5.0van de 10

Veelaanbiedingen.nl9 ervaringen

Aanbevolen4
Neutraal0
Afgeraden5
Filter

reviews

Berdien
16-04-2021

Oplichting

Stoel besteld op 6 april bestelling bevestiging ontvangen daarna niks gehoord en geen pakket ontvangen telefoon wordt niet opgepakt.
Niks bestellen!

Linda
04-03-2021

Opgelicht

Ik heb 4 stoelen gekocht. Na mijn betaling intving ik wel een factuur. Daarna geen bericht meer over de levering. Het emailadres en telefoonnummer zijn niet in gebruik, op 2 meldingen via het contactformulier wordt niet gereageerd. Ik overweeg om aangifte te doen van oplichting bij de politie.

Richard
17-05-2020

Perfect ! Alles doet het perfect

Snelle levering. Binnen 3 dagen thuis

Ronald
17-05-2020

Perfect ! Alles doet het perfect

Snelle levering. Binnen 3 dagen thuis

Nico
25-04-2020

10++++ meer kan ik niet kwijt.

Wat een prachtige koekenpannenset ontvangen voor deze prijs dat is niet te geloven. Ik ga jullie in de gaten houden

Dynande
Dynande
01-05-2019

Opgelicht

Helaas is het mij niet gelukt (na ontzettend veel moeite) om mijn geld terug te krijgen of een dubbele inductieplaat, dus bij deze deel ik dan ook mijn ervaring, omdat ik het niemand gun om opgelicht te worden.

Dubbele inductieplaat besteld, die voor 17:00 besteld zou zijn, volgende dag in huis. Nou, na een week had ik nog niets gehoord. Na dit te meldden, hebben ze mij meteen een pakketje opgestuurd, echter gaat dit om een enkele inductiekookplaat. Ik heb nog geprobeerd contact op te nemen, zowel telefonisch als via de mail, maar dit mocht niet baten. Ze zijn in geen wegen te bekennen.

Helaas zit ik nu met een enkele inductiekookplaat, terwijl ik voor een dubbele heb betaald.

Denise
Denise
08-01-2019

Slechte service

Vorige week via bol.com daar een keukenmachine besteld. Keukenmachine is nog steeds niet binnen en het bedrijf is in geen velden of wegen te bereiken.
Ik bestel er nooit meer iets en ik raad iedereen aan dat ook niet te doen!

Wilma
30-08-2018

Niet bereikbaar

Ik heb iets besteld, was niet wat ik ervan verwacht had. Vervolgens een week bezig geweest om het bedrijf te benadere. Uiteindelijk gelukt en het pakket retour gestuurd. Binnen 14 dagen zou het geld terug gestort worden, maar helaas niet gedaan en vervolgens zijn ze weer niet te bereiken. Niets bestellen bij veelaanbiedingen.nl is mijn advies.

Hassan
10-08-2018

Pannenset gekocht !

Ik heb een prima ervaring met deze site. Niet te geloven heb het om half 5 besteld kreeg het de volgende ochtend al binnen! Super echt een aanrader

Welk cijfer geef jij Veelaanbiedingen.nl?
12345
67
8910

AfradenAanraden