Ziggo reviews

2.1
Positief8%
Neutraal1%
Negatief91%
Laatste 12 maanden202020192018
Geen lid

Recente Ziggo ervaringen

Ronald
30-11-2021

Niets dan ellende. De ene storing na de andere.

Dan het analoge radiosignaal eruit gooien en geen goede alternatieven bieden terwijl ze wel de hoofdprijs vragen!

Ik ga eens bij KPN informeren.

Lony
27-11-2021

De slechtste internetprovider. Monteur monteert modem met 2 splitters. Dat blijkt na regelmatig klagen en zeuren dat ik zelf voor een oplossing moet zorgen.

Dit bedrijf moet zich rot schamen. Hun producten zijn geen euro waard.

Klantenservice helpt je van de wal in de sloot. Als ik een 0 kon geven, had ik dat gedaan.

Michel
24-11-2021

Super slecht, als maar doorgestuurd worden via app via telefoon en via website

Peter
22-11-2021

We hebben een mediabox van ziggo waar we meer gerotzooi met hebben dan plezier waar ziggo ons meerdere malen aan het lijntje houden en na veel bellen een andere media box kregen dus fijn een nieuwe dus we gooide de kapotte weg

Krijgen we na maanden een rekening van de kapotte mediabox fijn ziggo wij stappen over naar een andere

Erik
20-11-2021

Vandaag voor tweede keer op afspraak geen monteur gezien. Daarbij komt dat onze kabel storing veroorzaakt in een deel van onze wijk. Er is een nieuwe kabel gelegd. Echter deze moet bij ons binnen aangesloten worden. Wij hebben prima ontvangst. Ons belang bij deze actie is dus nihil. Wij zullen Cercit derhalve geen toegang meer verstrekken tot onze woning. Ziggo wast ondertussen hun handen in onschuld. Zij zijn opdrachtgever wat een eikels .

Gert
11-11-2021

Verschrikkelijk bedrijf!

Abonnement opgezegd, moest een jaar doorbetalen, wordt je weer klant, hoor je niets. Na een jaar weer opzegd, prompt komen ze met oud zeer op de proppen: vreselijk!

Carie
08-11-2021

Was niet zeker over mijn bestelling antennekabel als plaatsvervanger van radio-ontvangst via de kabel.Via chat

contact met Lisa voor mij de bestelling geregeld.

Jaap
05-11-2021

Op 5 November 2x maal met een medewerker gebeld de 1e was kort af en ik moest het allemaal maar begrijpen , de 2e te weten Ronald --verwijderd-- heeft mij prima geholpen alle tijd en geduld , als ik een 11 kon geven dan had ik dat gedaan maar een 10 is ook goed, het ging namelijk hoe de WiFi boosters aan de gang te krijgen ook op de vaste PC, echter zonder WIFI , maar door de heldere kijk op het probleem en het omzetten van diversen kabeltjes is alles gelukt . Topper , Topper Bedankt . Mijn klant nr. is --verwijderd-- Gaarne e.e.a doorgeven aan desbetreffende medewerker .

Rob
27-10-2021

Ik heb Ziggo zakelijk internet, maar wat een beroerde service. Je zou denken dat als je al jaren klant bent en belt dat er een stabiliteit probleem is in een bepaalde plek in huis je wordt geholpen. Monteur ter plaatse, wilde met tegenzin meting uitvoeren. Met onze computer en twee telefoons viel de verbinding steeds weg. Kon hij zelf zien. De monteur beweert wel een goede verbinding van 20 Mbps te hebben. Precies genoeg om geen actie te hoeven ondernemen. Wraakactie van de monteur na aandringen op meting? Na indienen van klacht hierover was de verbinding opeens niet 20 maar 40 Mbps. Een wonder.

Wat denken deze figuren wel niet over een klant? Dat het volslagen idioten zijn die in de maling kunnen worden genomen? Wegwezen daar.

Jan
27-10-2021

Een jaar Ziggo gehad en een jaar gewoon opgelicht. Dankzij mezelf en Ziggo.

Ria
25-10-2021

Jaren lang klant geweest en bij opzegging hebben ze gewoon nog maanden geïncasseerd terwijl je allang geen klant meer bent. De maand van incassatie staat letterlijk op de factuur maar de klanten service zegt gewoon dat dit niet zo is!

Liegen en stelen, dezelfde ervaring met Vodafone. appel valt niet ver van de boom.

Hopelijk worden ze gelukkig met hun 64 euro, ik ben blij dat ik er vanaf ben en naar kpn ben gegaan. Veel eerder moeten doen!

Peter
22-10-2021

Al sinds het begin bij ziggo.

Buiten enkele kleine storingen die landelijk waren, nooit geen problemen gehad met ziggo.

Top bedrijf met nog steeds het beste internet en tv.

Dat zoveel mensen klachten hebben, ligt vaak ook aan hun zelf of aan hun pc met windows.

Dennis
20-10-2021

Wat een slecht bedrijf is dit.

Ze weten je tot het laatste moment toch nog een oor aan te naaien.

Ik was in de winkel een medewerker gevraagd tot welke datum het contract af liep.

7 oktober.

Moet ik verder nog iets doen opzeggen nee niet nodig contact is klaar.

Vervolgens word er alweer een nieuwe factuur aangemaakt en ja hoor je moet wel binnen je contract opzeggen en je hebt nog een maand opzegtermijn.

Dus zo troggelen ze je toch nog even twee maanden af.

Oplichters met slechte service weten overal onderuit te komen.

Frans
19-10-2021

Op Ma. 18-10-2021 was er een storing die bijna de hele dag duurde. Toen de storing eindelijk voorbij was was mijn downloadsnelheid een stuk lager, Modem opnieuw opgestart, maar dat hielp niks. Nu, Di 19-1-2021, opnieuw mijn modem een paar keer opgestart, maar toen was mijn downloadsnelheid nog lager. Via de MijnZiggo App contact gehad maar uiteindelijk kwamen ze met de mededeling dat het toch bij mij zou moeten liggen. Zij hebben een storing gehad, en dan zouden de problemen bij mij moeten liggen terwijl bij mij alles hetzelfde is gebleven! Ze komen met nieuwe kabeltjes en een monteur aanzetten maar ik vind dat ze het eerst maar bij hunzelf nog alles maar een keer goed na moeten kijken.

CP
17-10-2021

Echte een nachtmerrie.

Thea
14-10-2021

Heb net een heel leuk gesprek gehad met een medewerker van ziggo ,ik had een aantal vragen en werd suprgoed geholpen

Ik weet jammer genoeg haar naam niet meer , maar een 10 met een griffel voor haar

Daphne
08-10-2021

Eersteklas k**-bedrijf. Buitengewoon slechte service en afschuwelijke dienstverlening.

Guus
07-10-2021

Al in juli mijn voorgenomen verhuizing aangekondigd. Al twee weken dagelijks aan de bel en chat om afspraak met installatiemonteur op nieuwe adres te krijgen. Telkens lang in de wacht, telkens doorverbonden met opnieuw in de wacht. Telkens je verhaal van begin opnieuw moeten vertellen. Telkens moeten ze het uitzoeken, want ‘het systeem’ heeft een probleem. Als ze morgen weer niet terugbellen ga ik naar andere provider. Echt om geestelijk gestoord van te worden.

N.A. Kunz
06-10-2021

Had via de web site formulier gestuurd voor overstap naar andere provider voor internet.

Voordat je definitief afgesloten wordt dit uiteraard eerst gecontroleerd, dus direct persoonlijk, niet vriendelijke en stuitend contact gehad. Medewerker wist niet wat ik wilde opzeggen en wilde niet luisteren naar de redenen van de klant voor opzegging en over de klachten van de onbereikbare klantenservice. Medewerker, onvriendelijk gesprek, gooide na 20 minuten de telefoon erop. Voordat we het formulier invul hadden een paar keer gebeld met klantenservice (0900 nummer) maar na 20 tot 30 minuten beëindigd. Wachten en geen contact na de wirwar van keuzes.

Dag er na nog geen bevestiging van het gesprek ontvangen, nog per mail of sms.

Jessy
02-10-2021

Ziggo levert niet (altijd) wat ze in rekening brengen. Dat is stelen! Sluit elders je contact af want vroeg of laat zul je erachter komen dat je bestolen bent.

Meer Ziggo reviews