Zeer goed product en uiterst snelle levering
Ging top, bestellen was overzichtelijk, en de verzending duurde niet lang ondanks dat het van ver moest komen
Vlotte services - sneller ontvangen
Goed en goedkoop
Heldere voorlichting over levering en termijn. Betrouwbare partij, naar behoren transactie afgewikkeld.
Nieuwe oorkussens en hoofdband voor mijn koptelefoon besteld. Hij is weer als nieuw! De letters op de hoofdband hebben een iets andere kleur dan de originele, maar verder perfect! Prima prijs.
Snel en correct geleverd
Voor het geld een waardeloze prul geleverd. Een vergrootglas van plastic.
Goede service, iets langere wachttijd voor levering
Communicatie verliep vlot.
Product is slecht en te duur
Goede communicatie, goede prijs, gratis verzending, levering vanuit China op slechts 10 dagen. Prima!
Carburator geleverd, maar de pakkingen ontbraken. Zonder pakkingen ka de carburaror niet gemonteerd worden.
Vlotte levering zoals afgesproken bij bestelling. Goed materiaal.
Zeer snelle levering Goed product
Alles verlopen zoals afgesproken.
Snellere levering dan verwacht en gehoopt!
Levering was aangekondigd laat te zijn (31-10 tot 7-11)… was 26-10 al binnen! 👍👍
Oximeter op de toegezegde datum ontvangen, Helaas defect. Klacht ingediend die direct en correct werd afgehandeld. Er wordt een nieuw exemplaar toegezonden en het defecte exemplaar hoef ik niet retour te zenden. Keurige afhandeling van de klacht
Goede afsraken en levering
Snelle levering, goed werkende site
Het duurde een beetje lang voor het binnen was
Het was een goede bestelling
Ik heb bij dit bedrijf een koppeling tang besteld en die was zeer goed redelijk op tijd geleverd.
Alles werd perfect afgeleverd binnen de afgesproken periode
Product naar wens en verzending ging goed!
Product wat ik heb besteld voldoet aan de verwachting
Snelle levering en goed product
Website is duidelijk en je wordt goed op de hoogte gesteld van de status van je bestelling. Ook het product is naar wens en ik zal hier zeker vaker terug komen. Aanrader!
Erg vlotte levering geen gedoe Erg tevreden Groet Jan