Er zijn 29.498 reviews geschreven op Ervaringen.
Ervaringen Reviews Betrouwbaarheid
1 week geleden

Geen gedoe met retour. Snel geleverd. Top.

1 week geleden

The employee in the store was polite and knowledgeable.

1 week geleden

Levering verliep vlot en soepel. Aandachtspunt, geef bij de powerbanks aan welke maximale capaciteit voor het gebruik bij vluchten gebruikt mag worden. Ik kwam er te laat achter anders had ik een andere besteld.

1 week geleden

Printer besteld, volgende dag binnen 👍🏻

1 week geleden

Goeie website waar een hoop informatie staat, super snelle levering. Ze doen echt wat ze beloven

1 week geleden

Wat ik besteld had werd keurig op tijd bezorgd.

Prima en snel geregeld!

Zeer tevreden met Coolblue

1 week geleden

Was afgelopen zondag bij de MediaMarkt in Roermond en daar verkochten ze de Garmin Venu4 voor €399 terwijl ik bij Coolblue €429 betaalde.

2 weken geleden

Alleen maar ‘plussen’: duidelijk qua informatie, voortgang en snelle levering!

2 weken geleden

Klantenservice maakt er potje van. Dingen beloven en die vervolgens de bezorgdienst uiteindelijk niet kan uitvoeren. Order niet compleet na meerdere keren dit gevraagd te hebben via de klantenservice. Uitbesteden aan externen, zoals naar België, heeft geen zin. Alsjeblieft doe hier iets mee.

Gewoon goed,geen poespas.

2 weken geleden

Vriendelijke bezorger, verpakking en oude koelkast meegenomen, top!

2 weken geleden

Prima tweede kans product tot op heden. Prima initiatief.

2 weken geleden

prima service voor een prima product....

2 weken geleden

Jongen waren mooi op tijd goede communicatie en netjes.

2 weken geleden

Gemak van aanmelden en rustig, met een bakje thee ( of koffie), wachten tot je geholpen wordt door vriendelijk personeel.

2 weken geleden

Op tijd geleverd ook op zondag

2 weken geleden

Ik wacht na vier dagen nog steeds op mijn bestelling. Uw samenwerking met post nl is zeer slecht. Had een PostNL punt opgegeven dicht bij mijn huis maar moet de stofzuiger nu toch zeer ver weg ophalen. Waarom bezorgt u niet zelf?

Het is een goeie winkel

2 weken geleden

Weer super snelle service, bezorger ook vriendelijk.

2 weken geleden

Laptop besteld en de volgende dag afgeleverd binnen t beloofde dagdeel door een sportieve bakfietser!

2 weken geleden

Uitstekend bedrijf met een uitstekende reputatie, die ze ook waarmaken

2 weken geleden

Erg tevreden over het hele proces en de bereidwilligheid van de medewerker

2 weken geleden

Had een Ipad refurbished besteld, werd wel heel snel geleverd(laat in de middag, begin avond besteld, volgende middag om 1400 uur geleverd) Helaas was de Ipad op geen enkele manier aan te krijgen, flikkerend scherm....DOA. Dus teruggestuurd, geen vergelijkbare IPad meer op voorraad.

2 weken geleden

Waardeloos. Coolblue raakt een pakketje kwijt en ipv de bestelling opnieuw in te pakken en alsnog te bezorgen, maken jullie er een niet bestaande retourzending van. Wat een slechte actie, gebrekkige service en totaal niet over nagedacht. Gevalletje "computer says no".

Goed product snel geleverd

2 weken geleden

Snel en goed geleverd op de bakfiets. 2de kans artikel met een flinke korting en toch volledige garantie is ook top

2 weken geleden

Super snelle levering, vriendelijke Coolblue bezorgers. Er ontbrak 1 item van mijn bestelling, Coolblue gebeld en het item werd direct nagestuurd.

2 weken geleden

Het product voldoet aan de verwachtingen 👍