Altijd fijn bestellen via Coolblue!
Goede kwaliteit vriendelijke jongens goede uitleg
Altijd leuk zo'n blauwe bakfiets met goodies voor je deur! En gewoon binnen het aangegeven tijdvak, net zo makkelijk.
Zeer vriendelijke bezorger en behulpzaam
Snelle service. Dit keer werd het door post nl geleverd waardoor ik mijn oude apparaat niet direct kon meegeven. Dit werd pas na het bestellen aangegeven, dat is jammer. Verder alles prima
Fantastische service, kan niet beter
Goede prijzen, goede service en snelle levering
Alles ging een beetje slordig. Wasmachine was bij eerste bezorging stuk gegaan (woensdag), dus er moest een 2de levering komen. Ik moest bellen om de levering te vervroegen. Deze was namelijk over het weekend verplaatst (maandag). Uiteindelijk kon hij toch zaterdag bezorgd worden. We zaten op donderdag al zonder handdoeken. Bezorgers van 2de levering wist niet goed wat ze kwamen doen. Bezorgers verwachte dat ze een nieuwe kapotte wasmachine kwamen omwisselen. Ook was hier wat onduidelijkheid over installatiekosten. Bezorgers gaven uiteindelijk aan dat dit niet van toepassing is bij abonnementen. Uiteindelijk toch factuur ontvangen voor installatiekosten. Ik heb weer gebeld waarna aangegeven is dat ik deze niet hoef te betalen.
Kwaliteitsproducten en snelle, correcte levering.
Snelle levering, uitstekende service en mooie producten.
Super geholpen, volgende dag in huis.
Alles goed geregeld, een tijd afspraak van maar 1 uur Prima
Altijd snel en betrouwbaar, in bijna alle thuis keuken hardware en veel accessoires is Coolblue mijn enige webshop met de 100 💯 levering en the next day, hoe kan dat?
Snelle en correcte levering
Netjes en snel gelevert
Bestellen ging gemakkelijk en snel bezorgd alleen doordat het via postnl werd bezorgd en niet dooe coolblue zelf moest ik alsnog zelf het aparaat de trap optillen en kon ik de oude niet retourneren. Voor iemand die producten besteld ivm medische problemen en die niet over een auto beschikt is dat een jammer loopt van omstandigheden en knap onhandig ook. Verder te vreden.
Snelle service en ik werd op de hoogte gehouden van de mogelijkheden van het ophalen van mijn bestelling.
Fantastische service, snelle levering.
Snelle en correcte manier van communiceren en alles wordt snel geregeld!
Er stond dat er de volgende dag bezorgd kon worden, maar daar was het te druk voor. Een paar dagen later vriendelijke bezorgers aan de deur. Ben eerst netjes gebeld dat ze er aan kwamen. Tijdstip kwam overeen met wat vooraf was gecommuniceerd. Goede instructies gekregen over het product.
Product zoals ik verwacht had. Prima verpakking ook. Snelle levering.
Snel, efficiënt en vriendelijk.
Mijn product (hoofdtelefoon) deed het plots niet meer. Ik vond het fantastisch en een juiste en goede service dat ik onmiddellijk een nieuw product meekreeg.
Top, Top, Top. super snel, juiste Prijs.
Top! Fijne site, snelle service!
Duidelijke site, humoristische bevestiging, nette levering. En na levering een mail met een installatie filmpje van mijn nieuwe koffiemachine.
Samen met de klantenservice de bestelling geplaatst omdat er iets op de site niet goed ging. Keurig geholpen. Levering is super gegaan. We werden netjes 15 minuten vooraf gebeld. Waren ook keurige jonge mannen. Eén klein minpuntje: we moeten nu zelf naar de milieustraat rijden om al het piepschuim van de verpakking weg te brengen. We hadden verwacht dat de jongens dit ook mee zouden nemen. Verder zijn we zeer tevreden.
Altijd op tijd, goede kwaliteit en ik ben erg blij met 'Tweede kans". Wel zo duurzaam
Duidelijke website, makkelijk vergelijken. Zeer snelle levering, machine naar zolder getild.
Dat is snel; het lijkt overtoom wel!