Deze pagina is samengesteld na analyse van 57.236 recente reviews uit 4 bronnen.

Bij het bestellen via de website kon ik goed aangeven wat ik precies nodig had en kon il zo de printer vinden die ik nodig had. Diezelfde dag nog kon ik die printer ook ophalen in de winkel (op 5 minuten lopen van mijn huis). Vervolgens werd ik heel snel en heel vriendelijk geholpen in de winkel bij het ophalen. Uitermate fijne en snelle manier van een printer kopen! :)

Makkelijk besteld en snel verzonden. Super vriendelijke bezorger. Mijn pakje had wel makkelijk door de brievenbus gepast, dus het was niet nodig om dit bij de buren te brengen, maar ik waardeer dat dit gedaan is.

Werkt prima en gemakkeljjk

Odat een 10 vrijwel onmogelijk is, want niemand is perfect, vind ik een 9 passen. Aangezien wij nooit problemen hebben gehad met Coolblue en al lange tijd klant zijn!

Geweldig snel en fijne

Geweldig binnen 24 uur geleverd, zelfs naar de wadden eilanden!

Ik had mijn bestelling gemaakt met de optie om bij de winkel op te halen. Het was een gemakkelijke en fijne ervaring. Het personeel was vriendelijk behulpzaam en geïnteresseerd in mijn product.

Coolblue is snel, correct en houdt zich aan de afspraken

'S avonds besteld en de volgende middag al direct binnen. Duidelijke uitleg en filmpjes achteraf hoe het product het beste te gebruiken is. Alle vragen worden al beantwoord voordat je ze bedacht hebt. Top service!

Geweldige ervaring, van aankoop tot logistiek

Nobody is perfect, anders was het een 10 geweest! Prijs, T&T, leveringstermijn en verpakking waren goed. Serviceverlening, in de vorm van gemailde manual, over het gebruik van de telefoon en de fototips kon ik zeer waarderen.

Zoals altijd top geregeld.

Vlotte afhandelinge en snelle levering houden zo

Bestellingen altijd netjes op tijd geleverd

Snelle en goede service! We geven coolblue een 10!

Snelle levering, veel opties, beste prijs, in verleden goede ervaring en snelle reactie gehad met de klantenservice

Eenvoudig bestelproces en stipte leveringen. Garantie afhandeling is perfect

In de winkel prima advies gehad voor de stofzuiger die we zochten. Competente en aardige man; hij wist duidelijk wat we bedoelden. De volgende dag in huis!

Super netjes geholpen en ook keurige levering en zeer aardige mensen. Helemaal top

Bestelling nog steeds niet binnen

Ik bestel al jaren bij jullie. Echter zijn jullie de laatste tijd erg duur geworden. Daardoor bestel ik vaker bij andere goedkopere webshops. Jammer.

Deskundig bedrijf klantservice klaar om te helpen met vragen over producten veel informatie in website goed website design, user friendly

Op donderdagavond heb ik een bestelling gedaan van een beeldscherm die de volgende dag geleverd zou worden. Ik had de vrijdag vrij genomen om de bestelling in ontvangst te nemen. (Die zou geleverd worden tussen 8:00 en 22:00. Helaas zou het pakket gebracht worden door postnl en hebben die nog niks geleverd, gisteren werd ik door de klanten service van coolblue wel netjes te woord gestaan dat het pakket niet meer in het weekend binnen komt. Ik snap dat Coolblue niet direct de veroorzaker is van het probleem, maar het is wel jammer dat mijn bestelling in ieder geval 3 dagen later dan aangegeven aankomt, en dan is het nog te hopen dat Postnl morgen wel zin heeft om te komen 😅

Altijd erg duidelijk in de communicatie en snelle levering. Er waren wat problemen met mijn bestelling en dit is razendsnel opgelost door de erg behulpzame klantenservice!

Allemaal prima gegaan!

Als je nog snel iets en dan vooral electronica of witgoed de volgende dag in huis wil hebben, zit je bij cool blue goed! Ga zo door!

Precies volgens de mail bericht geleverd: 08:55 de voorspelde tijd. Goede en nuttige uitleg. In een kwartier oude weg en nieuwe geplaatst.

Betrouwbaar en snelle levering

Snel, makkelijk en juiste prijs

Goed en top leveren snel en ook de bericht en telefoon dat ze eraan komen echt top