Bol.com reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 6.559 recente reviews uit 3 bronnen.

Iphone 16 nooit ontvangen. 4 weken verder en 2 onderzoeken, pech voor mij. Konden geen bewijs tonen na vele keren vragen. Was een cadeau met spaargeld voor afstuderende kleindochter.

Wat een oplichters bende. Koop niet via bol.com . artikelen komen niet aan

Zeer slechte klantenservice, echt waardeloos, sturen je van het kastje naar de muur, zolang ze maar niet iets hoeven te regelen of terug te betalen. Echt schandalig, wij kopen nooit meer iets bij Bol.com en raden anderen aan dat ik niet meer te doen.

Bij bol een bestelling gedaan, een pakketje met een houdbaarheidsdatum.... natuurlijk komt het 3 weken te laat en is het product 10 dagen over de datum, bol laat je ook zelf hun problemen oplossen, ze zijn amper bereikbaar en hoor je niets van! Dus bij deze krijgt bol een dikke 0 sterren! Wat een belachelijk bedrijf is dit! Kan het iedereen afraden om bij deze malloten iets te bestellen, lekker op de site van bol naar producten zoeken en dan NIET via bol bestellen maar meteen rechtstreeks bij de fabrikant bestellen!

Een product van €350 retour gestuurd na 2 dagen in mijn bezit. Koerier vermeldt in ap en zegt dat product retour is geleverd bij Bol. Blijven herinneringen sturen van factuur maar krijg geen fatsoenlijk antwoord op mail.

Een artikel met fixe korting besteld. Na een lange vertraging heeft het PostNL ophaalpunt het pakket geweigerd, waardoor de bestelling is geannuleerd. De aanbieding is nu voorbij en de Bol klantenservice neemt hier geen verantwoordelijkheid voor, omdat het een product van een partner betreft die op het platform van Bol.com verkoopt. Ik bestel voortaan rechtstreeks bij de partner.

Via Bol.com een plateauwagen besteld (soort transportkarretje) en hiervoor ruim 36€ betaald. Vandaag werd door DHL een droogrekje van nauwelijks 5€ aan de deur geleverd. Onze naam op de pakbon klopt, maar dat was ook alles. Artikelnummer lijkt er niet eens op. Gewoon een orderpicker die heeft lopen slapen…pakbon op het verkeerde artikel geplakt. Héél lang met Bol.com aan de telefoon gehangen. Resultaat: maandag of dinsdag opnieuw bellen. Leverancier (Discount Store) geeft geen mailadres en geen telefoonnummer, ook op de pakbon geen enkel contactmogelijkheid. Louche bedrijf denk ik en jammer dat Bol.com z’n naam te grabbel gooit en in zee gaat met oplichters.

Komt binnen 1-2 dagen aan, super goede kwaliteit en je kan het gewoon terugsturen als het je niet bevalt. Top! Nog nooit problemen mee gehad

Het is balen dat we 1 ster moeten geven want ik had -5 sterren willen geven. Tot 4x toe zou bij ons een kapotte tafel opgehaald worden die bij levering al kapot was. Ik heb 4x een dag thuis gezeten gewacht op post nl maar helemaal niemand. Paar keer contact opgenomen met klantenservice en 0,0 medewerking. Ze konden het geld niet terugstorten, we moeten alles met de partner regelen. Byzonder dat ze bij Bol.com geen leidinggevende hebben want die kan je niet spreken. Ik doe geen zaken met de partner maar met BOL.com. Al met al een prutsbedrijf met zeer slechte klantenservice. Laat je niet verleiden om iets te kopen bij dit bedrijf! Klanten service een 0!

Ik heb een stofzuiger besteld. Stond dat uiterlijk vrijdag opgeleverd werd. Op vrijdag kreeg ik een bericht dat mijn adres onbekend was en de bestelling geannuleerd was. Ik woon recent in een nieuwbouwwijk maar krijg wel regelmatig pakketjes van andere bedrijven. Het adres is nog niet in Google Maps maar wel via Waze te vinden. De bezorgdienst van bol.com had mij kunnen bellen en ik ze wel wegwijs maken.

Je krijgt geen 30 euro cashback Wat een misleiding actie met dolce gusto koffiemachine staat duidelijk op de site 30 euro cashback en 3 dozen koffie kado maar schijn bedriegt je krijgt 3 dozen koffie inderdaad maar de 30 euro niet omdat de machines niet in de prijs categorie vallen en dat staat stond nergens toen ik hem kocht en wordt enorm afgebekt via klanten service en verbreken de chat als het hun te moeilijk wordt terwel het de fout van bol is om dit zeer onduidelijk op de site te zetten waardeloos beleid en acties mensen trap hier niet in geld voor alle dolce gusto apparaten je krijgt de 30 euro niet

Ik spaar strips ,en ook hele dure ,die laatste koste 115 euro ,ik had hem besteld ,een absolute editie Justice ,Ik kreeg hem binnen de eerste keer ,en er zaten allemaal krassen op de achterkant ,van de strip ,wat me opviel dat de doos helemaal hol was ,het boek was er ingelegd ,zonder extra bescherming,Ik mocht hem ruilen ,gebeld met de klantenservice ,en verteld over het inpakken ,er werd gezegd komt goed ,De volgende dag het nieuwe boek ,de hele verpakking er afgescheurd ,De DHL bezorger keek me aan en zij ,zal ik hem maar weer mee nemen? ik zij ja .Nu is het boek zoek ,en nu? Maar ik heb het boek bij Archonia opnieuw besteld ,en de volgende keer doe ik dat weer ,het boek zat in een stevige doos ,die was opgevuld tegen schuiven ,en bovendien ,zat de originele shipper ,een doos die precies om het boek heen past er nog omheen,die bol er afhaalt vanwege milieu .

Had dit liever niet geschreven, maar het is echt slecht gesteld met de service van bol.com. Krijg koffieautomaat terug na reparatie, maar is no minder geworden, 3 weken weg geweest, nu bijna weer 2 weken weg en als ik chat word ik geblokkeerd en klantenservice stuurd je met een rietje het bos in, dus kun je niet op aan. Ben nu bijna 5 weken mijn koffiemachine kwijt. Als ik hem nu niet snel terug krijg of geld terug, dan bestel ik dus nooit meer bij Bol.com

Mocht iemand besluiten om voor de feestdagen dingen te bestellen bij bol.com de winkel van ons allemaal zou eerst ff goed kijken of het een betrouwbare verkoper is. Ik heb een opvouwbare hometrainer gekocht bij partner van BOL nl. DMN eur. waar ik dus met met 2 kunstknieen niet op kan komen. Hij was globaal in elkaar gezet en de trappers zitten zelfs nog in de originele verpakking. En toen kwam het, retourneren gaat dus niet. Eerst foto's sturen, open verpakking, dichte verpakking, toen is het product gebruikt of niet enz. Toen wilt u € 50 terug en het product houden nu is het al € 80. Aantal keren BOL gebeld en gemaild want de verkoper is niet te pakken te krijgen het tel.nummer werkt niet en de mail komt van een computer die 's nachts de mail verstuurd! Kreeg een retourticket, die kan ik niet inleveren bij DPD want het adres is niet goed. Moet retour naar een fake adres nl. Een Tesla punt in Duitsland. Klantenservice bol waardeloos geen enkele medewerking.

Het zijn boeven. Wij hebben vorig jaar voor € 15.000 aan bonnen ingekocht. En hebben deze week gevraagd of ze ons konden aangeven welk percentage nog niet besteed was. Ze zeiden dat in het kader van de AVG dit niet kan. Grote onzin daar wij alleen maar kaartnummers en pin codes hebben ontvangen en deze zelf met een eigen mailing hebben rondgestuurd. Zelfs naar dit te hebben aangekaart blijft Bol.com bij zijn standpunt. Helaas dit jaar maar dan € 15.000 minder omzet voor Bol.com

Een e step fiets voor onze dochten gekocht, er ging van alles mis met deze rot fiets. 10 keer aan de telefoon gehangen, en de kapotte fiets staat nog nutteloos in de schuur. Leuk zeg. 300,- euro betaald voor niets voor NADA, Zo erg is het gewoon. De eerste 36 dagen deed hij het en toen begon de ellende, de lader stond continu op groen ook al was de fiets niet aan stroom verbonden, het scherm geeft aan dat de accu vol is, als je een paar meters fietst dan sta ja stil en kun je verder, zo moest onze dochter lange afstand afleggen van haar school naar huis omdat de leuke fiets van technozom het in eens begaf, alsof dit niet voldoende, krijg ik een e-mail of ik de serienummer wil opsturen, dan krijg ik een poort dan moet ik zelf vervangen, het ergste is dat ik zelfs gegevens van andere klanten op mijn mail krijg. Privé gegevens van andere mensen , dit is ook duidelijke schending van de privacy van anderen, en ik denk dat deze gasten nooit van privacy van anderen hebben gehoord, een lang .

Arrogant personeel wat niet luistert Na veel bellen uitleggen incasso bureau inschakelen.

Heb 2 producten besteld en bij de eerste kreeg ik 3 achtereenvolgende afleverafspraken voordat ik het pakket binnen kreeg. Vele malen voor niets zitten wachten. Hierover een klacht gestuurd en 6 mails eraan besteed met 6 verschillende medewerkers waarbij ik steeds moest aangeven waarover het ging. Uiteindelijk kreeg ik 5 euro korting aangeboden bij de eerstvolgende aankoop daar. Een sigaar uit eigen doos dus en een schandalig voorstel. Het 2de pakket was op tijd maar de kwaliteit van de 2 hoeslakens waren super slecht. Losse draden hingen eraan en slecht geweven zijn ze. Ga de discussie niet eens meer aan bij bol.com om dit te melden, want aan nog eens 5 euro korting bij een volgende aankoop heb ik totaal niks en worden ze zelf alleen maar beter van. Wees dus gewaarschuwd en koop daar niks. Wij zijn klaar met bol.com in ieder geval.

2 weken geleden een Siemens Espressomachine besteld voor 1340 Euro. De bestelling heb ik nooit ontvangen en na elke keer contact te hebben opgenomen kreeg ik als antwoord bel ons over 2 dagen terug. Op dit moment is de koffiemachine wel bij Bol op voorraad maar weigeren zij deze op te sturen omdat deze nu duurder is! Nooit meer bij Bol.com bestellen!

Koffiezetapparaat al binnen paar maanden kapot. Geen service! Valt niet onder garantie zonder duidelijke uitleg waarom niet. Ze besteden alles uit dus slechte service en communicatie! Moet €45 betalen om product op te laten halen terwijl zij een slecht product leveren! Moet daarnaast €20 onderzoekskosten betalen voordat ik product DEFECT terug krijg. Waar gaat het heen met bol.com onderdeel van AHOLD?! Zelfs de service bij AliExpress is beter! Klantgerichtheid krijgt een -10!

Geen help van klantenservice wel en boosdoeners email gekregen.

Bol zegt:"vandaag besteld, morgen geleverd!" Niet dus! Het is nu 2 dagen na bestelling en het is niet eens verzonden! En wel vooruit betalen want het is een groot bedrag. Ronduit schandalig! Een partner krijgt gelijk een penalty, maar Bol zelf mag het volgens klantenservice. Slaat natuurlijk nergens op. Overigens heb ik het idee dat het woordje service bij klantenservice van Bol niet klant gericht is.

Ik heb nooit problemen gehad met bol com. Ik bestel daar met plezier. En al eens wat terug gehad. De negatieve reviews sta ik echt van te kijken.

Printer in februari 2024 gekocht in oktober 2024 kapot ik heb 3 weken huismerk inkt gebruikt en nu print zwart niet meer. ik moest contact opnemen met mijn inkt leverancier heb ik gedaan die vertelde dat ze hierdoor de garantie niet kunnen uitsluiten want er is een nieuwe wetgeving gekomen in 2018, mijn inkt leverancier zegt ook al ontploft de printer heb je nog recht op 2 jaar garantie. ik heb inmiddels al 5 x contact gehad met bol.com maar geven GEEN garantie. ik zou zeggen koop nooit iets op stroom bij bol.com.

Zie hier de ondergang van bol.com. En terecht, zoon 15 jaar maanden keihard gewerkt voor een fiets. Na 3 dagen kapot, partner reageert nergens op, ook niet op bol zelf. Nu 40 dagen verder geen retourlabel, fiets onbruikbaar en dan moet het geld nog retour……bol stuurt van het kastje naar de muur, elke dag ander verhaal het is bijna grappig. dit is de enige site waar ze niet doorheen prikken met hun webcare. Prachtig.

[CASE:204948664] Via bol gekochte laptop ben ik 7 maanden bezig geweest iets op te lossen voor mijn zoon zijn MSI laptop van eur 1650,00 met fps gebreken. Ik heb na deze hele geschiedenis met problemen al meerdere malen geroepen per direct de koopovereenkomst wens te beëindigen en mijn geld terug wil. Uiteindelijk laptop aangeleverd voor reparatie in originele doos met lader. Krijg ik de laptop eerst terug zonder lader. Ik weer contact zoeken wordt doorgezet naar de servicedesk binnen Azerty, duurt weer weken, krijg je een lader dat niet eens compatible is met de laptop wat is dit voor een waardeloos IT bedrijf!. Krijg ik de reactie koop zelf maar een lader en declareer die?. Bol.com ook niet vertrouwen die zat er dus tussen. Dan denk je ik bestel iets via Bol dan is het te vertrouwen stel er is iets. Zeker niet doen! Ze doen helemaal niks nik

Bol wordt steeds meer een onbetrouwbaar bedrijf, computer gekocht bij Bol/Vibox, melden dat de bezorging niet kon plaatsvinden omdat er niemand thuis was, dat de bestelling op zich laat wachten ondanks de mail dat hij wordt bezorgd, is al niet leuk maar dat je als klant gewoon wordt voorgelogen, we waren gewoon thuis. Na veel chatten en berichten versturen bleek dat de computer was afgeleverd bij een bewoner van de 10de verdieping, wij wonen op de 14de verdieping. Doos was opengemaakt en er was andere tape overheen gedaan, toetsenbord was verdwenen. De computer opgestart en geïnstalleerd. een paar uur later weer aangezet helaas was de computer dood en bleef ook zo. Nu moet hij opgehaald worden om het retour te zenden. Hebben alleen contact gehad met Vibox, van Bol geen woord, geen excuus, helemaal niets. Wat is dit bedrijf achteruit gegaan en als ze de klanten zo blijven behandelen zullen ze dat vanzelf gaan merken. Ik ga proberen vanaf nu aankopen bij hun te vermijden.

Tv besteld bij Bol.com via Art deals als leverancier.Zij hebben het verkeerde type tv bezorgd via Post.nl maar aangezien ik geen rijbewijs heb ben ik niet in staat een 55 inch tv even naar een postnl oppicm point te brengen.Maar daar heeft Art deals geen boodschap aan en leggen het probleem bij mij neer terwijl HUN verkeerd geleverd hebben.Ook beweren zijn dat de geleverde tv een nieuwere versie is met dezelfde mogelijkheden.Een complete leugen want de voor mij noodzakelijke optische aansluiting zit in zn geheel niet op de geleverde tv. Ook de service van Bol.com zelf laat tot nu toe te wensen over want krijg elke keer andere verhalen van medewerkers te horen,ergens proef ik wel dat ze bereidwillend zijn maar concreet word t nooit. Ik vind t bizar dat ik als klant met een probleem word opgezadeld waar ik totaal niks aan kan doen en dat je gewoon kan stikken en ik straks maar een tv moet slikken die niet aan mn wensen voldoen,oh ja ik heb m ook al betaald voor 489 euro.

Op 10 september heb ik deze elektrische tandenborstel aangeschaft via Bol. Deze week het viel me op dat het metalen stangetje wat uit de houder komt roest plekken vertoont. Het stangetje drijft de los te nemen opzet borsteltjes aan. Misschien niet onbelangrijk te vermelden dat ik de originele opzet borsteltjes gebruik. Ik heb foto’s van het roestende stangetje gemaakt en de reactie van de service desk is onthutsend: "Ik heb de foto's in goede orde mogen ontvangen en verder meteen doorgestuurd naar de hoofdafdeling om te vragen welke oplossing wij kunnen aanbieden. Mijn collega heeft de foto's verder nagekeken en geeft al terugkoppeling aan dat het is metaal en in aanraking met water ontstaat er roest, je kan het proberen schoon te maken en het droog houden". Dus, geen garantie, mijn fout omdat ik mijn tanden poets met water. Wat een waardeloze winkel.

Mijn espressomachine was binnen een jaar kapot. Nu reeds twee keer ter raparatie teruggestuurd maar probleem wordt niet verholpen. Nu moet ik de machine weer voor een derde keer versturen. Ik wil nu gewoon mijn geld terug. Koop nooit iets bij bol.com!

Meer Bol.com reviews