wederom makkelijk product gevonden op de site, bestelling geplaatst en op de gewenste dag geleverd, top!
Gewoon de andere dag al in huis zelfs op zondag ( bezorger belde zelfs toen ik er niet was en zijn overeen gekomen waar achter te laten. Helemaal top!
Heb zaterdag een bestelling geplaatst en is zondag geleverd. Wat blijkt? Er is een lege doos opgestuurd. Ik weet het niet,maar als je iets inpakt wat een massage gun moet zijn en de doos is leeg dan merk je dat toch!!!!!!! Twee maal met klantenservice gebeld maar er moet eerst een onderzoek gestart worden om te kijken waar de fout zit. Ondertussen heb ik betaald en geen product gekregen en moet 10 dagen wachten op???????? Belachelijk!!!! Stuur als een bedrijf een nieuw product op en ga dan aan de gang met je onderzoek. De klant zou koning moeten zijn maar bij Coolbleu ben je gewoon een nummer. Ik bestel hier niets meer. Groetjes van een zeer teleurgestelde en ontevreden klant.
Duidelijke informatie over de afmetingen van de inbouw koelkast en netjes geleverd 👍🏼
Snelle levering. Duidelijke website.
Product gevonden wat ik zocht, verder goed en vriendelijk geholpen.
Handige filters helpen met kiezen, vlot besteld en geleverd met uitleg erbij.
Bestelling vlot, strakke prijs. Weinig informatie over de Cash back actie van aeg.
Fijne winkel met een goed assortiment. De medewerker was heel vriendelijk en heeft goede kennis van zaken!
Ik heb bijna altijd dat ik voor twaalf uur bestel en ik alsnog twee dagen op mijn pakket zit te wachten. Zet het er dan niet op. Nu maak je me blij met een dooie mus. Verder prima gegaan.
It took two days instead of one for my ereader to be scheduled to be delivered. However I never received my ereader. The post status said "delivered" to my address, but I was not home. Not at neighbours either. Very unhappy about the situation.
Altijd goed
ja heel tevreden heb voor jullie ook nwe klanten aangemaakt met demostratie van xc 50 stof en dweil machine broer heeft direct een besteld
Goede, snelle levering, vriendelijke bezorgers en netjes van te voren gebeld hoe laat ze zouden komen. Wasdroger werkt perfect! Ik ben zeer tevreden
Miele stofzuiger gekocht, goed en snel thuis afgeleverd, zuigt als een nieuwe :-). Stofzuigerzakken werden apart geleverd, opgehaald bij een ophaal locatie, ook prima.
Bestelling is goed aangekomen. Maar als je een mail krijgt dat die tussen 10:50 en 11:50 bezorgd zal worden, is het vervelend al je later een mail krijgt dat de bezorging tussen 11:45 en 12:45 zal plaatsvinden. Ook dat werd niet gehaald, uiteindelijk werd het 13:40. Beter niet beloven wat je niet kan waarmaken.
Het pakket een chromebook is door de bezorger van DHL op de stoep gelegd Ik heb hierover contact gehad met DHL zij hebben het bij jullie neer gelegd nooit meer van Coolblue iets over gehoord zeer slechte afhandeling
Ik schrijf eigenlijk nooit reviews maar voor Coolblue maak ik graag een uitzondering. Ik woon heel dicht bij een Mediamarkt dus daar ging ik eerst naartoe voor een nieuwe iPhone 17 Pro en om mijn oude telefoon in te leveren. Ik heb daar eerst meer dan een half uur moeten wachten voordat ze überhaupt de waarde van mijn oude telefoon gingen bepalen. Toen dat eindelijk klaar was moest ik daarna weer aansluiten in een rij met nog zes of zeven mensen voor mij terwijl er maar één medewerker bezig was. Toen ben ik maar weggegaan. Daarna ben ik naar Coolblue op de Zuidas gereden en dat verschil was echt bizar. Ik werd meteen bij binnenkomst opgevangen door een medewerker. Hij heeft binnen 2 min de waarde van de telefoon bepaald en ik kon meteen doorlopen naar de balie om mijn nieuwe telefoon aan te schaffen. Binnen misschien 10 tot 15 minuten stond ik alweer buiten met mijn nieuwe telefoon. Echt complimenten voor de service. Ondanks dat Mediamarkt veel dichterbij zit rij ik voortaan liever even om naar Coolblue want daar ga je tenminste met een goed gevoel weg. Jullie snappen écht wat service betekent dus complimenten daarvoor!
Altijd goede kwaliteit en vriendelijk personeel
Alleen maar positieve ervaringen, de prijs-kwaliteitverhouding is altijd top
Keurig op tijd geleverd en vriendelijk.
De tv die ik kocht was kapot, er zat een barst in het scherm. Dit werd netjes opgelost maar de wachttijden in de winkel zijn veel te lang. Ik betaal graag wat meer zoals je doet bij Coolblue…. Maar verwacht dan ook snellere service
Snelle service en goede aankoop geweest
de snelle levering vind ik erg fijn
Laptop is goed, afleveren, niet netjes buiten verpakking stuk, en zo in de hal van mijn appartement gezet.
Like Vodafone...sneller dan snel! En de beste stuurlui staan aan wal maar niet Coolblue. Zij sturen een complete cursus " hoe installeer ik..." per mail. Hier overbodig maar een super (loodvrij) service (like Nadal) voor de beginnende gluurder! (Eufy buiten camera)
Apparaat geeft foutmelding en mijn keuken stond blank dus enorm balen!
Ging goed.
Kapotte inductieplaat binnengekregen. Daarna gelijk contact op genomen deze zou de volgende dag worden omgeruild maar na zelf contact opgenomen te hebben te horen gekregen dat jullie niet langs zouden komen na eerder bericht dat het tussen 12 en 13 zou zijn. Vervolgens zelf terug moeten sturen maar vond het allemaal zeer amateuristisch opgelost.
Fijn, snel, goede producten!