Vicedeal reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 1.012 recente reviews uit 2 bronnen.

Op tijd geleverd!

Heel goed tot mij huis gemaakt!

Top! Verliep soepel

Bouwkwaliteit is verschrikkelijk. Het valt uit elkaat rechtstreeks uit de zeer minimale verpakking. Er is green poging gedaan om de eenheid teverzegelen. Je kunt de printplaat door de gaten zien. Niet kopen.

Goede duidelijke producten en goed geleverd

Zeer goede en vlotte communicatie

Snelle levering ondanks transport uit China. De cameratas is echter alleen geschikt voor de body van het toestel. er is geen plaats voor een lens of andere accessoires. Jammer! Vicedeal zou dit soort informatie duidelijker moeten geven bij dit product.

Snel en duidelijke bezorging. Goede service. Echt een aanrader.

Uitstekend, vlotte afhandeling.

Alles klopt zoal aangegeven en werd goed op de hoogte gehouden

Goed contact met de klantendienst Snellere levering dan gedacht Wel vertraging op track and trace

Het bestelde product binnen 3 dagen op de deurmat. Keurig verpakt.

Correct en goed

Prettig online kopen! goede levering & info pakket bezorging!

Gewoon zoals ‘t hoort

Bestelling niet ontvangen. Gekocht met track & trace tegen extra betaling. Eerst twee weken track & trace storing volgens Vicedeal. Daarna order/bestelnummer onvindbaar. Inmiddels reviews gelezen over Vicedeal. Erg veel mensen hebben precies dezelfde ervaring als ik: het zijn oplichters dus, wees gewaarschuwd!

Lang levertijd mijn bestelling schijnt geleverd te zijn maar waar weet niemand

Bestelling was precies wat ik zocht. Ook nog snel geleverd en ze werken perfect.

Correcte levering!Netjes op tijd!

Zeer goede follw up

En goede ervaring, nette levering.

Wij hebben 2 STUKS Koplamp Cover Shell Koplamp Glas Lens Automobiles Front light lamp Lens Kit voor BMW E46 3-serie 4 deur 02-05 × 1. Als het pakket aan kwam zat er echter maar 1 Front light lamp Lens Kit in. Om nogmaals 1 te bestellen met een levertijd van meerdere weken heb ik elders dit besteld in verband met de APK keuring. Nu wil ik deze bestelling terug sturen maar meer als het retour formulier invullen gaat niet. Ik kan dit retour formulier niet verzenden

Goede prijs-kwaliteitverhouding, product voldoet aan de verwachtingen en een mega snelle (gratis!) bezorging. Op alle punten tevreden en ik zal zeker nog eens wat bestellen via vicedeal!

Goed product duidelijke beschrijving. Alleen de verzending duurde wat lang.

Alles is naar wens verlopen zeker een aanrader voor iedereen

Artikel prima. Levering duurt te lang. Ook niet duidelijk waar je voor kiest.

Het bestelde artikel werd binnen de aangegeven tijd bezorgd. Ik werd ook goed op de hoogte gehouden.

Keurige communicatie., op tijd geleverd Een onderdeel wat hier niet te koop was wij zijn er blij mee

Mijn aankoop via Vicedeal is goed verlopen. Ik had mijn aankoop zonder track & trace gedaan omdat dit een gratis verzendig is. De levering zou hierdoor weliswaar langer duren (tussen 25-30 dagen), echter kwam deze tot grote verbazing al na een week mooi toe.

Snelle levering en goede service

Meer Vicedeal reviews