Ziggo reviews

2.1
Positief7%
Neutraal1%
Negatief92%
Laatste 12 maanden202120202019
Geen lid

Recente Ziggo ervaringen

Ton
13-08-2022

Sinds de grote update van ziggo go 2 maanden geleden is het onmogelijk om ongestoord naar een tv uitzending te kijken.

Louis
11-08-2022

Waardeloos bedrijf.van een simpele annulering wat ik gelukkig snel in zag maken ze een hel van. Overstapservice doorgevoerd en heel laat weer teruggedraaid 38 dagenlang maar liefs wat achteraf allemaal ruk is verlopen.nu dubbele kosten door het gepruts van Ziggo. Blijf er ver vandaan.horrorclub is het.

Astrid
06-08-2022

Criminelen, ik belde voor een wachtwoord dat ik niet kon vinden, na heel verhaal zat ik plotseling vast aan een jaar verlenging en €4 meer per maand abonnements kosten. Schoften!

John
06-08-2022

Al inmiddels langer dan 3 jaar moet ik voor wifi boosters abonnement betalen welke ik nooit besteld heb. Diverse malen belooft om het stop te zetten maar ik betaal nog steeds . Onlangs een aangetekende brief gestuurd maar beroepen zich dat hun administratie klopt maar willen hiervan geen bewijs leveren, en dat kunnen ze ook niet, omdat het niet bestaat. Ziggo maakt haar eigen verhaal maar levert geen bewijs en verbreekt onbeschoft de verbinding als ze klem gezet worden. Maar ik vecht door!

Dianne
02-08-2022

Alle lof voor Danielle chat & vakkundige monteur Amir

Danielle heeft per chat dezelfde dag nog op 02-08-2022 in de lunchpauze een afspraak met vakkundige monteur Amir ingepland, na ontvangst installatiepakket. Via de app kan dat ook, alleen ik kreeg een foutmelding. Danielle heeft gecontroleerd wanneer Vodafone mobiel abonnement inging (2 dagen later).😃🌹

Amir werkte met plezier en gaf me de tip om de teveel geleverde Next Mini te retourneren, dat scheelt € 5,00 per maand want ik heb maar 1 tv. Hij heeft erg netjes gewerkt en opgeruimd. Uitleg gekregen over de afstandsbediening. Wifi verbinding via mobiele telefoon modum wachtwoord gescand. Hoofdaansluiting meterkast is vervangen. 🤗👍🌹

Beter kan niet, topgozer! Erg blij met hem: fooitje gegeven om wat lekkers te kopen

AL
30-07-2022

Zeer slecht continu haperend internetverbinding en zeer onvriendelijke klantenservice. Wil je liever volgende tekst op je scherm, neem dan vooral ziggo abonnement!

“Geen verbinding, Ziggo Go doet het even niet omdat de app geen verbinding met ons kan maken. Controleer of je internet verbinding-wife of mobiel internet- ingeschakeld is en of je op internet kan. Kan je gewoon op het internet? Dan is er probleem bij ons. Kijk op ziggo.nl/meldingen of er storing gemeld is. Excuus voor het ongemak. “

Henk
29-07-2022

Slecht internet troep te veel storingen

Rob
26-07-2022

Na 20 jaar abonnee te zijn, eerst UPC en daarna ZIggo behandelen ze je als een stuk str#nt.

Het is echt een schandalig slecht bedrijf dat alleen aan je geld wilt ontvangen en meer niet. Je betaald €90,- per maand, maar zelfs dan willen ze nog meer, als ZIJ iets fout doen!

Zeg het op, stap over, ga er weg, je bent overal beter uit dan bij ziggo.

Jeny
16-07-2022

Oplichters!

Ik heb een abonnement afgesloten en kreeg toen de mededeling dat de overstap geregeld zou worden.

Nu achteraf blijkt dat de overstap niet geregeld is en dat ik daardoor twee providers heb en dus ook dubbele kosten.

De klantenservice van ziggo wil niets regelen en ik moet nu gedurende 2 maanden dubbele factuur betalen omdat een medewerker van ziggo een fout heeft gemaakt en de overstap niet heeft aangevraagd. Schandalig gewoon.

Michel
14-07-2022

Vreselijke klantenservice. Paar jaar geleden verhuisd, ben 6 weken aan het bellen met ze geweest om het nieuwe adres correct te krijgen. Elke keer weer werd het oude adres ingevoerd, om gek van te worden. Lag zogenaamd aan nieuw systeem.

Afgelopen maand waren er werkzaamheden voor 'betere service' en jawel, het abonnement werd 2,50 euro duurder. Sindsdien continu wegvallend internet, volgens Ziggo komt dat door het netwerk van de buurman. Complete onzin. Klagen heeft geen zin, men probeert je alleen weer wifi boosters o.i.d. aan te smeren zodat je nog meer gaat betalen.

En voor wat betreft de kosten abonnement: vorig jaar zond men F1 uit wat miljoenen kostte. Nu is dat niet meer zichtbaar maar moet ik zelfs meer gaan betalen. Oftewel minder aanbod, meer betalen.

Erik
13-07-2022

Wat een graftakken bedrijf klopt niks vande facturen eerst betalen dan zal ziggo ooit een keer verrekenen

We hadden de eerst 3 maanden voor 19,95 per maand maar naar 2 maanden werdt er 178 euro afgeschreven. De rest zou verrekend worden met andere facturen, ik ben gvd geen financiering maatschappij! en nog maar over het over de top asociale en brutale personeel te zwijgen wat een asociale varkens daar! geen goed woordje over voor dit k*t bedrijf. Hoop dat julle snel failliet gaan!

Bart
13-07-2022

Ziggo zendt Formule 1 niet meer live uit. Dat scheelt ze miljoenen aan rechten. Ik had verwacht dat daardoor mijn abonnement minder zou worden. Wel zo eerlijk toch? Maar nee, abonnement ging juist omhoog naar € 69,-.

Beloofde internetsnelheid wordt ook niet gehaald met afgeschermde CAT6-kabels. Volgens Ziggo ligt dat toch aan mijn apparatuur. Vannacht had kanaal 22 (BBC First) storing: haperend beeld en geluid. Gelukkig ligt er glasvezel bij mij in de straat; dus ik ga me maar eens oriënteren over een overstap.

Arne
10-07-2022

Ziggo werkt oke totdat je een iets van een abonnement wilt annuleren. Ik had een 'gratis' wifi booster. Ik moest hier plots zonder aankondiging voor gaan betalen. Nadat de eerste factuur al een paar weken was betaald kwam Ziggo met een infomail dat de gratis booster niet meer gratis was. Daarna heb ik 8x contact met Ziggo gehad dat ik dit abonnement stop wilde zetten. Maar men kreeg het niet voor elkaar. Zelfs als ik hen de bevestigingsmails liet lezen, waarbij aangegeven werd dat ik de booster had geannuleerd, dan wiste deze mensen mij alsnog te vertellen dat de fout bij mij lag. Tot slot kreeg ik een compensatie van 3x 10 euro. Maar wat ze je er dan niet bij vertellen is dat dit meteen een nieuw jaarabonnement is. Nadat ik dit zag heb ik dit meteen geannuleerd. Met hierbij natuurlijk wederom een bevestigingsmail. Maar je raad het al. 3 dagen nadat ik weg was bij Ziggo kreeg ik een narekening van 630 euro. Omdat ik mijn abonnement had stop gezet terwijl ik nog een jaarcontract had.

Dorus
07-07-2022

Ziggo weigert technische klachten op te lossen. Al 1,5 jaar de hele dag en nacht door storingen in internet, telefoon en email.

Ziggo ontkent wanneer er steeds informatie uit mijn gegevens verdwijnen of veranderen.

Ineens was ik op 1-1-3000 geboren. Tot 3x toe terug gezet.

Sinds vandaag ben ik op 1-1-1753 geboren.

Automatisch betalen is verdwenen, banknummer is verdwenen.

Nu eisen ze dat ik handmatig betaal. Ik heb de bank gebeld. Maar aan mijn kant zit geen fout. Die zit aan de kant van ziggo. De bank zegt dat ik ziggo heb gemachtigd en ziggo dat geld zelf moet gaan innen. Maar dat weigeren ze ook. Dus heb ik ze gezegd 15 euro administratie kosten van de rekening af te halen. Dat weigeren ze ook. En ondertussen schuiven ze mij de problemen in mijn mik.

Kwaaider kun je klanten niet krijgen.

Mijn geld staat klaar op de bank voor ze. Als bij hen de systemen uitvallen, moeten ze zelf de boel oplossen.

Iris
06-07-2022

Wifi is waardeloos. Ondanks meerdere Wifi versterkers in huis. Ziggo go ligt er ook vaak uit

TW
04-07-2022

CBS reality is door Ziggo ingeruild voor 5 nitwit zenders. Keer op keer blijkt ineens een zender niet meer beschikbaar, maar CBS reality wil ik niet missen. Op naar T Mobile!

Han
30-06-2022

Erg duur maar tot nu toe geen probleem van gemaakt, tot vandaag, hebben ze cbs-reality uit het pakket gehaald, één van de weinige leuke zenders.

Overweeg om over te stappen naar een andere provider.

Jasper
28-06-2022

Wat een zeer slechte service en onvriendelijk personeel zonder enige kennis en ervaring na mijn weten

Ik betaal voor alleen een tv aansluiting 40,10 per maand zonder internet dus

Nu net gebeld ik mag die volle 100% betalen voor iets dat al 2 maanden op z'n gat ligt (tv start + movies en series) ik krijg geen signaal binnen ook een nieuwe coax helpt niks tv is alleen goed voor de ps4 voor film verder doet niks het thuis al 6x voor gebeld gelijk die shit opgezegd vandaag ben het spuugzat zorg gvd dat het werkt ze laten je letterlijk barsten en in de kou staan ook een monteur komt niet opdagen of rekenend 40,00 voorrij kosten

Ziggo nooit meer oplichters

Joke
27-06-2022

Zeer onberrouwbaar

Heb uren op een monteur gewacht die niet kwam, schandalig!

Willy
27-06-2022

Zit al 4 dagen met mijn bedrijf dat ze me niet kunnen bereiken krijgen steeds bezettoon ook als alle kabels uit de modem zijn

mijn alarm werkt ook niet

geen recht op spoed monteur omdat ze zeggen je heb nog iets wat werkt van een modem daardoor geen recht moet min week wachten

doorschakelen naar mij mijn mobiel kunnen ze ook niet voor mekaar krijgen . na 3 dagen weer bellen nu ligt hun systeem eruit en kunnen ze niets zien lekker is dat

elke keer als je belt moet je 10 a 15 min wachten voordat er iemand oppakt hen nu al diverse keren contact gehad ze hebben van alles op afstand proberen te doen maar niks werkt en komen doen zie niet

paar mnd geleden hetzelfde meegemaakt

dus als ondernemer laten ze je bedrijf dagen onbereikbaar hoop dat ze zelf ook eens een stoorring krijgen dat ze er zelf een tijd uitliggen weten ze ook hoe dat voelt want nu lijkt er niemand zijn verantwoording te nemen

Meer Ziggo reviews