IPhone 12 pro Max bij bol.com 29 jullie besteld en betaald we zijn nu 13 augustus en nog niets ontvangen en ze vinden geen antwoord wanneer die geleverd wordt ik heb daar al heel veel gekocht maar dat is nu het laatste dat ik gekocht heb die lachen gewoon de mensen uit
Helaas gaat voor bol.com op 'hoe groter het bedrijf hoe minder wij ons aantrekken van onze klanten' Desinteresse, onverschilligheid en klantenservicemedewerkers met een zeer laag IQ die de term service maar eens moeten opzoeken. Ik ben hier niet langer klant.
Regelmatig problemen bij levering
Jaren lang klant bij bol nooit problemen, tot de laatste maanden. Kast besteld van Teck-Take van 3 meter hoog krijg je een kastje van niet eens 1 meter. Laatste weken staat er bij status bezorgd, terwijl er niks bezorgd is of de bezorger zegt dat ik niet thuis was terwijl ik wel thuis was. Ga je naar bol is het ineens wordt morgen bezorgd, dag erna nog niks, status volgende dag wordt het bezorgd. Zit je 3 a 4 dagen te wachten voor niks. Chatbot is een totale ramp, zo is bol er lekker makkelijk mee af, een chatbot die niks begrijpt van je vragen en elke x met de zelfde antwoorden/oplossingen komt. Krijg je eindelijk contact met een medewerker wordt er gezegd pakje is zoek en de volgende dag gewoon in de bus. Bij deze zijn ze 2 klanten kwijt.
Afgelopen woensdag voor 19:30 een iPhone 12 Pro Max besteld, met daarbij netjes door Bol.com vermeld voor 22h besteld morgen in huis. Donderdag bevestiging gehad dat de telefoon door Bol.com via “HS verkoop Eindhoven” uitgeleverd zou worden aan MobiDepot “Trunkrs”. Vervolgens gisteren om 20h nog geen reactie gehad wanneer het geleverd zou worden. Daarom maar gebeld met Bol.com en daar kregen we te horen dat we geduld moesten hebben het kon nog tot 22h uitgeleverd worden. Vandaag nog geen telefoon ontvangen behalve een bericht dat het eerst tussen 17:00-22:00 geleverd zou worden, vervolgens tussen 17:32 en 17:52. Om 18:30 geen pakketje ontvangen daarom wederom gebeld met Bol.com het om te vragen waar het pakketje was. Dat wisten ze niet! Ze zouden nakijken en ons uiterlijk voor 21h berichten. 19h de volgende mail; Pakket niet aangekomen Je pakket is nog niet aangekomen op de Trunkrs-hub. Neem contact op met de webshop voor meer details over de zending. Dat hebben we gedaan, een standaard Bol.com protocol (lees volgens het boekje zonder persoonlijke interesse) sorry voor het ongemak we hebben een mailtje gezonden aan de partner wie het zou leveren maar kunnen zeker voor maandag geen verdere mededelingen doen. Vervolgens gevraagd om het geld terug te storten zodat we morgen alsnog ergens de telefoon zouden kunnen kopen wordt niet geaccepteerd, ophalen bij een ander depot of bij het bedrijf in Eindhoven wordt geen medewerking aan gegeven. Waardoor je al snel een week zonder telefoon moet zitten (oude defect). Vinden dit verre van klantvriendelijk en ook niet gepast en laten het hier zeker niet bij zitten. Maar een recensie schrijven is wel zeker gepast, gezien zeker niet alleen de goede berichten geplaatst moeten worden maar ook hoe Bol.com werkelijk met zijn klanten omgaat.
Ineens €189.- afgeschreven, terwijl ik niets besteld had. Meer als 1 week bezig geweest, gechat, gemailt, op laatst reageerde ze niet meer(ieder x andere mensen die reageren en totaal niet betrokken zijn om het probleem op te lossen) mijn card laten blokkeren door de fraude afd. Bij visa, gedreigd met de politie en nu eindelijk is het bedrag retour dus mensen als zij je cardgegevens hebben, meteen verwijderen bij je gegevens!
Ik heb 7 maanden geleden een nieuwe gaming-laptop aangekocht bij bol.com. Verschillende toetsen kwamen zonder enige aanleiding en ik stuurde mijn product op voor reparatie. Na een week toen ik mijn product opstuurde kreeg ik een mail dat mijn pakketje niet was aangekomen. Ik als klant heb dan moeten moeite doen om te weten waar mijn pakketje was. Ik kreeg dan te horen van de post dat mijn pakketje gewoon was afgeleverd een dag na ik het had verstuurd en dat het in het magazijn lag van Bol. Toen ik dit doorgaf werd mijn reparatiestatus schaamteloos geüpdatet. Ik heb nooit excuses ontvangen hiervoor. Pas na 9 dagen kreeg ik mijn bericht pas van het reparatiecentrum (MSI) met als nieuws dat mijn laptop onder gebruikersschade valt en dat ik een serieus bedrag moest betalen voor het te laten repareren. Met andere woorden kon ik geen gebruik maken van mijn garantie wat ik een beetje belachelijk vond. Bol.com was zelf van mening dat een laptop van die prijs zeker tegen een stootje moet kunnen, laat staan hem gewoon te gebruiken. Veel steun kreeg ik toch niet echt. Ik had verwacht dat bol.com het voor mij ging opnemen of me helpen zoeken naar een oplossing. In de plaats sturen de organisaties me naar elkaar door en zijn alle gevolgen voor mij. Ik als klant zou dit niet hoeven te doen.
Wassen neus, je denkt dat je goedkoper uit bent maar in werkelijkheid betaal je veel meer voor je product
Ik heb bij bol.com een hardlooparmband besteld. Volgens de beschrijving is deze geschikt voor een iphone 7. Na bezorging bleek dit niet het geval. De homebutton van de iPhone kan niet worden bediend als deze in de armband zit. Bol heeft ook na herhaaldelijke waarschuwingen de informatie niet aangepast en blijft klanten dus misleiden met onjuiste informatie. Het brievenbuspakketje was bovendien onvoldoende gefrankeerd waardoor ik een kaart van post NL kreeg met het verzoek de portokosten + strafporto te betalen. Ook na herhaaldelijke verzoeken aan Bol.com weigeren ze de portokosten te vergoeden aan mij
Voor een verjaardag voor morgen heb ik een afgelopen donderdag een bestelling geplaatst bij bol.com Krijg netjes een mail dat ik het uiterlijk vandaag bezorgd zou krijgen. Niet dus! Trap niet in deze beloftes als jij daadwerkelijk voor een bepaalde dag iets in huis wilt hebben. Bol.com beloofd iets terwijl ze afhankelijk zijn van de verkopers van het product! beloof dan niets bol.com🖕🏻ps dit is de verkoper dus dan weten jullie dat ook; Verkoper: oseatrade
Net een medewerkster gesproken van Bol.com. Mijn cadeaukaart van 20 euro is een maand verlopen. Krijg op zich een nette mail met waarom er geen coulance wordt toegepast, maar ben verder niet te spreken over het niet mee willen denken.
Als je de klantenservice nodig hebt, heb je een probleem. Ze lachen je gewoon vierkant uit, zijn uiterst onbeleefd en lossen geen enkel probleem op! Ik bestel hier NOOIT meer. Ik was al meer dan 10 jaar klant. Maar blijkbaar hebben ze klanten genoeg!
Ik ben al jaren trouwe klant geweest van Bol.com. Altijd tijdig en correct betaald via achteraf betaling omdat dit de veiligste betaalmethode is. Recent merk ik dat via mijn account dat achteraf betaling niet meer mogelijk is en als wanbetaler wordt beschouwd wat geheel onterecht is. Via Bol.com verschillende klachten neergelegd. Ze reageren zoals verwacht met pure onzin door te verkondigen dat 't slechts bij bepaalde bestellingen is dat achteraf betaling niet gaat. Dat klopt dus NIET, want het is bij ELKE BESTELLING dat achteraf betaling geblokkeerd is. Je wordt dus op een zwarte lijst gezet als wanbetaler wat uiterst schandalig is!
Select gekozen omdat ik dan zou kunnen kiezen in welke tijdvakken ik mijn bestelling zou willen ontvangen. Normaal gesproken geen tot nauwelijks opties, en nu mogelijk om in de avond te doen, zo wordt het verkocht. Beiden werken overdag, en we willen niet dat het bij de buren komt, dus avondtijdvak aangeklikt. Bevestiging, gaan we doen, volgende mail, het is meegegeven met de bezorgdienst, en vervolgens een dag later: 1) oeps, je ene artikel (van de in totaal 2) is toch vertraagd, en komt later 2) oeps, je andere artikel komt toch tussen 8:30 en 11:00 Contact met de klantenservice met de standaard antwoorden: 1) we snappen dat je baalt 2) heel vervelend 3) er kan altijd wat mis gaan tijdens de bezorging 4) we kunnen er niks aan doen En op de vraag 'waarom zou ik Select lid zijn dan, als je die 'bonussen' ervan niet krijgt maar wel betaald?' krijg je terug 'ja je kunt je lidmaatschap altijd opzeggen'. Later die dag kom ik thuis, geen pakket, pakket is weer, kijk je op de track en trace link: 'oeps, pakket is toch niet bezorgd, is weer terug het sorteerproces in'. nog een keer contact met de klantenservice, krijg je een grote bek terug dat je onrealistische verwachtingen hebt van wat je kunt verwachten?! Wauw. Als ik weer wat ga bestellen online blijf ik net zo lang zoeken tot ik het ergens anders vind, en dan koop ik het daar wel, want via Bol.com . nee. Wat een onbeleefd volk zit er daar achter die computers.
Op 5 juni retour gestuurd en vandaag 28 juni heb ik mijn geld nog steeds niet terug. klantenservice is zeer slecht. onvriendelijk. ze zeggen heel simpel "ja mevrouw u moet maar wachten want we hebben het erg druk met de retouren". beter bij coolblue bestellen!
Vorige maand kast besteld bol.com. Had 5 juni bezorgt moeten zijn. Volgens onder aannemer was het niet zo. Werd 2 weken later. Nu is het weer zo ladenkastje zou afgelopen bezorgt Vrijdag zou bezorgt zijn heb niets. Je kan niemand bereiken. Slechte service bol.com.
Ik heb vliegendeurhor bij bol. Com besteld en is geleverd. Ik heb het ingekort en gemonteerd,wat niet goed wou blijven zitten dus de bijgeleverde punaises gebruikt. Kreeg ik 2dagen erna een mailtje van bol.com dat de verkeerde hor was geleverd. Dit hadden ze eerder moeten zeggen had mij veel werk en een kozijn met gaten bespaard. Nu wil ik mijn geld terug en voor de geleden schade delaten zitten,maar ze mailen alleen maar dat dit mijn eigen schuld is en dat zij niet verantwoordelijk zijn voor dat zij de verkeerde hor hebben geleverd. Dus bestel niet bij bol.com want ze belazeren je zo, en om het op een nette manier op te lossen zijn ze niet thuis.
Tuinstoelkussens besteld van 9 cm dik, kussens ontvangen van 5 cm dik. Vraag waarom het wel op de site staat wordt niet beantwoord door het betreffende bedrijf. Je moet alles zelf regelen met het bedrijf, Bol.com doet niks. Hele slechte service voor de tweede keer. Niks meer bestellen bij Bol.com!
Onlangs heb je een bestelling retour gestuurd. Vanwege drukte in ons retourencentrum duurt de verwerking van je retour helaas langer dan je van ons gewend bent. We verwachten je retour binnen de komende 7 dagen te behandelen. Zodra dit is gelukt ontvang je van ons per mail een bevestiging. Onze excuses voor het ongemak. leuk geprobeerd bol maar, als klant ben ik absoluut niet geïnteresseerd in jullie logistiek falen ,daar komt nog bij dat ik het product retour heb gestuurd ,dat betekent dat ik aan mijn plicht heb voldaan, wat er verder met het retour mogelijk kan gebeuren is niet mijn verantwoording, dus probeer mij daar niet mee op te zadelen!
Hier bestellen en betalen gaat "oh zo eenvoudig". En dat is allemaal leuk , totdat je iets hebt wat retour moet. Ze hebben expliciet op hun website staan "binnen 3 dagen na ontvangst ontvang je van ons je geld terug" Vervolgens had ik na 5 dagen nog geen cent terug, contact gezocht met die onvriendelijke en niet behulpzame klantenservice toen ik eindelijk die irritante chatbot kon ontwijken zei de dame in kwestie dat het tot 14 "werk"dagen kan duren, terwijl er 3 op de website staat. Dat vond ik al enorm slecht, maar tot overmaat van ramp zijn nu de 14 werkdagen voorbij en krijg ik een mail waarin staat "We verwachten je retour binnen de komende 7 dagen te behandelen. Zodra dit is gelukt ontvang je van ons per mail een bevestiging. Onze excuses voor het ongemak."! Kortom nog geen cent terug en het ligt er al bijna 3 weken! Ik koop hier nooit maar dan ook echt nooit meer wat middels vooruitbetaling. Als ik hier überhaupt nog wat koop. Wat een waardeloos bedrijf!
Helaas een product ontvangen wat zeer slecht functioneerde. Retourservice was een hel; na 4! pogingen met de geautomatiseerde klantenservice eindelijk correcte retour instructies ontvangen. Vervolgens het pakketje ingeleverd en alsnog een aanmaning en incasso toegestuurd krijgen omdat ze het niet hadden ontvangen. Dit was mijn laatste bestelling.
Zuurstof Hartslagmeter Fingertip Oximeter Ik heb besteld, er staat dat het pakket is gegeven, maar ik heb het pakket niet ontvangen bol.com de laatste tijd niet meer goed
Bol.com partner myboeken.nl komt al 6 maanden met een oplichting verhaal over drie boeken die niet leverbaar zouden zijn door brexit en corona. Beide partijen wijzen naar elkaar voor een refund. Klantenservice ongeïnformeerd en onbeleefd. Geen klant meer ban beide partijen en ga contact opnemen met kassa en tros radar.
Projector gekocht op vrijdag. Bevestiging gekregen dat het zaterdag toekomt per e-mail. Mijn zending geraakt verloren in hun magazijn. Maandag nog geen nieuws. Ze sturen een e-mail dat als er tegen 18u geen update is dat ze nieuwe sturen. Om 18u bevestigen ze dit nogmaals en zeggen ze een nieuwe te sturen. Dan krijg ik e-mail zegt dat het toch niet waar is dat in nog een dag moet wachten. Ik wacht nog een dag en dan is alles eindelijk ok en bevestigen ze dat het goed komt. Dan bellen ze. Er is geen stock meer bij bol. Wel nog bij andere partners van bol maar daar mogen ze niet zelf bij bestellen want dat is extern. Ze stellen voor mij terug te betalen en als ik klaag dat ik niets met cadeau bonnen kan doen en cash wil kan dit natuurlijk niet en hoor ik dat ze toch wel niet zo een grote aankopen met cadeau bonnen zouden doen. Ik hoop dat ze beseffen bij bol.com dat ze echt een ondermaatse service dienst hebben dat op geen ballen trekt en constant verkeerde info geven.
Net klantenservice Bol.com neergelegd. Zij sturen 2e betalingsherinnering, terwijl 1e nooit naar mij verstuurd is. Zij blijven volhouden dat deze op 31 mei 2021, rond 4.00 verzonden is naar mij. Niets ontvangen, ook niet in de spam! Het gaat maar om 3.50, maar het is voor mij een principe kwestie! Ik bestel regelmatig daar en ben een keurige betaler, nooit geen herinneringen, maar daar had ze geen boodschap aan. Zo zie je maar, van grote bedrijven verlies je als consument gewoon! En ik ben zeer, zeer, teleur gesteld in bol.com!
In 2 maanden tijd 2 keer kapot gegaan, een net nieuwe kinderwagen. Wiel kapot en nu het knopje om de kinderwagen in en uit te klappen. Moesten hem weer opsturen naar bol.com, extra grote doze ervoor moeten kopen en nu 3 weken afwachten. Zitten wij thuis met dit mooie weer en kunnen nergens naar toe voor minimaal 3 weken. en bedankt bol.com
Lang wachten bij bol teveel betaald
De product specificaties kloppen niet. Dus kan je chatten.met Billie Fuck off Billie,want met een robot heb je geen gesprek. Waardeloos dit Ik koop niets meer bij Bol.com
Slechte service nooit optimaal voor je klanten zorgen altijd schuld afschrijven
Wasmachine van 1500 euro besteld bij Bol.com. Volgens site zou deze op woensdag geleverd worden. Het leveringsbedrijf wist me 's nachts te vertellen dat de bestelling pas donderdag geleverd kan worden wegens een te late bezorging aan het leveringsbedrijf door Bol.com. Een dag verlof voor niets genomen en donderdag moet ik terug een werkonderbreking aanvragen. De telefoniste van de klantenservice waren wel vriendelijk, maar konden weinig tot niets doen.