Er zijn 29.518 reviews geschreven op Ervaringen.
Ervaringen Reviews Betrouwbaarheid

Vlotte service en makkelijke website

Alles was goed geregeld en mooi optijd afgeleverd!

Snelle en vriendelijke bezorging. Product bevalt goed.

Goede en snelle levering. Ben heel blij met het product en zou er zeker weer kopen!

Alles is goed verlopen en snel geleverd

Duidelijk info op het site. Snel geleverd.

Erg fijne en snelle levering! zeker een aanrader

Gewoon super aanbiedingen en snel geleverd. Goede bezorgservice.

Heerlijk snel en makkelijk. Overzichtelijk, duidelijk en supersnel correct geleverd

Top online bestelling. Jammer dat producet niet in de winkel was om te proberen. Fitbit charge 6

Hele snelle levering! Qualiteit altijd goed

Goede informatie over de leveringstijd en een duidelijke website

Gewoon altijd goed. Topservice, fijne website, briljante marketing, supersympathieke CEO en altijd goede levering. Iets om trots op te zijn als Nederlander

Bestelling is nooit aangeboden Lijkt nergens op

* goede omschrijving artikel * snelle en goede levering * beschikbaar voor hulp TOP

Dit had ik nog nooit meegemaakt bij Coolblue, maar bij deze bestelling was het een soort 'wet van Murphy'. Alles wat mis kon gaan, ging geloof ik mis.

Goede productinformatie online, en razendsnelle bezorging

De site is overzichtelijk en de prijzen zijn prima. Vooral om artikelen te vergelijken is super. Alles word snel en vakkundig afgehandeld en bezorgd. Kortom altijd heel erg tevreden.

Betrouwbare partij. Levering de volgende dag en onbeschadigd. Doen wat ze zeggen.

Webshop overzichtelijk en uitgebreide omschrijving. Snelle levering waarbij je voorkeuren kan aangeven en waarop daadwerkelijk de levering plaatsvind. Zeer tevreden met de gekozen producten.

Altijd snel en zonder problemen.

De service is heel goed je wordt snel geholpen. Alleen jammer dat je voor elk ding moet melden

Snel helder en makkelijk, heel tevreden.

Je wordt goed op de hoogte gehouden over de tijd van bezorging,zelfs nog gebeld. Vriendelijke bezorger, ik ben zeer tevreden.

Snelle verwerking en levering

Alles verloopt volgens afspraak. After sales ook prima. Vriendelijk en kundig personeel.

Snel en eenvoudig via de webshop artikelen te bestellen en veel en snelle actuele informatie over de bestelling en tips nadien over het gebruik van het artikel!

Altijd snel geleverd en problemen worden snel en vakkundig opgelost. Jullie zoeken naar wat wij nodig hebben, niet zoals veel andere bedrijven het product wat het dichtst bij jou budget ligt. Blijf zo doorgaan.

Heel beleefd en fijn product, snel geholpen

Iphone gekocht. Snelle levering, correct en conform afspraak. Enige punt van verbetering zou het online inwisselen van de telefoon kunnen zijn. Waarom kan ik mijn oude iphone niet opsturen bij aanschaf van een nieuwe? Retourdoosje gekoppeld aan de verkooporder zou handig zijn. Prima als je eerst het volledige bedrag moet betalen. De waarde van de ingeruilde telefoon mag wat mij betreft ook later worden overgemaakt en of worden toegekend in tegoed in je account. Hoe cool zou dat zijn?