24 januari een boek besteld bij bol.com waarop een levertijd van 5a7 dagen zou zijn. kreeg netjes gelijk na bestelling een email dat de levering 2 weken zou gaan duren en dat het 14 februari bezorgt zou worden. krijg op 14 februari een bericht dat er een vertraging in de levering is en dat het 7 maart bezorgt zou worden . op 7 maart weer een email dat de bezorging weer vertraagd is en dat we wel een mail krijgen als het een keer binnen is . wel kon je elke keer de bestelling annuleren maar ik wil gewoon het boek. een mail gestuurd naar de klantenservice dat het een beetje slordig is dat er zo met klanten om gegaan word om op de dag zelf een mail te sturen dat de bestelling niet komt en dat zo lange vertraging heel stom overkomt omdat er op de site het boek nog steeds staat met een levertijd van 5a7 dagen. ben ik gebeld door klantenservice dat bol .com er niets aan kan doen omdat zij niet de verkoper zijn en dat de bestelling gewoon geannuleerd kan worden en dat ik dan rechtstreeks bij de andere leverancier die ook op de site staat het boek kan bestellen. dit is een hele waardeloze instelling van bol.com omdat er bij de bestelling nergens staat dat het buiten bol.com om gaat , er staat dat het verkocht word door bol.com . ik heb geen annulering gedaan vind dat bol,com er dan wel heel makkelijk van af komt . is wel de laatste keer dat ik wat bestel bij bol.com en zal het echt niet laten om dit verhaal aan ieder die het horen of lezen wil te laten weten zodat voor de toekomst de mensen gewaarschuwd zijn voor dergelijke praktijken waar je als klant gewoon als een stuk vuil word behandeld door bedrijven die te groot worden om vriendelijk te glijven naar de klant
Een lucht bevochtiger gekocht. tot 2 keer thuisgebleven voor levering maar kwam niet opdagen ondanks dat dit stond aangegeven op site bol en post.nl, contact gezocht met bol, starten onderzoek wat 4 werkdagen duurt, kan bestelling niet annuleren omdat bol aangeeft dat het probleem bij post.nl ligt. maar ik heb toch niets te maken met post.nl, ik ga een overeenkomst aan met bol. erg slecht dit, hoop dat ik het product ooit krijg of in ieder geval mijn geld terug. Sowieso geval de laatste keer dat ik bij dit bedrijf iets koop! vooral vreemd dat bol via klantenservice aangeeft dat ik na onderzoek "misschien wel" mijn geld terug krijg of een vervangend product "misschien"! product kost 290E
Geen klachten ! Altijd goed Top.ga zo door!
Ik had een bestelling geplaats voor een kledingstuk. Bol.com meldde mij dat de bestelling geannuleerd was, omdat deze niet meer leverbaar was. Ze retourneerde het aankoopbedrag per omgaande. Een week later kreeg ik via de post het kledingstuk in de verkeerde maat opgestuurd. Ik heb dit netjes gemeld, alhoewel Bol.com hier niet van op de hoogte was. Ik vroeg om een (kosteloze) retourbon zodat ik het artikel kon retourneren. Bol.com gaf aan dat dit niet mogelijk was, en of ik het verzendbedrag wilde voorschieten, het verzendbewijs opsturen en dan zou ik het vergoed krijgen van de verkopende partij. Waarom zou ik allemaal deze moeite moeten doen als het om hun fout gaat? Meerder mails volgde waarin ik andere (voor mij) kosteloze opties aangaf om het artikel te retourneren. Bol.com handelde mijns inziens duidelijk in het belang van de verkopende partij en niet in het belang van de klant. Uiteindelijk heeft de verkopende partij het verzendbedrag eerst overgemaakt en heb ik het pakketje op de post gedaan. Bol.com vond het allemaal heel vervelend en excuses enz. maar de fout toegeven en daarna handelen op een klantgerichte manier is helaas niet gebeurd. Zeer teleurstellend.
Prima site om spullen te bestellen
Bestelling dikwijls zoek. Wel telkens opgelost, met een terugstorting en herbestelling. Naar mijn mening werken ze met een verkeerde transportbedrijf. Post.nl kan niet op een degelijke manier leveren. Met alle andere online bestellingen, die met andere transporteurs worden geleverd , heb ik nooit een probleem.
Na het bestellen van een nieuw scherm voor mijn iPhone 6 op bol.com, waar in de advertentie stond dat dit scherm voor een iPhone 6 is, en altijd eerst getest wordt etc. voor ze het opsturen., wel, het scherm werkt wel, maar is niet compatibel met de iPhone, de iPhone kan er niet volledig mee opstarten, omdat ik al een paar dagen met een gebroken scherm zat en zonder gsm, en niet kon permitteren van nog een paar dagen langer zonder gsm te zitten, en omdat ik zeker niet nog eens mijn tijd wil verliezen met een bedrijf dat producten verkoopt die niet compatibel zijn, wou ik gewoon mijn geld terug, was trouwens al naar een winkel geweest hier ter plaatse om rap een ander nieuw scherm te laten plaatsen, en terug mijn gsm werkend te hebben, maar de verkoper van het scherm wou mijn geld niet terugstorten, en het beste van al ( wat ik totaal niet verwachte van een bedrijf zoals bol.com ) zij steunden de verkoper en ik ben nu mijn geld volledig kwijt ! Dit was een goede les voor mij wat betreft de eerlijkheid en klantenservice van Bol.com, ik had nooit verwacht dat dit bedrijf op zo een manier je geld van je steelt ! En het beste van al, als je daarna een review geeft op hun site over dit product, en deze is natuurlijk negatief, ra ra ra, hij wordt gewoon niet geplaatst ! En toeval of niet, het product is ook ineens niet meer leverbaar ! Gewoon een oplichtersbende en dievenbende bijeen daar, ik ga in ieder geval nooit meer 1 euro riskeren bij mensen met die ingesteldheid.
Ik lees met stijgende verbazing de klachten oven Bol.com Ik ben al jaren klant, koop er regelmatig, retourneer indien nodigen en heb nog nooit een probleem ondervonden. Heb het altijd beschouwd en beschouw het nog steeds als een professionele webwinkel
Ik ben zeer tevreden over bol.com! Wanneer ik in het buitenland zit bestel ik hier regelmatig lat-minute cadeaus. De meeste producten worden de volgende dag al geleverd. Heel netjes. En de website is erg gebruikersvriendelijk.
Altijd als ik iets bestel krijg ik het zo snel mogelijk. Zojuist had ik een probleem met een kadokaart. Stuurde ze een mailtje omdat ik de tijd had maar ik werd met 3! minuten terug gebeld door Soraya? met een onwijs lieve stem en die had de kaart geblokkeerd en het tegoed op mijn account gezet. Ik zou niet weten waarom er zo veel slechte reviews hier staan. Waarschijnlijk door sub-verkopers, want Bol zelf is echt gewoon top. Kan het aan iedereen aanraden! Prijzen zijn vaak ook erg goed vergeleken met anderen (vergeet niet dat de verzending gratis is waar je bij anderen zo 6 euro betaalt)
Ik geef als deskundige een eerlijke review over een lamp welke niet geplaatst word op de site. Terwijl positieve reacties wel geplaatst worden.
Nu al te vaak gehad dat de producten niet op het beloofde moment worden geleverd of zelfs helemaal niet. Toppunt is nu dat ik al vier weken wacht op mijn geld van een item dat retour is gegaan. Iedere keer komen ze met beloftes, maar iedere keer worden die niet waargemaakt. Product is al vier weken geleden ontvangen door ze, maar helaas dus nog steeds geen geld. Communicatie is ook dramatisch, want ik heb nu al vier case nummers gekregen en geen enkele case is nog normaal in behandeling genomen.
De aanbieding: Duracell AA - LR6 Alkaline Batterijen - 24 stuks wordt dus NIET geleverd met hersluitbare verpakking maar met een schamel kartonnen doosje. Het antwoord van BOL.COM: de toegstuurde is de originele. Waarom dan reclame voor een hersluitbare verpakking?
Echt te bizar voor woorden dat deze site weg komt met een abominale service naar haar klanten. Nu 2 maal een betaling gedaan voor een product en betaald en van mijn rekening af maar nooit wat gehoord, en een week later is ineens het bedrag terug gestort, nu al 2 keer! Bol.com heeft dus, a, mijn geld een week in bezit gehad (rente word niet teruggestort), b, heeft niet eens de moeite genomen om mij me te delen dat er een bedrag is terug gestort en een bestelling geannuleerd. 'Klanten service' hierover geinformeerd en die hebben totaal geen interesse om te assisteren op wat voor manier dan ook. Als ik mijn klanten zo zou behandelen als vuil dan kan ik mijn deuren sluiten, BOL.com de grootgraaier nu blijkt is inmidd3ls zo groot geworden en arrogant dat klanten service allang niet meer belangrijk is, nu twee keer mijn bedragen een week vastgehouden, wat denk je dat BOL.com hieraan verdient als die dat met duizenden klanten per maand doet. In ieder geval heel wat meer dan jou of mijn jaarlijks inkomen.
4 dec 2016 Pokémon Moon besteld voor de kleine, zal volgende dag wel komen. Airmiles ingewisseld, moeste restant via IDEAL overmaken. Bestelling en afrekening, betalingen gingen soepel. Alleen, ik kreeg geen e-mail ter bevestiging. Dus, gelijk customer service aan het werk gezet. Nu, 12 dec. Mijn pakketje nergens te vinden, mijn airmiles zijn nog niet geretourneerd. Mijn geld is wel gelukt via ABN Amro . Ongelooflijk, wat een ballentent. Nu willen ze het bewijs zien dat ik de airmiles nog niet terug had gekregen. Ik ga door met dit gevecht, kijken wanneer en hoe ze dit oplossen. Ging trouwens op 5 dec snel naar een echte winkel om Pokémon te kopen. De kleine heeft zijn spul op tijd gekregen. Als ik op Bol moet wachten. Wat een stelletjes amateurs zeg.
Ik had veel opties en afhankelijk van leveringstijd moest meer of minder betalen. Ze zeiden gratis levering maar toch de dezelfde product is duurder dan de andere die "niet leverbaar zijn" omdat ik niet in Netherlands woon. Dus duurder had ik gekozen en normaal de levering was de volgende dag. Ik wachte de hele dag, niks (de tracking bleef op "onderweg"). Tweede dag weer "onderweg status" om 10u en dan om 11u30 kreeg ik email en zei "je bent niet thuis, wij zullen morgen proberen." Ik was in de woonkamer aan het wachten, mijn auto stond buiten, de auto van mijn buurvrouw was ook buiten. Niemand kwam, geen briefje in post. Het was 2 dagen aan het regenen en mss te koud voor post.nl om de levering te doen. Ik moest ze bellen, email sturen en ook op Facebook gecontracteerd. Ze zeiden tegen mij dat het geen fout was van bol.com, tis eigenlijk volledig nu aan de hand van post.nl. Common bol.com, I paid more to have it deliver THE NEXT DAY! So BOL.COM APPS - deleted in my phone.
Nooit een reactie op mijn vraag.
Bestelling gedaan voor de eerste keer. Bestelling wordt geaccepteerd met achteraf betalen. Enkele uren later volgt de mededeling : "bestelling geannuleerd wegens openstaande bedragen op het leveradres" . Ondanks het feit dat men de levering eerst goedkeurde weigert bol.com de levering uit te voeren zoals voorzien in de oorspronkelijke bestelling. Dat zij incasso doen van openstaande bedragen is volledig te begrijpen, zij werken echter enkel op leveradres en niet op naam. Zij weigeren halsstarrig te leveren => doorgestuurd naar rechtbank.
Bol.com houdt hun aan hun eigen afspraken. De pakket chauffeur kwam om 21u 55 nog leveren. De pakker chauffeur was dood moe aan hem te zien. Maar toch een dikke pluim voor de chauffeur. Wat bol.com betreft, ze mogen wat minder streng omgaan met hun pakketjes dienst (Post NL). De mensen zien er echt af.
Levering van een Skateboard voor onze dochter ging niet goed. ik heb met ideal betaald en levering blijft staan op 3-11 (vandaag) terwijl hij niet komt. Bol.com geeft aan dat de fout bij een externe leverancier ligt welke ze niet kunnen bereiken. bestelling is door bol.com geanuleerd maar mijn geld is er pas over 3 werkdagen (weekend ertussen 5 dgn) aangezien wij heel weinig centjes hebben zal onze dochter van 6 haar verjaardagskado pas over 5 dagen krijgen zodra ons geld terug is. Nooit meer bol.com.
Tosti apparaat besteld kreeg de verkeerde maar na 1 telefoontje alles opgelost gelijk nieuwe besteld en dit alles binnen3 dagen dit noem ik klasse sevice
Ik ben zeer blij met bol.com, 24/7 klantenservice en altijd heel vriendelijk en snel ! Heb vandaag voor 12u een bestelling gedaan en heb dezelfde avond mijn bestelling kunnen ophalen in de plaatselijke Albert Heijn. en nog de zelfde avond kunnen genieten van mijn bestelling ! Echt perfect. Al letterlijk meer dan 70 bestellingen gedaan en nog nooit iets verkeerd gegaan. Altijd goede service en een heel groot aanbod.
Hoi, u wil niet weten , tot zover wat ik beleef hebt met bol,com het is echt te veel voor woorden, tel kosten en tijd , ik ben er klaar mee .ik neem een incasso in de arm. grt piet.
Ik heb een artikel besteld. Na enige tijd geen artikel, dus geinformeerd naar de traceerkode, verbaasd als ik was dat die niet automatisch was toegestuurd. "Ik zie dat er wat fout is gegaan bij de verzending. We hebben geen traceerkode was het antwoord, we hebben verzuimd die te vragen. Ik zal u het artikel opnieuw sturen. Ik kan ook de traceerdode opvragen maar dat kan wel 3 dagen duren.". Enige dagen later: "nee, we kunnen geen traceerkode krijgen, we hebben de order afgesloten, u krijgt uw geld terug in 5 dagen". "Maar ik heb Bol.com betaald om een artikel te krijgen". "Tja, dan moet u opnieuw bestellen en betalen". Dus, voorlopig maar 2x betaald aan Bol.Com, want het duurde al zo lang. Tussen haakjes: "Vergeet u nu alstublieft niet om een traceerkode te vragen, en vermeldt alstublieft de extra adreslijn die ik in mijn account heb ingevuld bij de veírzending". "De traceerkode krijgt u met 3 dagen, de extra adreslijn vermelden we niet want die voegt niets toe". Dit laatste is echt om te huilen. De adreslijn bevat een telefoonnummer dat de bezorger voor de bezorging kan bellen. Er is op het afleveradres geen deurbel. Wacht dus nu op mijn artikel. Wat een club dat Bol.Com.
Wasmachine en droger besteld en meteen betaald via ideal. Helaas artikelen niet voorradig, maar wel betaald. Oke dan een nieuwe bestelling doen, ook weer via ideal betaald. Wederom niet leverbaar. Dus 2 x op 1 dag een bestelling gedaan voor ruim Euro 1.100,00 en ik heb niks. Gebeld met Bol.com, sorry en het spijt me, we kunnen niets voor u doen. U krijgt uw geld terug. Zeer teleurgesteld. Waarom adverteren en mij laten betalen voor spullen die niet leverbaar zijn?
Na een bestelling met meerprijs voor avond levering hebben ze dat zelf niet gecommuniceerd naar het transportbedrijf. Zelf nadat ik van 7u tot 18u heb geprobeerd te zoeken naar een oplossing zijn ze onwelwillend en niet meewerkend. Annuleren kon ineens niet meer. Dus moest schriftelijk koop ontbinden. Oplichters. Krijg nog steeds 1700 van ze.
Ik vind bol.com een super fijne site! ik krijg het altijd binnen 24 uur binnen en er is nog nooit iets mis gegaan! bol is erg betrouwbaar.
Bestellingen blijken steeds te verdwijnen bij transport. Geen enkele bij mij toegekomen. Ondanks ik hier niet verantwoordelijk ben blokkeren ze mijn account en kan ik de cadeaubonnen te r waarde van 155 euro niet gebruiken! Dit = OPLICHTING
26 Nationale Entertainmentkaarten waarde a 10,00 euro per stuk ingevoerd bij een bestelling bij Bol Com in onze eigen reeds bestaande account. Helaas 10 dagen later nog niet inwisselbaar. Als je een e mail stuurt ( nadat je eerst een chat hebt gehad met iemand die het te moeilijk vindt ) wordt je telkens door een andere persoon geholpen , maar nog erger van het kastje naar de muur gestuurd . Alles al gedaan wat on ons vermogen lag , en dan uiteindelijk maar gevraagd om de kaarten van onze account te verwijderen. Nul op rekest , geen beloofde contact na 2 dagen , zelf weer een e mail sturen en ja hoor , weer een nieuw iemand die vraagt hoe de vork in de steel zit , ondanks dat je in elke mail het zelfde CASE nummer gebruikt . Hulde voor Bol , maar ik ga Kassa inschakelen !
Veel positieve ervaringen gehad bij Bol.com, maar recent een dramatisch slechte. - Op Bol.com een oplader besteld die het helaas niet bleek te doen. Vervelend, kan gebeuren, en dus per mail gereageerd. - Netjes de belofte dat er binnen 48 uur gereageerd ging worden, maar helaas na drie dagen zelf moeten bellen. - In plaats dat de Bol.com-medewerker ervoor zorgde dat ik alsnog, vier dagen te laat, een werkende oplader ontving, kon hij niets anders doen dan een mail sturen naar de 'externe leverancier'. Vervolgens de opmerking dat ik weer 48 uur moest wachten. - Weer drie dagen later nogmaals gebeld. Andere Bol.com medewerkster. Of ik de retourzending wilde activeren on-line en dan naar het postkantoor wilde gaan. Dan zou ik mijn geld terugkrijgen als de leverancier het ontvangen had. Waardeloze service. Ik wil als klant of mijn geld terug voor een niet geleverde dienst of ik wil alsnog een werkend product. Ik wil niet twee keer uit eigen initiatief moeten bellen en dan bij een postkantoor belanden.