Rekening geopend bij Bunq, was gratis, waarschijnlijk was ergens een vinkje verstopt, en na een maand proef zat ik opeens vast aan een Elite account a 18,99 per app gebruiker. 2 gebruikers. Dus 38 Euro per maand kosten?! Wat een oplichters. Op de 24/7 zeer duidelijk gemaakt dat ik het oplichterspraktijken vind, en kreeg een gedeelte van mn geld terug. Direct mn rekening opgezegd. Lage manier om geld te moeten verdienen door sneaky vinkjes te weg te moffelen en niets vermoedende klanten een elite rekening aan te naaien. Pervers verdienmodel.
Het is fatsoenlijk om geld te sparen. Ik gebruik de auto-round-up functie, en al mijn eurocenten gaan naar mijn spaargeld. Ik stel ook spaarautomatiseringsregels in, en bunq volgt ze automatisch... Haalt veel last van mijn schouders, maakt het leven makkelijker. De AI-assistent geeft ook uitgavenrapporten, vraag het hem gewoon, en hij doet het. helpt me binnen mijn budget te blijven. Behulpzaam.
Gekmakende ai hulp chatbox die maar steeds dezelfde belachelijke antwoorden geeft en te som is om de vraag te begrijpen
Dramatisch!! Alleen maar hoofdpijn van deze bank. Kost me echt moeite geen scheldwoorden te gebruiken hier. 2/3 weken bezig geweest om de bankrekening van mijn dochter gekoppeld te krijgen aan die van mij en haar moeder. Elke keer dezelfde mededeling via de chat: er gaat wat mis in ons systeem, ik zet het probleem door naar een andere afdeling en ze zijn ermee bezig en ik verwacht dat het binnen enkele dagen is opgelost. Blijf uw bank app controleren en dan zal u zien wanneer het is opgelost. Uiteindelijk aangegeven dat ik er helemaal klaar mee was en dat ik alles wil opzeggen. Dat leek wel makkelijk te gaan totdat wij als ouders vandaag beide een e-mail krijgen met de mededeling dat onze gratis maand over 2 dagen afloopt en we vanaf dan maandelijks €18,99 gaan betalen!! Iemand bereiken is niet mogelijk zonder de app. Alles weer opnieuw installeren en met een chatbot aan de gang. Echt een verschrikkelijke vervelende bank dit. Nooit in mijn leven zal ik deze bank aanraden of ooit nog zelf kiezen. Bespaar jezelf hoofdpijn en kies een andere bank!
Op 7 november is er een incasso op mijn rekening gedaan waarvan ik niet weet wie dit bedrag heeft geïncasseerd. Dat is ook niet te zien in de app; geen enkele referentie die mij wat zegt. ik heb een chargeback aangevraagd en na veel pijn en moeite zégt men dat de procedure is gestart. Wel moest ik van BUNQ mijn creditcards blokkeren. Na dag over en weer met 'Support' te hebben geappt middels de BUNQ app, is het doodstil geworden. Geen antwoorden, geen enkele reactie. Ik maak mij nu wel zorgen want wat is hier aan de hand? Kan er 'zomaar' geïncasseerd worden door voor mij onbekende partijen? Ik wacht nog héél even maar ga mijn geld wel veilig stellen. Bizar dit...
Het grootste voordeel van deze bank is dat een account openen super-super snel gaat. Dat komt doordat AI het checkt. Het doet de ID-check en bevestigt het adres. Voor mij duurde het slechts een paar tikken op mijn telefoon en mijn account was binnen enkele minuten actief. Tegelijkertijd heb ik verhalen gelezen dat AI soms iets verkeerd interpreteert, en bijvoorbeeld een verkeerde naam op je kaart zet. Dus niet altijd positief.
Naar mijn mening is deze bank beter dan Revolut. Misschien zijn de prijzen hier hoger, maar de functionaliteit is veelzijdiger en het geeft me veel meer flexibiliteit om mijn financiën effectief te beheren.
Waardeloze service. Alleen bots die oprecht meeleven, je probleem zogenaamd begrijpen maar niets oplossen. Je krijgt nooit een medewerker te spreken. Zeer klantonvriendelijk en dubieus
Bunq heeft me echt enorm geholpen toen ik geld moest overmaken… eerst ging het heel snel en ten tweede kostten de overschrijvingen me niets. Het was buiten bunq, en zelfs buiten mijn land!
Ik heb net mijn account geopend en het was heel snel geregeld zonder gedoe. Ik neem wel de tijd om vertrouwd te raken met de app zodat ik er goed gebruik van kan maken. Ik ben van plan niet alleen te sparen, maar ook in meerdere valuta te sparen.
Ik gebruik bunq al een tijdje en verdien er een mooi passief inkomen mee.
Soepel werkende app en, het beste van alles, eenvoudig op te zetten. Het kostte me ongeveer tien minuten om dit helemaal klaar te hebben op mijn smartphone. De budgetteringstools zijn behoorlijk goed, enige nadeel voor mij nu is dat overboekingen wat vertraagd zijn, zelfs tussen mijn eigen subrekeningen. Het zegt dat het 'smart security' is, om te controleren of de betalingen echt door mij worden gedaan. Ik denk dat het extra bescherming is, maar het voelt nog niet echt ‘smart’.
Ik denk dat dit onze lokale bank is, hoewel het voor de hele EU is, maar het is hier opgericht, en dat is oké.
Alles was makkelijk voor mij… om een account te openen en hun bank-app te begrijpen.
Aandelen en ETF’s kopen is hier zo makkelijk. Ik begon met een klein bedrag, slechts tien euro, om het uit te proberen, en dat was in april, toen de aandelen het laagst stonden. Nu heb ik spijt dat ik er niet meer heb gekocht xDD HEEL veel spijt! De aandelen die ik toen kocht, zijn gewoon 2x, 3x in prijs gestegen in zes maanden tijd... Ik heb er nu wat meer gekocht, maar weet niet of ik al mijn geld erin moet investeren... Het voordeel voor mij is dat er in de proefperiode geen kosten waren om aandelen te kopen. En zelfs nu, na de proefperiode, is de commissie minder dan een procentpunt. Heel erg de moeite waard, vind ik.
Ik dacht dat ik pissig zou worden op de gratis lan toen ik het begon te gebruiken, maar nee, niet echt. Voor betalingen en sparen werkt dat plan prima. Maar ik ga een stapje hoger
Ik geef toe dat beleggen hier iets duurder is dan op professionele beleggingsplatforms, maar het is de enige manier waarop ik met een schamele €10 kan beginnen en elke maand kan blijven bijstorten.
Eenvoudige app die de klus klaart zonder je met extra dingen op te zadelen. Een ding over de setup is dat alle taken vandaag goed gaan.
Ik heb geen klachten, bunq levert wat ze beloven en dat is het belangrijkste. Features zijn helder en alles is overzichtelijk, wat op zich al een voordeel is bij banken.
Ik DENK dat de klantenservice steeds beter wordt. De bot is inderdaad soms niet slim ;D Helemaal niet zelfs! Maar hij reageert snel, en als ik geen heel specifiek nieuw probleem heb, lost hij het meestal goed op. En het feit dat er in zo'n kleine app zoveel bankfuncties én andere features zitten, blijft mij verbazen. Dat is echt programmeermagie.
Wth, waarom heeft bunq maar een score van 2.5? Ik ben het ermee eens dat de chatbot soms irritant is, maar de bankervaring is top. Alleen al voor de budgetteerfuncties en IBANs verdienen ze minstens vier sterren.
Zoals bij elke digitale bank-app was ik voorzichtig en ontdekte ik de functionaliteiten stap voor stap. In het algemeen kan bunq worden beschouwd als een veilige plek voor zelfs ingewikkelde transacties, zoals geld naar het buitenland sturen, en sparen met rente. Deze optie was echt een goed idee, met budgetinzichten en multi valuta rekeningen. Een soort van spreiding.
Ik hou van deze neobank, hij voorziet me in al mijn bankbehoeften zonder naar een kantoor te hoeven gaan of papieren te moeten ondertekenen. Ik zit op het bunq core abonnement en ik heb superveel functies en ze zijn ook nog eens nuttig. Finn is ook een handige persoonlijke assistent, ik heb eigenlijk nauwelijks extra hulp nodig van de support.
De app was eenvoudig in te stellen en werkt tot nu toe prima. Kleine vertragingen bij het laden, maar niks ernstigs. Al met al een goede bankieroplossing.
Veel functies van bunq verdienden mijn aandacht. Naast de hoofdactiviteiten, geld naar het buitenland sturen, online aankopen doen en valuta wisselen, bieden ze nog veel meer handige functies. De functie die ik het fijnst vond, hielp me bijvoorbeeld met budgetteren en sparen. Gezamenlijke rekening waarop ik mijn geld kan delen met mijn partner en dagelijkse inzichten in uitgaven, hielpen me om mijn geld in balans te houden
Ik ben niet echt een technische goeroe, maar op de een of andere manier maakt bunq alles makkelijk te gebruiken
Solide online banksysteem met zijn eigen voordelen. Al vind ik bunq geschikter als tweede optie.
Bunq heeft indrukwekkende tools ontwikkeld om de wereld rond te reizen. Weet je, ik reis vaak voor mijn werk en het feit dat ik mijn pas wereldwijd kan gebruiken zonder me zorgen te maken over kosten voor buitenlandse transacties en de mogelijkheid om mijn geld probleemloos om te wisselen in andere valuta in de app, maakt van bunq voor mij een aantrekkelijke keuze. Bovendien heb ik nooit problemen gehad met geldopnames bij geldautomaten in het buitenland.
Ik wilde alleen zeggen dat bunq is gereguleerd als een volledig functionerende bank, dus de kans dat ze instorten zoals een van de trendy Amerikaanse fintech-startups (ik ga hier geen namen noemen) is onbestaande. Het is iets wat ik persoonlijk belangrijk vind en waarvan ik denk dat meer mensen er rekening mee zouden moeten houden wanneer ze zich aanmelden voor een rekening
Het is onmogelijk om een nieuw account aan te maken als je vroeger een account hebt gehad Als je jezelf hebt geïndificeerd krijg je telkens weer het verzoek je nogmaals te indiceren Ben twee dagen doende geweest en kom niet verder Beveel het niemand aan om Bunq te kiezen Kies voor Revolut of N 26 geeft helmaal geen enkel probleem om een account aan te maken