Er zijn 29.517 reviews geschreven op Ervaringen.
Ervaringen Reviews Betrouwbaarheid

Snelle levering en keurig verpakt

Top van bestellen tot en met bezorging

Alles heel goed, behalve telefonische bereikbaarheid

Snel besteld, snel geleverd werkt prima

Altijd goede service.

Goed snelle service

Altijd fijne service, mooie producten, goede prijzen en een overzichtelijke webshop. Een schoolvoorbeeld van hoe de klant het beste bediend wordt.

Goede kwaliteit en goede service

Duidelijke informatie over de bestelling en de bezorging 🚚 Ook leuk om confetti te maken voor de bezorger, en om hem de groeten te doen van Coolblue, dat heb ik gedaan, hij keek blij πŸ™‚ verrast .

Diverse aankopen gedaan . altijd prima

Alles vlot besteld en bezorgd

Ik had een nieuwe wasmachine nodig en door de goede reviews bij Coolblue terechtgekomen. Eenvoudige site met veel info. Maken ook waar wat er wordt gezegd. Wasmachine de volgende dag bezorgd, twee trappen naar boven. De bezorgers namen ook de tijd om te installeren en een uitleg te geven. De oude machine werd weer meegenomen. Als ik dan toch nog iets negatiefs moet zeggen: op de site staat dat de oude machine achter de voordeur moet klaarstaan. De mail die je de avond ervoor om 22 uur krijgt, staat dat ze de oude machine ook naar beneden brengen. Dan heb je ondertussen zelf al voor deze klus gezorgd! Pas dit aan op de site.

Goede service, erg informatief. Geeft zelf info over apparaten die jullie niet verkopen!

Zeer ontevreden. Ik bestel iets en krijg compleet een ander artikel ( wat natuurlijk kan gebeuren ). Dan bel ik op omdat aan te geven. Moet ik eerst het artikel terug sturen, dan moet het nagekeken worden en dan willen ze pas het goede artikel leveren. Ik snap natuurlijk dat iets fout kan gaan maar het moet toch niet zo zijn dat ik dagen moet wachten voordat ik eindelijk het artikel krijg wat ik al betaald heb en het verkeerde artikel heb terug gestuurd wat ze kunnen zien.

Snel en correct geleverd, met zelfs online een duidelijke Nederlandse gebruikershandleiding.

Webiste overzichtelijk en aflevering zeer consument gericht. Niet onnodig wachten maar bijtijds aangegeven wanneer ze kwamen

Perfect! vriendelijk (iets teveel glimlachen.voelt ongemakkelijk)

Altijd snelle en correcte service! Met een duidelijke website/app waar alle informatie op staat om een gedegen keuze voor een aankoop te maken.

Alles in orde en direct geleverd

Snelle levering en duidelijke order stappen

Altijd goede service en duidelijke communicatie.

Mooie nieuwe laptop. De beschadiging aan de doos waardoor het een "tweede kans" werd heb ik niet gevonden. Het enige dat erop wees dat hij eerder verzonden is geweest was het verbroken zegel van de fabrikant.

Goede info op website, snelle en correcte levering, redelijke prijs.

Ik ben al jaren een zeer tevreden klant van CoolBlue! Vanaf het moment dat CoolBlue nog een klein winkeltje was aan de Oudedijk in Rotterdam. Dat zegt toch eigenlijk genoeg…

Alles was zo als beschreven

Concurrerende prijs, doet wat het belooft, snelheid en correctheid dus met andere woorden. Coolbleu staat achter het product en mens en wens van de consument en levert op tijd 😊

Bestelling ging gemakkelijk. Duidelijke mails met bezorging. Bezorging prima, geen klachten.

Ik heb ruim een week geleden een artikel retour gestuurd. Nu nog steeds geen verandering in de status, online te zien. Ik heb inmiddels 3 x contact gehad met klantenservice . Die vertellen me steeds dat het pakketje in goede orde ontvangen is en dat het even kan duren met het verwerken ervan. Het gaat hier om 629€ dus geen kleingeld. Er werd ook verteld dat het nog wel 2 weken kon duren. Dit is natuurlijk ongekend dat het zolang mag duren. En online word heel anders beloofd . Ik hoop dat Coolblue er snel mee bezig gaat . want iemand zolang laten wachten alleen al op een bevestiging Online in de status mag natuurlijk niet de standaard zijn .

Goede, snelle levering en goede communicatie

Lekker professioneel gehandeld in de winkel en goed geregeld!