Deze pagina is samengesteld na analyse van 57.238 recente reviews uit 4 bronnen.

Weer netjes op tijd geleverd!

Goed geregeld! En op tijd geleverd.

Prima product en prijsstelling Snel bezorgd en netjes afgeleverd.

In het verleden altijd goede ervaringen gehad op het gebied van service, vandaar mijn aankoop bij CoolBlue. Dit keer wou ik een (reeds besteld!) product ophalen in de winkel, omdat ik dacht dat dit veel sneller zou zijn dan afleveren. Ik moest echter bijna 40 minuten wachten omdat er 19 mensen voor mij aan de beurt waren voor advies en dergelijke? Nou heb ik een 4 gegeven ipv een 3 omdat de medewerker zijn excuses aanbood omdat hij niet van de wachtrij af mocht wijken. Dit is onacceptabel en ik zal verder geen aankopen meer doen bij CoolBlue. Jullie mogen me mailen als jullie hier een oplossing voor hebben gevonden.

Wat een leuke sympathieke jongens, heel behulpzaam. Ga zo door!

De ervaring is goed

Mooie e-reader voor een goede prijs. Prima verpakt en snel geleverd.

Nieuwe telefoon uitgezocht na duidelijke vergelijking van diverse toestellen en super handige tips en video's. Levering zelfs in het weekend! Echt Top!

Ik ben langs geweest in de winkel in Rotterdam op de Hoogstraat 196. Pas geopend heb ik begrepen. Ik dacht slim te zijn en tijd te besparen door een product online te bestellen en klaar te zetten voor afhalen. De wachttijd was ruim een half uur. Ik wilde enkel een SD kaartje ophalen. Het concept van de winkel vind ik wel interessant hoe je aangeeft wat je nodig hebt en wordt omgeroepen, maar de snelheid is een ander verhaal. Het personeel was verder echt super vriendelijk en behulpzaam dat wel.

Super vriendelijk personeel

Snelle levering en goede service

Coolblue is al vele jaren mijn favoriete webwinkel, zowel zakelijk als prive. De service is erg goed, het assortiment is breed en groot bestelgemak en snelle levering.

Eenvoudig te bestellen. Keuze voor zelf of laten monteren. Snelle levering. De chauffeur en zijn maatje waren zeer behulpzaam en geduldig.

Goede berichtgeving over de levering en op afgesproken tijd. Vriendelijke bezorgers idd met een glimlach.

Snelle Service. Prijzen zijn goed. Zeker een aanrader

Niet bezorgd dppr Post.nl

Makkelijk besteld. Super service. Paketje was heel snel binnen. En de bezorger was erg aardig.

Bestellen: makkelijk. Levering: snel. Info voorziening: top. Wat is Coolblue toch een fijn bedrijf om iets te bestellen!

Snel besteld, snel bezorgd! Top!

Zulk vriendelijk personeel!

M'n gsm ging 's avonds stuk en ik wilde snel een nieuwe. De volgende ochtend werd ie al vroeg bezorgd!

Gemakkelijk te bestellen, snel geleverd.

Snelle en goede service😊

Binnen een dag binnen. Julie maken de afspraken wel waar. Cum Laude geslaagd!.

Goede communicatie en vlot geleverd.

Wijnklimaatkast besteld. Was optie voor exemplaar in geopende verpakking. Was € 75 goedkoper. Chauffeur had vaatwasser bij. Geld terug gekregen. Gelijk een nieuwe besteld maar het exemplaar in de geopende verpakking was dus niet meer beschikbaar. Door labelfout CB dus € 75 duurder uit

Snelle levering, en niet duur.

De bestelling werd keurig op tijd geleverd en in goede staat.

Om telefonisch contact te maken is een ramp meer dan 1 uur in de wachtrij, maar als er dan een medewerker aan de lijn komt, vergeet je het wachten snel want, hij was correct, kundig en prettig om te horen hoe makkelijk mijn vraag cq probleem werd opgelost

Al jaren doe ik zaken met Cooblue er is zelfs een winkel gekomen in Nijmegen. Heel fijn. De prijs is soms iets hoger, maar de producten worden altijd heel snel afgeleverd en altijd in keurige orde. Het terugsturen gaat ook heel eenvoudig en daardoor kan ik anderen op Coolblue als betrouwbare winkel wijzen.