Deze pagina is samengesteld na analyse van 57.275 recente reviews uit 4 bronnen.

Een PlayStation 5 besteld om op te halen en een uur later stond alles keurig klaar in de winkel. Vriendelijke medewerkers en ook keurige communicatie per mail.

Altijd goeie service, goeie leveringen en niks aan de hand!

Zeer teveden over bestelling en levering en tot een volgende bestelling

Incomplete levering product. Slechte oplossing geboden.

Supersnelle levering. Top service

Goede site, makkelijk zoeken, makkelijk bestellen en snel geleverd

Order snel en goed afgeleverd.

Snelle en goede service! Zeiden al naar een paar dagen dat mijn vorige thermostaat niet te repareren was en kreeg mijn geld terug en daar heb ik hetzelfde model voor gekocht!

Snelle levering en makkelijk te gebruike website

Goede communicatie en service met name over tijdstip van levering

Goede communicatie Nette en snelle levering

Duidelijke website, verzending zoals beschreven op de website, levering met de fiets 👍🏼

Snel en goed geregeld

Duidelijke site en snelle levering.

Besteld op Woensdag…s’avonds geen mail gehad ….hele dag toch gewacht, pas laat in de middag een flauw excuus dat de bezorger het niet ging redden . Dit wisten jullie de avond ervoor al , anders hadden we wel een bezorg tijdvak gekregen. Door de plannings optimalisatie van coolblue / vervoerder koste het mij een vrije dag . Vind dit eigenlijk schandalig!

Vlug geleverd. Alles in orde.

Goed, snel, betrouwbaar en professionele service.

Netjes en goede levering

Snelle en goede service. Bij retour of problemen altijd prettig geholpen.

Super snelle levering

Prima service. Bij thuisbezorging wordt je goed en geregeld op de hoogte gehouden

Fijn dat het op de fiets bezorgd werd en ik zelfs nog een apparaat retour kon geven. Vriendelijke bezorger ook.

Altijd goed bij jullie. Expertise genoeg en over retouren en reparaties wordt niet moeilijk gedaan. Daarbij ook, hele leuke medewerkers. Altijd vriendelijk en behulpzaam. Ga zo door!

Coolblue is als een ritje op een lachgaswolk door e-commerce-land! 😄 Het bestellen bij Coolblue? Een eitje! Klik-klik, en mijn gewilde gadget is onderweg naar mijn voordeur. De communicatie? Beter dan een stand-up comedyshow! Updates die grappiger zijn dan een clownsneus op een onverwachte locatie. En als mijn pakketje arriveert? Feestje zonder ongemakkelijke ooms en tantes! Snel, netjes, en het voelt als een cadeautje van de gadget-goden. Conclusie: Coolblue, je maakt online winkelen leuk, makkelijk én grappig. Wat wil je nog meer? 🎉

Prima bezorging in eigen handen, beter dan meest pakketdiensten. Producten meestal ook in orde

Zeer tevreden met de behandeling

Snel en goed verpakt

Geweldig snelle bezorging

Pakketen worden altijd goed en op tijd geleverd! En bezorgen op zondag dus dat is ook top

Zeer duidelijke omschrijving op de site. Zeer snelle levering. Nog mail met instructies en tips. Zeer goed prijs / kwaliteit. Echt een aanrader