een grap is dit zeg. Kleding van slechte kwaliteit en veel te klein. Ik kan het retour sturen naar china:
dat is jammer - om uw recht op opzegging uit te oefenen, moet u ons door middel van een duidelijke verklaring (bijv. Een brief of e-mail per post) op de hoogte stellen van uw beslissing om dit contract te annuleren. Voor de terugname is het noodzakelijk dat wij de goederen terug ontvangen.

En als ik de goederen heb teruggestuurd, moet ik nog een formulier invullen.

Oplichters, koop hier niet.

Nico
Nico
23-03-2021

Niet mee in zee gaan.

Jas gekocht. Moest iets cortigeren via mail. Viel mij op dat er geen contactgegevens vermeld werden. Via internet kwam ik er achter dat het pplichters zijn. Heb dit direct gemeld bij Mollie met het verzoek om mijn geld te retourneren. Gelukkig binnen 2 dagen geld terug. Blijven nog steeds artikelen aanbieden via FB.
Ook gemeld bij FB dat het oplichting is. Ben benieuwd wat FB er mee gaan doen.

JM
22-03-2021

Fout bedrijf, koop er nooit iets!

Ik heb schoenen gekocht maat 41, na lang wachten komen er schoenen die zeker twee maten te klein zijn. De kwaliteit is waardeloos! De maatvoering klopt niet. Terugzending kan alleen op eigen kosten geen retourlabel niks. Ingewikkelde construktie wordt voorgesteld met formulieren en email verzenden naar een adres in China. Het is pudding en dit zou in Nederland niet mogen voorkomen. Je wordt gewoon ronduit belazerd en ik zou niemand aanraden ook maar iets te kopen bij dit neppe bedrijf. Bah, tuin er niet in!

Caddy
19-03-2021

Boeven

Helaas ben ik er ook in gestonken. Wat een sloebers om zo je geld te krijgen. Jammer voor mij, een les nog beter opletten, wat ik normaal wel doe. Ben boven de 70 en voor 80,00 euro kun je veel boodschappen kopen. Stelletje boeven zijn t, tja ik moet t los laten.
Dus mensen: NIET bestellen bij deze criminelen!,
Catz

Nico
Nico
11-03-2021

Helaas zeer onbetrouwbaar

Zeer slecht en zwaar onbetrouwbaar

Solange
04-03-2021

Slecht

Maanden gewacht op bestelling, eindelijk geleverd, veel te klein en slechte kwaliteit. Bij terugsturen dient dit op eigen kosten te gebeuren naar China! Zo een hoge verzendkosten dat je dan toch beslist de prul te houden! Waardeloos!

Leo
15-02-2021

Onbetrouwbaar

Na meer dan een maand niks geleverd.
Antwoorden niet op mails.
VANTITA = geld over de balk gooien.

Derk
14-02-2021

Shirts

Maat voering super slecht ,5x xl besteld krijg 4x xl opgestuurd maar bij het uit pakken blijkt dat maat small er in zit! En dit moet terug gestuurd worden naar China op jouw kosten! Doe het niet beste mensen, zonde van het geld en al die moeite!

Piet
01-02-2021

Waardeloos

Zeer slecht bedrijf. Na 5 weken nog steeds geen bestelling en reageren op email of klantverzoek doen ze niet aan. Track en trace code werkt niet en pakket niet vindbaar. 60 eurotjes pleite en via ideale niet te stogneren. Eigen schuld maar wees slim en koop ergens anders

Edwin
23-01-2021

Veel te kleine truien geleverd

Echt waardeloos. Na 4 weken heb ik 2 truien geleverd gekregen die maar L zouden zijn, maar die nog niet eens overeenkomen met een maat S. Nu mag ik ze retour sturen naar China.op mijn eigen kosten.
Belachelijk

Ellen
Ellen
20-01-2021

Oplichting

Geen communicatie en sturen valse tracking code

Monique
15-01-2021

Te kleine trui

Herentrui besteld en uiteindelijk na 6 weken gekregen. Een kind past het nog niet eens. Echt waardeloos en dan praat je over een xl trui. Vuile oplichters, qua retour zenden naar China, lekker dan.

Wim
13-01-2021

Lachwekkende kwaliteit.

Na de bestelling binnen gekregen te hebben, heb ik uiteraard het geheel gepast. Op het eerste gezicht leek het op zich ok. Geen superkwaliteit, dat merk je toch gelijk, maar het paste prima en zag wel leuk uit.
Ware het niet dat na 30 minuten dragen de naad van de trui gewoon los sprong. Ik ben echt niet zwaar gebouwd , maar dit heb ik nog nooit meegemaakt!
Bijna lachwekkend, ware het niet dat je er toch een redelijk prijs voor moet betalen.
Advies: bestel niets bij dit bedrijf!

Miloe
Miloe
04-01-2021

Zeer slecht bedrijf

Bestelling binnen na 4 weken. Verkeerde maat en ook geen echt leer.
Als ik het wilde retourneren , mocht ik het terug sturen naar hun leverancier die in China zit. Mooie service dus!

Welk cijfer geef jij Vantita?
12345
67
8910

AfradenAanraden