Snel bezorgd en geleverd
Alles goed met sony 5
Coolblue's keuze is top, ook veel info over de producten.
Erg goede service
Goede informatie, vriendelijke bezorger!
Goede duidelijke service Mooi op tijd
Altijd vriendelijke mensen op de vestiging en klantgericht en dat is voor een belangrijke reden om bij Coolblue te kopen.
Nog nooit problemen gehad en alles wordt altijd perfect geregeld! Voor mij is dit beste online shop bedrijf van nederland. Soms is de prijs hier iets duurder dan bij anderen, maar de service is het dan zeker waard.
Geen verassingen, geleverd zoals beloofd!
Van het bestellen tot het leveren, allemaal top!
Makkelijk snel betrouwbaar nazorg
Snelle levering en erg tevreden met de bestelling
Er staat voor 23:59 besteld volgende dag in huis Heb zondagavond rond 8 uur een tv besteld eerst volgende bezorgmoment is dan donderdags dan moet je dat niet op de side zetten vind ik Verdere bezorging was wel goed
Snelle en correcte levering. Meteen op dag van release aan de slag gekunt met het nieuwe speelgoed.
Fijne en betrouwbaar bedrijf, en houdt hun afspraken goed na. Erg fijne klantenservice die snel reageert. Aardig personeel dat graag wilt helpen. En erg mooi logo!
Altijd behulpzaam, bij mankementen word er goed mee gedacht niet moeilijk gedaan. En als je wat besteld klopt de voorraad altijd wat ze zelf aangeven. Top bedrijf.
Bestelling is snel en correct afgewikkeld
Onze koelkast werd slechter en slechter, vorige week donderdag de knoop doorgehakt, er moest een nieuwe komen. Al wat voorbereidingen getroffen op de site van coolblue (voor 23.59u besteld morgen in huis) en na het eten de oude koelkast leeg gemaakt en buiten gezet terwijl de vrouw de kinderen op bed legt. Dan ga je bestellen… niet op vrijdag maar pas op dinsdag een nieuwe koelkast… de reinste misleiding dus pas op!
Klantvriendelijk en nette en snelle service
Word bezorgd per post nl tig keer de tijd veranderd! Word dan maar 's avonds voor de deur gegooid bezorger zat al in de auto. Erg jammer zo maar wel tevreden met de pannen.
Prima kwaliteit, snel bezorg
Fijne website en goede service!
Over het algemeen zeer tevreden. Was alleen raar dat bij het online bestellen 's middags, het de volgende ochtend pas kon worden opgehaald. Vaak kan je het gelijk ook ophalen in de winkel.
Goede marketing en bezorging vlotte communicatie etc
Goede artikelen in de webshop
Altijd een feestje om te winkelen bij Coolblue. Helder website, goede product uitleg en zelfs filmpjes. Kunnen anderen nog wat van leren
Hoop keus en redelijke prijs en vandaag besteld morgen in huis en op de webshop goede uitleg. Erg blij mee 👍🏻👍🏻 super tevreden.
Wat een super service. Apparaat in de reparatie, daarna met deuken en krassen terug gekregen. Een nieuwe mogen uitzoeken. Ik zeg super.
Besteld en de volgende dag in huis. Plus duurzaam verpakt
Heel blij dat ik mijn oude blender kon terugsturen via jullie recycle programma!