Internet werkt prima, maar tv werkt erg slecht. Continu haperingen, vastlopers, niet synchroon lopen van geluid en beeld, helemaal geen geluid en geen beeld, steeds dezelfde fout "common http error (schijnt al heel lang bekend te zijn bij Youfone dat de error er is), etc. En het mooiste komt nog.ze zijn alleen bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00u tot 17.30u. En als je ze mailt omdat je vaak nachtdiensten hebt of overdag werkt, dan krijg je het antwoord dat je maar moet bellen. Lieve mensen, dat gaat niet! Ik werk overdag of ik slaap overdag! Ik ben klaar met Youfone, heb het net een paar maanden. Hun leveren niet het product wat je als consument mag verwachten. En ze leveren al helemaal geen service.
Vandaag heel prettig geholpen door de klantenservice. Sinds een paar maanden een Sim- Only abonnement bij Youfone. Vandaag met de auto vertrokken naar Frankrijk. Eenmaal over de grens geen data meer. Meteen gebeld, instelellingen stonden verkeerd. Nu weer bereik! Bedankt Youfone!
Echt te triest. Opnemen is een drama. ( loopt het uit dan neemt hij niet verder op ) Heeeeeeel veel storingen. Hierover al meerdere keren gemaild. Maar er wordt niets gedaan. Ik zou hier nooit meer een abonnement nemen!
Goedkoop vergeleken met mijn vorige aanbieder. Bereik is prima! Helemaal top!
De rekening vallen vaak hoger uit dan verwacht, niet de moeite om er een abbonement af te sluiten
Begin dit jaar ben ik overgestapt van Ziggo naar Youfone met zowel tv als internet. Dit bevalt mij tot nu uitstekend. De internetverbinding is met 100mbps snel genoeg voor mij en het tv platform ziet er netjes uit.
Nooit problemen gehad en lekker goedkoop. Heb ook tv genomen, ook goedkoper dan bij de andere en heb alle zenders.
Mijn ervaring is louter positief, erg behulpzame en adequaat opgeleide mensen. Dikke 10
TV hapert, afstandbediening reageert niet of traag, opnemen werkt vaak niet, of er mist e.e.a. Wifi geen idee, die gebruik ik niet.
Wat een slechte service heeft dit bedrijf sedert 20 juni klant via Sloop de crisis en het is echt crisis ik kan na 3 decoders, 20 e-mails naar klantenservice en talloos telefonisch contact nog steeds niet normaal tv kijken en ik heb de hoop opgegeven ik zit de rit uit omdat een rechtsgang meer geld kosten als het jaarabonnement maar waarschuw een ieder ga niet in zee met Youfone
Nu half jaar alles in 1. Ben redelijk enthousiast (vooral de prijs). Wel een paar tekort koningen. Interface tv is niet gebruiksvriendelijk. Bij 80% van de opnames ontbreken de laatste 5 minuten. Voor zover ik dat kan nagaan is dat ook niet in te stellen. Verder is internet niet stabiel. Elke maand moet de experiabox wel gereset worden. Maar ach, de prijs maakt veel goed.
14 dagen bedenktijd, je krijgt het pakket pas na een maand! pure oplichting! Internet werkt amper via dsl niks is waar van de mogelijke snelheden die ze je voorhouden. En dan tv kijken. Vergeet het maar. Belachelijke resolutie, haperend beeld en gewoon droevig. Technische ondersteuning komt niet verder dan: heb je de reset button al geprobeerd? Na onderzoek blijkt op ons adres het eigenlijk niet eens mogelijk te zijn om een snelheid te halen om tv te kijken. Maar youfone smeert je evengoed zonder blikken of blozen een contract aan dat je alleen maar voor veel geld afkopen! Oplichting! Waardeloos! zonde van de tijd en het geld! Meteen rechtsbijstand inschakelen!
Voor mijn zoon een sim only abonnement afgesloten met belplafond. Terug uit Duitsland volgt er een rekening van 80 EUR. Het schijnt zo te zijn dat het belplafond niet geldt in het buitenland, ook heeft hij geen waarschuwings sms ontvangen wat normaal wel zo is. De medewerker van Youfone gaf telefonisch aan dat het idd om een fout ging en de facturering niet klopte. Ze zag in het systeem dat er idd een belplafond was en er geen sms was verstuurd. Daarna via de mail bericht dat er geen sprake is van een fout maar het belplafond dus niet van toepassing is. Helaas is dat niet duidelijk op het moment dat je het belplafond instelt. Dan miet je eerst de voorwaarden 'buitenland' lezen. Ik vind dit echt heel klantonvriendelijkheid. Waarom zou het belplafond buiten NDL niet gelden. Mijn indruk is dat veel klanten op deze manier torenhoge facturen Ontvangen en de pot van Youfone stroomt vol!
Youfonetv… doe het niet. Je betaalt weinig voor een slecht product… en de 14 dagen bedenktijd is een wassen neus en misleidend: die gaat in op het moment dat je het contract afsluit, niet vanaf dat je het in gebruik neemt (Wat minimaal een maand later is, oftewel. waarom adverteer je daar dan mee) en dan pas kom je erachter hoe vreselijk slecht de kwaliteit is… haperingen (heel veel haperingen + beeld dat soms minuten lang uitvalt), slechtste interface ooit, zeer slecht/blikkerig geluid met een hoge piep en verschillen in volume, afstandsbediening met 3 knoppen zo’n beetje, oftewel super onhandig…. Vreselijk veel spijt van, een waardering van 1 ster is te veel voor dit product. Contract opzeggen kon door mijn 12 maanden volledig te betalen… wat een desillusie. Nooit meer. Doe het niet. tip.
Ik heb sinds 3 weken Youfone. In deze drie weken heb ik alleen nog maar frustraties gehad. Youfone heeft bijna dagelijks storingen, pauzeren optie werkt voor geen meter, opnemen werkt voor geen meter, indien je de klantenservice belt krijg je standaard te horen dat het erg druk is en dat je beter later kunt terug bellen, klantenservice is maar tot 18.00 uur bereikbaar, klantenservice reageert slecht op e-mails, al met al is het een en al drama.
Ik heb YouFone -all-in. Niet ontevreden over internet en vaste telefoon. Maar TV is zwaar kl.! De keren dat je onder een uitzending wordt gestoord door stilstaand beeld of complete uitval a.g.v. "Common HTTP-error" zijn niet te tellen. Ik ben toentertijd overgegaan vanwege lage kosten en de aanprijzing vanwege KPN-netwerk. Dat zegt dus helemaal niets als de software niet deugd. Ook waardeloze afstandsbediening. Je zapt je een slag in de rondte, want geen nummertoetsen. Kan nog wel even doorgaan, maar dan ben ik nog wel even bezig. Het is al een heel verhaal geworden, maar ik wil er nog wel drie letters aan toevoegen: KMP!
Waardeloze dienst YoufoneTV, begin er niet aan en blijf lekker bij de grote jongens! Alle apps van youfone zijn daarnaast ook waardeloos. Dit soort bedrijven hadden na een faillissement nooit meer herstart mogen worden.
Kinderen hebben per juli nieuwe bundel a 12 euro. Eerlijkheidshalve vanwege het goedkope. Nergens geen melding, ook niet aangegeven dat ze tegen einde bundel zaten (blijkbaar?). Alle providers doen dit standaard maar Youfone niet. 143 euro buiten de bundel? Kinderen geven aan dat ze absoluut niet buiten bundel zijn gegaan. Ze kunnen dit monitoren. Aan de telefoon, komen ze nu met een coulance van 15 euro. Coulance? Dit is gewoon pure diefstal van een meisje van 17. Punt is dat ze het ook niet kunnen bewijzen dat het gebruikt is. Ja, ze hebben een specificatie, maar is dat bewijs? Op de vraag of zij nu de enige zijn geven ze aan dat dit niet het geval is. Dan stel je je beleid toch bij? Ik beschouw dit als pure diefstal en misleiding en laat het hier zeker niet bij zitten
Geen mogelijkheid op te zeggen en geen mogelijkheid contact te krijgen met het bedrijf. Brieven geven 3 keer verkeerde data
Geen of zeer slecht internet maar wel ineens een melding dat 80% verbruikt is
Ik gebruik normaal weinig data. 30 juli met bijna de volle 2GB aan data op vakantie gegaan. Ik lekker internetten (facebook) op de camping omdat ik toch bijna een nieuwe bundel zou krijgen. Bundel was 31 juli al op. Gestopt met internetten. 1 augustus een nieuwe bundel. Even de grens over naar Duitsland (1 uurtje rijden) navigatie aan en als sneeuw voor de zon verdwijnt je databundel. Daar is de rekening maand juli €15,- extra en de maand augustus staat op €5,35. Ik de helpdesk gebeld met de vraag hoe het kan dat binnen 2 dagen de data van juli en augustus zo snel op kan zijn en waarom het niet gewoon stopt zodat ik geen extra kosten hoef te betalen. Antwoord: de klant moet zelf zijn internetgedrag in de gaten houden (logisch) en dat ik een dataplafond kan instellen voor €6,- per jaar (0,50 cent per maand). En daar zit mijn irritatie, om ervoor te zorgen dat je niet boven je databundel komt moet je 0,50 cent per maand betalen omdat voor elkaar te krijgen terwijl dit gewoon standaard in het pakket moet zitten. Ik denk dat veel mensen extra kosten krijgen vooral in vakantietijd als ze dit niet in de gaten houden. Verder was degene die mij te woord stond niet erg begripvol. Ik maak mijn contract af en ga zeker naar een andere provider.
Het problemen worden niet opgelost. • Regelmatig wordt het beeld groen/paars; • De beeldkwaliteit bij het terugkijken zijn veel lager dan HD beloofde (Pixels beelden); • Ik heb last van een stilstaand/haperend beeld waarbij het geluid vaak wel doorloopt maar dit is de afgelopen weken alleen maar erger geworden; • Bij schakelen van elke zender wordt de code gevraagd; • Door de update van uw medewerker wordt het probleem niet opgelost, maar alle functionaliteit van HDMI en TV afstandsbediening zijn weggenomen. Met andere woorden heb ik nu meer problemen; • Ik kan geen andere HDMI aangesloten apparaten benaderen. Eerste moet ik TV ontvanger aanzetten daarna andere apparaten gebruik maken. Indien ik de HDMI kabel van TV ontvanger loskoppel, werken andere apparaten perfect zoals vroeger. Zeer matige afstandsbediening. Je kunt geen nummers intypen om een bepaalde zender te kiezen. Geluid gaat in grote sprongen. Te hard of te zacht.
Via vriendendienst bij YouFone terrecht gekomen. De vriendendienst korting ging onze neus voorbij, want was ons niet helemaal duidelijk. YouFone wilde besparen op 2x 10 euro maar het heeft ze inmiddels veel meer gekost. Uren en uren aan de lijn gehangen en uitgebreid gecorrespondeerd. Lang verhaal kort, inmiddels nog steeds geen simkaarten ontvangen. Zogenaamd omdat de aansluitkosten niet via een ideal link zouden zijn betaald, wat wel het geval is. Vriendelijke medewerker zou het bij de manager neerleggen, maar daarna niets meer gehoord. Wat een gedoe!
Reeds 4 weken gewacht op nieuwe aansluiting internet en tv ivm verhuizing , wel je abonnement betalen maar geen internet en tv , klanten service moeilijk tot niet bereikbaar , maken de ene na de andere "call" aan , beloven van alles maar doen helemaal niets , proberen kpn in diskrediet te brengen , medewerkers klantenservice en technische ondersteuning weten van toeten nog blazen , dus : geen abonnement nemen , bespaart je bergen ergernis>>>>>>>>>>
Youfone gebeld om internet en tv te bestellen. Alles netjes geregeld via een medewerker van de klantenservice. (Nog verteld dat ik glasvezel heb ook!) Nu, ruim een maand later, heb ik het installatie pakket gekregen en is alles geïnstalleerd door een installatiemonteur van Youfone. Helaas. Ik kan niet op het internet en geen tv kijken omdat Youfone niet levert via glasvezel. Dit was mij niet verteld toen ik aan de telefoon hing met de klantenservice om mijn bestelling te plaatsen, en ik had voor vandaag ook nog nooit van een isra punt gehoord. Ik, als compleet niet technisch onderlegd persoon, had geen idee hoe of wat en hing gisteren voor de zoveelste keer aan de telefoon met Youfone. Er was een storing werd mij verteld en iemand van KPN zou het op komen lossen. Vandaag is de KPN monteur geweest en vertelde mij dat het niet mogelijk is om Youfone aan te sluiten en dat ik ze maar moest bellen om te kijken naar wat nu verder. Dit heb ik zojuist gedaan en ik kreeg doodleuk te horen dat ik niet onder het contract uit kan en €350,- moet betalen om het contract af te kopen. Ik moet nu dus óf een jaar lang een abonnement aanhouden dat niet geleverd kan worden, óf ik kan het in één keer afkopen. De grootste fout die ik ooit gemaakt heb! Internet, tv en 4 mobiele abonnementen op ons adres lopen allemaal bij Youfone. Ondanks dat ik binnen de gestelde termijn, en elke dag erna heb gebeld voor een oplossing of annulering, mag ik voor elke aparte dienst een aparte afkoopsom gaan betalen. Youfone laat de klant dus kosten betalen voor diensten die niet geleverd worden en ook niet geleverd gaan worden. Grootste oplichters ter wereld!
Alle eventuele extra kosten door buiten de bundel te bellen/internetten/sms staan zeer duidelijk omschreven bij youfone. Ik ben dus nog nooit de fout in gegaan. Verder zeer goed bereik overal snel internet. Voor weinig geld 12€ voor 300min/4000mb Ik blijf zeker bij youfone en ik kan het iedereen aanbevelen. Mvg Menno
Ik wacht al 4 weken op een receiver. Youfone klantenservice amper te bereiken. Reageren zeer kort af op mijn email. Waardeloos doe het niet!
Totaal niet tevreden, over bedienings gemak, programma gemist stopt al voor einde film,geen teletekst, geen bediening tv op afstandbediening, tv zenders moeten via menu opgezocht worden, hierbij moet je het hele menu door lopen, maar 5 radio zenders. Dus niet doen! Neem geen tv en internet van Youfone. Ps Hun slogan is een maal genomen is genomen, dus je zit er een jaar aan vast. P W
Youfone. Doe het niet! Dus nogmaals twijfel je nog over youfone? doe het niet! Vorige maand zowel tv + internet als een mobiele sim only abbo. Grootste fout die ik ooit heb gemaakt. Op een of andere vage manier is een sim only die je aanvraagt op 6/6 pas actief per 15/7? bijzonder maar oke. Daarnaast zit ik nu al 3 dagen zonder tv en internet omdat youfone "vergeten" is het pakket met zender en router op te sturen. Als ik bel krijg ik antwoord dat ze een pakket hebben aanvraagt maar dat ze verder niet kunnen zien of het al onderweg is. Als ik aangeef dat ik al meerdere dagen zonder zit, door een fout van youfone, en daarom extra kosten heb moeten maken krijg ik niet eens een excuus. Ik had eerlijk gezegd wel verwacht dat je voor de gemaakte kosten gecompenseerd wordt. Daar zijn ze echter bij youfone absoluut niet van. Ze blijven gewoon constant het zelfde verhaal afsteken dat het pakket is aangevraagd en dat ze ons op de hoogte zullen houden. Geen enkel zuchtje begrip te bekennen bij youfone. Dus twijfel je nog over youfone? doe het niet! Edit: wederom contact opgenomen. Nog steeds geen internet en of tv pakket ontvangen. Ik krijg te horen dat ze per 1 augustus kunnen leveren! dat dit betekend dat ik dan 3 weken zonder tv en internet zit / gezeten heb schijnt geen indruk te maken. Onder het contract kan ik niet meer uit, ondanks dat zij hun kant van het contract niet nakomen. Ik mag €350 neertellen om van ze af te komen. Het wordt maar gekker en gekker. Dus nogmaals twijfel je nog over youfone? doe het niet!
Let op als je naar Turkije (buiten Europa gaat) Haal je sim eruit of zet deze uit! Beter GEEN Youfone als je met vakantie gaat buiten Europa omdat: 1. Het data- en belplafond werkt niet buiten Europa. 2. Helaas heeft Youfone geen bundels voor gebruik buiten Europa. Sluwe bedrijfsvoering! 3. Je datalimiet staat wettelijk op maximaal €60,50. Je hebt dan 8 Mb verbruikt. Wel bij datalimiet 'aan' 4. Ook al staat je dataverbruik op datalimiet ‘AAN’ wordt je via een sms op een verkeerde been gezet. Nog geen uur buiten Europa de melding dat je 80% van je datalimiet hebt bereikt. En bij 100% wordt deze verbroken. Prima Direct er achteraan nog een sms met de melding je hebt de 100% bereikt? Wil je doorgaan sms dan 'JA' naar 1330. Het tarief is 7,50 per Mb. #Dit betekent dat indien je Ja sms't je over je limiet 48 uur gebruik mag maken van data voor een klein bedrag van 7,50 per Mb. In het sms'je staat ook wil je het datalimiet volledig uitschakelen? Sms dan 'datalimiet uit' naar 1330. Hier raak je van in de war. Datalimiet uit betekent uit voor altijd. Je kan lekker blijven internetten voor een exorbitant bedrag van 7,50 per Mb. Paniek je bent al in een uur €60,50 kwijt. In het sms stond 75.00 per Mb, was volgens Youfone een foutje. Eigenlijk als je dit laatste sms'je niet krijgt doe je niets en ben je maximaal je limiet kwijt van €60,50. Voor ja voor wat? Gewoon internetten en email. De slimme truck van Youfone is dat in het sms'je geen datalimiet AAN staat. Sms 'AAN' naar 1330. Want deze stond namelijk aan. Je voelt hem al aankomen heel dom. De volgende dag wel mijn sim gedeactiveerd. 4g, roaming en data uit op je telefoon werkt is ook niet 100% save. De Mbtjes vliegen om je oren al doe je bijna niets?. De sms'jes naar Youfone betaal je ook dik voor. Mensen vertel het door. Youfone je hebt iemands vakantie weer verpest. Want betalen moet je? 2 maanden lid gelukkig maandelijks opzegbaar. Ik zal kijken of hier juridisch wat aan te doen is, misschien weet iemand dit. Zoveel gedupeerde alleen al op ervaring.nl!