Youfone reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 17.181 recente reviews uit 5 bronnen.

Het zijn oplichters eerste klas. Niet aan beginnen en vertelt het voort. Dit bedrijf is er niet om mensen te helpen maar om mensen hun geld op een oneerlijke manier af te pakken. Mails worden niet beantwoord er wij klanten worden als vakers behandeld. De overheid moet dit verbieden en iedereen die hier aan mee werkt moet even kopje onder water gedrukt worden.

Omdat mijn zoon veel belt en dus buiten zijn bundel kwam heb ik zijn abonnement verhoogd, zijn abonnement was 300 min en 6 gb voor een prijs van €15,00. Hierbij ging €5,00 bundelkorting vanaf, dus moest ik €10,00 per maand betalen. Voor €2,00 meer kon zijn abonnement omgezet worden naar onbeperkt bellen. Helaas verviel de bundelkorting van €5,00 en betalen we nu €17,00 per maand i.p.v €12,00 wat ik verwacht had. Ik heb hierover contact gehad met Youfone en die vertelde mij dat onderaan de mail in kleine letters geschreven staat dat de bundelkorting vervalt bij een wijziging van het contract. Ik heb de bevestigingsmail nooit ontvangen maar volgens de werknemer is deze wel naar mij verstuurd en ontvangen. ( dus niet ) Je hebt 14 dagen bedenktijd om het contract te herzien. Als duidelijk was gemaakt dat de bundelkorting zou vervallen had ik het contract nooit veranderd, Ik kwam er nu pas achter toen ik de nieuwe factuur zag dat het bedrag zo hoog was. Nu kan er niets meer veranderd worden zeggen ze. Stelletje oplichters zijn het!

Gister heb ik mijn 4G hotspot gebruikt om te spelen op mijn Xbox. Dit doe ik wel vaker en dit kost mij dan hooguit 1 GB per 5 uur o.i.d. Echter zat ik deze keer binnen een paar uur aan mijn maandelijkse limiet van 6 GB! W*F! Ik heb alles gecheckt (en kan dit bewijzen met screenshots): "Bandwith usage" op mijn Xbox, minder dan 200 MB. Dataverbruik op mijn mobiel (per app), hoogste is Google Chrome met 40 MB, daarboven staat niks. Back-ups op mijn mobiel: minder dan 100mb gedurende die paar uur. Ik gebruik (natuurlijk) een wachtwoord op mijn hotspot die ik met helemaal niemand, nooit, heb gedeeld. Hoe is het ooit mogelijk dat ik binnen een paar uur 6 GB aan data verbruik terwijl dit normaal max 2 GB zou kosten? Ik kan zelfs zien hoeveel WiFi verbruik ik heb, dat is in totaal voor de maand november nog geen 5 GB! Ik snap hier echt helemaal niks van. Met mijn onderneming ben ik ook nog eens deels afhankelijk van dit 4G abonnement. Als dit niet wordt opgelost ga ik volgende maand per direct naar een andere provider, dit is namelijk onacceptabel.

Op de laatste factuur van youfone zag ik dat ik 112 euro buiten de bundel ben gegaan… en dit met alleen maar 1 GB aan data boven de bundel? Terwijl ik 12 euro betaal voor 6GB met daarbij 100 belminuten? Ik snap dat buiten de bundel duurder is, maar deze tarieven zijn extreem hoog. Daarbij was ik ook verbaasd over het feit dat er geen waarschuwing gegeven wordt dat je over je bundel gaat, geen SMS, geen email, niks. Ik hoop op een spoedige oplossing van deze situatie want dit is natuurlijk niet hoe het hoort!

Deze provider heeft zich zo ingedekt dat het ongelimiteerd geld kan innen. Dataplafond kost 50 cent is pas na een maand. App loopt 48 uur achter qua inzicht over datalimiet. Dus pas 48 uur later seintje. Hoe gemakkelijk geld verdienen is dat?! Heb abonnement afgesloten voor dochter. Nooit meer Youfone! Slechte klantenservice. Na berichtje van dochter op deze site krijgt ze 'ineens' bericht van Youfone. We kunnen het niet bewijzen maar dataverbruik klopt niet, want internet steeds uitgezet. Internet staat vol met dit soort klachten over dit bedrijf. Louche!

Je krijgt geen smsje als je buiten je internet bundel gaat, daarom hou ik altijd via de app dit in de gaten. Ik was er 14 euro over heen gegaan volgens de app, vervolgens krijg ik een rekening van 61 euro. Van youfone krijg ik dan te horen dat dit 48 uur achterloopt, maar hoe kunnen klanten dan zien dat je over je bundel heen gaat? Dan moet je dataplafond instellen wat ook nog is geld kost! De kosten voor internetten buiten je bundel zijn absurd hoog. Youfone heeft zichzelf zo ingedekt dat je er niks tegen kan beginnen. Ik koop het abonnement af en ga naar een andere provider!

Als je 41.21 mb over je abonnement gaat betaal je gelijk 4,12euro en wat is nu 41.21mb dat is niks Ik heb nu een jaar youfone een abonnement van 10euro voor 10gb data Zodra mijn abonnement afloop ga ik gelijk we NOOIT meer Youfone!

Een absolute afrader voor iedereen die twijfelt om een mobiel abonnement af te sluiten bij youfone, dit om meerdere redenen. Er is geen standaard data plafond ingesteld waardoor ze heel makkelijk geld kunnen verdienen aan je. De eerste maand heeft mij meer dan €300,- gekost (voor een abbo van 21,- p.m.) aangezien ik rond de gb over mijn bundel was gekomen, werkelijk schandalig. Welkom bij youfone. Daarnaast is de klantenservice ver onder maats. Meerdere malen telefonisch contact proberen op te nemen met de klantenservice. Een tip vooraf; pak een kop koffie en een goed boek, zet je telefoon op luidspreker want het duurt een eeuwigheid voordat je door het standaard menu heen bent. Wat mij regelmatig is overkomen tijdens het bellen van de klantenservice is, eenmaal door het standaard menu heen gekomen, verbreken ze uit het niets de verbinding.!? 10 minuten aan de lijn gehangen, niemand gesproken en vervolgens verbreken ze de verbinding. Ongekend slechte service van youfone richting hun klanten. Een kleine 2 maand geleden ben ik overgestapt naar een andere provider. De 16e deze maand zou alles overgezet worden van youfone naar vodafone. Drie maal raden, dit is niet gebeurd. U vraagt zich vast af wat er dan wel is gebeurd. Youfone heeft op de 14e alles stopt gezet. Geen internet, bellen of sms. Dit betekend dat je onthand bent wanneer je voor je werk activatie codes ontvangt via de sms om in te kunnen loggen in systemen, zoals in de zorg. Ook medische hulpmiddelen kon ik door het ontbreken van een activatie code niet bestellen. uiteindelijk is via uitstekende service van een werknemer van vodafone gebeld om te vragen wat het probleem was. Het bleek dat youfone was vergeten om de gegevens over te dragen! afgelopen maand ben ik overgestapt naar vodafone, een verademing als je meer dan een jaar bij youfone hebt gezeten. Vodafone biedt een uitstekende service en een klantenservice waar veel bedrijven nog van kunnen leren. Mocht u twijfel om een abonnement af te sluiten dan kan ik u uit ervaring mededelen; youfone is waardeloos. Kijk een deur verder en ga naar vodafone.

Voor mijn kinderen had ik ieder een youfone abonnement afgesloten. 11 euro voor 3Gb. Eerste rekening blijkt echter al 97 euro te zijn voor 1 kind. Een vierde Gb aan data kost 100 euro! Idioot en duidelijk waar het verdienmodel ligt. Volgens de betreffende telefoon was de databundel niet op. Omdat het abonnement echter midden in de maand is begonnen wordt de data per mb afgerekend. Zodra ik kan zeg ik op. Dat data wat duurder is buiten de bundel is niet onlogisch maar 1000% is idioot (afzetterij heeft dat)

Zonder overleg aanvraag annuleren. Klungelige monteur die internet en tv niet geïnstalleerd krijgt omdat hij het verkeerde aderpaar testte. Zelf overal achteraan moeten gaan. Dag van mijn vakantie kwijt omdat er weer een monteur langs moest komen. Telkens medewerkers aan de lijn die niks snappen of elkaar tegen spreken. Ronduit onprofessioneel. Telefonisch schier onbereikbaar. Afstandsbedieningen die niet werken. Kortom heel veel spijt van zit helaas aan contract vast maar zodra dat af loopt meteen weg en overstappen naar een ander. Als compensatie wordt 5 euro geboden. terwijl het bellen naar youfone op de factuur al 14 euro bedroeg. Dat is lef hebben en minachting tonen voor de klant!

Ongelooflijk nu hebben ze aansluitingskosten laten betalen zonder dat ik aangesloten ben wordt steeds leuker bij youfone

Voor mijn dochter een abo genomen van 10 euro met 3 gb. Het zou genoeg moeten zijn omdat ze vooral bereikbaar moest zijn. 1ste factuur was al 65 euro nu 2de factuur 95euro!terwijl datalimiet is ingesteld!geen bericht gehad! en heb gezegt de telefoon thuis te laten op wifi om te kijken of de kosten lager zouden vallen.Maar nee hoor nu nog meer! Zoveel abo ś gehad maar dit heb ik nog nooit meegemaakt! Oplichters zijn het!

Zag tot mijn schrik dat ik weer meer dan 50 euro buiten me internet bundel zat (andere keer lag ik in het ziekenhuis en had ik meer dan 100 eu buiten me bundel) dus toch maar die 50 cent betalen voor een data plafond ( wat ik overigens super triest vind) nu kijk ik op met telefoon heeft hij gewoon weer 50 euro buiten me bundel verbruikt waar betaal ik dan die 50 cent voor youfone jullie zijn oplichters dat jullie dit kunnen maken schaam je diep youfone dacht wat geld te besparen door een sim only te nemen ik ben er zo klaar mee dus daarom mensen sluit nooit een abonnement bij youfone oplichters af dit bedrijf maakt winst via zijn kleine lettertjes en listen pas op voor deze provider mensen doe het niet!

Zo spijt dat wij youfone hebben genomen, slechte verbinding tv zenders storen haperen en de klantenservice zo slecht dat zulke bedrijven mogen bestaan geld innen voor zo slechte levering en ze doen er geen fuck aan en je moet wel doorbetalen neem nooit geen Youfone!

Slechte verbinding. Continu stilstaand beeld .start moeilijk op . Heel slecht tele bereikbaar. Schandalig. Geld afschrijven dat niet hoorde. Gestonneerd. .bam 2 dagen later dreigmail van betaal binnen 24 u of we sluiten de diensten af . Klantonvriendelijk. Stomme provider. Ik stap zo gauw ik kan weer over naar ziggo. .tenminste altijd netjes met alles.

Binnen 2 dagen is databundel van 5 gigabyte op van mijn dochter Redt zich altijd ruim hiermee Youtube en nextflix staan uit voor data alleen op wifi Helpdesk superslecht bereikbaar Telkens zelfde melding dat ze helaas wat langere wachttijd hebben Het antwoord is als verwacht dat ze er niets aan kunnen doen Zeer slecht te spreken over youphone

Zoals velen klachten. Ze melden niet als je mbs op zijn vervolgens ontvang je een rekening waar je u tegen zegt. Tip kijk naar unlimited internet provider en trap niet in youfone! vaak geen internet meer actief als mbs bijna op zijn. Hierdoor niet mogelijk om een nieuw bundel aan te schaffen, ook wanneer je deze aanschaft enorm veel vertraging waardoor je denkt dat het niet gelukts, vervolgens doe je het opnieuw dag erna extra kosten voor kopen van dubbele bundel. Nooit meer youfone!

Youfone heeft goedkope abonnementen maar ze bedonderen klanten door niet automatisch te melden dat je je limiet overschrijdt. De kosten voor extra Mbs zijn schandalig hoog. En de klantenservice biedt geen enkele oplossing. Iedere keer als je klaagt doen ze alsof ze je niet begrijpen en geven geen antwoord op je vragen. In plaats van klanten te helpen, beschuldigen ze de klanten dat die iets verkeerds doen. Pas op met Youfone. Ze bedriegen hun klanten en de klantenservice is waardeloos

Youfone gebruikt een betrouwbaar KPN netwerk. Klantenservice is matig, maar daar is de prijs ook naar. Grootste minpunt is het beleid, waarbij ze proberen klanten op extra kosten (0,10/MB buiten bundel) te jagen. Belplafond kost je 0,50 per maand, dit moet je zien als een soort verzekering. Want ze wachten er sneaky op tot je buiten je bundel gaat en ze honderden euro's kunnen factureren.

Sinds vorige maand met mijn internetaansluiting overgestapt van KPN naar Youfone. KPN is duur en ik snap nu wel waarom (daar nemen ze tenminste de telefoon op) want wat een goedkoop kutbedrijf is Youfone. De klantenservice is werkelijk NIET bereikbaar. Ik heb in totaal denk ik al zo'n 3 uur in de wacht gestaan en nog nooit 1 medewerker gesproken. Als je contact zoekt via Facebook kunnen ze je nergens mee helpen, via de mail krijg je totaal geen antwoord op je vragen. Een terugbel afspraak inplannen is niet mogelijk. Ze schrijven meer af dan afgesproken; ik heb een internetpakket van 21 euro per maand maar er wordt 25,67 afgeschreven. Als je dit terug boekt krijg je wel ineens heel snel een reactie dat ze binnen 7 dagen je TV gaan afsluiten als je niet betaald - ik heb geen TV aansluiting dus ze gaan hun gang maar. Verder alleen op de begane grond wifi, boven valt de hele wifi verbinding weg. Kortom; echt een KUT bedrijf waar je ver vandaan moet blijven. Ik ga kijken wat ik kan doen om snel weer over te stappen.

Ze zijn niet te bereiken! En als het dan wel een keer lukt regelen ze niets goed! Dat het mag bestaan! Hele boze teleurgestelde klant

12\9 over gestapt van kpn naar youfone echter tot op heden geen internet. Via de email die binnen 3 dagen reageert zeggen ze bel de helpdesk maar die is totaal niet bereikbaar. Signaal terug geven aan kpn is ook geen optie omdat mijn bedenktijd voorbij zou zijn. Echter is er nog niks gelevert dus de bedenktijd moet nog ingaan. Youfone niet aan beginnen dus.

Youfone TV erg slecht, goede oplossingen zijn er niet en vervolgens laat klantenservice niet meer van zich horen of reageert niet meer. Af te raden dus!

Contract loopt tot 10-09 maar youfone sluit mijn telnummer reeds 06-09 hierdoor 4 dagen geen telefonische bereikbaarheid. Onder providers afgesproken dat bereikbaarheid oude provider tot datum nw moet blijven, zij overtreden hierbij dus de afspraken. Het betreft hier dus een nummerbehoud aansluiting, al met al zeer slechte zaak. Schijnt dat Youfone dit vaker doet met vertrekkende klanten. Zal " Kassa " hierover informeren en instanties welke dit kunnen oppakken.

Al sinds februari 2019 slechte tv continue haperingen, slecht afgestelde programmering. Echt de grootste miskoop ooit. Niet aan beginnen tenzij je rommel wilt.

Op 21 juni zag ik dat we eur 1,93 over onze limiet heen waren. Daarna geen internet meer gebruikt. Meerdere keren (zeker 4 keer) tot 30-6 gekeken bedrag bleef 1,93 maar op de rekening bleek dit ineens 12,63 te zijn. Hierover gereclameerd doch de klacht wordt niet gelezen, niet begrepen enkel een stugge reactie. Hierdoor inmiddels overstap aangevraagd naar andere provider voor al onze nummers.

Ik probeer nu al een tijdje om over te stappen naar Youfone voor internet. Vanaf 18 augustus zou ik internet hebben. Echter kreeg ik maar geen bericht dat het installatiepakket was verzonden, dus toen uiteindelijk rond de 18e eens gekeken op MyYoufone. Daar bleek de status te zijn "Neem contact op met de klantenservice". Dus ik ben gaan bellen, ik heb een half uur in de wacht gestaan voor ik eindelijk iemand aan de lijn had. Deze persoon kon me niet helpen, want er liep een aansluiting bij mijn eerdere provider en er kon dus geen 2e worden aangevraagd. Was het echt zo veel moeite geweest om hierover een mail te sturen toen ze vastliepen? Maar goed, dat geregeld bij mijn andere provider op de 20e. Op de 23e krijg ik een mail om een afspraak te maken voor een monteur, deze kan pas 12 september komen! En vanuit Youfone is aangeven bij het installatiebedrijf dat ze pas vanaf 4 september mogen komen! Waar komt dat nou weer vandaag? Vervolgens kon ik er bij toeval achter dat op het moment dat ik MyYoufone check, ik het tijdvak zit dat het modem zou moeten worden bezorgd. Wederom, waar in de mail? Er staat zelf op de site dat je een mail krijgt wanneer het installatiepakket onderweg is. Kortom, de service en de communicatie zijn bagger en ik zit hierdoor al weken zonder internet.

Al 4 jaar samen met m'n vrouw bij Youfone, nooit geen problemen met Youfone gehad. 1keer nieuw simkaart aangevraagd, wederom geen problemen.

Abbonnement loopt reeds een maand maar simkaart nog steeds zoek. Ze bieden geen compensatie of alternatief aan. Stelletje Criminelen.

Zoals eerder vermeld buitensporig hoge buitenbundel kosten voor data 1 gb = 100 euro. Daarbij slechte communicatie over Facturatie (je moet inloggen voor factuur, terwijl je wel de melding over de factuur op je e-mail krijgt). Onoverzichtelijk platform na inloggen en late reactie klantenservice. Klantonvriendelijk bedrijf, waarbij goedkoop heel snel duurkoop kan worden.

Meer Youfone reviews