Service wordt slechter en slechter. Na jaren van neergang kan het nu niet meer slechter. Elke telefoontje krijg je andere oorzaak en andere oplossing voor een redelijk duidelijk en in mijn ogen eenvoudig probleem. Kennis, kunde, wil en mogelijkheden om problemen op te lossen zijn ondertussen gedaald tot onder nul. Als je heel veel geluk hebt krijg je ook nog brutale bek van medewerkers. Bij gelegenheid ga ik abo opzeggen om nooit meer terug te gaan.
Al 8 dagen een blokkade van onze emailadres. Acht dagen achtereen hebben we hiervan melding gedaan. Acht verschillende medewerkers gesproken. Ondanks dat we alle aanbevolen stappen hebben doorlopen, nog steeds geen oplossing.Drie maal de belofte gekregen dat we teruggebeld zouden worden. Niet gebeurd. Nu op 8e dag aan Zigho gevraagd om ons een klachtenformulier toe te sturen. Is geweigerd.
Een 2 jarig abbonement afgesloten met kado een tv of 50% korting Gekozen voor tv 7 dagen na de 1ste betaling krijg je een link voor de tv Dus niet Nu 2 weken later moet jezelf achter de dingen aanbellen Niemand weet ervan De ene link naar de andere maar niemand helpt De klachten side bestaat niet Dus al bij al blijf weg bij ziggo Vlg week ga ik mijn rechtstilstand en kassa inschakelen want hoe moeilijk is het om een link te sturen
Inmiddels al geruime tijd géén klant meer bij Ziggo/Vodafone (GELUKKIG maar). Wat een opluchting. Achteraf gezien snap ik werkelijk niet hoe ik ooit 82 euro per maand heb kunnen aftikken voor traag internet, storingen, blokkerig TV-beeld én het regelmatig ontbreken van internet. En dan durven ze dat “premium dienstverlening” te noemen… ik noem het vooral een duur abonnement op ergernissen. Toen ik overstapte naar Odido (glasvezel) merkte ik pas hoe verouderd Ziggo eigenlijk is. Het was daar meteen beter, sneller en vooral goedkoper. Iets van 60 euro per maand? Kijk, dat begint ergens op te lijken. En daar zat nog een jaarcontract bij ook — prima te doen. Maar goed, inmiddels zijn we al twee maanden verder en zit ik bij Delta. En wát een verschil. 4 Gbps down én 4 Gbps up, gewoon rechtstreeks over glas. Dus niet zo’n “we hebben achter de schermen ook glas hoor!”-marketingpraatje, om vervolgens de laatste meters gewoon een coax-snoer uit het jaar kruik te presenteren. Ziggo noemt het modern, ik noem het archeologie. Alsof je een Ferrari verkoopt, maar de laatste kilometer moet je fietsen, “want dat merk je toch niet”. Yeah right. En dan te bedenken dat ik nu ook nog minder betaal dan bij Odido. Slechts 50 euro per maand voor glasvezel 4/4 Gbps. En 24 maanden vast ook nog. Ja, dat doet pijn bij Ziggo, want dat bedrijf kan alleen maar verhogen en verhullen. Ik ben voorlopig onder de pannen — zonder storingen, zonder wegvallend internet, en zonder die stofrijke coax-snelweg naar het verleden. Maar… het allergrootste irritatiepunt? Ziggo blijft mij ongewenste spam sturen. Al meerdere keren een klacht over ingediend, maar ze verschuilen zich achter een belachelijk regeltje: “Wij mogen u tot twee jaar na beëindiging nog benaderen omdat u klant bent geweest.” Sorry hoor, maar op basis waarvan? Ik heb nooit toestemming gegeven voor marketing-mails en ik bén geen klant meer. Punt. Dat noemen we dus spam. En het is ook precies de reden waarom ik NOOIT meer terugga naar zo’n bedrijf. Als je klanten moet terugwinnen via irritante e-mails in plaats van gewoon goede dienstverlening, dan zegt dat eigenlijk genoeg. Dus ja, dan maak ik even tijd vrij om netjes wat reviews te tikken over mijn ervaring met Ziggo. Mocht iemand nog twijfelen: bespaar jezelf de hoofdpijn en kijk verder. De wereld is mooier buiten de coax-grenzen. PS: We gaan onze Vodafone-abonnementen ook opzeggen bij Ziggo/Vodafone. Zelfde club. Zelfde mentaliteit. Zelfde “strategie” om ex-klanten te bestoken met marketingrommel. Dus Ziggo/Vodafone: als dit jullie manier is om klanten te behouden… mission failed. En hoe. Wij zijn er klaar mee.
De service van Ziggo voor bestaande klanten is erg slecht. Ik ben al klant sinds de oprichting van Ziggo (sinds UPC-tijd). Ik heb net met iemand van de klantenservice gesproken over mijn maandelijkse betaling. Die gaat alleen maar omhoog. Ik krijg nooit aanbiedingen om die te verlagen. Ik kan mijn pakket wel verhogen, maar niet verlagen! Geen korting voor bestaande klanten. Nieuwe klanten krijgen de eerste paar maanden korting, maar daarna zit je vast: de maandelijkse rekening gaat steeds verder omhoog. Er zijn veel kleine bedrijven die veel betere prijzen bieden voor vergelijkbare diensten. Zodra mijn contract afloopt, stop ik met Ziggo.
Oplichters, ga hier niet mee in zee Eerst wordt je misleid met glasvezel/kabel aansluiting, wat dus gewoon kabel is. Vervolgens zeg je telefonisch ja tegen een zakelijk abonnement en kan je het niet meer opzeggen omdat je geen consumentenrecht hebt. Dan komt het ergste, 1,5 jaar later, na een verhuizing heb je glasvezel beschikbaar in de meterkast en een coax in de woonkamer op een plek waar je niet je bekabelde netwerk wil leggen (want dan moet de vloer of de muur open). Maar, bij ziggo is er dus geen mogelijkheid om de glasvezel aansluiting te gebruiken. De enige oplossing die dit bedrijf heeft is (tegen betaling) een monteur langs te sturen die de coax kabel gaat verleggen (en dus je halve huis vernielen). Oh ja, je kan ook de rest van het abonnement afkopen tegen de helft van het tarief, dat is 18 maanden keer 25 euro = 450 euro. Wat een ontzettende rattenbende van oplichters, sluit hier NOOIT een abonnement af.
Zeer slechte ervaring met opzeggen abonnement, meerdere keren moeten bellen en zeer hoge (onverklaarbare) laatste factuur. Onbetrouwbare partij
I had an excellent experience with RESOXIT DOT CC. The delivery process to my home was simple and straightforward. Their customer service was truly exceptional and left a lasting impression. I’ll definitely be making more purchases from them in the future.
Oplichters
Een stelletje oplichters, vermomd als internetprovider. De service was middelmatig – de wifi valt constant weg en de snelheid komt nergens in de buurt van wat ze beloven. Maar het ergste? Hun prijzen zijn absurd voor wat je daadwerkelijk krijgt. Pure diefstal, langzaam en systematisch. Alsof dat nog niet genoeg is, hebben ze me een heel jaar lang laten betalen voor een spookaccount. Geen melding, geen waarschuwing – gewoon stilletjes geld afschrijven, zoals digitale zakkenrollers. Als ik het niet zelf had ontdekt, waren ze er waarschijnlijk nog steeds mee doorgegaan. Blijf bij ze uit de buurt, tenzij je graag teveel betaalt voor te weinig, met een vleugje verborgen oplichting erbij.
Wéér duurder geworden. Al 25 jaar klant (vóór 2006 bij Casema) heb ik al ruim €15.000,- uitgegeven aan Ziggo/Casema.(!) Maar nieuwe klanten die nog nooit een euro aan Ziggo hebben betaald krijgen een lager tarief en een korting die ik niet krijg. Ziggo is per e-mail niet bereikbaar; telefonisch sta je eindeloos in de wacht of je kunt chatten met een Chatbot die er niks van begrijpt. Kortom je betaalt véél te veel geld voor hele slechte service. Ik ga overstappen; de concurrenten zijn véél goedkoper. Doei Ziggo !
Snap nu waarom ze de recensies uit hebben staan maken een factuur op van 2010 naar iemand die nooit een contract ooit heeft gehad vraag je stuur mijn contract dan even op kunnen ze niet vinden. Wel iets van nog verder ervoor op een andere naam maar op mijn niets mag je het uit zoeken. Dan zoek het maar uit niet ziggo zijn probleem kneuzen.
Overgestapt naar Ziggo. Toen bleek de aansluiting hier niet aanwezig te zijn. Hier zou een monteur voor moeten komen en de aansluiting zou dan gemaakt moeten worden. Overstap geannuleerd. Modem terug gestuurd en toch is het internet van de vorige provider gestopt. Ondanks meerdere telefoontjes en toezeggingen dat dit niet zou gebeuren. Helaas is mijn zoon ook in de mooie praatjes getrapt. Hetzelfde verhaal. Aansluiting was er niet. Moest gemaakt worden. Overstap geannuleerd en toch is zijn internet nu ook gestopt bij de vorige provider. Dus zit je zo een paar weken zonder internet. Er moet weer een nieuw abonnement afgesloten worden. Omdat je geen bestaande klant meer bent. Echt hopeloos dit bedrijf. En dan ook nog geld van je rekening afschrijven omdat je het modem zogenaamd niet hebt teruggestuurd.
Kijk uit als je bij ziggo een dienst afsluit met een actie want als je deze later eventueel wijzigt word je contract gewoon hernieuwd met 12 maanden. In de voorwaarden is ziggo hier heel onduidelijk over en tijdens het wijzigen van een pakket of dienst word dit ook niet aangegeven! Mijn advies, Ga niet bij ziggo! Service is zwaar beroerd, internet is slecht en wat ziggo ook zegt het is en blijf slecht. ziggo naait je waar je bij staat.
Ik ben net verhuist naar een andere stad en mijn aansluiting is keurig op de dag van verhuizing geactiveerd. Probleem was echter dat de connectbox niet wilde verbinden op het nieuwe adres. Via de chat probleem uitgelegd en binnen 2 minuten een heldere uitleg waarbij gelijk werd geconstateerd dat er een monteur benodigd is. Afspraak gelijk ingeboekt online en de monteur verscheen binnen de afgesproken tijd en was zeer kundig (Dennis, top service) Probleem zat in een storing in de AOP en de verouderde splitter en kabel die ik nog in gebruik had op het oude adres en heb meegenomen naar het nieuwe adres. Dennis heeft alles duidelijk uitgelegd de metingen laten zien voor en na de reparatie. Alles werkt weer perfect dus ik ben tevreden over de service.
Oplichters, misleiding, roversbende. Op 18 januari een ziggo verkoper aan de deur gehad. Hij probeerde me over te halen naar ziggo te gaan. Dat lukte hem bijna niet. Tot het moment dat hij zei dat ik een jaar lang 50% korting zou krijgen op een 2 jarig premium abonnement. Plus een jaar gratis netflix en hbo. En daar bovenop de belofte dat ik na een jaar terug kon naar een basisabonnement. Al met al zou ik een stuk goedkoper uit zijn dan kpn waar ik eerst bij zat. Nu een jaar later ziggo gebeld om mijn abonnement te wijzigen. En blijkt dat ik helemaal niet naar basis terug kan. En zit nu met een duur abonnement van 75 per maand. Wat een vreselijke oplichters daar. Rovershol, als je zo aan klanten moet komen. Datum van ervaring: 06 januari 2025
De communicatie van de medewerkers laat ernstig te wensen over. Ze luisteren niet, laten je niet uitpraten en komen afspraken niet na. Van behulpzaamheid is al helemaal geen sprake. Hoewel ik mijn abonnement heb opgezegd, blijven ze kosten afschrijven. Er wordt steeds beloofd dat er een mail gestuurd zal worden, maar dat gebeurt simpelweg niet. Het is frustrerend en onprofessioneel. Kortom, Ziggo is je geld absoluut niet waard.
Ik was bij Ziggo. Sinds ik ben overgestapt wordt ik om de dag gebeld voor een nieuw contract. Erg vervelend maar het illustreert wel de wanhoop bij Ziggo.
Nou, Op de site van Ziggo gezien dat ze een giga internetsnelheid aanbieden voor hetzelfde geld. Dat dan maar genomen. Tot mijn verbazing stuurden ze een nieuwe modem op. Deze met de handleiding geïnstalleerd en na twee dagen klooien begon e.e.a. te werken. Na een aantal keren met "klantenservice" te hebben gebeld bood men aan een monteur te sturen. Die kwam, constateerde dat het nieuwe modem werkte en liet mij met enkele adviezen achter om de grote problemen die er nog waren op te lossen. Ziggo werkt tot aan het modem en de rest is binnenbekabeling en moet je zelf maar uitzoeken. Binnenbekabeling en switches zijn de afgelopen drie jaren niet veranderd maar ineens kennelijk niet meer goed. Na het uitschakelen van een aantal apparaten in huis werkt het nu enigszins, hoewel de geboden snelheid maar 600 is tegen 550 voor de wissel. En daar betaal je dan 90 euro per maand voor. Waardeloos.
Na 30 jaar klant wordt ik behandeld als een hond. Leveren doen ze niet. Betalen moet je. Al weken van storing in storing. Voor mij staat de deur wagenwijd open voor vernieuwing.
Wat een zooitje bij Ziggo, zowel administratief als het bestellen van een derde wifi pod. Na 35 jaar klant te zijn, overweeg ik toch maar om over te stappen naar een ander. Ik ben al weken bezig om een derde wifi pod te krijgen. Ik heb inmiddels al ongeveer ruim 3 uur aan de telefoon gehangen en ik heb nog steeds niets! Of het lukt administratief niet, of ik krijg het verkeerde, moet nu zelfs mijn huidige pod terug sturen? Of je bent met iemand in gesprek en je verbinding wordt verbroken of je wordt weer door geschakeld naar een ander! Al met al ben ik nog geen steek verder, wat een ongelooflijke zooi is het bij Ziggo!
Service - een 1 Modem op tijd sturen - een 1 Monteur op de afgesproken dag/tijd langs laten komen - een 1 Bagger bedrijf
De zoveelste storing, verwachte oplossing rond 22.30. Ik ben Ziggo zo langzamerhand meer dan zat😡😡😡
Vandaag 29 oktober om 11.30 uur dagpas espn besteld om van middag voetbal te kijken. Kreeg bevestiging per mail met de aankondiging dat 7,95 bijgeschreven werd op factuur. Helaas functioneerde het niet toen ik wilde gaan kijken. Contact gezocht per telefoon. Wachttijd 25 minuten. Of er zijn te weinig mensen om de telefoon te beantwoorden of het product is zo slecht dat het klachten regent. Klantenservice kon probleem niet oplossen. Hebben wel notitie gemaakt om bestelling te annuleren. Wacht factuur af. Zoveelste negatieve ervaring met Ziggo. Zijn totaal niet geïnteresseerd in klant.
Slecht service, niet duidelijk antwoorden, zeer teleurgesteld in Ziggo in het algemeen
Na jaren ellende met storing na storing eindelijk over gestapt naar een echte provider naam odido geen storingen meer beschaafde mensen achter de telefoon van odido met zeer veel kennis in 1 uur tijd met ziggo wel 9 keer de telefoon er op gegooid door ziggo bereikbaarheid is zeker een dikke nul zeker geen aanrader om van die club lid te zijndus odido krijgt een dikke 10 ziggo een grote 0
Wij hadden ziggo totaal sport, dit hebben we opgezegd maar uiteindelijk is ons maandbedrag zelfs omhoog gegaan, contact met ziggo, zagen ze dat het nog aanstond terwijl wij het niet kunnen zien, geld terug? Of even aanzetten zodat wij het wel kunnen zien? Ho maar
Onterechte boete Na ingaan van contract heeft de wifi nooit goed gewerkt en moesten wij steeds de wifi opnieuw aan en uit zetten, met gevolg dat we dit niet altijd in de gaten hadden en de data's van onze mobielen binnen 1 week op was (zelfs de 50 gb van onze zoon). Na meerdere malen telefonisch contact, 3 x een monteur binnen 1,5 maand en vanaf dag 1 niet eens 1 dag goede wifi gehad te hebben heb ik opgezegd. En nu krijg ik ook nog eens een boete omdat ik buiten de 2 weken bedenktijd zat. Zelfs na aangegeven te hebben dat alles vanaf dag 1 niet eens 2 weken goed gewerkt heeft en ik in de eerste 2 weken dit al heb aangegeven. En dan houden ze ook nog een maand voorruit betaling in terwijl ze al weten dat je dan geen klant meer bent en als je daar over in gesprek gaat, wordt je zelfs zeer onvriendelijk geholpen
Altijd iets. Slechte service en arrogantie. Beloftes niet nakomen en onbereikbaar. Weinig kennis of uitleg.
Een echte afrader. Veel te lastig met allerlei wachtwoorden, TVapp, mail community enz. Tevens slecht werkende app sinds de laatste update.